homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99-23

#419 2016-04-10 15:24:33

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99

Anastasia, felicitări, sarcina usoara și la termen!
Papi, te aștept!

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#420 2016-04-10 15:27:13

anasstasia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2016-04-04

Saru'mana! Mult succes tuturor!!!

Toti oamenii sunt trecatori insa nu toti trecatorii sunt oameni.

#421 2016-04-10 15:28:20

Annakarenina
New member
Inregistrat: 2016-03-31

Sa stii ca uneori si eu ma gandesc ca fortez mana Lui Dumnezeu cu atatea teste si stres permanent ca: vreau un copil, de ce nu iese? Probabil ca stie El mai bine de ce ne lasa sa asteptam. Uite, peste 2 saptamani plecam la mare (peste ocean,in America) si sa stii ca uneori ma gandeam cu un oarecare stres la faptul ca avem de zburat atataaaa, si daca raman cum stau eu 15 ore pe drumuri, prin toalete, prin aeroporturi, etc etc. Plus ca hai, de drum si de fus orar si oboseala crunta mai treci cum mai treci, dar daca ajung acolo si de intampla ceva? Unde ma duc? Asigurarea medicala nu e foarte clara si concreta pe sarcini, de fapt nu prea e deloc...e destul de neconcludenta si era un oarecare risc. Ma gandesc ca poate Dumnezeu a vrut sa ma pazeasca de ceva anume, habar n-am. Sau poate ca pur si simplu nu suntem noi pregatiti inca?! Contrar varstei (29), sunt destul de copilaroasa si cu capul in nori, uneori, desi majoritatea celor care ma cunosc imi admira mereu simtul responsabil caracteristic. In fine, uite cum iti stric eu tie bucuria, plangandu-mi oful pe aici... Ma bucur f mult pt tine, desi nu te cunosc si iti doresc fix ce imi doresc si pt mine. Sa fii sanatoasa si totul sa mearga brici!  hjarta
Later edit: ca fapt divers, si eu am visat acum cateva luni ca aveam o fetita, si o voce imi zicea ca TREBUIE sa ii pun numele Ana (de aici si numele "meu" de pe site) Iar eu tot intrebam : de ce, de ce?
Da' uite ca Ana mea nu vrea sa apara inca.

Ultima oara a fost editat de Annakarenina (2016-04-10 15:32:16)

#422 2016-04-10 15:34:52

anasstasia
Full member

Of, draga Ana, si eu zic la fel. Niciodata nu stim ce urmeaza si daca acum lucrurile sunt asa, poate ca sunt asa fix in avantajul nostru.
Eu am 35 de ani si sincer nu ma simt pregatita. Astazi cand am facut testul ma uitam la el si nici nu stiam cum sa reactionez. Stiam insa inainte de a-l face, eram atat de sigura.... Am tot spus ca sanii astia pe care ii am nu sunt sani normali de menstra si oricum simptomele nu puteau dbuta atat de devreme.
Mama a inceput sa planga, Florin ma atinge mereu pe burtica, ce mai, este un nou inceput!

Intr-un fel simt ca nu merit, sunt atatea fete care incearca de atata timp, viitoare mamici minunate, imi este si rusine sa povestesc ce simt, ce am trait...

#423 2016-04-10 15:51:51

Missy005
Hero member

Anastasia, sa fii sănătoasă și sa ai o sarcina fără probleme și un copil sănătos. Dumnezeu știe cel mai bine c?nd e timpul sa vina copilul, iar asta e momentul tău, vremea ta, bucuria ta și implicit a noastră. pupicei.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#424 2016-04-10 15:58:38

Annakarenina
New member
Inregistrat: 2016-03-31

Nu gandi in felul asta, cu siguranta pt fiecare exista un plan. Eu, uneori, ma gandesc ca poate unora nu le e dat sa aiba copii. Nu vreau sa jignesc pe nimeni de aici sau sa fac sa sufere; vorbesc strict din punctul meu de vedere: vezi sarcina pierduta plus faptul ca acum numai nu se (mai) intampla. Plus ca mai am si alte cazuri prin preajma, de familii care se chinuie de ani de zile si nimic. Poate nu e dat sa fie si gata, poate alta e menirea pe pamant. Si poate ar trebui sa ma obisnuiesc si eu cu ideea?! Nu stiu.
Am un verisor in situatia asta si mereu face haz de necaz spunand ca: si-asa planeta asta e suprapopulata, la ce sa mai fac si eu copii?

#425 2016-04-10 16:01:40

Missy005
Hero member

Anna copilul vine c?nd trebuie, nu c?nd vrem noi.
Ia o gura de aer și liniștește - te, apoi de la capat!

puss puss puss

#426 2016-04-10 16:05:58

anasstasia
Full member

La fel ca Missy zic ca bebe tau va veni atunci cand trebuie. Eu sunt sigura ca e o chestiune de timp. Si tu trebuie sa ai incredere, gandirea poziva face minuni, iar cand va veni va fi copilul tau perfect.

