homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-20

#362 2014-09-19 15:06:22

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42

Cristina la mulți mulți ani fericiți alături de cei dragi  si pupa burtica din partea mea.
Bună burtici, un weekend frumos si relaxant. 😘😘😘😘😚😚😚

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#363 2014-09-19 15:10:10

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Hello

Lil, pai 3700 e o greutate normala, eu l-am nascut pe pui la 4350 si am nascut usor, expulzia in sine a fost usoara si scurta. Cat despre col, nu stiu ce sa zic, inca mai e timp sa se deschida. La mine spre finalul sarcinii colul era inchis dar moale si la 37 de saptamani au inceput contractii nedureroase pe ici pe colo si colul s-a deschis 1 cm, apoi la 39 s era deschis 3 cm si a doua zi am nascut.

Deno, la mine constipatia dadea crampe, zic eu ca erau chiar contractii.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#364 2014-09-19 15:14:52

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Buna fetelor

Cristina  birthday
Eu am fost full la munca pana acum, sper sa se mai linisteasca treburile, e totusi vineri  neutral
Legat de constipatie la mine culmea ca defel sunt constipata insa in sarcina nu am avut probleme deloc, insa hemoroizii sunt la ei acasa, cred ca de la statul pe scaun.  nustiu
Rozi weekend frumos si relaxant si tie

Ultima oara a fost editat de Ioana He (2014-09-19 17:05:06)

#365 2014-09-19 15:17:21

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Cristi, surioara de sarcinaaaaaaa, azi e ziua ta si nu zici nimic??? par  puss  kram
La multi ani, scumpo... e cea mai frumoasa aniversare de pana acum.  bis  bis  bis
Te-a sarbatorit si bebelasul; iubit cu ciocolata... chicot  chicot
Ma gandeam eu de ce faci tu tort..dar na, fiind gravida.. big_smile
Iti trimit si cadoul virtual pe care sa nu-l uiti prea curand: o crema de hemoroizi. rotfl  rotfl  rotfl2

Deno, da, constipatia da contractii, eu ma chinui ca si voi cu problema asta de la inceput. spranceana
Hai ma fataaa...scrie pe foaie pasii de la aparatul de cafea, cand vine sotul. mmmm puss

Aici e ozi superba, e soare si cald..pacat ca n-am mai iesit si eu de martea trecuta cand am fost la dr. E o toamna tare frumoasa.

Ioana,  Rozi, Elena  puss

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-09-19 15:19:20)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#366 2014-09-19 15:29:32

elena.plahatca
Addicted member

Rona, e cea mai frumoasa toamna puss

Imi amintesc si eu cat de grea a fost asteptarea de sfarsit, ultimele 2-3 saptamani mi s-a parut ca nu trec, in fiecare zi speram sa nasc, vorbea sotul cu burtica, ii zicea lui Iustin sa vina pe lume ca il asteapta lol Si nici nu aveam prea multa ocupatie ca dupa 15 minute de activitate fizica usoara : calcat, iesit pana la magazin simteam ca nu mai rezist si picam in pat, numai calculatorul ma mai ajuta sa treaca timpul, vazusem si toate sezoanele de  Neveste Disperate rotfl
acum, privind in urma cred ca trebuia sa citesc mai multe chestii despre ingrijirea bebelusului, sanatatea fizica, dezvoltarea lui, trebuia sa ma interesez despre ce detergent, gel de dus, sampon, ulei, scutec voiam sa folosesc, trebuia sa citesc despre digestia celui mic ( in maternitate ma speriasem groaznic ca bebe avea gaze mai rau ca unul mare si ca avea caca cremos cu granule albe si nu stiam ca trebuie sa arate asa. Apo m-am speriat ca i-au aparut niste bubite pe fata, un lucru obisnuit, alergia nou-nascutului.. si ca avea ochii incrucisati, ca ei nu pot focaliza privirea, ca i s-a deschis numai un ochi in primele ore de viata, ca avea fontanela mai micuta, ca avea o umflatura pe cap, ca s-a adunat niste lichid acolo ca statea intre oasele bazinului meu)...
si asa, fiind neinformata am trait depresia post-partum in spital, ca mi se parea ca e in neregula puiul meu si nimeni nu-mi zice, nu am dormit 3 zile ca plangeau bebelusii in salon ( mi-a fost recomandata rezerva dar am refuzat am crezut ca imi va fi urat singura dumbom ) .. si ma durea epiziotomia si nu puteam sa stau in fund si aveam si ameteli daca ma ridicam si ma simteam neputincioasa in fata puiului meu si nu lasau pe nimeni sa vina sa ajute, sotul in momentele alea ar fi fost salvarea mea.
Venind  acasa a trecut si depresia si durerea, stateam cu sotul pe rand cu el, asa ma mai odihneam si eu.
Concluzia e ca trebuie informare inainte de nastere.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Publicitate

loading...

