Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99-22
- Missy005
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-17
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99
Daaa se mai face... am și sirop Neața fete!
" Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
- Annakarenina
- New member
- Inregistrat: 2016-03-31
Neata, fete dragi! Am intrat cu brio in ziua 29 a CM. Deocamdata nici un semn de menstra la orizont. Nici o contractie uterina, nimic nimic. Doar usoare dureri de spate , dar pe astea le am de 1 saptamana si ceva si, desigur, durerile de sani. Sper din tot sufletul sa nu vina menstra. Ar trebui sa vina pe 12, oricum mai am 3 zile doar.
- Missy005
- Hero member
Anna, răbdare răbdărică răbdăroi.. si speranța că va fi bine. eu stau ?n pat, ?ncerc sa ?mi revin din raceala.
- Annakarenina
- New member
Missy, eu n-am o relatie prea buna cu rabdarea . E greu , dar ce alta alternativa am? E normal sa simt presiune in uter de la o pedalare usoara pe eliptica? Ce poate sa insemne? Poate ar trebui sa ma dau jos?!
- Missy005
- Hero member
Anna nici eu... dar asta este... stai linistita ca nu se ?nt?mplă nimic. Pupici
- papillion19
- Full member
- Inregistrat: 2015-11-17
Eh fetelor... Mancatul sanatos e o utopie in ziua de azi.
Gagici... Am facut test. Si iara ma enervez. Nu am facut la prima urina ci la a doua. Si mi se pare ca vad o usoara linie... Care totusi nu cred ca e. Adica mi se pare mie ca urmeaza sa se formeze si doar in nu stiu ce urina. Am luat un test din Sensiblu care cica detecteaza sarcina inainte sa trebuiasca sa apara menstruatia. Na... Eu il consider negativ. Nu ma mai stresez.
- Missy005
- Hero member
Papi pune poza sa vad și io
- Annakarenina
- New member
Papi, mai asteapta putin. Si eu am facut un test acum vreo 2 Zile si a iesit cat se poate de negativ. Poate ai facut prea devreme. In ce zi a CM esti? Cand ai ovulat?
- papillion19
- Full member
Missy, in poza nu iese nimic . Partea funny e ca i-am aratat la nevast mai devreme si spune ca si lui i se pare ca vede o liniuta slaba... Testul arata pe cutie cum arara liniuta de intensa sau pala in functie de sapt sarcinii/ conceptiei. Si al meu se apropie de partea cu sapt 3/4 sarcina. Na... Ma enerveaza ca imi da sperante false... Cum zicea una din fete: daca a fost sa fie negativ, a fost la fel si dupa cateva ore sau seara...
Am ovulat in 31 martie.
Ultima oara a fost editat de papillion19 (2016-04-09 15:51:23)
- Missy005
- Hero member
sa fie bine papi
- Annakarenina
- New member
Fetelor, mie mi-a venit menstra azi dimineata. Am inceput sa plang cand am vazut. Se pare ca nu e cu noroc si asta e. Si uite-asa ma dezamagesc de la o luna la alta. Nu e sa fie si gata.
- Missy005
- Hero member
Anna, punct și de la capat. O sa fie c?nd trebuie și va fi bine!
- Annakarenina
- New member
Missy005 a scris:Anna, punct și de la capat. O sa fie c?nd trebuie și va fi bine!
Missy, sa dea Dumnezeu. Peste 2 saptamani plecam la mare. Sper sa se intample acolo! Tot aud de la prietene ca la mare se intampla ceva: ori ca te relaxezi, ori ca stai la soare, aerul ala e nu stiu cum, in fine...vom vedea! Ideea e ca ma frustreaza foArte tare faptul ca nu se intampla. Si nu stiu cum sa trec peste asta, peste frustrare si sentimentele de vinovatie si neputinta.
- Missy005
- Hero member
Rugăciune, speranta și Dumnezeu le aranjează cum trebuie. pupicei
- papillion19
- Full member
Annakarenina, imi pare rau. Incercati sa va relaxati la mare. Relaxarea si destinderea ajuta mult. Cu cat esti mai stresata, cu atat sunt mai mari sanse sa nu se intample. Foarte multe femei au ramas insarcinate atunci cand nu s-au mai stresat, nu s-au agitat si nu au mai calculat zilele, ovulatia si altele. Multe au ramas chiar atunci cand au incertat sa mai spere si au spus ca nu e sa fie. Ai incredere ca va fi bine!!
