homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96-58

#1084 2014-09-04 09:31:35

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-96

Neata, fete, zi buna

Multumesc pentru incurajari. M-a programat pe 31 oct, ca pana pe 27  e la o conferinta, desi nu e in prima parte a ciclului, asa cum a zis prima data. dar i-am spus cam cand ar tb sa-mi vina (ala care e, mai deloc).
Intre timp i-am scris si doct cu care am facut embolizarea, i-am trimis toate analizele si mi-a spus ca o sa se uite peste ele. Poate a mai avut vreun caz macar similar.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1085 2014-09-04 09:36:55

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Buna dimineata dragele mele mornincoffee
Rozic buna cafeluta ta  puss
Eleny sa fie cu noroc acesti pasi si sa se concretizeze cu un bebe mic  rugaciune
Pup pe toate,o zi buna.cris si eu cred ca nu e o nebunie faptul de a fi hotarat pe o treaba,important e sa fie si daca e natural si mai bine...

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#1086 2014-09-04 21:08:29

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Kris  pupik
Gata v. Ati culcat? Sting lumina? Vad ca sunt de garda la stins  lumina ca Ionica nu cred ca a ajuns acasă.
Iuliaxn ne. Ai uitat....  nustiu
Raveca poate intri  sa dai un semn. Mereu ma gandesc la tine smile
Pup feti

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#1087 2014-09-04 21:28:51

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

eu nu dorm. citesc bazaconii si ma sperii
si beau o bere...fara alcool. dar e asa buna. eu pana acum nu am baut niciodata bere cu lamaie. dar e super buna.
si ca sa fiu in ton...afara canta manele din alea vechi vechi. acum e'' ce miracol, ce minune'' eu cred ca is sub influenta a ceva ca imi vine sa plang.
ii posibil sa te imbeti de la bere fara alcool ?rotfl2

Ultima oara a fost editat de ionela (2014-09-04 21:32:20)

#1088 2014-09-04 21:33:43

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Fete kram

Ionela, Doamne ajuta sa fie bine kram

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

Publicitate

loading...

#1089 2014-09-04 21:34:24

ionela
Insomniac member

just, multumesc! Aceeasi urare si pentru tine smile

#1090 2014-09-04 21:36:18

caty30
Full member
Inregistrat: 2013-08-07

Ionela kram va fi bine.mie nu mi place berea nici cu alcool nici fara.rozi cam devreme stingi lumina,cu gainile lol

After all,tomorow is another day!!

#1091 2014-09-04 21:37:23

just_me29
Hero member

sa nu mai citesti pe net bazaconii....sarcina e ceva de cursa lunga, care necesita mult optimism si liniste sufleteasca. nu putem schimba lucrurile, dar putem sa facem spiritul puternic.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#1092 2014-09-04 21:39:39

ionela
Insomniac member

caty, imi doresc. dar nu stiu  daca mai sper. ca mie daca imi strecori indoiala s-a cam terminat cu crezutul. asa-s eu. mie imi place berea, parca mai mult asta fara alcool, acum ca am descoperit-o.
acum imi canta felicita hjarta, melodia in italiana. asa mult imi place. nu se mai potriveste cu berea mea lol

rozi, hai la o vorba 10 minute ca ma duc si eu langa al meu apoi. maine ma trezesc devreme, trebuie sa ma spal pe cap. acum nu-s in stare de nimic. de la 6 stau pe scaun la laptop si atat.

just, cat de frumos spui hjarta . iar plang. mi-e frica!

Ultima oara a fost editat de ionela (2014-09-04 21:40:49)

#1093 2014-09-04 22:08:53

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Hello fete,

uite la ora asta apuc si eu sa intru 10 minute.. am culcat fata, i-am pregatit mancarica pt maine, si acum inainte de somn servesc un picut de forum smile

caty da, am facut si antibiograma, am fost la medic, mi-a prescris antibiotic 7 zile, dar nu mi-a dat nimic sa nu fac candida... cand am luat altadata antibiotic medicul de atunci mi-a dat ceva, dar nu mai stiu ce... voi stiti ce se poate lua odata cu antibioticul ca sa nu faci candida?

eh caty, ce sa ma protejez...ca oricum nu raman natural.. eu am 7 ani de incercari in zadar, 6 inainte de fiv si aproape 1 an acum, dupa nasterea fetei mele. Plus 2 inseminari nereusite...iti dai seama ca la mine sansele sa raman sunt spre zero..

Sunt sigura ca daca nu as fi facut fiv , nici acum nu eram mamica, numaram anii in continuare..