#367 2014-09-19 15:32:01

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

majoreta Mai eu la mine da ca a contat colul, s a deschis repede si s a scurtat repede si s a sters ca debea am ajuns ma 37 sapt smile deci eu cred ca contreaza
La 35 aveam dilatatie 2 cm smile
Ele lasa ca asa inveti, eu am citit despre tot ce zici tu acolo, din carti de la medic si fel de fel de reviste lol cum nu puteam dormi noaptea

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2014-09-19 15:34:50)

#368 2014-09-19 15:39:48

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Cineva sa ma opreasca, am mancat o punga de mini snickers si twix disperat

Elena, mie-mi spui ce greu trec.. Nu ultimele, ca si primele in cazul meu cu ambele sarcini, nu mai treceau minutele, eu in pat fara sa pot face nimic, am vazut toate filmele de pe lume, sa nu mai zic ca eram la zi si cu telenovelele rotfl2 asa grav eram.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#369 2014-09-19 15:44:21

elena.plahatca
Addicted member

Deno, la primele era usor. In ultimele nu era ata greu fizic cat psihic.

Jac, macar la al doilea sa nu ma panichez, imi imaginezz ca o sa fie mai usor... numai ca o sa fie deja 2 big_smile

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#370 2014-09-19 16:17:00

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Multumesc mult fete da azi mai implinesc un an ... dar cu mare bucurie  smile  hjarta

Rozi draga mea frumoasa hjarta .. as pupa burtica dar nu ajung a ea... mereu ii zice tati lui bebe ca el il pupa dar eu nu lol .Multumesc din suflet kram .
Rona nu am facut tort neaparat ca e ziua mea .. chiar aveam pofta  drool .Mersi pentru cadou .. am crema deja dar ...inca nu am hemoroizi tongue ...
Aoleu Denoo trebuie sa te opresti!!!!! rotfl .. sunt tare bune  visslar .Si eu dintotdeuna am avut probleme cu constipatia... de fapt asa sunt eu si nu o consider constipatie  chicot .L-am vazut pe Y ... e superbbb bis
Ioana of sad cat trebui sa induri si tu cu hemoroizii aia  grater .
Elenus  puss pup Iustin frumos puss

Eu cred ca ma bag la un film ceva .. e dupa masa deja ...cateodata trece timpul asa de repede va

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#371 2014-09-19 16:33:18

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

rotfl Cris asta era si ideea rotfl2 cica de ziua cuiva tre sa-l chinui il tragi de urchi nas...dar  asa te-am pus sa-ti pupi burtica rotfl2).dar lasa il pui pe tati smile

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#372 2014-09-19 16:35:47

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Intai va multumesc tututor pentru sfaturi si incurajari, sunteti niste dragute puss 

Cristinicaaaa, e ziua ta? Nu am stiut, eu ma gandeam ca faci tort ca iti e tie pofta big_smile  Atunci  birthday  birthday  birthday  trombon  trombon  draga mea si data viitoare cand va fi sa-ti serbezi ziua va fi cu micutul langa tine big_smile  Sa ai parte de o zi cat mai frumoasa si de tot binele din lume puss Si partea cu deschisul portilor mi-a placut cel mai mult big_smile  iar legat de constipatie si hemoroizi, cred ca nicio gravida nu scapa. Supe si creme de hemoroizi fetelor, nu dispar complet dar macar nu avanseaza.

Deno, pai cine sa ma mai inteleaga acum rotfl  Ba stateam cu frica sa nu vina devreme, acum m-a prins frica sa nu vina tarziu rotfl  Multumesc pentru sfaturile legate de plimbari.  puss  Asta faceam inainte sa ma interneze, mergeam zilnic seara si dimineata cate o ora. Insa acum e capsorul lui f jos si imi da niste junghiuri puternice in col, se simt ca pe niste intepaturi intense de ma lasa fara rasuflare, iar apoi abia mai fac 2 3 pasi. Asta face ca iesitul meu din casa ca fie dificil. Dar ma voi chinui putin cu asta, mai mai s-o imblanzi si colul meu big_smile Sau ma pun sa dau cu mopul, cine stie, poate functioneaza lol  Hai ca mi-ai facut pofta cu dulce, eu am fost innebunita dupa biscuiti oreo in al treilea trimestru rotfl Cum mai esti acum cu contractiile? Tot dese?

