homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???-20

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???

#362 2007-07-10 15:32:24

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???

cred ca trebuia sa tac cand am zis ca eu nu m-am ingrasat de la anti-bebe...sapt. trecuta mi se paruse ca am luat ceva kg dar nu m-am panicat asa tare,pana m-am urcat pe cantar.nu stiu daca am avut vreun soc mai mare dar am crezut ca mor de nervi cand am vazut cat anume cantaresc...adik : 70 kg , de la 60 kg cand am inceput sa i-au anti-bebe (adik, acu` 4 luni). anul trecut eram obsedata ca am 60 kg,imi era groaza de cum aratam...dar acuma ce mai fac cu inca 10 kg in plus. singura solutie este sa incetez sa i-au anticonceptionale,cu toate ca am inceput sa mananc super-putin / zi, in jur de 500 - 600 calorii/zi (un organism normal are nevoie de cel putin 1200 - 1500 calorii / zi ) dupa o sapt. nu prea se vede nimik.de sport nu se poate pune probleme deoarece nu am nici timpul necesar si nu am nici unde sa ma duc. daca asta e singura solutie sa ajung iar la 60 sau chiar la 55 kg cu riscurile de rigoare asta e,n-am ce face.decand ma stiu am avut probleme cu greutatea,nu mi-a plcut cum aratam dar acuma cum arat nu se pune discutia de o schimbare radicala....

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#363 2007-07-10 19:43:56

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

exista o solutie pe care am adoptat-o eu ...se numeste:resemnare...nu ai sanse sa scapi de kg luand in continuare antic...eu nu ti-as recomanda nici sa renunti...o sa te..."obisnuiesti " cu kg in plus lol

Ultima oara a fost editat de bela (2007-07-10 19:49:34)

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#364 2007-07-10 20:08:32

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

ciudat tip de optimism, bela smile smile big_smile

#365 2007-07-10 20:30:00

bela
Sr. member

am pus ghilimele...am subliniat resemnarea smile

#366 2007-07-11 15:13:15

Ank-Su-Namun
Sr. member

cum m-as putea resemna cu ceva care ma obsedeaza de ani buni? am eu un fix pe care nu-l poate scoate nimeni din capul meu,poate ca faptul ca sunt o leoaica nu ma lasa sa cad pe o ureche si sa zic : "lasa ca areti bine si asa cu 10 kg in plus,nu-i nimik". de ce sa nu schimbi ceva la tine sau la corpul tau daca poti? eu zic ca merita sa incerc,altceva n-am ce face. ce ma enerveaza cel mai mult este faptul ca organismul meu este in asa fel facut incat trebuie sa fiu atenta la ce si cat mananc,mi-e ciuda (si nu cred ca sunt singura) pe persoanele care pot manca orice si oricat de mult doresc.asta e viata,fara sacrificii nu se poate face nimik...mi-a fost o invatatura de minte dar sper ca pe viitor sa fiu mult mai atenta cand voi face anumite lucruri...smile

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

Publicitate

loading...

#367 2007-07-11 16:54:14

dojo
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-07-08
Site

Eu am 170 si 50 de kile. De cand am terminat liceul si ma invart tot la masa asta. Iau Triquilar de hat bine si nu am pus nici un kg in plus. Le iau seara, inainte de culcare .. de mancat mananc ca sparta tot ce imi cade pe mana. intr-o perioada trageam tare si pe ciocolata (pasiunea vietii mele), dar in ultima perioada am lasat-o mai moale, ca tre' sa am grija sa nu fac carii sub braces. Am facut sport de la 20 de ani (karate) intr-o perioada cate 5-6 antre pe saptamana, dupa aia mai rar si acum numai cand mai am timp. Am noroc de gene bune (ai mei sunt toti slabanogi), asa ca mi-e teama ca nu e chiar meritul meu pentru cum arat big_smile

