|
Nu esti logat.
Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43-100#1882 2015-06-24 14:05:05
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43alexandra esti superba in rochita asta, imi plac la nebunie rochitele astea,eu nu-mi permit din cauza fizicului .... 9 ani de copilarie .... Offline #1883 2015-06-24 14:30:29
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43chrys, te-am vazut si pe tine, super burtica cu gemeni, o doamne cat de frumoasa este perioada asta Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #1884 2015-06-24 19:00:42
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43
Anca crestem. Acusi cred ca o sa mearga in picioare, pentru ca deja se ridica singura daca se tine de ceva, daca e tinuta de manute face pasi. De cand a descoperit treaba asta cu mersul, ar merge continuu tot vrea plimbata. Merge si catel prin casa, prinde tot ce e in calea ei, trebuie sa fiu mereu cu ochii pe ea ca face boacane. Doamne iti multumesc din suflet pentru printesa din viata noastra Visul nostru s-a implinit, in august 2014 am devenit mama Offline #1885 2015-06-25 08:04:48
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43Analizele la sange si urina mi-au iesit bune de tot (le-a vazut doctora). ce era oleaca marit e normal la gravidute. Are mama o fetita frumusica foc! Maya Sianna, nascuta pe 17 ianuarie 2016 <3 Offline #1886 2015-06-25 10:17:28
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43Corinusha, daca-mi permiti un sfat, dintre dublu si triplu, fa dublu Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline Publicitateloading...
#1887 2015-06-25 10:25:56
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43de ce, just? care-i explicatia? eu la primul copil am facut doar triplu, la al doilea doar dublu, recunosc fara a ma documenta excesiv inainte Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #1888 2015-06-25 10:39:57
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43Pana raspunde Just dau si eu cu parerea: pentru ca la dublu test sunt relevante masuratorile pentru defectele cromozomiale. Pentru ca se vede daca ai sau nu probleme cu placenta si poti sa preintampini o gramada de chestiuni negative stiind in ce stadiu esti... in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #1889 2015-06-25 10:42:48
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43are acuratetea mai mare pt down si celelalte trisomii. se iau in calcul si translucenta nucala si osul nazal, masuratoarea fetala e cea mai precise pana la 13 sapt. la triplu calc doar in fct de sange si ceva masuratori, dar acuratetea scade cu ceva procente f bune. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1890 2015-06-25 10:45:49
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43multumesc , fetele Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #1891 2015-06-25 11:09:56
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43corinusha te-au sfatuit bine fetele, eu am facut si dublu si triplu, acum daca as mai fi gravida, as face 100% dublu, iar la triplu m-as mai gandi. 9 ani de copilarie .... Offline #1892 2015-06-25 11:24:53
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43hey! Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #1893 2015-06-25 11:42:33
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43nu este tragic, este normala pozitionarea, la fel ca si cea anterioara. avantaj la posterioara este ca o sa-l simti pe bebe mult mai repede si mai clar decat fetele care au placenta anterioara. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1894 2015-06-25 11:45:54
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43Just da, dar daca ramane asa nu pot naste natural si eu chiar vreau natural... Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #1895 2015-06-25 11:50:34
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43poate nu poti naste natural din alte motive, dar in niciun caz de placenta pozitionata posterior, care-I o pozitie perfect normal. si poate trebuie sa stai linistita din motive de col sau etc, dar uita de placenta posterioara. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1896 2015-06-25 12:01:36
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43eu zic doar ce am citit, ca daca se pastreza si dupa 28 de sapt este placenta Praevia care apasa pe col si nu se poate naste natural Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #1897 2015-06-25 12:13:09
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43ai citit gresit categoric. previa este cand placenta este f jos, aproape sau lipita de col, da sangerari si trebuie avut grija. poate ai placenta situate posterior cu localizare joasa...si atunci de aceea te-a sfatuit sa nu faci prea mult effort, sex, etc, ca sa nu sangerezi. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #1898 2015-06-25 12:20:02
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43eu am placenta joasa, dar mi-a zis dr ca spera sa urce. colul e lung. nu mi-a zis ceva de interdictii, dar eu oricum ma protejez Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #1899 2015-06-25 12:20:08
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43multumesc just, m-am mai linistit oricum am avut o perioada mai aglomerata si cu efort, acum stau cuminte Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #1900 2015-06-25 13:17:17
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-43stai calma si evita sa citesti toate minunatiile. asculta medical, dar asculta si de corpul tau Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|