homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-19

#343 2014-09-18 13:04:25

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42

ROna puss nici nu stiu cand a trecut timpul. Aseara rememoram cu sotul momentul testului pozitiv smile

#344 2014-09-18 13:18:54

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

burtici puss
lil bv pt 36!!
rona mititica..si mie mi-au aparut fix cu 2-3 sapt inainte sa nasc langa buric pe stanga si pe dreapta
cris ce dragute sunt...oau tripleti si scuteciti textil?omg!!cate ajutoare avea femeia aia?noi 2 sapt am avut.o pe s. pe timpul zilei fara pampers si am zis ca innebunesc si nici macar nu spalam eu, ci mama
jaq am inteles..nu stiam ce e cu acel 45e
eu azi am fost la controlul de dupa nastere, s. a ramas cu iuby acasa, s-au impacat f bine..aveam emotii ca inainte nici nu apucase sa manance bine..ci asa de o gustare..

happy 30s hjarta cand mergi la eco/morfo?

Ultima oara a fost editat de annabel (2014-09-18 13:19:49)

#345 2014-09-18 13:23:07

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Anna,  puss inseamna ca e cumintica S.
GAta, ti-a dat dr liber la  sexinpat ? chicot  chicot
Cand faceti botezul? tOT IN rO?

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#346 2014-09-18 13:27:26

annabel
Diamond member

lol rona daaaaaaaa. nu mai zic ca , cuiva, ii sclipeau ochii lol incet incet va fi bine winkhopsieu
la inceputul lui nov in ro, am vrea

iar acum s. face dulciuri cu mine pt la munca la iuby lol

Ultima oara a fost editat de annabel (2014-09-18 13:36:41)

#347 2014-09-18 14:47:02

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Am pus si eu pozici cu burtica ce azi face 34+  hjarta .
Bee deja 30+ .. vai cum trece timpul asta  mad .
Anna puss mai e putin si botezul  bis ...da , 3 fetite gemene , nu stiu cate ajutoare are dar ... rock  jos palaria  smile

Merg sa pun de`un tort Rona  rotfl2 ...

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

Publicitate

loading...

#348 2014-09-18 15:00:49

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Anna pe la 33-34 de sapt mai merg

#349 2014-09-18 15:16:32

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Burtici puss

Rona caramellll :droll: ma duc sa-mi fac si eu big_smile am dolce gusto acasa, capsule, la astea te referi? Sau tu altfel bei?

Happy, de ce inconstienta? Si tu faci la fel? Eu zic ca nu e inconstienta, este nevoie. Adica daca am sta toata ziua tolanite in pat si copilul sa traiasca pe langa noi, ar zice ca suntem puturoase, dar daca suntem gravide si facem exact aceleasi lucruri ce le facem in mod normal suntem inconstiente, hmm..
S mie imi zic ai mei s-o las mai usor, dar numai daca ma vaiet ca ma doare una sau alta. In rest, nu ma menajeaza nimeni cu nimic forgetit dar daca zic ca ma doare, rapid sau cu gura la mine, ca cine te pune sa faci? Pai, nevoia, cine rotfl2

Timi puss multumesc!

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#350 2014-09-18 15:17:21

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Ron, e linistea dinaintea "furtunii"
Pai na eu iti zic si asta, sa stea pana la 37+! Dar tre sa te gadesti ca poti naste si inainte, adica sa fii pregatita asa, sa nu suferi atunci, asta zic eu
puss
Am inteles, Cris smile

