homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-31

#571 2014-09-28 17:35:17

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42

Nico puss nu avem ce face ... trebuie sa facem unele sacrificii si eu cred ca nu-ti pierzi drepturile stand in concediu  smile .Acum adevarul e ca in Ro nu stiu cum mai e dar aici ... nu pierzi nici concediul.. primele (daca ai asa ceva) ...
Asa stai si mai linistita si evit orice problema  par

Lil ... tu cu dopul tau stau si ma uit ca nebuna de fiecare data cand merg la baie rotfl2 . Ba mai mult ... eu de ceva timp am scurgerile acele apoase+creamy ... e foarte abundent ca de foarte multe ori simt si zic ca poate incep sa "rup apa" lol ....

Noi am ramas singurei, tati a plecat la munca ... asa ca imi fac de  lucru

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#572 2014-09-28 18:29:57

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Fetelor, de mai bn de 2 ore am avut contractii din 8 in 8 min, apoi s.au oprit pt putin si au reinceput(contractii am avut de dimineata dar am inceput sa le cronometrez abia pe la 3) iar un pic mai devreme am eliminat iar aceeasi chestie ca aseara. Fac o baie acum si daca tot mai am dupa cred ca dau o fuga la spital. Insa nu stiu cat de tare ar trebui sa doara cand ai la 8 9 min contractii, soacra mea imi spunea ca dupa cum ma vede nu crede ca sunt dureri de nastere... iar bebe e asa agitat, mai sa.mi rupa burta, asa de tare misca, nu cred ca a stat linistit 2 ore adunate azi.

Cris, eu nici acum nu stiu daca ceea ce a curs e dop sau secretie abundenta. Ma asteptam ca dopul sa aiba putin sange dar la mine a fost fara. Si am gasit pe net niste informatii cum ca nu trebuie sa fie neaparat sange. Habar nu am nustiu

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-09-28 18:37:09)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#573 2014-09-28 19:30:06

Cristina2013
Full member

Eu cred ca trebuie sa ai incredere in tine si ... ca e dopul..Si nu cred ca e cazul sa mergi de pe acum la spital... asta daca nu vrei sa te tina aia pe acolo .. cand poti sta linistita acasa pana le ai din 5 in 5 .. daca nu chir din 3 in 3 minute.
Si la mine bebe si ieri si azi .. parca nu mai avea stare in burtica... au momentele lor cred ..sa nu-ti faci griji de asta.Ce e foarte bine si eu .. chiar daca ma chinuie cand imi mai da la coaste,vezica etc .. ma bucur ca e activ ... asta conteaza puss .

L.E Sa va pun o poza , sunt tare mandra, smile ... m-am pregatit cu scutece pentru bublinul mei drag.

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/91390_scutecele_mele.jpg

Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-09-28 19:32:51)

Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#574 2014-09-28 20:00:07

Lil' Star
Sr. member

Cris, tu zici bine. Sa stii ca si eu ma gandeam in timp ce faceam baie la ce folos sa merg de acum. Ca n.am chef sa stau pe acolo doar ca sa ma supravegheze, daca merg, merg sa nasc, nu asa in plimbare chicot. Le astept pe cele de 5 min daca vor veni daca nu, nu chicot
Off, sunt asa de nerabdatoare sa imi tin puiul in brate....si nu mai vine si el odata big_smile

Cat de frumoase sunt scutecelele hjarta eu te admir pentru alegerea facuta, bravo mami applause

#575 2014-09-28 20:19:35

Cristina2013
Full member

Lil puss  ... eu una  daca nu cumva m se rup membranele sau sangerez de chiar e nevoie cam repede sa mergi la spital... in rest nu am de gand sa merg "asa usor" chicot . Cand simt ca e fac baita, ma aranjez.. pregatesc .... eee si cand nu voi mai putea .. fuga... nu vreau nicicum sa stau acolo 8-12h ...la pat cand pot sta acasa sa ma stramb eu cum pot fara rusine rotfl2 .

