|
Nu esti logat.
Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101-30#552 2017-12-04 12:48:46
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101Space, gigeii mei de ce nu au fecundat ovulul? Sa inteleg ca tot imaturi au ramas? Noi am facut in fiecare zi pana a iesit negativ la test de ovulatie. Sa le fie rusine [img]https://lbdf.lilypie.com/O2PXp2.png[/img] "Fiecare pe Pamant are o comoara care il asteapta." Paulo Coelho Offline #553 2017-12-04 13:33:49
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101Neata. yes it's official : sunt mamiiiicaaaa ! Offline #554 2017-12-04 13:34:29
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101Wow, Georgiana!! Te admir, aveti energie In perioada fertila, noi am reusit doar O-4 (irelevant), O-2, O-1. Luna viitoare incepem mai tarziu sa prindem si O si O+1 eventual. Nu vreau sa pun presiune, daca se ingroasa gluma in cateva luni si nu se intampla nimic, vom face mai "programat", dar la noi nici inainte nu era firesc in fiecare zi. Din pacate sunt multe motive pentru care nu se intampla fecundarea si/sau implantarea nu e neaparat ca au fost imaturi, o fi avut o pasa mai proasta unul dintre ei, poate s-a fecundat dar nu s-a mai implantat, cine stie. Mi-as dori sa am o camera in interiorul uterului/trompelor sa pot urmari ce se intampla dupa ovulatie Offline #555 2017-12-04 15:31:25
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101Da Space, asa e. Luna asta incerc sa nu ma mai stresez, sa vad daca imi iese. Numai vreau sa iau temp, e stresanta., iar eu luna asta am f mult de lucru si voi fi f obosita..psihic ma refer, deci mai bine fara. Mai am 2 teste de ovulatie, le voi face pe acelea cand consider ca e momentul. Si ne vom iubi cand vom simti... luna asta relax total, vreau sa fiu zen . [img]https://lbdf.lilypie.com/O2PXp2.png[/img] "Fiecare pe Pamant are o comoara care il asteapta." Paulo Coelho Offline #556 2017-12-04 15:40:29
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101Buna fetelor ce mai faceti . Totul bine . Vesti noi . Ma scuzati ca nu am mai intrat de atata timp , e jale acum inainte de craciun . Am si eu cateva nelamuriri poate voi ma ajutati ???? . Am o intarziere de 3 zile si ieri am avut o mica scurgere rozalie iar astazi nimic totul normal . Oare am ramas insarcinata , nu vrea sa ma grabesc sa fac test pt ca de fiecare am ramas dezamagita . La mine e anormal sa am intarzieri pt ca mereu mia venit fix la data care trebuie . Nu stiu ce sa zic si ce sa cred lamuritima voi .... please Offline Publicitateloading...
#557 2017-12-04 16:31:36
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101Georgiana, foarte bine faci! Masuratorile ne dau foarte multe informatii utile, dar daca ajung sa ne streseze mai mult decat sa ne ajute, o pauza e mai mult decat binevenita. Si eu voi face doar OPK luna asta, programare la ginecologie am deja dar nu stiu daca are vreun rost sa merg. Concentrate atat de mult pe bebe, ajungem sa pierdem din vedere multe lucruri importante, iubirea si sprijinul sotilor, clipele cu cei dragi, faptul ca suntem sanatosi etc. Offline #558 2017-12-04 17:42:08
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101Mady, haide adu-ne un testulet pozitiv !!mai bine sa afli decat sa te gandesti tot acolo , mai ales daca spui ca mereu ai un ciclu regulat . Sa ne tii la curent “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” Offline #559 2017-12-04 19:25:57
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101Geo,n am comparat nimic.am sfatuit sa se mearga mai optimist la inceput.ce inseamna cateva luni?nimic,crede-ma!iar in legatura cu al 2 lea copil,ma scuzati,nu se compara ca atunci cand mori ani de zile si tot singur esti.si mai rau,asa vei muri,pt ca tu nu poti s-o iei de la capat.asta incercam sa scot in evidenta!nu sa-mi expun tristetile.pt ca n-as avea cuvinte ca sa le spun.nu stiu fetele de aici prin tot ce-am trecut eu si care e povestea mea.si nici nu voi spune.nu asta voiam sa fac.ci sa ajut! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #560 2017-12-04 20:35:25