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1094 2014-09-04 22:13:23

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

wave

cris  puss nistatina sa iei o data cu antibioticul.da ce ti-a iesit?pup fetita ta frumoasa par

just  par  puss

succes tuturor!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1095 2014-09-04 22:14:21

ionela
Insomniac member

cris, pup fetita scumpa puss
eu ma bag la somn langa al meu sot care a dormit de la 6 pana acum. a baut apa si s-a culcat la loc.
maine ma asteapta o zi grea. cica ar trebui sa fac bagajul pentru concediu...mdaa, chef zeroooooooo.
noapte buna fete dragi si multumesc ca sunteti langa mine.

#1096 2014-09-04 22:22:17

just_me29
Hero member

Sonia kram

Cris, nistatina cum zice Sonia sau Fluconazol o pastila cu 2 ore inainte de primul antibiotic si inca una la 2 ore dupa ultimul antibiotic.

#1097 2014-09-04 22:24:19

caty30
Full member

Da cris ,eu tot nistatina am luat.nu mi a dat medicul dar am luat eu ca altadata de la antibiotic fara antimicotic am facut o ciuperca in ureche si sotul meu banuiesc ca a facut infectia cu ecolu si enterococ tot de la administrarea prelungita de antibiotic fara antimicotic.eu pt infectie urinara mi a dat nolicin luni a zecea zi  de la terminare repet urocultura.va pyp pe toate :kuss:

#1098 2014-09-04 22:25:41

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Buna fete puss
Am citit ceva , ceva din urma pt ca din pacate in ultimul timp n-am timp de nimic.
Alex si eu aveam progesteronul mic, 2.2 si am luat mereu utrogestan. Din cate stiu la utrogestan si duphaston substanta de baza e aceiasi .
De ex eu luam utrogestan , iar sora mea duphaston si nu a inhibat nimic, din contra fara tratament nu a reusit sa ramana insarcinata. Eu zic sa iei cum ti-a zis doctora, din ziua 15? Eu am impresia ca se ia din ziua 16-25, timp de 10 zile; n -am retinut prea bn , poate ai alta schema de tratament.
Ionela , incearca sa iei utrogestanul vaginal si nu vei mai avea aceste stari. Bafta in continuare la doctor, sa dea DUmnezeu sa fie bn.
Just , sa se faca bine sotul si sa ne dai vestea cea mare in curand.
Eleny, ma bucur ca esti increzatoare,sa nu-ti mai pierzi niciodata speranta. O sa fie bine puss
Rozi, kris si restul fetelor va puuuup

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#1099 2014-09-04 23:15:49

Missy005
Hero member

Pup Alex mami, ce face bebe e mișcăcios?
Caty ce faci draga mea.
Just  vreau vești bune
Ionela sunt aici la orice ora din zi si din noapte
Kris pup, vreau poze cu mițu... Sigur a crescut
Cris  niciodată sa nu spui niciodată...
Eleny abia astept octombrie cu vești bune.
Alex ce cățelnazdravan ai... E maaaare  bandit.
Eu ma bag la somnik, daca am omis pe cineva sa. Mi fie cu iertare... Varsta rotfl
Noapte buna, vise placute, puricii sa va sarute  partydance

puss puss puss

#1100 2014-09-04 23:26:07

caty30
Full member

rozi noapte buna.sa nu uiti sa stingi lumina! puss

#1101 2014-09-04 23:51:43

Missy005
Hero member

Noapte bună  chouse

puss puss puss

#1102 2014-09-05 07:50:58

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

Neata fetelor!
In dimineata asta eu va ofer cafeluta pt ca m-am trezit prima big_smile  mornincoffee mornincoffee mornincoffee
Ionela am citit la burtici (eu de fel nu prea intru acolo ca nu ma simt ok big_smile)...mult succes si iti tin pumnii sa fie totul bine  rugaciune
Alex am si utrogestan in casa si nu au aceeasi substanta. Utrogestanul are progesteron, iar duphaston are didrogesteron. Doctora mi-a zis sa-l iau din z15 timp de 10 zile 2 pe zi...progesteronul l-am avut 1.94...mititel
Rozi daaa e nazdravan rau....noi ii spunem teroristul. Are o super energie in el...nu poti sa faci nimic fara el...e mereu cu noi. L-am dus la mama cateva ore si i-a spart o farfurie si i-a scos petuniile din pamant rotfl2)..in rest e un ingeras de catel...il iubim mult pe bebeloi big_smile
pupici fetele puss

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.