homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-35

#647 2014-10-01 10:33:32

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42

Ioana puss sa nu vina curand sefu lol . Eu azi sunt bine, maseaua m-a lasat .... in rest printre arsuri,dureri etc etc .... astept sa fac 37+ chicot  chicot  chicot .Noi schimbam saptamana joia amundoua tummenupp .

Lillll trombon  trombon  trombon ! Felicitari pentru 38+ saptamanii gravida .... ce faci dormi in post? Trezirea!!!... sa te inveti cu programul.... cica as aimi zice mie o proaspata maamica .. ca m-a trezit acum cateva cile.: sa te inveti draga cu programul ca cu bebe nu dormi la ora asta , ca ai sa vezi ca o sa fie greu, sa ai sa vezi ca .. si tot asa ca deja o cam evit lol

Eu sunt la masa , mancai o banana ... acum lapte cu croasante .. dupa ... mai vdem.

Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-10-01 10:36:29)

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#648 2014-10-01 10:42:03

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Crissss, pai daaaaa, trebuia de cand te gandeai la bebe sa nu dormi noaptea deloc ca sa te obisnuiesti  rotfl 

Si acum va dau si eu indicatiile de pregatire, poate le-ati mai citit

?Punctul 1: Pregătirile pentru sarcină
Pentru femei:
1. ?mbracă-te ?ntr-o rochie şi leagă un sac de bile ?n faţă.
2. Lasă-l acolo.
3. După 9 luni scoate 5% din cantitatea de bile.

Pentru bărbaţi:
1. Fă un drum p?nă la cea mai apropiată farmacie. Varsă conţinutul portofelului pe tejghea şi spune-i farmacistului să ia c?t pofesteşte din sumă.
2. Fă un drum p?nă la supermarket. Stabileşte din vreme ca tot salariul tău să fie redirecţionat automat către managerul magazinului.
3. Du-te acasă. Ia ziarul şi citeşte-l, va fi ultima dată c?nd o faci.

Punctul 2: Informaţiile despre creşterea copiilor
Găseşte un cuplu de părinţi şi fă-le o listă cu toate aspectele pe care nu le gestionează cum trebuie c?nd vine vorba de copiii lor, de la disciplină la lipsa lor de răbdare, intoleranţa crasă şi prea marea libertate pe care o acordă copiilor.
Fă-le sugestii despre cum ar putea să ?şi educe mai bine copiii, să le regleze programul de somn, să ?i ?nveţe să meargă la toaletă şi să se poarte, la masă şi ?n general.
Bucură-te de aceste momente. O să fie ultima dată ?n viaţă c?nd ai toate răspunsurile.

Punctul 3: Programul nocturn
1. Plimbă-te prin sufragerie de la 5 la 10 seara cu o pungă cu apă c?ntărind ?ntre 4 şi 6 kilograme şi cu radioul din care răsună de zgomote insuportabile dat tare.
2.  La 10 seara lasă punga jos şi pune ceasul să sune la miezul nopţii.
3. Trezeşte-te la ora 11 şi plimbă punga prin cameră p?nă la 1 noaptea.
4. Pune alarma să sune la 3.
5. Din moment ce nu poţi să dormi, trezeşte-te la 2 şi fă-ţi un ceai.
6. Bagă-te ?n pat la 2:45.
7. Ridică-te la 3, c?nd sună ceasul.
8. C?ntă ?n beznă p?nă la 4.
9. Pune alarma să sune la 5. Trezeşte-te c?nd sună.
10. Fă micul dejun.

Continuă să faci asta pentru cinci ani. Și nu uita să pari binedispusă!

Punctul 4: Cum să ?mbraci un copil mic
1. Cumpără o caracatiţă vie şi un sac din sfoară ?mpletită.
2. ?ncearcă să bagi toate braţele caracatiţei ?n sac, fără să răm?nă nimic pe afară.
Timpul avut la dispoziţie: 5 minute.

Punctul 5: Maşina
1. Uită de maşina de oraş. Cumpără ceva practic, cu 5 uşi.
2. Cumpără o ?ngheţată de ciocolată şi pune-o ?n buzunarul din spatele scaunului. Las-o acolo.
3. Ia o monedă și blochează CD player-ul.
4. Ia o cutie de biscuiţi cu ciocolată; făr?miţează-i pe bancheta din spate.
5. Zg?rie ambele părţi laterale ale maşinii cu o greblă.

