|
Nu esti logat.
Cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???-21#381 2007-08-04 15:50:18
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???mai bine deschizi un topic nou, ca aici nu are legatura cu subiectul...asa poate primesti un rasp mai rapid Just like a tattoo I'll always have you... Offline #382 2007-08-04 18:44:38
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???
e probabil din cauza ca ai continuat pt o perioada mai mare...sau la fel de bine se poate datora climei...temperaturii...sau altor lucruri...eu una am prelungit si cu 2 saptamani...si nici macar spotting n am avut...eu zic daca poti sa faci pauza acum...probabil nu va mai curge mult in pauza...dar asa no sa te chinui nu stiu cat cu sangerarea... happy with him...inlove with him... Offline #383 2007-08-06 16:48:34
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???o sa fac pauza de maine pt a pastra ca zi de incepere a unei noi folii duminica la fel ca pana acum...sangerarea o am de cateva zile...de maine inceppe perioada de 7 zile in care trebuie sa imi vina in mod normal ciclul. Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #384 2007-08-07 11:24:00
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???oarecum off topic, dar intreb aici: ce se intampla daca renunt la ac dupa doar o luna de administrare (presupunand ca nu ma simt bine cu ele) ? ciclul imi revine la normal, adica asa cum era inainte de a incepe ac ? Offline #385 2007-08-07 11:27:54
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???poti sa le intrerupi oricand, nu se intampla nimic. Offline Publicitateloading...
#386 2007-08-09 13:53:17
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???teoretic da...practic s-ar putea in prima luna sa fie putin dereglat Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #387 2007-08-09 16:56:25
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???petele, bela, pot aparea si, daca le ex[pui la soare, se poate sa nu mai treaca. lsa fel ca in timpul sarcinii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #388 2007-08-09 21:51:43
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???faza e ca mi-au aparut unele mici anul trecut desupra buzei superioare si una pe spate...cea de pe spate a disparut de la sine si cele de pe fata s-au estompat putin dar acum dupa ce am venit de la mare au aparut din nou....nu stiu ce sa fac...dar e posibil sa fi aparut ca urmare a expunerii la soare sub antic? ca asa citisem prin reviste ca e posibil sa apara pete maronii pe fata dc iei antic si te expui la soare Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #389 2007-08-10 12:46:52
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???da, e posibil, insa doar pe fata...daca tie ti-a aparut si pe spate, alta e cauza. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #390 2007-08-10 13:43:30
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???pe spate a disparut imediat ce am ajuns acasa si nu m-am mai expus la soare(asta anul trecut)...pe fata insa....de atunci nua u mai diparut Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #391 2007-08-17 17:54:53
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???am gasit si remediul Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #392 2007-08-18 00:00:50
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???3 kg in 2 luni de cand iau AC (Yasmin) Am 163 si 59 kg Mi-a crescut f mult pofta de mancare, incep sa mananc si uit sa mai termin, parca nu eram asa nesimtita inainte... Ultima oara a fost editat de eclipsa (2007-08-18 00:01:11) I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #393 2007-08-18 00:05:02
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu cred ca incep s iau in greutate hihiii ce m bucur.. iau microgynon. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #394 2007-08-18 00:12:30
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???vreo 4kg jumate in 3luni si acum am scazut in greutate de cand nu mai iau..luam LOgest Offline #395 2007-09-02 23:20:46
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???
e bine ca asta e motiv de bucurie Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #396 2007-09-05 09:37:51
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???s-a ingrasat careva de la novynette?am pus 6 kg in 6 luni, da nu pot spune sigur ca e de la antibebe, a fost o perioada in care am fost plecata de acasa si cred ca am mancat si mai dezordonat. oricum mi se pare o coincidenta cam mare, plus ca nu le pot da jos nicicum, folosind metodele de dinainte cu putin sport si avut grija la mancare, nu cu diete drastice. inainte chiar dadeam jos usor kilogramele pe care le vroiam, acu parca ma lupt degeaba cu ele Offline #397 2007-09-05 09:41:31
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???la tine e vb de o combinatie de anticonceptionale (cel mai probabil retinere de apa...deci vreo 2-3 kg) si mancat aiurea...daca chiar nu poti scapa nicicum de ele...si te deranjeaza mergi la medicul tau sa discutati schimbarea lor cu alte... happy with him...inlove with him... Offline #398 2007-09-05 09:47:55
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu m`am ingrasat 6 kg...dar am slabit vreo 3 si acu`... cik`s numai buna asa zice bebe meu http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #399 2007-09-05 10:39:42
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???cand le-am ales am vb cu o doctorita de la plannig si le-am ales tocmai ca au putini hormoni si riscuri foarte mici. o sa incerc in continuare....la ele nu renunt ca imi dau o oarecare siguranta si nu vreau sa ma bazez numa pe prezervativ. se pot impiedica retinerile astea de apa? Ultima oara a fost editat de monibv (2007-09-05 10:42:32) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|