homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-34

#628 2014-09-30 18:25:01

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42

Fete, am tras un pui de somn, tare bun a fost.
Ioana, la stat nasc. Am Zis ca daca m am chinuit atata timp la stat, nu ma mai mut acum.
Green, te cred, la perfuzii te tin 4 ore, innebunesti. Au Venit analizele? Ai Infectie urinara? Nu Mai stiu... tu esti din Buc?
Anca, Jaq, puss

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#629 2014-09-30 18:43:00

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

de ieri de la 12 nu ma simt bine deloc,au inceput dureri de burta si acum ma doare in spate in partea stanga(mai aveam eu durerea aceasta si inainte de sarcina/ziceam ca e de la rinichi)si bineinteles intre picioare.Durerea de burta cei drept s-a mai diminuat si ma mai inteapa uneori si mai apar dureri cand ma misc,am tot zis ca poate se intind ligamentele dar deja nu mai pot , azi am plecat de la servici ca sa pot sa stau intinsa in pat, iau no spa si scobutil dar parca degeaba
Nu e o durere de suit pe pereti dar ma ingrijoreaza,am mai avut cei drept episoade pana acum dar era ori pe dreapat ori pe stanga , acum se muta cum vrea ea  grater
maine dupa amiaza ar trebui sa vb cu doctorita de cm de risc ca luni nu era la servici si am vb doar cu asistenta  si am completata hartiile pe care mi le-a dat dar daca ma simt aiurea si nu ajung la servici nici nu stiu ce sa fac
sper ca Dzeu sa aiba grja de mine si de pisoiul meu, sa ajungem sanatosi la capat

Ultima oara a fost editat de nico_leta (2014-09-30 18:46:06)

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#630 2014-09-30 19:05:41

rona_persefona
Sr. member

NIco, offf, imi pare rau de dureri. Dar stai calma, nu te impacienta. Nu poti sa mergi la urgenta? Poate iti pun o perfuzie cu nospa..
Eu zic sa intri in risc maternal, sa stii ca  nu iei bani mai putini. Eu dimpotriva, am luat mai multi banuti. Si am avut si eu 14 zile de concediu medical inainte sa intru in risc. Acum sunt in prenatal.
Daca grabesti procedurile, poti intra de la 1 octombrie.
Cate saptamani ai acum?
Hai, fii tare!  puss

edit: am vazut la semnatura, 24. De pe acum o sa tot ai dureri..poate si contarctii, stai calma. sa nu te sperii.

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-09-30 19:06:40)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#631 2014-09-30 19:25:22

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Rona, doar 10 zile au mai ramas hjarta  Iti vine sa crezi?  happydance  Asta daca nu se intampla mai devreme big_smile  Ai reusit, atatea griji ti-ai facut dar uite ca bebelasii tai au rezistat acolo si peste putin ii vei cunoaste al9leacer  Mi se zbarleste pielea cand ma gandesc ce frumos trebuie sa fie hjarta
Maine imi pregatesc si eu un asa meniu Roni, mi-am luat azi muschiulet si varza. Mersi pentru idee puss si daaaa, maine avem 38+, nu-mi vine sa cred ce departe am ajuns happydance  happy  dance

Eu cred ca piticul meu va sta mult si bine, o sa ajung la 40+, am asa un feeling. Vineri merg si eu la control, sa vedem cat timp mai pierd pe acolo rotfl Azi m-am simtit super bine, poate am avut 5 6 contractii toata ziua big_smile

Green, sa dea domnul sa fie bine kram  multumes frumos pentru mesaj dar cred ca tot aici ma gasesti cand vii lol

Nico, eu as merge pana la spital, nu as sta asa. Macar sa te vada cineva. De acum te va tot durea, important e sa nu fie f accentuate durerile. O sa ajungi cu bine la final, ia sa vezi, insa ar fi bine sa intri in concediu ca sa te poti proteja, ca la munca e greu.