Punctul 6: Plimbările scurte
a. Aşteaptă.
b. Du-te p?nă la uşa din faţă.
c. ?ntoarce-te.
d. Ieşi pe uşă.
e. ?ntoarce-te.
f. Mai ieşi o dată.
g. Reuşeşte să ajungi pe alee.
h. Mergi p?nă la un capăt.
i. Mergi p?nă la celălalt.
j. Mergi foarte ?ncet preţ de 5 minute.
k. Opreşte-te, inspectează totul şi răspunde la cel puţin 6 ?ntrebări despre fiecare bucăţică de gumă, fiecare şerveţel şi fiecare insectă moartă de pe traseu.
l. ?ntoarce-te pe unde ai venit.
m. Ţipă că nu mai rezişti, p?nă c?nd vin vecinii şi se uită ur?t la tine.
n. Renunţă şi ?ntoarce-te ?n casă.
Eşti gata acum să scoţi un copil mic la plimbare.

Punctul 7: Discuţiile cu copiii
Repetă fiecare lucru pe care ?l spui de 5 ori.

Punctul 8: Cumpărăturile
1. Fă un drum p?nă la supermarket. Ia cu tine ceva care să semene c?t mai bine cu un copil preşcolar. Ca de exemplu o capră. Dacă vrei să ai mai mulţi copii, atunci ia mai multe capre.
2. Fă cumpărăturile săptăm?nale fără să pierzi capra sau caprele din ochi.
3. Plăteşte pentru tot ce-a m?ncat sau a distrus capra.
P?nă c?nd nu poţi face asta cu uşurinţă, nici măcar nu te g?ndi să ai copii.

Punctul 9: Cum să hrăneşti un copil mic
1. Scoate miezul unui pepene.
2. Fă o gaură mică ?n el.
3. Agaţă pepenele de tavan şi lasă-l să se legene dintr-o parte ?n alta.
4. Ia un bol de cereale şi ?ncearcă să le bagi prin gaura din pepene scoţ?nd sunete de avion ?n zbor.
5. Fă asta p?nă c?nd ai terminat toate cerealele.
6. Adună ce a mai rămas din poală, după ce ai vărsat o bună parte pe podea.

Punctul 10: Televizorul
1. ?nvaţă numele fiecărui personaj de desen animat de pe toate posturile TV pentru copii.
2. Uită-te doar la asta la televizor pentru următorii cinci ani.

Punctul 11: Dezordinea
1. Dă cu gem pe canapea şi perdele.
2. Ascunde un peşte după televizor şi lasă-l acolo toată vara.
3. Murdăreşte-ţi degetele cu păm?nt de flori, apoi şterge-le de pereţi. Acoperă petele cu creioane colorate. Cum arată?
4. Goleşte toate sertarele din casă pe podea şi treci la punctul 5.
5. Ia obiecte la ?nt?mplare şi cară-le ?n restul camerelor.

Punctul 12: Excursiile cu familia
1. ?nregistrează pe cineva spun?nd ?mama? la interval de 4 secunde. Asigură-te că vocea celui care le-a ?nregistrat e ?n creştere, p?nă ajunge să semene cu un supersonic.
2. Pune caseta ?n maşină, oriunde mergi, pentru următorii 4 ani.
Eşti gata acum să pleci ?n excursii cu copilul.

Punctul 13: Conversaţiile

1. ?ncepe să discuţi cu un adult.
2. Roagă pe cineva să te tragă de tricou sau de fustă din minut ?n minut, ?n timp ce pe fundal rulează caseta cu ?mama? pe care ai ?nregistrat-o mai devreme.
Eşti pregătită acum să porţi o conversaţie cu un adult cu copilul ?n cameră.

Punctul 14: Pregăteşte-te pentru serviciu
1. Alege o zi ?n care ai o ?nt?lnire importantă.
2. ?mbracă-te la patru ace.
3. Ia o cană de sm?nt?nă şi amestec-o cu una de suc de lăm?ie.
4. Varsă jumătate din conţinut pe cămaşa ta de mătase.
5. ?nmoaie un şerveţel ?n jumătatea rămasă de substanţă.
6. ?ncearcă să ştergi pata de pe bluză cu acelaşi serveţel.
7. Nu te schimba (nu ai timp!)
8. Mergi direct la muncă.
Eşti acum gata pentru copii! Bucură-te de experienţă!?