#368 2007-07-14 17:00:04

bela
Sr. member

Ank-Su-Namun a scris:

cum m-as putea resemna cu ceva care ma obsedeaza de ani buni? am eu un fix pe care nu-l poate scoate nimeni din capul meu,poate ca faptul ca sunt o leoaica nu ma lasa sa cad pe o ureche si sa zic : "lasa ca areti bine si asa cu 10 kg in plus,nu-i nimik". de ce sa nu schimbi ceva la tine sau la corpul tau daca poti? eu zic ca merita sa incerc,altceva n-am ce face. ce ma enerveaza cel mai mult este faptul ca organismul meu este in asa fel facut incat trebuie sa fiu atenta la ce si cat mananc,mi-e ciuda (si nu cred ca sunt singura) pe persoanele care pot manca orice si oricat de mult doresc.asta e viata,fara sacrificii nu se poate face nimik...mi-a fost o invatatura de minte dar sper ca pe viitor sa fiu mult mai atenta cand voi face anumite lucruri...smile

am zis eu ca arati bine cu 10 kg in plus? arata-mi o fata care arata bine cu 5 kg nu 10 in plus si o mananc lol
ziceam doar ca nu prea ai multe optiuni...iti vb cineva care avea 47 kg si 57cm in talie si acum are 60 kg si ceva mai mult in talie...partea buna e ca eram cam schiloada si am pus mai mult in locuri mai putin"sesizabile" si nu prea se observa
solutie?renunti la antic?? dar nu stiu dc e convenabil "schimbul"

#369 2007-07-14 19:43:16

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

bela a scris:

dar e adevarata teoria asta cum ca daca renunti sau faci o pauza de anticonceptionale, revii cat de cat la greutatea initiala? sau macar slabesti mai usor?

eu am luat vreo 5 kg in greutate si ma gandeam ca daca tot trebuie sa fac o pauza de anti  in curand (din motive intemeiate) poate voi slabi si eu putin...

ps: kg in plus le-am luat din cauza primelor pastilute, de cand le-am schimbat, am trecut pe logest, mi-e mult mai bine.

Ultima oara a fost editat de ivy (2007-07-14 19:44:19)

Just like a tattoo
I'll always have you...

#370 2007-07-14 20:06:43

Ank-Su-Namun
Sr. member

bela a scris:

Ank-Su-Namun a scris:

am zis eu ca arati bine cu 10 kg in plus? arata-mi o fata care arata bine cu 5 kg nu 10 in plus si o mananc lol
ziceam doar ca nu prea ai multe optiuni...iti vb cineva care avea 47 kg si 57cm in talie si acum are 60 kg si ceva mai mult in talie...partea buna e ca eram cam schiloada si am pus mai mult in locuri mai putin"sesizabile" si nu prea se observa

este adevarat ca nu este covenabil "schimbul" dar nici sa ma trezesc peste nu stiu cate luni cu alte kg puse pe mine,cu asa ceva n-as fi de acord. nu m-am simtit bine in pielea mea nici inainte sa i-au anti-bebe,dar akuma cu 10 kg in plus.
ivy...nu stiu daca slabesti facand pauza de anti-bebe,o sa vad de acuma inainte,fac "experiment"...smile

#371 2007-07-15 00:05:25

bela
Sr. member

ivy a scris:

bela a scris:

dar e adevarata teoria asta cum ca daca renunti sau faci o pauza de anticonceptionale, revii cat de cat la greutatea initiala? sau macar slabesti mai usor?

eu am luat vreo 5 kg in greutate si ma gandeam ca daca tot trebuie sa fac o pauza de anti  in curand (din motive intemeiate) poate voi slabi si eu putin...

ps: kg in plus le-am luat din cauza primelor pastilute, de cand le-am schimbat, am trecut pe logest, mi-e mult mai bine.

defineste "mai bine"

apropos fetelor ...stiti pe cineva sau vi s-a intamplat sa ramaneti insarcinata ca urmare a schimbarii antic?