#351 2014-09-18 16:08:04

annabel
Diamond member

cris spor la tort!
lol deno
am inteles happy

#352 2014-09-18 19:54:36

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Burtici puss

Rona, Be, Cris, Anna, multumesc puss  am ajuns si la 36 +, sper sa vina cat mai repede bebe.
Rona, nu m.au lasat contractiile, azi noapte la 2 m.am trezit de durere, atat de spate cat si de burtica, apoi imi venea sa vars, ma durea stomacul si capul. Azi toata ziua am fost asa, nu am mancat mai nimic si ma simt ciudat cesafac  vad ca mai toata ziua am avut contractii din 8 in 8 minute, o sa vad daca se schimba ceva... maine oricum merg la spital pt niste analize de sange si eco.
Legat de vergeturi, insista cu uleiul, acum mai mult decat inainte ca pielea se intinde tot mai mult.  kram

Cristinel, felicitari pt 34+ sper sa nu te deranjeze prea mult contractiile alea. kram

Deno, ai un program asa incarcat, n.ai timp nici sa respiri. Ai grija si de tine puss

Anna, eu nu stiu cum ai reusit sa te epilezi cu 2 sapt inainte de sarcina, eu nu as suporta mai ales ca m.am facut cu lama toata sarcina. Inainte numai cu epilatorul ma faceam, acum s.a intarit radacina, n.as mai putea big_smile

Ioana, bv ca ai reusit s.o duci atat de mult cu munca! Esti super tare rock

Merg sa va vad si eu burticile si sa mai postez si eu o poza, doua.

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#353 2014-09-18 22:02:28

annabel
Diamond member

lil scump te pup cu drag puss
sincer nu am avut dureri nici atunci nici acum..la fel ca inainte

noapte buna burtici!!

#354 2014-09-18 23:12:01

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Hello!

Lil, felicitari pt 36 + intr-o sapytamana vei fi la termen smile

Happy, nu am reusit sa citesc , ati mai refacut masuratorile la bebelina?

va pup fete dragi puss  nu apuc sa citesc nimic

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#355 2014-09-19 11:40:32

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Neata fete wave  puss

Multumesc Elenus puss
Anna, pupici dulci pentru tine si bebelina! puss

Eu am venit de la spital, nu mi-a facut nicio ecografie caci programarea era facuta inainte sa ma internez si cica mi-au facut eco atunci cand am fost internata. Da, eco de 2 minute, ca sa scape mai repede de toate skitarg Asa ca am ramas pentru niste analize de sange si m-a vazut si doctorul. Inca am contractii dar se pare ca nu-mi afecteaza deloc colul. E inca inchis si tare, ce ma duce la gandul pe care l-am avut acum ceva timp. Parca vad ca ajung la 40 si colul e tot inchis si ma vor induce. Nu mi-ar conveni deloc asta, fapt ce ma streseaza acum supa  Peste o saptamana m-au chemat iar, pentru ce sa mai merg, sa-mi spuna ca iar e colul inchis? Mai bine stau acasa ca oricum mare lucru nu rezolv acolo supa Off, am mari sanse sa o mai duc asa inca vreo 3 4 saptamani  supa Daca la 35 de sapt si o zi bebe avea aprox 2.700, la 40 cate kg o sa aiba? 3.700? Nici nu vreau sa ma gandesc ce greu va fi sa-l nasc la o asa greutate, de asta mi-a fost frica mereu, sa nu fie prea mare supa O sa ziceti si voi acum ca sunt nebuna ca gandesc asa...

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-09-19 11:46:27)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#356 2014-09-19 12:25:29

annabel
Diamond member

lil, brr cand aud de col inchis si tare..desi mai ziceau fete care la fel aveau si au nascut f repede, adica nici n-au ajuns la inducere..iti tin pumnii!!!
si eu la fel am avut..ba chiar fara contractii si am nascut la 38+6 pt ca mi s-a rupt apa