Anna, multumesc puss sper sa fiu si eu un caz fericit

Rona puss Asa e, treaba cu termenul e acum doar o notiune medicala, ca o intrebam si eu pe mama la cate saptamani a nascut si mi-a zis ca pe vremea lor nu se tinea cont de saptamani, de zile lol  stiau ca sunt in a 8-a, a 9-a luna dar nu detaliat ca acum. Asa mi-au zis si de la spital ca bebe va veni cand va simti el nevoia, cand e gata, nu cand vreau eu. Acum cat de usor sau greu voi naste din cz colului nu se stie big_smile Si tu mi-ai facut pofta de dulce, eu vreau un frapuccino caramel drool

Elena, poate la 37 de saptamani se vor vedea si la mine schimbari. Ca pana la urma eu spun ca nu conteaza, dar intr-o saptamana corpul se pregateste, stie el mai bn decat mine. Abia astept sa vad cum e data viitoare. Eu tot am impresia ca sunt insarcinata de o vesnicie, poate si din cz asta mi-as fi dorit sa nasc la 37, dar daca mandrul meu nu vrea, nu vrea lol  Pai imi spusese de la spital un doctor ca e bebe cam mare, ca va mai avea de luat greutate si a bagat cumva frica in mine ca voi naste greu. Ori sunt eu nebuna ori a fost el  dumbom

Off Ioana, cat tragi si tu cu munca aia. Eu daca as fi stat atatea ore pe scaun cred ca mi-ar fi picat si fundul si spatele.  kram

Si la noi e o zi tare frumoasa, inca avem temperaturi de 30- 32 de grade, tin minte ca anul trecut , cu 2 saptamani inainte de Craciun statea sora mea pe balcon in tricou. Sper sa fie asa si anul asta, ca sa ies si eu des cu puiul la plimbare  hjarta

Cristinica, eu am dormit si cand m-am trezit si am vazut ca e 4 ... m-am bucurat ca a trecut repede timpul rotfl ma fac tot mai mare si ma misc tot mai greu, poate si de asta zic mereu ca poate nasc mai repede, ca simt nevoia de o eliberare chicot sper insa sa nu apara vergeturile, ca mai am si buba asta  rotfl de-ar fi dupa mine as intra intr-o cada cu ulei din 5 in 5 minute rotfl

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-09-19 18:14:59)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#373 2014-09-19 17:02:49

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

la multi ani cristina!!

#374 2014-09-19 21:53:34

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Hello! Lil lol te inteleg perfect! Sa stii ca eu dupa 38 de sapt am facut tot ce am putut ca sa imi declansez nasterea. Am facut curat, ridicat saltele, covoare...nimic.
Apoi sex cu ejaculate ca cica provoava nasterea. Nimic
Apoi, pe masura ce avansam, cocktail cu ulei de ricin si suc de portocale. M am bucurat de o clisma naturala, da' fara efect.
La 40 sapt fara o zi ma duc la control si medicul zice: col lung, inchis. Mai devreme de o sapt nu nasti. Am crezut ca pic de pe masa. Eram ingrozita sa nu depasesc 40. Asa ca i am propus sa imi induca. Si a zis ca poate sa mi o innduca, dar mai bine ma baga in cezariana. Pt ca foarte multe operatiuni de genul asta sfarsesc la cezariana dupa un travaliu violent. S-am renuntat si la ideea asta.el mi a zis sa stau linistita ca va iesi pruncul meu ca nivi unul nu a ramas acolo....
Si...surpriza. a doua zi la 7 dimi cine nastea??????
In alta ordine de idei s a dovedit ca temerile mele erau justificate. In aceeasi zi a nascut o tipa la aproape 42 de sapt. Bb deja eliberase meconiu in lichidul amniotic si avea probl cu plamaniisi nu stiu mai ce. Dar pana la 40 de sapt nu i bai...e greu pt mami.nu mai poti sta nicicum, esti nerabdatoare....dar va veni bb wink

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#375 2014-09-19 23:19:19

elena.plahatca
Addicted member

Vine el si bebe imediat. eu am fost 2 ani gravida pana m-am vazut cu puiul drag in brate si acum chefuim impreuna hjarta

