homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-29

#533 2014-09-25 16:20:19

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42

Ioana, ce coleeeegi! cesafac  Lasa, ca te razbuni tu! Mai, imi pare rau ca ti-am facut pofta! N-a mai ramas nimic de ieri?

Ele si Iustinel  puss

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#534 2014-09-25 16:40:57

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Cred ca ii zic alui meu sa aduca o savarina cand vine rotfl o sa mananc gandindu-ma la ioana

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2014-09-25 16:41:46)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#535 2014-09-25 17:08:07

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Rona nu mai e nimic  nustiu  Suntem termite
Green nu vreau savarina un ecler sau choux a la creme  drool

#536 2014-09-25 18:49:33

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Heyyyy
Ce e aici cofetarie sau ce ? rotfl  rotfl  rotfl
Gata am revenit si eu ... azi m-am rasfatat si am papa in oras chicot ... dar tot nu scap de facut mancare acum ca se anunta sotu` ca vine acasa lol .
A decurs totul bine... 2 secunde  pic-pac si gata exudatul... si eu care aveam emotii cat casa lol .

Eu .. ca tot vorbeati de  multe mamici atotstiutoare si .. care au crescut copii , etc etc ... la mine vad partea buna ca suntem singuri in S.  lol .... nu sta nimeni sa-mi impuie capul cu trebuie asa, fa asa... nu asa si  mai departe.... cum zice si Ele.. avem internet si ne putem documenta mult mai bine..., eu am citit ce ma intereseaza cat de cat , am prietene care stiu ca ma vor ajuta sincer ...dar pe langa toate acestea cel mai important e sa avem grija noi parintii-tati si mami- de bebe... acolo isi dau cap in cap cu greutati... cu zambete si ochi lacrimati uitandu-se la bebe.... mai cu strangacie facandu-i prima baita ....etc etc .. Acestea sunt momente unice care trebuie sa se consume in familie... hjarta
Va pup ... cica ma striga bucataria lol ..........mai degraba tortul din frigider .... dar trebuie sa ma mai abtin.. sa ii dau si lui timp sa se faca yammmyyy .. pana diseara bineinteles visslar .

L.E Lilllllllllll ... sunteti bine ??? trombon  trombon  trombon

Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-09-25 20:53:28)

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#537 2014-09-26 08:39:57

green_fairy
Platinum member

Neata fetelor. Pt siguranta tot acasa si azi, cred ca de la frig mi s-a tras ca ma ia rpd frigul. De ieri m-a mai lasat burtica, am reluat oricum si duphastonul sa fiu eu sigura. Pana luni repaus, caldura si ceaiuri smile ma ganesc sa achizitionez o burtiera sa o am si pe iarna pt caldura la spate si burtica

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Publicitate

loading...

#538 2014-09-26 09:06:29

Ioana He
Insomniac member

Buna dimineata fetelor, va pup pe toate  puss
Astazi este vineriiiii  happy
Cris tu si torturile tale  diablo
Green eu sarcina trecuta am prins-o iarna si nu a simtit nevoia de burtiera, dar acum depinde probabil de fiecare, ca parca tu nu vroiai pantalonii de gravida pt ca aia au deja materialul acela destul de inalt pe burtica  smile
Elena  puss  mami si Iustin

#539 2014-09-26 09:50:15

green_fairy
Platinum member

Ioana am gasit ceva gen colant-blug. Intr-adevar nu voiam insa daca e nevoie nu ma dau la o parte. Modificarile la uter, intinderile nu cred ca dadeau asa senzatii si la ovare. De asta banuiesc ca de la frig a fost faza... Statul la caldura si pastilele m-au facut bine. Si cum frigul intra in mine imediat, prefer sa am grija mai mare

#540 2014-09-26 11:56:12

Cristina2013
Full member

Neata fete puss .

