homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99-21

#381 2016-04-08 21:15:52

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99

Anna  kram

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#382 2016-04-08 21:20:32

Pinky and the Brain
Full member
Inregistrat: 2014-01-18

anasstasia a scris:

Ce inseamna PCOS?

sindromul ovarelor polichistice

Acum alta intrebare: am reusit sa imi mut programarea pentru z4, dar o sa ajung mai pe seara. Am de facut estradiol, FSH, LH, progesteron, prolactina si testosteron. Oare conteaza? Ca pe de o parte citeam ca nu conteaza ora si nemancatul la analizele astea, pe de alta ca prolactina trebuie pe nemancate facuta si intre orele 8 si 10. Iar nu mai inteleg nimic.

Anna, imi pare tare rau puss

#383 2016-04-08 21:21:22

anasstasia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2016-04-04

Of, mi-au dat lacrimile. Eu am un fel de a gandi prin care incerc sa ma protejez. Daca ceva nu e sa fie ma gandesc ca poate e mai bine asa, ca nu putem vedea mereu toate implicatiile. Desi pare ciudat ce spun, poate mai bine ca s-a intamplat asa, poate copilul avea probleme, nu stiu...Sper sa nu ma intelegi gresit, nu as vrea sa te supar!

Toti oamenii sunt trecatori insa nu toti trecatorii sunt oameni.

#384 2016-04-08 21:25:11

Missy005
Hero member

Pinky treaba cu prolactina nu  știu, dar parca asa am auzit și eu... pai ce le faci pe toate dimineață... nu?

puss puss puss

#385 2016-04-08 21:25:28

Annakarenina
New member
Inregistrat: 2016-03-31

anasstasia a scris:

Of, mi-au dat lacrimile. Eu am un fel de a gandi prin care incerc sa ma protejez. Daca ceva nu e sa fie ma gandesc ca poate e mai bine asa, ca nu putem vedea mereu toate implicatiile. Desi pare ciudat ce spun, poate mai bine ca s-a intamplat asa, poate copilul avea probleme, nu stiu...Sper sa nu ma intelegi gresit, nu as vrea sa te supar!

Nu, nu; stai linistitaaa, nu ma superi. Asa gandesc si eu. Ca Dumnezeu a vrut sa imi arate ca pot, dar ca nu e momentul. Cred foarte mult in intamplari si coincidente si in faptul ca nimic nu e la voia Intamplarii.
Si eu gandesc ca decat un copil bolnav si chinuit, mai bine...of, nu stiu, nu vreau sa zic o prostie.
Ma mai consolez si cu ideea ca putea fi mai rau, mult mai rau. Am o prietena care a pierdut o sarcina la 20 saptamani, acolo tragedie. La mine a fost floare la ureche, vorba vine. smile

Publicitate

loading...

#386 2016-04-08 21:41:11

anasstasia
Full member

Eu vrea sa cred ca am scapat de ovarele polichistice. Ani de zile m-am tratat ca sa-mi poata veni menstra, au fost ani de chin bombardandu-mi organismul ani de zile cu diane 35 si apoi folosind alte anticonceptionale. Dupa cauterizarea colului mi s-a spus ca nu mai am voi sa folosesc anticonceptionale, ca ele favorizeaza recidiva cancerului de col (eu am avut faza incipienta).

Am ajuns sa cred ca daca tratam doar problema de fond fara sa eliminam cauzele care au dus la formarea bolii, nu rezolvam nimic.

#387 2016-04-08 21:52:43

Missy005
Hero member

da, asa este  alimentația are și ea rolul ei, dar cred eu ca fara carne ar fi și mai bine... nu!?

puss puss puss

#388 2016-04-08 22:08:36

anasstasia
Full member

Depinde ce tip de carne mananci. In alimentatie eu cred ca problema este data de zahar (pe care il gasesti in cantitati enorme atat in dulciuri - evident, cat si in mancaruri, mezeluri, iaurturi, sosuri, etc.), cat si de catre faina alba (prod. de patiserie, paine, paste). Carnea daca este de tara eu o consider benefica in alimentatie. Nu sunt de acord cu meniul vegetarian.
Nu zic ca totul este rezolvat de alimentie, insa 70% dintre bolile pe care le avem da, sunt rezolvate daca mancam corect.

#389 2016-04-08 22:15:07

Annakarenina
New member
Inregistrat: 2016-03-31

Draga Anastasia; eu sunt convinsa ca totul va fi bine pt tine in cele din urma, cu atat mai mult cu cat acum, organismul iti functioneaza normal. Eu zic ca ai toate sansele sa ramai insarcinata, asa ca astept vestea buna, zilele astea.