Multumesc smile ... am avut sprijinul lui tati hjarta ...si spre marea mea uimire chiar e curios si se implica...Dupa mami meu m-a incurajat si de cand am ramas insarcinata am tot citit ... la un moment dat visam numai scutece textile  lol ...Sper sa fie bine, nu are cum sa nu fie ! hjarta

Publicitate

loading...

#576 2014-09-28 21:11:45

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Buna seara burtici!
Lil, tin pumnii sa vina bebe repede si usor hjarta

#577 2014-09-28 22:44:50

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Lil, ai zis ca misca bebe tare si ma gandeam ca al meu a miscat doar in prima ora de travaliu, zici ca facea karate acolo si apoi pana am nascut nu a mai miscat mai deloc, ajunsesem panicata la spital ca nu misca

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#578 2014-09-28 23:42:05

Lil' Star
Sr. member

Cris, ce frumos ca se implica si tati big_smile o sa va descurcati amandoi cu scutecele textile, mai ales ca ai si sprijinul lui big_smile  tu le vei spala, tati le clateste, masina de spalat face restul chicot
Asa am zis si eu, doar daca sangerez sau daca mi se rupe apa, atunci merg la spital. Sau daca am contractii din 5 in 5 min, ce pana acum nu mi s.a mai intamplat decat atunci cand m.am internat.

Ionela, bine ai venit acasa puss  si miltumesc frumos ca te gandesti la noi kram

Elenus, pana acum a stat si bebe linistit si m.am relaxat si eu. Acum a inceput distractia, loveste tare  in vezica, col, coaste, ficat si tot ce mai e pe acolo lol  si au inceput si contractiile, cred ca si miscarile lui le influenteaza. Dar nu le mai cronometrez ca m.am plictisit.  big_smile

#579 2014-09-29 00:12:24

Cristina2013
Full member

Am tot stat si m-am gandit la tine Lil ...  lol .Incearca sa te odihnesti puss de pe acum poti sta linistita ....bebe ti-a dat cel mai bun semn ca va veni curand hjarta ... Trebuie sa te mai bucuri de momentele in care e burtica,miscari...ca dupa, cum zic toate fetele, o sa ii ducem lipsa burticii  par .

Eu bagai ditamai strachina de cereale+biscuiti+lapte lol

#580 2014-09-29 00:32:24

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Lil, eu am inceput sa pierd din dop pe la 20 si cv, debea in seara cand am rupt apa a iesit, de tot, era ca un dop fara gelatina(o pierdusem cu timpul) tot timpul a fost verde, nixiodata cu sange puss
L am pierdut cu cateva ore inainte de a rupe apa, eram asa cu stare febrila
Totusi daca vezi ca e asa nervos, mai bine treci pe la urgente..

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2014-09-29 00:36:31)

#581 2014-09-29 08:33:29

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Neata fetelor. Eu tot acasa... Aseara am avut o serie de dureri de burta si ceva contractii.... Pffff, luasem 2 no spa si tot nu m-am linistit cum trebuia. Si acum spre dimi inca simteam, impreuna cu nevoia de a merge la toaleta si abia acum am reusit sa fac. Tind sa cred ca m-am deranjat la stomac ca parca m-am mai linistit acum. Si toate au inceput dupa o partida... normala si nici macar cu penetrare, pana acum nu am avut probleme, insa eu una o sa cam zic pas si ma ocup numai de al meu smile desi zicea saracu ca e in stare sa stea si 4 ani fara, nu doar 4 luni pana vine bebe.
   Camy, eu ma gasit ceva gen legings, tip colant/pantalon fara nasturi/ fermoar. Am o pereche mai elastica si una un pic mai rigida la material, tre sa ii scot elasticul din interior la bata
    Lil tin pumnii