#357 2014-09-19 12:49:23

rona_persefona
Sr. member

Neataa,  par

Lil,  puss dar nu mi se pare mult 2700 de 35 de s. E ok. Si daca la 40 are 3700 e tot ok, e f bine, e baietel, cat sa aiba?
Off, te inteleg ca nu mai ai rabdare si e groaznic cu contractiile astea, dar daca nu sunt motive sa-l scoata pe bebe mai repede, de ce s-o faca? Lui ii este mai bine acolo in burtica la tine. Treaba asta cu sarcina la termen este doar o notiune medicala, nu exista asa ceva stabilit de natura. Copilul este cel care stabileste termenul. El dicteaza debutul travaliului prin sistemul lui endocrin.  Bebe tau se va naste cand ii vine timpul. Acum ai doar 36 de s si 2 zile, are timp colul sa se modifice.
Hai, fii tare, tine-te departe de gandurile negative! puss

Deno, gata cafelutza? coffestudiu  E vreau un caramel Machiato de la Starbucks. chicot  chicot
Anna,  par
Cristina,  puss ai mancat tot tortuletul? party
Ioana, hai la cafa!

Pupici la toate puss

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#358 2014-09-19 13:08:46

rona_persefona
Sr. member

Nu-i nicio miscare pe aici, cred ca ma bag la un filmuletz. chicot

#359 2014-09-19 13:25:46

denorah00
Insomniac member

Burtici puss

Rona, am venit eu, intarziata ca de obicei rotfl mi-as face si eu o cafea dar nu stiu sa folosesc aparatul rotfl
Il astept pe sot sa vina in pauza de la munca si imi face el atunci drool

Am niste contractii de abia stau sad of, si parca si crampe, nu stiu cum sa explic. Cnstipatia poate da si contractii, oare?

Lil ma faci sa rad, draga de tine puss pana acum mare ingrijorare sa nu vina mai repede, de acum ca va sta prea mult... Nici mie nu mi-ar conveni, sincer neutral sa trag pana la 40, sa imi induca, etc. Dar poti incepe sa faci mai mult efort ca de obicei, plimbari lungi, etc. Asta poate fi benefic si pentru nasterea naturala, si poate ai noroc sa se declanseze si mai repede.
Cat despre col... Eu l-am avut deschis 1 cm cu 2 sapt inainte de nastere si tot n-am nascut mai repede, desi baga, zilnic ture de scari, plimbari, m-am apucat atunci de pus zacusti si de toate pe iarna si tot n-a venit, decat dupa ce am terminat cu toate, i-o fi fost frica sa nu ramana flamand lol

#360 2014-09-19 13:39:49

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Buna ziua fete puss .Azi fac cinste cu tort party .

Rona puss  da .. e deja jumatate lol .. azi noapte la 2 papam tort eu cu D .. tocmai ce venise si el de lamunca si am profitat sa probam .. un sfert din el  chicot .Si dupa , cum are ciocolata cine mai facea planton pe la 3 noaptea lol ...eu si bebe rock .

Lil sper linistea ta puss vreau sa-ti spun un caz clar care avea colul inchis si lung iar la 2 zile a nascut  smile .Deci nu spune nimic colul ... cat de lung o fi el si inchis ,vorba Ronei cand bebelinul drag vrea sa iasa  "se deschid portile"  hjarta .

Of Deno puss stai putin linistita.. da constipatia cica poate scurta colul tillfreds  si presupun ca "aduce" si contractii. Si eu am probleme si cred ca majoritatea ne confrutam cu constipatia asta si hemoroizii  supa .

Anna puss puss puss

Pe mine tot ma doare spatele dar in rest vad ca sunt mai bine...deja am bagat la purtare vesta tricotata de buni  hjarta ... chiar daca "sunt in calduri" ... ma gandesc sa nu cumva sa ma ia raceala ... asa ca mai bine previn.

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#361 2014-09-19 15:05:16

denorah00
Insomniac member

Cristineeeel, la multi ani!!!! Mmm si eu vreau o feliuta de tort drool

Eu sunt constipata dintotdeauna, si in sarcina trecuta am fost si nu am avut probleme cu colul, dar atunci nu aveam nici contractii. Acum ma odihnesc. Vedem ce-a mai fi smile

Si pe mine m-a cam luat frigul.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.