#649 2014-10-01 10:53:33

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Buna dimineata fetele mele dragi puss

Yuhuuuuuuu, avem 38 + hjarta  hjarta  Va multumesc tare mult pentru urari kram  Tort pentru toata lumea party  party  party  trombon

Roni, doar 9 zile hjarta imi pare rau ca te-ai simtit rau azi noapte dar curand se vor termina toate si te vei bucura alaturi de micutii tai!  kram Vor zbura zilele astea, nici nu vei sti cand big_smile
Eu am dormit ca un bolovan, nici macar la toaleta nu m-am trezit sa merg lol  Azi dimineata sa-mi explodeze burta, nu alta rotfl

Cris, bine ii faci, si eu primesc N sfaturi de genul asta si sincer mi se face  acklad  Unii mai spun ca adio libertate, adio distractie, de acum gata...s-a dus totul. Nu s-a dus nimic, vom fi mai fericiti si mai impliniti si asta nu ma face decat sa fiu si mai fericita hjarta  al9leacer

Ioana, buna ciocolata ta drool Iar postarea ta a fost super tare, chiar nu o mai citisem inainte rotfl2

Green, ma bucr ca esti mai bine puss

Eu am servit micul dejun dar deja mi-e foame, de obicei ma tinea pana pe la 12, 1 lol Acum vreau sa sterg praful si sa fac o varza la cuptor cu mamaliga si ardei iute drool

Va pup pe toate puss

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-10-01 11:05:37)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#650 2014-10-01 11:13:40

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Cristinel, lol ma gandeam sa zic de ieri..ca o tot tachinezi tu pe Lil cu nasterea, paote nasti inaintea ei. rotfl2  rotfl2
Ioana,  rotfl2  asa este.
Lil, cata energie ai... Linistea dinaintea furtunii, nu? cool  cool  Mie mi-a facut sotul fasole batuta. happydance

Pana acum m-am luptat cu rochita rosie, sa pun si eu poze de 36+. big_smile

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#651 2014-10-01 11:34:56

Ioana He
Insomniac member

Rona si cine a castigat lupta?  lol . vreau si eu fasole batuta  rodnar
Lil felicitari pt 38  goodluck

Publicitate

loading...

#652 2014-10-01 11:42:19

rona_persefona
Sr. member

Ioana, ehehehe, ies eu invingatoare pana la urma. Problema e ca eu nu credeam ca mai ajung pana aici si mi-am pus cablul de descarcat in bagaj. Trebuie sa ma lupt cu scormonitul acum.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#653 2014-10-01 11:54:28

Cristina2013
Full member

Rona puss  mi te imaginez cum te-ai luptat cu rochita  rotfl2 .

O tachinez ca tot o vad nerabdatoare ... ca nu mai iesie bubu ei ... Acum ce-o vrea Dumnezeu  chicot .

Lil...esti plina de energie puss , nu uita sa te odihnesti puss

Fete faceti exercitii de respiratie si masaj pelvian

Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#654 2014-10-01 11:59:31

Ioana He
Insomniac member

Rona, are mama treaba din cauza ta, am sunat-o am rugat-o sa-mi faca fasole batuta in weekend  chicot
Deja bagasei cablul in bagaj? Zapacita esti si tu

#655 2014-10-01 12:13:36

Cristina2013
Full member

Ioana puss si eu am incarcatorul deja in bagaj lol ... ca sa nu spun ca la cateva zile mai scot tot .. verific .. mai adaug cate ceva  rotfl .

Eu nu stiu cum sa fac sa va pun in video cu bubu mei in miscare .. si mai nou acum l-am filmat sughitand ... mi se misca burtica in ritm lol

#656 2014-10-01 12:29:43

rona_persefona
Sr. member

Cristiii.... ce taaare! Exact asta voiam sa intreb si eu. CVum incarc un video cu bebeii care danseaza in burtica. Cred ca doar cu gmail se incarca, pe youtube??? Parac asa ziceau fetele vechi...