Anca, Jaq puss

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-09-30 19:26:08)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#632 2014-09-30 19:49:08

rona_persefona
Sr. member

Lilisorule,  puss  astept sa-mi mai dai si  tu idei la schimb  storstark
Eu ti-am zis ca noi doua mai avem de stat..si cat ziceam ca nastem, nastem prematur. rotfl2  rotfl2

App, eu si ieri si azi m-am simtit bine, cu contractii putine, exact ca tine.  rodnar  rodnar  Si am intrebat asistenta azi . Mi-a spus ca au mai crescut copiii si nu mai au asa loc de joaca. Si ca multe din contractii se fac din cauza miscarilor lor.
Si tu 38 hjarta  hjarta  hjarta  iti dai seama ca maxim 2 saptamani mai ai. Nenascute nu ramanem.  partydance  partydance

Am intrebat-o zi eu pe dr daca imi pune sonda inainte de anestezie si nuuu, pune dupa, deci n-o sa simt montarea sondei. Ma rog la Dumnezeu, daca e nasc intre timp, sa nu ma apuce durerile sau sa se rupa apa noaptea.

App. tu ai mai eliminat din dop?

Publicitate

loading...

#633 2014-09-30 20:12:26

Lil' Star
Sr. member

Roni, vorba ta, nenascute nu ramanem dance  si eu am observat ca atunci cand nu se misca mult nici contractii nu mai am. insa il simt jos jos, uneori cand mai merg prin casa ma tin de burtoi chicot zilele astea nu am simtit decat acele impunsaturi in col, insa nimic altceva big_smile 

Din dop nu am mai eliminat, doar la 37 si 3 zile si in urmatoarea zi, in rest totul e curat big_smile

Mie mi-e frica sa nu mi rupa apa si sa fiu undeva in public, ca am mai iesit in ultima vreme, azi la cumparaturi, duminica la biserica. Am mai citit ca multe gravidute s-au trezit din somn avand impresia ca au facut susu pe ele iar altele au auzit un poc, asa ca nu te ingrijora in privinta asta.  puss

Eu la pranz am mancat sardine, mi-a fost pofta drool iar in seara asta am fost iar la lidl sa imi iau cottage cheese chicot  e asa buna incat zi de zi as putea manca cate o cutiuta big_smile Duminica, de ex, am mancat la soacra, a facut o ciorbita buna de pui cu taitei de casa drool  si niste copanele la cuptor cu piure. Pentru maine nu am idee ce voi gati, insa trebuie sa fac ceva nustiu

#634 2014-09-30 20:21:10

rona_persefona
Sr. member

Lil, maine merg sa iau cottage cheese tummenupp  Buna idee! applause
Mie mi-e frica sa nasc noaptea, sunt asa somnoroasa uneori, ma gandesc cum ar fi daca mi s-ar rupe apa atunci. Plus ca mi-e teama si ca nu ajunge dr la timp..si ca asistentele sunt ametite de somn etc.

Bai, eu mor daca ma mai suna cineva sa ma intrebe daca am nascut, dar cand nasc etc. dumbom  dumbom  Lasa , frate, ca-i anunt eu pe toti cand va fi. Primesc 5, 6 telefoane zilnic, in afara de surori(ca ele nu ma deranjeaza niciodata, oricum vb zilnic)  sa ma intrebe cand nasc. Plus vecinii il tot intreaba zilnic pe sot. SErios, nu stiu de ce, dar nu-mi place... tillfreds  tillfreds

Pupici, eu ma bag la un film. Lil, stinge tu lumina, da? puss

#635 2014-09-30 20:44:27

Lil' Star
Sr. member

Stai linistita, Roni puss  va fi bine, acum ne gandim la tot felul de scenarii pentru ca avem timp dar totul va decurge cum trebuie big_smile

Si pe mine ma enerveaza genul asta de tefoane sau chiar si mesajele gen: "Cand vine bebe? Mai sta?"  bang De unde sa stiu eu cand vine, cand o vrea el. Sau cand ma mai vede cineva si imi spune: "Tot insarcinata esti? Aaa, dar burta nu a coborat., mai ai, mai ai..." nu stiu de ce dar devin irascibila atunci nustiu 

Vizionare placuta, imi spui maine la ce film te-ai uitat puss  Eu cred ca mai stau putin, fac un dus si ma culc cascat Sting eu lumina puss

Noapte buna fetelor puss Ne citim maine wave

#636 2014-09-30 20:52:03

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Fete ... azi bataie la toate cu ... felurile voastre de mancare .. tu Rona cu salatat ta de varza si .. Ioana cu mititeii ...pf... nici nu mai scriu ca e potopul lui Noe `n gura mea punish .