Green puss  sa nu stai nici prea imbracata ... oricum nu vei putea ca "esti in calduri" sau daca nu inca ... vei fi .Plus ca burtica creste si te vei simti mai bine cu mai putine haine. Daca ai posibilitatea sa iti faca cineva o vesta de lanica, etc eu cred ca ar fi , cel putin in casa, prea buna. Eu nu sport prea mutl maneca lunga.. stau si iarna in tricou dar ... nu las vesta din spate  rotfl2 ... par eu mai de la tara ... dar durerile de spate nu trec cu fudulia.. chiar daca sotiorul se mai lua de mine asa cu glume rotfl2 .
Nu stiu ce ceaiuri beti voi dar eu una in sarcina m-am ferit de ele.... imi plac enorm... mai beau un ceai asa din cand in cand dar insist cu laptele fara grasime smile .

Mie tot nu-mi vine sa cred cat  de putin mai e pana la intalnirea cu bebe  rodnar ... am emotii si in acelasi timp nu mai pot de nerabdare.

Lil nu a intrat de ieri de cand a plecat la medic  spranceana ... sper sa fie bine  rugaciune

Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#541 2014-09-26 11:56:16

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Asa-i Cris da' doamne fereste de necaz, iti spun eu ca strigi dupa ajutor, eu tare as fi vrut ajutor, vai de capul nostru, o gura de mancare conteaza, asta e adevart ca nu m a frecat nimeni ca cap lol dar cTeodata iti doresti sa fie mama sa faca o gura de ceva sad
puss va pup
Ronix sa stii ca dupa ce nasti natural te ia naiba cu contractiile forgetit
Nu contreaza, pe unde ti l scoate, doare..doare si punct.
Pe Eric n am vazut sa l controleze la fren, hai sa fim seriosi dc i ai taia asa mic?
Voi nu bagati in seama prostiile, daca vreti sa ascultati ascultati daca nu, nu
Eu mi am crescut copilul cum am vrut, plus ca multe mame comenteaza dc fci tu acel ceva, dar dupa ele o fac inainta ta, etc
Eu m am luat dupa ce mi au zis la curs, si de pediatrii lui E, treaba buna am facut, ma implic 100%
Ce conteaza pe unde ti l scoate? Ce ii dai de mancare? Cat m au judecat ca i am dat lp de la 2 l juma ca urla in gura de sarpe? Crezi ca eu n am vrut sa i dau
forgetit
Rona yikes stai ca soacramea se suce la cumnatamea, e insarcinata de 25 sap, naste la sf de ianuarie, se duce acu acasa cica ca sa fie si ea acasa
La mine, fumeie cu diabet, contractii, Eric cu de toate nu a venim, ai aia e in Ro si masa e acolo, mama e in it, numa ea a venit cand am nascut
Niste....nu stiu cum sa le zic.
Happy, ce sa mai . Poate nu ai treaba si tu acasa

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2014-09-26 12:12:32)

#542 2014-09-26 12:13:19

Cristina2013
Full member

Jaq puss .. sti cum e ....nici cum nu e bine. Uneori asa vrei sa fi numai tu cu al tau bebe si sot... alteori ... cred ca ai da orice ca macar 2h sa poata sa fie cineva langa tine  sa dormi putin.. sau sa faci o baie relaxanta.. sau chiar sa-ti faca o supa. Eu incerc sa scot ceea ce e bun prin faptul ca suntem departe de casa ... as minti daca as zice ca nu as vrea sa fiu langa ei acum.. sau cand vine bebe....
Voi sunteti bine ?