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#582 2014-09-29 10:10:45

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Neata puss

Lilisor, ai facut un puisor? chicot  chicot Ce peripetii! Vine bebe, vine micutul! Cum mai esti cu contractiile?
Cris, multumesc, scumpa mea. Intoarcem pupicii pt tine fetita ta minunata. puss puss  puss n as fi crezut ca ajung pana aici cu burtica, dar iata-ma-s.
Cristinel, ce scutecele frumoase!Bravo pt alegerea facuta, esti super tare, mamica, de abia astept sa ne povestesti experienta scutecitului textil! puss
Gree, puss, off, imi pare rau de probleme. Poare Au aparut contractiile pt te ai stricat la burtica. Ai incercat cu supozitor scobutil, daca nu merfge nospa? In Legatura cu sexul, nu e doar penetrarea periculoasa. Ci si orgasmul. Eu la inceputul sarcinii aveam vise erotice si ma durea burtica ingrozitoooor, ma trezeam din somn in dureri si simtindu ma si vinovata. Faci 20s acum, nu? Hai C o sa fie bine!

Ioana, Deno, hai la cafeluta! coffestudiu
Pupici la toate!

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#583 2014-09-29 11:21:53

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Da rona, 20 azi big_smile nu-mi vine sa cred. Nu stiu ce a fost, ca ma mai avut vreo 2 episoade cu burtica da aveam crampe si durea mai putin cand aveam nevoie la baie. Ca aseara nu ma mai duruse... Secretia era ok, bebe misca... Eu eram cam muci...Cand circul mai simt asa putin dar cred ca e normal... Tre sa plec de acasa si la o sedinta pe la 13...
   Mai citisem de scobutil pe aici dar nu am incercat. O sa tin minte.
   Tu cum stai?
  Sper ca e ok Deno, nu a mai intrat de multisor. Zicea de niste cursuri, sper sa fie ocupata doar cu astea

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#584 2014-09-29 12:03:24

Lil' Star
Sr. member

Neata fetelor puss

Cris, azi noapte chiar m-am odihnit foarte bine hjarta  Chiar daca a durat putin pana s-a linistit bebe, de ceva timp nu am mai dormit asa bine big_smile  Stii tu, linistea dinaintea furtunii chicot   happy Tu ce faci, cum te simti azi? puss

Green, multumesc puss  si imi pare rau ca te simti rau. Incearcati sa evitati aceste mici placeri, mai ales daca nu te fac sa te simti bine. Sper sa iti treaca cu no spa si sa iti revii repede puss Felicitari pentru 20 de saptamanele puss

Roni, ce faci tu in dimineata asta? Cum te mai simti? kram Eu tot ou kinder sunt, contractii inca am insa nu mi se par atat de apropiate incat sa le cronometrez cu toate ca dureroase sunt dar azi m-am trezit cu o stare de bine si vreau sa-mi fac ziua frumoasa big_smile 

Jaq, inca nu am mers la spital, am simti ca nu e nevoie smile Ce face mami si micutul E?puss

Ofer cafeluta tuturor azi coffestudiu  Am auzit si eu acum la radio cum ca ar fi ziua internationala a cafelei azi chicot

pupici tuturor puss

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-09-29 12:05:05)

#585 2014-09-29 12:39:00

rona_persefona
Sr. member

Lil,  puss o cafeluta iau si eu, coffestudiu  sa sarbatorim cum se cuvine ziua asta aromata.
Ma bucur ca te simti bine. SI eu sunt bine in dimineata asta. Cred ca am contractii multe si de la miscarile bebeilor, ca dimineata ei dorm si si eu prea am contractii. roll
E asa soare si frumos.. Admir ziua din casa,, dar ma simt ca inainte de Paste. chicot  Am un feeling de Paste. Si ma uit la Marele GATSBY, atat de mult mi-a placut filmul asta... hjarta  hjarta

In weekend m-am simtit tare rau, am fost agitata, cu un tremurat necontrolat, ametita, cu contractii multe si dureroase, parca nu eram eu. M-am mai linistit cu ceai de tei, desi pana acum n-am baut niciun fel de ceai.
Apropo de sagetile in vagin, eu deja nu mai simt sageti..ci altceva, parca mai ascutit, ca niste arsuri. Maine meerg la dr sa recoltam colturi de col, o sa vada si starea colului cu ocazia asta.

