homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32-74

#1388 2014-08-11 18:45:17

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 32

hello smile

vin si eu pe aici smile . ce ma faceti  ?
Jaqui , ma bucur sa aud ca ati iesit din spital si sunteti bine smile si ca face prostii !

ref la AP : eu cred ca acest concept se refera strict la a considera copilul ca un individ, o fiinta cu aceleasi drepturi (si obligatii ! ) ca si tine .
la a nu il vedea ca pe "ala mai mic si mai fraier" . Dupa care, fiecare parinte procedeaza cum crede smile si cum il tin puterile .
Eu spun de multe ori NU, dar si de multe or DA. Incerc prin anumite reguli sa o ajut sa se dezvolte cate mai frumos.

si vreau sa va spun ceva : nu exista "dupa x ani e mai bine" . N la 4 ani ma albeste in cap cu de cate ori pe zi spune "Nu" . lol so enjoy, the best is yet to come ! rotfl2

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1389 2014-08-11 18:49:49

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Eu am zis-o pe aia cu dupa 3 ani, din apropiati citire. Cica copiii lor dupa 3 ani s-au schimbat si te intelegi mai omeneste cu ei.
Oricum, parca pare mai simplu cand poti purta un dialog cu ei, decat acum cand singurul luicru ce-l stie e sa urle si sa urle si cam atat.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1390 2014-08-11 19:07:11

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

deno, ai dreptate, te intelegi, in sensul ca iti pot raspunde si ei .. sa vezi argumente ! lectii de management & persuasion ! big_smile

sigur ca inteleg , si pot sa spuna ca nu sunt de acord rotfl

eu vroiam sa zic altceva : nu cred ca exista "gata !" in meseria asta de parinte .. este un proces continuu, care se amplifica pe masura ce copiii cresc smile . era o vorba : copii mici griji mici, copii mari, griji mari smile

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1391 2014-08-11 19:11:50

denorah00
Insomniac member

Geo, corect! Nici nu ma astept sa fie altfel. Dar macar poate e loc de negocieri, stiu eu.. Pe cand la varsta asta cu yannick nimic nimic nu pot comunica. Eu comunic si el tipa si cam atat. Si se tranteste/loveste etc.

#1392 2014-08-11 23:19:35

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Hello

Geo,asa e..

Bubu, la David dupa 3 ani s a cumintit, nu a mai avut crize , tantrumuri, nu stiu dar oricum daca esti calma cu el si ii vorbesti frumos si el e la fel..deci la noi, mare diferenta intre 2 ani si 3 ani.. La 2 ani vroia sa se joace numai cu unul din noi, eu sau ta su, acum se joaca si singur destul timp. asa ca depinde si de copil.

Deno, wow, dar cum e Y!!! eu cred ca el are chef de joaca nu ca si ar bate joc..parerea mea.. pentru ca de ex, David la 3 ani vad ca nu e capabil "sa si bata joc de mine " cum ar veni..e prea inocet si asa nu stiu cum sa zic..

si A. de vreo 2 saptamani a inceput sa inteleaga, ii cer ceva imi aduce, imi arata cand a facut caca, pune mana la pampers, imi spune unde e manuta care sunt degetutele, si cel mai frumos cand ii cer un pupic, vine si ma pupa ea asa razand dulce hjarta

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

Publicitate

loading...

#1393 2014-08-11 23:38:54

denorah00
Insomniac member

Are si chef de joaca, clar, dar ma si sfideaza si le face separat.
Eh, trece.. Azi a fost chiar cuminte exceptand somnul de amiaza ca mi-a venit sa ma arunc de la balcon de nervi, m-a tras de cap o ora jumate. In seara asta am facut turul orasului pe jos de manuta si putin in tricicleta, umbla ca un om mare, stranuta la toate florile, danseaza in strada hjarta e chiar scumpic.

#1394 2014-08-11 23:58:42

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

katey, da, sunt bine. am scris acum la burtici.

deno, si voi, la varsta asta, aveti probleme cu adormitul? al meu de vreo 2 sapt face figuri: se freaca la ochi de somn si e marait, ne asezam in pat, sta putin si incepe fie sa se agite cu sanul in gura, fie sa-i dea drumul si sa tipe sa-l iau in brate. daca il iau in brate, vede lucruri prin camera si-mi cere sa-l duc la ele. mai trec cateva zeci de minute (cu el in brate, "vizitand obiective de muzeu") pana devine iar marait de somn, iar incercam. uneori trec si 2 ore tot incercand.
sper sa devin si eu mai tare odata cu timpul...

legat de pupatul pe gurita, noi il pupam pe bebe numai pe obraz, manute, picioruse, niciodata pe gurita. la fel si cand el vrea sa ne pupe, ii oferim obrazul. am eu un fix ca pupatul pe gura e rezervat pt iubiti, pupatul parintesc nu are de ce sa fie pe gurita.

#1395 2014-08-12 00:08:52

denorah00
Insomniac member

El a adormit f usor pana a avut suzeta. De cand i-am luat suzeta (1,4 ani) ne termina cu somnul. Si cate 2-3 ore.. Desi dupa ce adoarme, doarme 3-4 ore legate la amiaza, si noaptea de la 12 la 10 dimineata cu o trezire pentru lapte sau deloc.