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#376 2014-09-20 07:19:27

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

buna fetelor, nu prea am reusit sa acitesc sapt aceasta asa ca am avut de recuperat
eu am fost marti la morfofetal si a zis ca e ok , chiar daca am plecat de acolo cu un dubiu m-am calmat.Initial imi zisese ca vede 3 rinichi si dupa a zis "a nu sunt 2 ........e bine" si eu am si avut grija sa imi incolteasca tot felul de idei in cap chiar daca sotul a zis ca sunt nebuna
Acum partea nasoala este ca am aflat de la cineva care lucreaza in spital ca cica doctorita mea s-a cam certat cu colegii ei si ca ar iesi la pensie din octombrie, nici nu stiu cum sa abordez problema sapt viitoare cand o sa ajung la ea.
Ziceam ca sa ma duc mai tarziu la ea dar acum mi-am facut programare dar sincer nu stiu cum sa o intreb in cazul in care ea nu imi zice nimic,numai probleme din acestea imi mai lipseau mie

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#377 2014-09-20 08:04:35

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Neata wave

Sa avem un weekend minunat!

Poke, mersi ca ai impartasit experienta ta si cu mine.  puss  Am urmat sfatul lui Deno si am iesit la o plimbare in parc cu o prietena care mi-a povestit si ea povestile ei de nastere. La ambii copii i s-a spus ca are col inchis, gros si tare, asta chiar si la 39 de saptamani. Urma sa-i fie indusa nasterea la primul copil la 40 de sapt si 2 sau 3 iar la al doilea la 41 de saptamni. Cu o seara inainte a chemat-o sa o mai verifice o data ca poate, poate s-o fi schimbat ceva si nimic. Urmatoarea zi (culmea, la amandoi s-a intamplat) era deja dilatata si cu contractii si ea nu simtea nimic.  lol  Pe ambii i-a nascut natural, la primul a durat 16 ore iar la al doilea 1 ora big_smile  Asa ca pana la urma colul asta se poate schimba de pe o zi pe alta chicot

Ele, am crezut ca vine aseara, dar a fost alarma falsa. Am avut contractii timp de 2 ore jumate din 7 in 7 minute, apoi din 6 in 6. Ma intreba sotul daca mergem la spital lol  I-am zis ca nu, mai asteptam, ca iar ma trimit aia acasa cu col inchis si tare rotfl Au mai tinut asa cam inca o jum de ora si apoi am adormit. Am mai avut si in timpul noptii ca m-a trezit durerea dar acum sunt clar mai slabe.  Partea cu alarma falsa nu-mi place mie ca imi da sperante si apoi sunt botoasa rotfl  LA cat de frica imi era mie de nastere, acum abia astept sa vina si sa-mi vad puiul hjarta

Nico, eu mi-am schimbat doctorul ca merg la stat acum iar acolo m-au vazut nu unul, si vreo 4 sau 5, depinde care au fost pe tura. Si nici macar nu stiu care va veni la nastere, ca voi naste cu moasele si doar daca sunt complicatii vine si doctorul sau la final sa vada daca totul e ok. Dar care dintre ei, habar nu am si sincer nici nu ma mai preocupa problema asta. Atata timp cat stiu ei ce fac nu-mi mai fac griji. Stai linistita ca se vor rezolva toate:) Tin minte ca si eu eram panicata ca nu am doctor, ca ce fac, cu cine voi naste, daca nu e dr bun....detalii.

Pupici fetelor puss

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-09-20 08:04:58)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#378 2014-09-20 10:08:01

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Am o intrebare, de ce toate credeti ca o sa nasteti la 35-36 sapg? cesafac sau chiar mai putin?
Fara dop iesit..fara crize de contractii, hai ca pe R o inteleg ca are 2 da' voi? Lasatii sa stea la caldurica, E cu 37 si 3 z si numa probleme de cand iesise smile e adevarat ca "is la termen" dar ultimele sapt, alea 3 mi is pt coacele, E era vai de capu' lui, nu zic ca toti o sa fie asa, asa ca stati acolo linistite, sa vedeti cum trece smile.
Adica ce vrrau da zic sa stati linistiteee puss

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2014-09-20 12:23:57)

#379 2014-09-20 11:01:53

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Neatza!

La multi ani Cristina! puss

Rona, Lil, sunteti tot pe baricade, da? big_smile

#380 2014-09-20 13:14:29

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

Lil ce este drept la noi in spital nasti cu moasele sau cu care se nimereste de tura , nu vine pt tine de acasa dar daca apar probleme  pana atunci ce fac?
am zis ca o intreb cand ma duc la consultatie daca e adevarat sper sa nu reactioneze urat

Ultima oara a fost editat de nico_leta (2014-09-20 13:17:35)

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.