#543 2014-09-26 12:28:07

Jacqui
Platinum member

Asa-i puss
Noi? Da..
Eu m am trezit si daca stau in picioare cad intr o parte, nu stiu ce naiba am grater m a sagetat in cap ieri toata ziua, si azi iar, cer cita la medic, ori ma duc de capul meu sa iau vitamine, nu stiu
Eric..Eric ii ies bube cand isi bea biberonu, dispar dupa, am pediatra luni
Acus incep citas de la Paz cu urologii ai ecografiile
Plecam acasa in primavara, vrem sa incepem casa
Eu is asa ametita, nu stiu ce naiba am, il astept pe sot si ma duc la urgente la Infanta Sofia
Sigur inca am "faltas" de la dieta din sarcina
In rest suntem tare bine <3
Voi? <3
35 de sapt! Eu eram dilatata 2 smile
Inca putinnnnn <3

#544 2014-09-26 13:08:56

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

fetele  puss
  Cristi par , ai mancat tortul?  party
Lil n a fost la dr, a fost la un seminar despre nastere.  smile
O fi pastrat-o acolo? lol

Jaq, asa e e mai,  par  Nu stiu ce sa mai zic. Mama e mama, soacra e soacra.
Imi pare rau ca nu te simti bine, sper sa treaca repede. Pupici lui Ericut. hjarta
  IOana, Green puss
Green, cred ca o vesta ar fi minunata, sunt de acord cu Cris.
Pe mine banda aia de la panytaloni, jeansi ma jeneaza. N-as suporta o burtiera in niciun caz. Mai bine haine mai largi. Sunt mai comode.

Eu nu ma simt prea bine azi. Ma doare si burtica, imi vine sa si vomit...offff.

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-09-26 13:19:23)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#545 2014-09-26 13:51:44

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Buna fetelor,

Acum am ajuns si eu de la spital cascat Sunt acolo de la 8 dimineata, am zis ca nu mai ajung acasa si oricum mare lucru nu am facut. Nu tu eco, nu tu control din partea doctorului. M-au pus asitentele la monitor de 2 ori, prima oara cu contractii mari si bebe ce nu misca deloc cesafac  iar a doua oara cu bebe f activ si 0 contractii. Am plecat cu gandul ca voi afla si eu mai multe, dar doar am pierdut vremea, cred ca daca nu ma duceam nu pierdeam nimic.

Ieri la seminar mai mult m-am enervat... eu inainte am intrebat daca e in engleza si mi-a zis ca da si cand am ajuns acolo era in greaca. Si nu m-am descurcat mai deloc, greaca pe care o stoiu eu nu se compara cu ce se vb la seminar, ar fi trebui sa am translator ca sa pricep ce s-a discutat. Prindeam idei dar nu intelegeam discutiile aprofundate. Majoritatea lucrurilor le stiam(schimbarile colului, etapele nasterii...) Am mai inteles ca lui bebe nu i se va face baie imediat dupa nastere ca acel vernix cu care este acoperit ii e benefic, ca ni se va pune imediat bebe pe piep (skin to skin)... sau ni-l va da mai tarziu in caz ca temperatura corpului lui nu e buna sau daca nu respira cum trebuie. Bine ca am citit eu destule inainte ca acest curs nu mi-a fost folositor. App, eram cea mai mare burtica de acolo, restul aveau intre 15 si 25 de saptamani chicot

Fetele, eu merg sa ma odihnesc putin, vb Ioanei ("ma duc sa ma intind") ca azi noapte am stat de veghe iar acum sunt franta. In ultima vreme tot mai somnoroasa sunt, sper sa-mi revin pana se hotaraste bebe sa vina big_smile  Va pup pe toate si ne citim mai tarziu puss

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-09-26 13:52:46)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#546 2014-09-26 14:57:31

Ioana He
Insomniac member

Lil ce tampiti si aia la spital si aia la curs. Eu nu stiu cum va descurcati voi plecate prin straini, cred ca sunteti foarte curajoase  puss . Eu cand sunt panicata la doctor nu mai inteleg bine nici romana daramite alta limba  rodnar
Rona stai linistita poate iti trece  par

Fetelor ce vreme nasoala, te trage la somn, ploua asa marunt si e inchis cerul  cascat  cascat  cascat . mie astazi iar imi amortesc picioarele, urasc senzatia asta simt nevoia sa le tot misc, cred ca de la circulatie  nustiu .