#427 2016-04-10 16:07:14

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Felicitari fetelor. Sarcini sanatoase SI Fara problems.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#428 2016-04-10 16:09:50

Missy005
Hero member

Just puss e face minunea ta?

puss puss puss

#429 2016-04-10 16:16:52

just_me29
Hero member

Missy kram E la bunici. Create SI cresc si grijile mele...sunt un monument de stres de am incaruntit ea de tot.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#430 2016-04-10 16:20:38

Missy005
Hero member

Just, de acum niciodată nu  vei mai fi fara griji, ?n aceasta etapa a vieții va  trebui sa ?nveți sa fii fericita și cu griji. Ma bucur mult ca sunteți bine.

puss puss puss

#431 2016-04-10 16:28:31

just_me29
Hero member

Teoria o stiu Dar practica zice altcevA....poate daca nu se intampla CE s.a intamplat...poate eram un pic Mai relaxata. Incet sper Sa invat sa Las garda un pic Mai Jos ca altfel nu ma vad bine PE mine...

#432 2016-04-10 16:32:12

Missy005
Hero member

asa e Just, ?ncet ?ncet te vei relaxa. Este foarte greu sa fii normal c?nd viata a fost cu susul ?n jos... dar  ?ncet ?ncet vei vedea ca totul este bine!

puss puss puss

#433 2016-04-10 16:52:39

anasstasia
Full member

Fete dragi, care sunt pasii urmatori ca sa pot duce dovada la munca ca sunt insarcinata? Trebuie sa mai astept un pic ca sa pot face ecografie? Sau va fi suficient beta HCG-ul?  Imi trebuie si adeverinta de la medicul de familie?
Daca trebuie sa scriu in alta parte poate ma puteti ajuta si-mi spuneti unde trebuie sa postez.

Ultima oara a fost editat de anasstasia (2016-04-10 16:53:06)

#434 2016-04-10 16:57:37

Missy005
Hero member

Anastasia habar nu am.... poate te ajuta fetele.

puss puss puss

#435 2016-04-10 17:04:53

papillion19
Full member
Inregistrat: 2015-11-17

Anastasia felicitari din suflet!!!! Sarcina usoara.
Tot asa de vede si la mine a doua liniuta.... Dar nu sunt convinsa. Mi-e teama sa nu fie fals pozitiv de la ovitrelle. Cu toAte ca lunile trecute nu a fost niciodata asa.
azi am mai facut un test dar la a treia urina si dupa multa apa si nu a iesit nimic...
Oare maine pot face beta hcg? E z12... Sau un alt test de sarcina?!
Ce sustinere frumoasa e aici pe forum!!
Missy jur ca dau de baut daca iese bine, dar nu vreau sa ma buccur prea devreme si sa nu fie... Am prea multe probleme...

Mama ei de liniuta!!! Ce ma enerveaza.

Anna fii relaxata. Bucura-te de vacanta din plin. Si noi am fost in Spania chiar inainte de ovulatie. Adica am ajuns miercuri dimineata inapoi si am si facut injectia cu ovitrelle.. Dar ne-detasat de tot acolo. Ne-am relaxat...

#436 2016-04-10 17:12:00

Missy005
Hero member

papi și al doilea test era tot viola sau altceva.... bai ce cretini cum sa numești testul... viola... de sarcina rotfl2).. deci...
Eu cred ca dacă a fost alt test nu iese pt ca viola e mai sensibil... eu zic ca  ești... lasă vedem m?ine.  și m?ine poți face beta, acolo iese sigur.
Țin pumnii!

puss puss puss

#437 2016-04-10 17:26:14

papillion19
Full member
Inregistrat: 2015-11-17

Missy, tot de-ala e si al doilea. Si acum sa te tii. Am facut testul m-am uitat dupa 5 min si nu era nimic. Acum am dormit si ma uit la test si iara vad urma de a doua linie. Mama ei de linie. Inainte ramaneau testele negative pana seara. Nu se pozitivau slab dupa 10-15 minute.
Alt test nu stiu daca ar depista asa devreme. Uite ca la Anastasia totusi a iesit. Ea poate a ovulat mai devreme...
Doamne ajuta sa fie bine si maine sa ma lamuresc ca e sau nu.

Apropo, azi ar trebui sa termin duphastonul. Sa mai iau si maine oare? Mi-e teama tare...

Incerc sa pun poza...

url=http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/103114_image.jpeg]
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/103114_image.jpeg[/url]

Ultima oara a fost editat de papillion19 (2016-04-10 17:28:15)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.