Si apropo de alimentatie, eu de cand ma
Stiu mananc cat de sanatos posibil. Si da, nici eu nu sunt de acord cu carnea din comert. Am un caz foaaarte apropiat, caruia i-a trecut o forma urata de cancer si prin excluderea carnii din alimentatie. In concluzie: esti ceea ce mananci!

Ultima oara a fost editat de Annakarenina (2016-04-08 22:18:16)

#390 2016-04-08 22:17:46

anasstasia
Full member

Multumesc! Dumnezeu sa ne ajute pe toate!

#391 2016-04-08 22:49:43

Missy005
Hero member

și eu pap carne, dar de la tara, dar de la o vreme nu ma suport sa vad carne... iar dimineața circula pe fb un film cu carne de puii de la lidl care avea  o formațiune suspecta... carnea... ca o tumora... bleaaaah.... chiar ca mi. a pierit cheful instant.... dar nu poți nici fără carne, nici un prea multa... echilibrat.
noapte buna fete și spor la testat m?ine
Eu m?ine voi face fix nimic, am sa stau ?n pat ca am avut o perioada crunta la job... si va urma ?ncă una. pupici

puss puss puss

#392 2016-04-08 22:59:15

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Noi nu avem cum sa mancam doar de la tara. sad
Cel mult fac supe / ciorbe din pui si gaini de tara, dar sotul nu mananca decat piept si pulpe. Incerc sa gatesc mai mult cu vita, mi se pare mai ok decat puiul de cumparat, dar trebuie sa am mare grija de unde cumpar ca sa nu fierb la ea jumatate de zi.
Insa la gradinita fetita primeste numai carne de pui, rar de tot le dau chiftelute sau perisoare din carne de vita...

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#393 2016-04-08 23:06:54

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

buna fetelor smile

Pinky, asa este, prolactina se face pe nemancate, intre orele 8 si 10.
cred ca cel mai bine ar fi sa le faci pe toate dimineata.

multe vesti bune va doresc! smile

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

#394 2016-04-08 23:09:10

anasstasia
Full member

Da, este greu daca nu ai o sursa de incredere. Eu cumpar ouale de la tara, laptele, branza, iar puii sunt de la noi din curte (iar din iulie o sa consumam ouale de la puii nostrii). Legumele sunt cultivate de mine si asa stiu ce mananc.

#395 2016-04-08 23:11:31

papillion19
Full member
Inregistrat: 2015-11-17

Annakarenina, imi pare rau....

Carnea are efect acid in corp orice provenienta ar avea. Lactatele la fel. Plus ca luam din ele o gramada de hormoni de la animale de care nu avem nevoie si care ne fac rau...
Dar nu toata lumea poate sa le evite asa ca, e bine sa incercam macar sa le consumam din surse ok si de incredere pe cat posibil.
Da, zaharul este sigur cel mai acid si daunator... Pacat ca da dependenta sad

Va pup fetelor

#396 2016-04-08 23:28:36

Missy005
Hero member

dacă o luam asa... si legumele au hormoni sau ?ngrășăm?nt cine știe de care, și toate... eu una votez sa nu mai mancam rotfl mie nu ?mi place sa măn?nc... eu măn?nc de foame... rareori de pofta... nu sunt pofticioasa de fel... dacă tar exista asa niste capsule care sa tina 48 de ore de foame ce tare ar fi.... as fi cea mai fericita persoana din lume. ?mi place sa gătesc, sa stau ore ?n sir ?n bucătărie, dar nu ?mi place sa măn?nc... ?n special singura. de multe ori măn?nc la munca, dec?t sa vin acasă și sa pap singura... azi am. papat cartofi la cuptor cu legume la grătar si salata. și mai vreau.... rotfl2

puss puss puss

#397 2016-04-08 23:42:28

Katey
Addicted member

Bem doar apa, Missy.
Dar si aia trebuie testata inainte. lol

Mie nu-mi trece setea decat cu apa de la robinet. Pot sa beau litri de apa plata sau minerala, la tara beau din fantana, dar nu e ca aia de la bloc cu care am crescut. De cand cumparam apa plata pt. copil s-a invatat si sotul si bea mai mult din aia. Eu nu. Mama rade de mine, zice ca sunt dependenta de apa "tratata".  rotfl

Strumful nails  7,5 ani

#398 2016-04-08 23:51:09

Missy005
Hero member

eu ?mi satur setea cu minerala sau sifon. ce tare... eu de la robinet nu ma satur pot sa beau litri... nimic..

puss puss puss

#399 2016-04-09 00:06:40

Katey
Addicted member

Daca nu am robinet, intre plata si minerala si eu aleg minerala. Cum, sifon? Din ala de cand eram mici? Se mai face? tongue

Strumful nails  7,5 ani

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.