#547 2014-09-26 17:21:08

Jacqui
Platinum member

Ioana eu m am inteles f bine cu ai mei, dar eu am multi ani aici, am facut scoala aici, soferia si toate ce lol

#548 2014-09-26 18:37:53

Lil' Star
Sr. member

Da Ioana supa  Chiar credeam ca voi veni acasa afland mai multe, daca s-a mai inmuiat colul, daca tot la fel de tare e, daca exista dilatatie... sunt dezamagita mai ales ca am stat atatea ore pe acolo cu contractii samd. supa  Ee, asta e, imi spunea asistenta care m-a pus la monitor ca e aiurea sa ai atatea contractii, unele sa fie atat de intense si sa nu existe nicio finalitate. Mi-a urat sa am o nastere cat mai usoara si atunci cand ma vor navali durerile sa nu se mai opreasca. Dar totul depinde de asta micu', momentan se impinge de ceva vreme in colul meu si imi da acele junghiuri ascutite. Asa de mult mi-as dori sa se intample saptamana asta rugaciune  dar ramane de vazut si asteptat.

Cu limba mi-e destul de greu cateodata,nu sunt de f mult timp aici si am urmat niste cursuri la facultate dar nu sunt suficiente daca nu ai cu cine practica zi de zi cele invatate, plus ca la spital vocabularul pe care-l folosesc ei e mult mai complex fata de ceea ce am invatat dar asta e situatia. Acum ma intreb, daca toate vor fi la fel pana vinerea viitoare, ce rost asre sa mai merg la spital daca oricum nu ma controleaza? Doar sa fac si eu prezenta? supa

Iar e liniste pe aici... burtici, toate bune? Sa nu care cumva sa nasca vreuna inaintea mea ca va bat big_smile
Aaa, pai e vineri, din cz asta e liniste lol

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-09-26 20:23:51)

#549 2014-09-26 22:52:35

Cristina2013
Full member

Lil  vrei să naști tu prima rotfl2.Hai ca vedem noi
Dream ce o face?
Rona Of sad   hai curaj ca putin mai e ♥
Eu lenevesc la tv

#550 2014-09-27 07:11:46

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

neatza, am si eu nevoie de ajutorul vostru la cateva intrebari
Trebuie sa intru in concediu(asa mi-a recomandat dr ginecolog)  , in momentul acesta mi-a dat o scrisoare medicala si sa ma duc ma medicina muncii=>totul clar aici

Mi-a zis ca pot totusi sa ma mai duc 2/3 sapt la servici(trebuie sa predau toate sarcinile de servici altcuiva) dupa am de luat concediu de odihna 9 zile si dupa as intra in 28 de sapt si atunci mi-a zis ginecologul ca as intra la alta legislatie si ca imi poate da ea concediu fara medicina muncii.
Acela de la 28 de sapt e de fapt tot concediu prenatal sau de risc maternal?Ii in plus fata de cele 126 de zile?Nu inteleg si nici nu am gasit mare lucru pe internet, voi ati luat asa ceva sau stiti ceva?

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#551 2014-09-27 08:31:56

Lil' Star
Sr. member

Neata fetelor puss

Un weekend frumos va doresc! kram

Cris, daaaaa, prima vreau sa nasc rotfl  Sunt gata big_smile
Dreams e bine, e activa pe fb, inca nu a nascut:D daca vad ceva, dau de veste big_smile
Roni, cum te mai simti? Sunt normale starile astea pe final, numai ca avand si burtica e totul mai incomod acum kram  Hai, 2 saptamani si gata kram
Nico, eu nu te pot ajuta cu un raspuns ca nu sunt in Ro. Te vor ajuta fetele dar fiind weekend va fi mai liniste zilele astea chicot
Deno, esti bine? Nu ai mai intrat de ceva vreme si imi faceam griji pentru tine puss

Azi noapte am visat ca mi s-a rupt apa, pe moment am crezut ca nu dorm si m-am dus la baie sa verific rotfl Mi-a luat ceva timp sa imi dau seama ca de fapt am visat, eram f somnoroasa rotfl

Pupici la toate!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.