#372 2007-07-15 01:33:03

bela
Sr. member

sorry de offtopic dar e tare rau: rotfl2))))))))))))))

O nastere foarte dificila... Dificila, deoarece fatul (inca din timpul vietii intrauterine) se cocoseaza de ras... Un ras cum n-a mai existat unul pana acum!...
In fine, dupa foarte mult chin, utilizandu-si tot talentul si experienta profesionala, ginecologul reuseste sa-l aduca pe copilas la lumina... Pentru a-i putea atribui Scorul Apgar, ii trage doua palme peste fese si il scutura... Totusi, ciudat lucru, nou-nascutul rade in continuare, in hohote!...
Contrariat, medicul incepe sa-l examineze cu maxima atentie, pentru a stabili cauza acestui fapt absolut inedit... Dupa circa 10 minute, aproape enervat de hohotele de ras, remarca faptul ca foarte-bine-dispusul nou-nascut, tine pumnul drept strans si ca se incapataneaza sa-l desfaca... Cu foarta multa dificultate, la capatul unor alte 3 minute, reuseste sa-i desfaca palma, din care cade o ... pastila anticonceptionala!

#373 2007-07-15 11:11:09

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

bela a scris:

defineste "mai bine"

ma simt mai bine, adica nu am mai luat in greutate de cand am trecut pe logest.

offtopic: rotfl2)))))treb sa fi avut un ras d-ala diabolic asa........

Ultima oara a fost editat de ivy (2007-07-15 11:12:47)

Just like a tattoo
I'll always have you...

#374 2007-07-19 16:05:11

bela
Sr. member

nu chiar smile...ce ti-e si cu copii din ziua de azi lol

#375 2007-07-21 23:15:48

bela
Sr. member

caldura de afara v-a influentat cumva ciclul? am o prietena careia i-a intarziat vreo 2 zile dupa care i-a venit normal....sa fie de vina caldura?
citisem pe net de asemenea cum ca expunerea la soare in timp ce iei antic (se refera la mersul la mare cand stai mai mult la soare) duce la aparitia unor pete maronii pe piele in anumite zone...cel putin eu am patit asa ceva...mi-au apart unele pete dupa 10 zile de stat la mare din care majoritatea au trecut...dar vreo 2 mici au ramas

#376 2007-07-22 21:13:18

Ank-Su-Namun
Sr. member

nu prea cred sa aiba vreo legatura caldura cu intarziatul ciclului,poate sa fie pe baza de stres sau cine stie cate alte cauze mai pot exista....

#377 2007-07-22 21:15:04

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

schimbarile de temperatura influenteaza ciclurile menstruale. cel mai bine se vede asta primavara si toamna...deci e f posibil ca prietenei tale asta sa i se fi intamplat

mami de minuni hjarta

#378 2007-07-22 21:59:01

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

mensruatia paote intarzia diun cauza schimbarii de clima, canicula, stres

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#379 2007-07-22 23:59:23

bela
Sr. member

si petele maronii de pe piele?...eu am patit dupa ce am fost la mare anul trecut...si acum merg iar...am inteles ca ar fi cauzate  de asocierea antic cu expunerea timp indelungat la soare puternic sad

#380 2007-08-04 14:08:57

bela
Sr. member

am fost la mare si pentru a-mi intarzia ciclul am continua tsa iau antic...pb e ca dupa vreo 10 zile de "continuare" mi-a venit ciclul....ce-i drept nu asa de abundent dar exista...eu stiam de existenta unei POSIBILE sangerari usoare timp de o zi doua in timpul acestei continuari in nici un caz de ceva de durata si relativ abundent...am luat fitomenadion in sperantaca se va opri dar nu s-a intamplat acest lucru...sa fie din cauza ca am luat in continuare pt o perioada mai lunga de timp?...eu am mai facut acest lucru si acum 2 ani tot pt mare dar doar pt vreo 4 zile si nu am avut pb...stie cineva de ce acum s-a intamplat astfel?

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.