Uitasem, voiam sa-i xzic lui Cristinel ca fertility calculeaza aiurea datele din sarcina. Eu toata sarcina m-am uitat pe pregnology.com, poti sa vezi cum evolueaza sarcina zi de zi. hjarta  Iar pt sarcinile FIV ma ghidez dupa calendarul asta
http://infertilitate.com/calculatoare-d … endar-fiv/

Green, felicitari pt 20 + bis  bis  bis

Tare as vrea sa vina cat mai multe fete de la aspirante la burtici, ramane lista goala...pai in octombrie 4, 5 dintre noi raman fara burtica.

AHHH, am 120 cm in talie, inainte de sarcina aveam 67. Mi-a zis dr ca nu e de mirare ca au aparut vergeturi. Bine ca deocamdata sunt putine, dar daca cresc in ritmul asta cred ca ma umplu. In greutate n-am mAI luat, tot 15 kg am in plus de 3 saptamani.

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-09-29 12:43:48)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#586 2014-09-29 13:14:07

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

buna burticutelor...am revenit din concediu, dar am mai intrat sa vad daca au sosit belelusii Ronei, si se pare ca am avut dreptate, au rezistat cu stoicism pana la 35 sapt, si vad ca mai rezista.Bravo.

pupici la toate si nasteri cat mai usoare va doresc!

9 ani de copilarie ....

#587 2014-09-29 13:27:35

rona_persefona
Sr. member

Adina,  puss  ai avut dreptate. Trebuie sa dau de baut. chicot  Am rezistat. Sper ca v-ati distrat bine in concediu.
Chiar voiam sa te intreb, voi aveti pediatru dinainte de a naste? Adica trebuie sa ma decid de acum la unul? Daca inscriu bebeii la un pediatru, trebuie sa stau la el 3 luni cel putin, fara sa ma pot muta la altul? Sa caut un pediatru in sistem de stat sau privat?
In cazul vostru, a venit acasa s-o vada pe Ana?
M-a sunat dr de familie..si mi-a zis "V-ati gasit deja pediatru, nu?" Bineinteles ca nici nu am cautat... yikes  yikes

#588 2014-09-29 13:43:08

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Burtici puss

Noi cu treaba multa, am vazut ca ati intrebat de mine, eu am fost eroina saptamana asta lol am terminat cu bine cursul, dar s-a lasat cu vizite la urgente, mi s-au umflat fff rau picioarele. Pana la urma nu e nimic, doar oboseala, am fost plecata 12 ore in fiecare zi de acasa. Si de vineri dupa-masa am inceput sa si lucrez. Ne mai pregatim si de petrecere pe maine, avem peste 30 de invitati chicot

In rest, printesa mea este bine si grasana, avea 2044 gr la 30s si 3 zile. Eu ar trebui sa ma mai calmez cu efortul, dar parca se tin lant, colac peste pupaza, s-a trezit si Yannick cu muci, deci ne asteapta nopti grele..

Vad ca voi sunteti bine toate, rona, lil va pup, ati ajuns departeeeeeee hjarta

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2014-09-29 13:44:22)

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#589 2014-09-29 14:02:27

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

burtici pupici si o saptamana cat mai frumoasa sa aveti!!
cris ce scumpei sunt pampersii!! mult spor sa aveti!
green felicitari pt 20s..cand mai mergi la dr? urmeaza morfologica?
unde e ioana?sau il are pe dn sef in birou?
deno ce fac unghiile?oau ce greutate buna are bblina!! si mai si muncesti! ai grija de tine si petrecere frumoasa maine!!
lil, rona puss
pisi, alexandra, dreams, happy, loth,ryana ce faceti?? pe cine am uitat/sarit?
camish spor la cautat nume de fetita!!!

Ultima oara a fost editat de annabel (2014-09-29 14:04:26)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.