Rona , .... aoleu , am emotii , gata 10 octombrie.... cat de putin mai e  disperat .

Lil-uleee Rona se pare ca va naste inaintea ta rotfl2 ... sic sic!!!!  rotfl .

M-a mai lasat maseaua  asa ca bineinteles... nu mai vreau la medic, anestezie, etc  lol ...asta pana ma ia durere din nou .

Merg sa mananc ca am si gol in stomac de cand v-am citit ... bag girls!!! drool  drool  drool  drool  drool

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#637 2014-09-30 21:45:23

Lil' Star
Sr. member

rotfl  Pofta buna Crisule, hai ca mananc si eu niste struguri, ii impart cu tine puss
Ce sa fac, eu sunt binevoitoare sa nasc dar daca el nu vrea... cum ziceam si mai sus, nu-i dupa mine.  nustiu  vorbeam cu mama mai devreme si m-am intristat ca mi se pare asa departe momentul, chiar daca mai sunt 2 sapt si multi spun ca e putin, mie tot mult mi se pare. Off, daca nu stiu sa fiu rabdatoare, mereu am fost asa, parca mi-e si ciuda pe mine   supa  Dupa cum vezi si semnatura am schimbat-o din seara asta, ca nu mai aveam rabdare pana maine rotfl

Eu sper sa nu te mai ia durerea din nou puss

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-09-30 21:46:29)

#638 2014-09-30 22:05:15

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Nico mergi la spital pt o verificare sau fa programare la doc. Si eu tot puneam pe baza intinderilor, a uterului ce creste si mai bine ca am venit numai dupa cateva zile.
   Rona maine dimi, dar urocultura zicea doc de poimaine asa ca mai am de asteptat un pic smile chiar sunt curioasa. Sunt mai in centrul tarii smile cand ne nimerim amandoua zic ca sa si editez

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#639 2014-09-30 22:42:31

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Hello burtici,

nu mai am timp deloc de forum, dar intru repejor mereu sa vad daca bebelusii ronei sunt tot la mami in burtica chicot

Rona, am vazut ca intrebai de pediatru si m-am gandit sa iti spun cum am facut eu. Eu nu m-am inscris la niciunul inainte de nastere, dupa ce am venit acasa cu fata, a doua zi deja eram panicati big_smile asa ca am sunat la Regina Maria si am spus ca vreau sa vina acasa la mine un medic pediatru sa imi vada fata.
A venit o doctorita tanara, a fost super ok, a consultat copilul, ne-a mai dat niste sfaturi, ne-a mai linistit. Apoi m-am interesat pe la prieteni si am gasit o doctorita ff buna tot la Regina Maria, si am mers la ea lunar.
Eu la medicul de familie nu am ajuns absolut niciodata cu copilul, vaccinurile le-am facut tot la privat, mai ales ca am vrut sa le fac pe cele de la GSK despre care am auzit ca au mai putine efecte secundare  (cele gratuite de la stat sunt de la alt producator) iar de concediu medical nu am avut nevoie. Asa ca medicul meu de familie inca nu imi cunoaste fata. big_smile
Stai linistita ca se rezolva toate. puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#640 2014-10-01 05:54:49

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

rona_persefona a scris:

NIco, offf, imi pare rau de dureri. Dar stai calma, nu te impacienta. Nu poti sa mergi la urgenta? Poate iti pun o perfuzie cu nospa..
Eu zic sa intri in risc maternal, sa stii ca  nu iei bani mai putini. Eu dimpotriva, am luat mai multi banuti. Si am avut si eu 14 zile de concediu medical inainte sa intru in risc. Acum sunt in prenatal.
Daca grabesti procedurile, poti intra de la 1 octombrie.
Cate saptamani ai acum?
Hai, fii tare!  puss

edit: am vazut la semnatura, 24. De pe acum o sa tot ai dureri..poate si contarctii, stai calma. sa nu te sperii.

pai si eu am amia avut niste medicale cel de la 9 sapt si cel de la la 17 sapt in total 19 zile, ma gandesc la bani dar important este sa fie bebe bine

green la mine nu are voie sa vina bebe , e prea mic

Ultima oara a fost editat de nico_leta (2014-10-01 05:55:46)

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#641 2014-10-01 08:44:53

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Buna dimineata din traficul de Bucuresti  skitarg
Mi am luat o cioco calda de la chiosc, infecta, dar buna  big_smile
Va pup pe toate.  puss  sper sa fin mai vorbarete astazi si fara sefi  chicot

#642 2014-10-01 08:49:32

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Neata fetelor
Nici la mine nico, de asta ziceam, mai bine mergi si stii o treaba.
Eu mai bine azi

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#643 2014-10-01 09:57:53

rona_persefona
Sr. member

Neata, fete par
Cris, scumpa, multumesc mult de info. O sa-ti dau PM la un mom dat, sa te mai intreb una alta.  par kram 
Ioana,  par AMR 2 zile...yuhuuu!
Green,  par ma bucur ca esti bine!
Nico, puss  are dreptate Green mergi la dr.
Lil, eheeeeee, 38+ party  party  party  party  Bravo, mami1
Cristi, hai la apel. puss
Soniiiiiiii, nu mai bei cafeluta cu noi? puss

Eu m-am laudat degeaba ieri. Mi-a fost rau rau azi noapte. N-am avut contractii multe, dar am o presiune incredibila in zona pelviana. Parca imi atarna  50 de kg intre picioare, si simt si presiune in zona anala, nu stiu ce am supa  supa
Sa merg 5 m pana la baie a fost un chin. Bebeii s-au agitat tare toata noaptea. Pe la 5 am facut un ceai de tei si am mai atipit cate o jumatate de ora. N-am dormit deloc, am facut planton, de frica sa nu nasc. Astazi parca nu mai simt chiar intens, dar tot am o greutate incredibila, imi vine sa ma tin cu mana de pasarica cand merg.
Off, vreau sa nasc, dar pe de alta parte deja sunt nostalgica dupa burtica. Atat de mult am luptat s-o am, nu-mi vine sa cred ca bebeii vor pleca din casuta lor in 9 zile maxim.

Pupici la toate

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-10-01 10:01:14)

#644 2014-10-01 10:08:57

Ioana He
Insomniac member

Rona  puss  stai cu picioarele in sus puse pe ceva, ar trebui sa mai treaca din presiune. Hai ca mai e putin, iar nostalgia va trece cand vei vedea bebeii sunt clipe mult mai intense  puss

#645 2014-10-01 10:23:48

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Buna dimineata ! hjarta

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/91390_images.jpg

Cafeluta, laptic, brownie... suna bine big_smile .
Rona kram  .... mai e putin, putin, putinnnnn 9 ziile...Imediat trec, te cred ca e din ce in ce mai greu .... sunt 2 minuni dragi acolo in burtica lu` mami  hjarta  hjarta .Cand ma gandesc ca mai e atat de putin parca ... eu una, nu sunt pregatita sa "scap" de burtica ...

Ioana puss ce face sefu? lol

Merg sa imi fac cafeluta ca sa prin forte sa mai scriu  lol

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#646 2014-10-01 10:27:06

Ioana He
Insomniac member

Criss  puss  brownie  drool  drool
Sefu nu a ajuns inca  retas
Tu cum esti? Cum te simti?

Ultima oara a fost editat de Ioana He (2014-10-01 10:27:23)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.