Cu testul meu... L-am aratat la nasa si la fina. Ambele spun ca vad linia. Nasa zice ca e neconcludent ca si mine. Fina spune ca asa s-a vazut si la ea cand a ramas insarcinata. O sa refac maine. Testul care l-am facut e Viola, de la Care diagnostics.
Sper ca nu a iesit asa din cauza la Ovitrelle facut in 30 martie.
O duminica frumoasa sa aveti.
- Missy005
- Hero member
Papi dacă se vede linia atunci e bb deci cred ca tu nu vrei sa dai de băut, te ascunzi pe după... test Maine se va vedea mai bine. pupicei
- anasstasia
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2016-04-04
Fete dragi, ce vedeti voi aici????
Deoarece s-a uscat se vede mai palid, insa este! A fost facut la tara din pipi 2 facut la cca 2 ore dupa pipi 1 de dimineata. Maine refac testul insa pentru mine este pozitiv. Doamne ajuta!!!
Imi pare rau Ana pentru tine, sunt sigura ca luna vitoare va fi luna care trebuie.
Fluturas, eu zic ca testul tau este pozitiv!
Ultima oara a fost editat de anasstasia (2016-04-10 14:18:37)
Toti oamenii sunt trecatori insa nu toti trecatorii sunt oameni.
- Annakarenina
- New member
Anastasiaaa, ce bucurie! Ma bucur mult pt tine. Ce bine ca s-a prins din prima!!! Doamne ajuta sa fie bine ! E evident ca exista o a doua liniuta, desi e ea mai palida. Acum te rog sa imi zici care e secretul tau. La mine e deja a3a luna de incercari Esuate. Luna trecuta am prestat si noi la fel ca tine, zilnic, vreo 10 zile la rand. Si nimic. Luna asta am facut teste de ovulatie, am prestat cum a zis doctorul , o data la doua zile si uite ca tot nu e nimic. Stresata nu am fost, cel putin nu constient. Stresata am fost acum, in ultima saptamana, cand am realizat ca nu s-a prins nimic, simteam ca nu e... Sincer nu stiu ce si cum sa fac.
Ultima oara a fost editat de Annakarenina (2016-04-10 15:06:46)
- anasstasia
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2016-04-04
Ana draga mea, chiar nu stiu. Nu cred ca este o reteta anume, doar norocul. Exact cum stii si tu, l-am supus la cazne grele timp de 10 zile incercand sa prind cateva zile inainte de ovulatie si cateva zile dupa. Insa cred ca am facut calculul gresit. Eu credeam ca ovulatia a fost pe 1-2.04 (nu am facut teste de ovulatie), insa pe mine din data de 01.04 ma dor sanii si spatele. Deci banuiesc ca ovulatia a fost mai devreme decat am crezut eu (probabil cu 3, poate 4 zile inainte). In plus, nu cred ca-mi iesea testul, chiar daca este slab pozitiv in a 10-a zi de la ovulatie si din pipi secundar. Eu am visat copilul si eram sigura ca ne iese din prima chiar daca eu am un istoric ginecologic destul de incarcat. Am avut o oportunitate fantastica luna trecuta de a schimba locul de munca. Era langa casa, faceam ce-mi place, in fine oferta era ffff tentenata. Practic imi cam daduse planurile peste cap mai ales ca noi stabilisem tot: analize facute, totul pregatit, doar sa incepem treaba. Stiam ca daca ma mut la noul loc de munca nu pot sa raman imediat insarcinata, imi era jena de directoare, asa ca eram intr-o mare cumpana. M-am rugat si cum in ziua urmatoare trebuia sa dau raspunsul am "cerut" divinitatii sa visez ce sa fac. In noaptea aceea am visat ca aveam un copil la san, il alaptam si ii spuneam Matia (numele pe care doream sa il dau copilului daca ar iesi baiat). Asa ca am refuzat oferta si...asta e fost!
Toti oamenii sunt trecatori insa nu toti trecatorii sunt oameni.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|