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101Alexandra, te inteleg perfect, si eu sunt in aceeasi situatie. Eu am venit din Spania pentru sotul meu, nici macar nu sunt din oras de aici, il cunosteam doar pe el. Nu aveam prieteni, nimic. Mi-a fost greu, dar asa e cand alegi cu inima Si noi stam tot cu socri, dar asa a fost sa fie, va veni soarele si pe strada noastra Ultima oara a fost editat de Mgeorgiana85 (2017-12-04 20:36:25) [img]https://lbdf.lilypie.com/O2PXp2.png[/img] "Fiecare pe Pamant are o comoara care il asteapta." Paulo Coelho Offline #561 2017-12-04 22:25:00
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101Buna GeoGeo așa este nu trebuie sa ne mai gândim la ce nu ne face bine mai sunt zile când mintea nu ne mai ajuta sa gândim clar bine ca ne revenim repede eu mi-am promis ca nu o sa m-a mai stresez si Îmi alung gândurile negative și întrebările fără rost încerc sa m-a relaxez și sa las lucrurile sa vina de la sine , de 3 ani ne dorim al doilea bebe de 2 ani fac tratament stimulare ovariană eu nu am avut un ciclu regulat niciodată acum s-a reglat slava Domnului probabil ca bebe se lasă așteptat și mami nu are răbdare deloc așa ca mami o sa învețe sa fie mai relaxata și răbdătoare și atunci când o sa îl ținem in brațe vorba lui missy o sa uitam tot stresul si așteptarea asta lunga multă răbdare fetelor asta e secretul va pupacesc !!!! Offline #562 2017-12-04 22:36:07
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101Nicio situație nu se compara, ceea ce este anormal este sa nu putem face copii atâta timp cât nu-i dorim, pe când alții ii fac și ii abandonează în diverse moduri, dar fiecare cu plata și răsplata. Noi vom fi răsplătite pentru, lupta, răbdarea, curajul, suferinta.. etc.Intr-un fel sau altul, vom primi răsplată pentru aceste clipe negre de durere și suspin! Sunt sigura! " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #563 2017-12-04 23:25:10
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101Georgiana , nu stiu cum e la tine cu socri , dar crede-ma ca eu maxim mai am rabdare o luna bine ca plecam putin . Succes luna asta , sper sa fie totul bine si sa vina bebelasul mult asteptat Ultima oara a fost editat de Alexandra.rosca (2017-12-04 23:27:24) “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” Offline #564 2017-12-04 23:39:06
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101Alexandra, no comment ....asa am zis si eu luna de luna si am ajuns la 7 ani Situatia nu ne permite altceva... [img]https://lbdf.lilypie.com/O2PXp2.png[/img] "Fiecare pe Pamant are o comoara care il asteapta." Paulo Coelho Offline #565 2017-12-04 23:45:12
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101georgiana "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #566 2017-12-05 00:04:17
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101Georgiana , pare rau .. poate se va schimba curand situatia . Eu copilul nostru nu vreau sa il cresc in asa mediu ! “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” Offline #567 2017-12-05 02:36:21
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101Pfff nu am somn . Am crampe la ovare cand la dreptul cand la stangul . A mai patit cineva asa ? Ma sperie chestia asta Offline #568 2017-12-05 08:33:16
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101buna dimineata "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online #569 2017-12-05 08:38:52
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101Neata! [img]https://lbdf.lilypie.com/O2PXp2.png[/img] "Fiecare pe Pamant are o comoara care il asteapta." Paulo Coelho Offline #570 2017-12-05 09:16:42
Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101Neața tuturor... apropo De situații diferite, 2 familii, locuim in oglinda ( a se citi duplex ) mie mi-e teama ca nu o sa pot avea copii, mi e teama ca lupta asta nu se va opri in curând și ca nu știu ce ma așteaptă, iar celorlalți le este teama ca nu vor STI sa îl creasca( a rămas însărcinată din prima, înainte sa pierd eu a doua sarcina ) deci da, temerile sunt diferite , situațiile prin care trecem fiecare sunt grele , și din pcate oricât am spune “știu prin ce treci “ de fapt nu știe nimeni... dacă nu e din interior. Când aștepți un copil și e totul ok, nu cred ca știi prin ce trece celălalt care lupta, pentru ca ne am cam schimbat , când toți chefuiesc lângă noi, sau merg pe undeva, noi stam cuminței ca strângeam bani de analize de exemplu, și probabil in afara de bârfa nu cred ca s au pus in locul nostru. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|