|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97-80#1502 2015-02-17 07:42:24
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Neața fete frumoase, o zi insorita sa aveți. Va pupik " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #1503 2015-02-17 08:45:35
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Neata dragelor, Offline #1504 2015-02-17 08:54:22
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Neata fete! Offline #1505 2015-02-17 09:25:35
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97buna dimineata "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #1506 2015-02-17 09:37:14
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Sonia i-am spus in mare care sunt factorii de scadere a calitatii spermei, tutun, bautura, baile fierbinti, radiatiile de la telefon pt ca il tine in pantaloni... toate astea i le-am spus si nu prea i-a picat bine. Offline Publicitateloading...
#1507 2015-02-17 09:41:00
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97alina,e bine ca stie,dar acum trebuie sa fi tu puternica dublu,pt ca va incepe sa se invinovateasca.stiu,e de preferat ca femeia sa aiba probleme,ea e mai puternca...am fost si eu la lara andronescu,dar numai la ecografie.o data.nu mai e la promed?sau e in ambele parti? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #1508 2015-02-17 09:44:21
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Nu cred ca mai e la Promed adica nu stiu daca este in ambele parti. Si cum ti s-a parut? Offline #1509 2015-02-17 09:55:27
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Neata! Offline #1510 2015-02-17 10:23:10
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Da... nu stiu ce sa zic...daca e afectat de rezultat sau pur si simplu pentru faptul ca i-am reprosat de tigari, pentru ca el face foarte urat cand ii zic de tigari. Offline #1511 2015-02-17 11:29:32
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Buna, fete dragi "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1512 2015-02-17 11:40:38
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Offf Eleny...simt o apasare in suflet de simt ca ma brabusesc... oare de ce Dumnezeu ne pune la incercarile astea, care este scopul intamplarilor astora... Offline #1513 2015-02-17 11:51:56
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97alina cat te inteleg!...in decembrie 2011,cand ne-a venit rez pe mail,am ametit brusc.dupa ce mi-am revenit,tot ce am putut sa zic a fost-nici prin FIV n-avem sanse,desi nu stiam atunci ce e ala.desi n-am scapat de ce ma temeam...multa putere!e o lupta grea si groaznica.nu pot spune o parere despre dr ta,am fost doar o data,am fost trimisa la ea pt ecografie.era era de serviciu la ecograf in acea zi. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #1514 2015-02-17 11:55:20
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Stiu, si te inteleg perfect, vestea asta e ca un soc, ca un pumn in plex, si initial nu stii cum sa reactionezi, ce sa faci, ce sa spui, esti invaluit de o mie de ganduri si sentimente, ca de ce tocmai mie sa mi se intample, unde si cu ce am gresit, ti se pare ca totul e frustrant, nedrept si incorect pe lumea asta, stai sa te gandesti ale carei sau carui pacate le platesti, si altele, cate si mai cate...ganduri. Si pana la urma, si gandurile astea te obosesc, uneori mai tare ca orice activitate. Ultima oara a fost editat de ElenyR (2015-02-17 11:59:31) "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1515 2015-02-17 12:08:14
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Buna! Be the best that you can be. Offline #1516 2015-02-17 12:09:11
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97eleny,am fost la medlife la dragos albu si la promed la deliana predoi.la dr albu am fost de cateva ori,dar prea ocupat pt mine...o sa ii multumesc toata viata ca mi-a dat sa fac mutatiile.asa am aflat.iar la dna dr am fost o data.stiu ca e serioasa.dar a intrat in maternitate atunci,fondurile pt FIV compensat s-au oprit cu o zi inainte sa depunem noi dosarul.si asfel n-am mai ajuns la dansa. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #1517 2015-02-17 12:17:43
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Sonia, mersi pentru infromatii, la dr Albu am fost si eu, dar ca si altii, a strambat din nas, in sensul ca nu am sanse, A incercat o histeroscopie, pe care n-a reusit-o, asta si din lipsa instrumentelor necesare - histeroscop de dimensiuni f mici. De dr Deliana Predoi am mai citit pe aici pareri de la fete, as mai incerca si eu la cineva, macar asa de amorul artei. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #1518 2015-02-17 12:20:17
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97skylar,stiu medicii de la columna.cine ai fost inainte?daca vrei sa spui.prezinti clinicile de infertilitate si din experienta personala?sau din auzit/citit? "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #1519 2015-02-17 12:27:13
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97sonia30 inainte , asta insemnand acum vreo 2-3 ani, aveam un cont numit mandreea. am renuntat sa mai fiu pe aici din cauza timpului limitat pe care il aveam , din cauza facultatii. Din fericire nu am probleme de infertilitate, cel putin nu am incercat sa avem un bebe pana acum. Vorbesc din experienta statului in sala de FIV si facand practic aceste proceduri sau la interventii de tot felul pe FIV. Experienta normal ca o capeti si prin citit , altfel nu termini scoala. Be the best that you can be. Offline #1520 2015-02-17 12:27:44
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-97Sonia, am si o adresa de mail: aritinav@yahoo.com. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|