C pupatul pe gura am exact aceeasi parere big_smile si nu o sa mi-o schimb niciodata. Dar acum o luna cand m-a pupat in somn pe gura am zis ca mooooor incet. Apoi m-a mai nimerit de vreo 3-4 ori si n-am zis nu big_smile taxu nu stie ca mi-ar taia gatul lol dar nu eu il pup, ca el pe mine. Oricum, din ce am observat, e doar nimereala nu o face pe gura intentionat, desi mi-ar placea.. El nu da pupici pe fata, numai pe maini, burta, picioare etc. Dar pe fata extrem de rar.

#1396 2014-08-12 00:21:46

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Anca, nici noi nu am pupat-o pe gura niciodata, dar asa cum am zis, cred ca ne-a vazut pe noi si de-aia incearca si ea. nustiu

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1397 2014-08-12 00:51:38

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Deno,acum am văzut si eu hainutele,sunt superbe.hjarta

Jacq ?mi pare rău de probleme..dar sti ce zic eu sa fim noi,sanatosi ca le ducem pe toate.
am vb ieri cu un pictor , un bărbat extraordinar..m a marcat..e invalid de la jumate in jos,in scaunul,cu rotile...i au murit parintii, necăsătorit fără familie la 50 de ani..
e un pictor f talentat a fost si la Papa si i a pictat.
m a marcat tare:(
asa ca...intotdeauna mă g?ndesc ca n am de ce sa mă pl?ng in viata mea de pana acum,din contra...

Janis,de acord cu tine,adică nici eu nu suport nici măcar o palma data cum,o fi ea..asta din anumite motive,din copilărie.

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1398 2014-08-12 01:16:19

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Geo puss sarumana, suntem tare bine lol numai prostioare face lol
Asa-i Like, si ii zic si lui a meu, da-o in colo de masina, bine ca suntem bine, si cel mai imp ca Eric e bine!!
Il admir, cred ca picteaza superb, tot timpul ma gandesc la pictori, si ce talent au!! Sunt speciali smile
Kate pai sa faca baba de mancare la nora, daca vine obosita, nu? Am mai auzit de astea, stai ca vin sa stau cu copilul si nu isi ia nici farfuria de pe masa, pai daca vii sa ajuti ajuta, nu sta cu aia un sus si astepti sa vina norta sa ti faca..

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2014-08-12 01:26:33)

#1399 2014-08-12 09:03:16

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata wave

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1400 2014-08-12 10:06:09

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza fetele.  puss
coffestudiu

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1401 2014-08-12 10:08:09

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

buna fetelor,

au reduceri la Carrefour la haine si incaltaminte

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1402 2014-08-12 10:27:00

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

neata

inca au? eu am luat o gramada de tricouri cu 6 si 8 lei... poate mai ajung

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1403 2014-08-12 10:47:10

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

sper sa ajungem si noi - desi nu mai avem unde sa le depozitam ... la cele 2 camere ale noastre suntem deja sufocati de aproape orice am mai aduce in casa.
puss  puss  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1404 2014-08-12 10:59:47

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Salutare mamici! Am revenit si noi dintr-o scurta vacanta (eu si Ale ca sotul a fost in interes de serviciu), dar asta e tot concediul pe anul acesta - am pus cateva poze, ca sa nu uitati de noi  smile

De luni incep si eu serviciul ( offtopic mamici din Craiova, daca puteti sa imi dati recomandari pt medici: pediatru, ginecolog, oftalmolog, sa fiu pregatita daca am nevoie) si o sa fie destul de greu, departe de casa, Ale cu bona (daca gasesc  big_smile ), dar mergem inainte. In concediu am lucrat intens pt bebe2, sper sa fie bine ca altfel va fi destul de greu in urmatoarele 6 luni, ca prin telepatie nu merge  lol .

Si referitor la discutiile din ultimele zile, dupa cum povestiti voi, mi-am dat seama ca pana acum (subliniez, pana acum big_smile ), am un copil extrem de cuminte, ii dau libertate sa exploreze, dar isi stie limitele (ex. aprinde lumina la baie, dar numai daca e cineva in baie, se joaca cu radioul, dar il lasa intotdeauna oprit, scoate haine sau obiecte din dulap, dar le pune la loc etc.), si nu cred ca tine de modul in care am educat-o (nu sunt chiar atat de priceputa  rotfl2 ), ci asa e felul ei de a fi.  Are si ea crize minore in care spune Nu la orice, sau mai tipa fara motiv, dar sunt rare. Imi cere olita cand face caca si am ajuns sa o pot lasa doar in chilotei in timpul zilei (exceptie somn sau plimbari), fara "prea multe" accidente. Ma duc sa o mai pup o data ca e cuminte  lol

Va pupam

Ultima oara a fost editat de manu2007 (2014-08-12 11:15:59)

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#1405 2014-08-12 11:07:49

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

wireless manu rotfl2   bafta

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1406 2014-08-12 11:08:09

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Manu rotfl esti funny. Sa va fie de bine.

Fetelor care ati mai intrat kram

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.