#657 2014-10-01 12:36:18

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Rona, chiar ma gandeam acum ce mai e de facut prin casa rotfl  ca acum vine bubu mic si cine stie ce timp mai am dupa chicot 
Fac si eu fasole batuta maine drool si voi mai face si piure cu friptura si cu o salata de varza  big_smile  ca mi.a ramas gandul la ce ai mancat data trecuta big_smile
Acum mananc masline cu crackers, varza e pe foc insa n.am mai rezistat inca o ora de acum incolo big_smile

Asteptam pozele, le postez si eu mai incolo, sa termin cu bucatareala big_smile

Multumesc Ioana puss

Cris, si eu am apucat sa.l filmez pe asta mic sughitand de cateva ori, dar nu reusesc sa prind momentul cand este el crazy big_smile e rusinos in fata camerei lol

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-10-01 12:38:03)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#658 2014-10-01 12:49:59

Cristina2013
Full member

Lil hai sa-ti spun cum il pacalesti  lol . Eu cand il vad ca are chef ... iau telefonul si il dau pe vibratii rotfl2 ....si asa am reusit... mai vobesc cu el si parca ma intelege  hjarta  si misca rodnar .
Dar depinde de cheful lui.. cateodata .. stau ma uit la Tv si el incepe sa miste patura..... cand pun ochii pe burta sa vad ... aia a fost! Nu mai misca  rotfl2 .. si nu odata , parca simte cand ma uit "la el" chicot .

Eu ma chinui sa montez carutul lol ....am uitat si sa mai exersez... dar trebuie sa ma pun pe citit instructiuni ca asa nu merge

#659 2014-10-01 13:01:14

rona_persefona
Sr. member

Fete, am reusit sa incarc filmulete. Iata-i in actiune pe soricei. chicot

#660 2014-10-01 13:04:49

Ioana He
Insomniac member

Wau Rona, pai cred si eu ca ai contractii si dureri de tot felul, acolo se duc adevarate lupte  hjarta  hjarta  hjarta  eu cred ca se joaca ceva ei  chicot . minunat  hjarta
Eu ca si fetele nu reusesc niciodata sa filmez, se opreste instant la camera  sad

#661 2014-10-01 13:07:01

Cristina2013
Full member

Vai Rona ... si eu care ziceam ca al meu e zmeu in burta ... dar de unde ai tai sunt ... am ramas fara cuvinte, absolut superbb... si se vede ca sunt doi gonganei acolo hjarta ,vai ce frumos  hjarta  hjarta  hjarta .

Eu trebuie sa le trec in calculator si cablul de date e la D. ca sa-si incarce telefonul in cabina....

Am ramas fara cuvinte la cat de frumos misca ai tai Rona

#662 2014-10-01 13:07:17

rona_persefona
Sr. member

Ioana, sa stii ca asa fac si astia micii, nu ma lasa deloc sa filmez, de obicei fac circ, ce-am surprins acum e nimica toata. rotfl2
Dar am lasat telefonul pe video si cand au inceput..pac..i-am prins. De obicei pana dau sa filmez se opresc, e ca un facut. chicot

Scuzati vergeturile, arata oribil pielea, dar ce sa fac supa  supa  supa

Cristi, pai sunt 2 si n-au loc, saracii. Vorba Ioanei, cred ca se duc lupte pt fiecare cm.

Fetelor, ca sa incarcati, sa faceti cont pe gmail si va logati cu gmail si incarcati, apoi copiati linkul aici, e usor. puss
Hai ca vreau sa-i vad si pe gogoneii vostri frumosi! hjarta  hjarta  hjarta

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-10-01 13:11:29)

#663 2014-10-01 13:20:04

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Rona, ce frumooos hjarta

Lil, felicitari pt 38 de saptamani. Inca putiiin  majoreta

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#664 2014-10-01 13:22:22

Ioana He
Insomniac member

Rona ce vergeturi mai, la ce e in burtica ta sa spui mersi ca nu a pocnit  lol , rezista foarte bine pielea, stai linistita ca o sa-si revina ea pielea, asta sa fie problema  puss

#665 2014-10-01 13:32:46

rona_persefona
Sr. member

Elena,  puss
  Ioana, asa am zis si eu. Oricum, nu mai conteaza. Atat de mult i-am dorit pe bebelusii astia ca important e doar sa fie ei bine.
sunt dragute tare msicarile, dar uneori imi pocnesc organele, mai ales cand fac asa noaptea, se baga in ficat, in col, eu nu pot filma singura decat de sus, dar si in partea inferioara a abdomenului e joc joc joc. Intr-o zi m-a durut tare si le-am zis ca sunt sobolani, nu soricei..si ca parca sunt in Allien. Iar sotul m-a auzit si mi-a spus ca o sa parasca la copii cand o sa creasca. lol  lol  lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.