|
Nu esti logat.
Cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???-18#324 2007-06-11 13:19:31
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???de vreo 2 luni m-am invatat sa mananc mai putin...pregatesc terenul pt antic....o sa merg la planning,dar nu stiu exact unde o sa gasesc un cabinet si daca sunt particulare,sper ca nu mai e nevoie sa trec pe la doctora de familie.........prea multa alergatura Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #325 2007-06-12 19:19:31
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu sunt la prima folie de yasmin,mai am 6 din ea si nu m am ingrasat ink.ce i adevarat e k sunt f atenta la ce mananc,fac sport si imi tin in frau knd mai am poftele(kteodata).sper sa mai slabesc 2 kg.in rest n am avut nici o problema cu ele "AFTER ALL, TOMORROW IS ANOTHER DAY" Offline #326 2007-06-12 23:01:13
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???asa cum cu o floare nu se face primavara nici din 22 pastile nu te ingrasi.....cel putin nu vizibil Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #327 2007-06-12 23:05:30
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu iau karissa si eu mai am cam 5 din prima folie...si as vrea in vara asta sa mai slabesc vreo 5 kg maxim..ca sa arat ca o top modelina:D) sper sa reusesc! doua puncte ics:D Offline #328 2007-06-13 19:06:21
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???si mie mi s-au marit sanii, ceea ce e super, dar problema este ca sunt foarte tari si ma dor muschii la ei, mai mult ma inteapa. E normal? Offline Publicitateloading...
#329 2007-06-13 19:11:16
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???si mie mi s-au marit sanii. Dar problema este ca sunt foarte tari si ma dor, este normal? Offline #330 2007-06-13 19:12:20
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???scuzue nu ma prea pricep cu postatul pe forum. Scuze ca nu am fost mai atenta. Offline #331 2007-06-13 19:14:27
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???micaela, ai warn. citeste regulile si respecta-le, te rog. ai acolo si o schema in acre am aratat cum se foloseste butonul de editare. Nobody home Offline #332 2007-06-14 00:19:35
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu iau Triregol de cativa ani buni, ma rog cu intrerupere din cauza sarcinii. si nu m-am ingrasat deloc. as fi vrut as amult sa ma ingras ca sunt slabuta tare dar nimic. cred ca sunt singura care vrea sa puna cateva kg.... Offline #333 2007-06-14 10:58:17
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???din cate vad eu, se ingrasa mai mult fetele care au tendinta de ingrasare... cele slabute, care chiar vor chestia asta, n-au nici o treaba ce cruda e viata Just like a tattoo I'll always have you... Offline #334 2007-06-14 11:13:49
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???spuneti-mi si mie, va rog, ce faceti impotriva retentiei de apa... eu iau logest si sunt destul de multumita de ele, dar mai ales spre sfarsitul foliei ma umflu ca un balon, mi se umfla si picioarele si e foarte neplacut... incerc eu sa beau ceiuri diuretice, dar degeaba, iar apa beau oricum 2l pe zi, vara cred ca si mai mult. chiar nu stiu ce sa mai fac Offline #335 2007-06-14 12:08:45
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???si eu m-am ingrasat putin-2 kg de la postinor, dar sunt chiar fericita pt ca eram cam slaba:) chiar as vrea s ama mai ingras "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #336 2007-06-14 12:11:10
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???daca de la ac. poti sa te ingrasi de la ele poti si sa slabesti? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #337 2007-06-14 12:11:21
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???micaela e normal sa te doara sinii(pentru ca ei cresc) insa nu muschii te dor...sinul e o glanda nu un muschi) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #338 2007-06-15 17:46:03
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Eu m-am ingrasat de la Logest 10 kg in decurs de 8 luni.Acum ma chinui sa le dau jos dar mai mult de cateva grame nu reusesc. Offline #339 2007-06-15 17:47:36
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Cred ca cel mai important e sa vorbiti cu un doctor inainte sa luati AC ca sa vi le recomande pe cele corespunzatoare voua.Eu le-am luat de capul meu si suport consecintele. Offline #340 2007-06-15 17:53:52
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???luciana, ai warn. citeste si regulile, te rog. Nobody home Offline #341 2007-06-19 23:05:15
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???luciana, depinde de organism. eu am luat la sfatul medicului si tot m-am ingrasat f nuk si nici ca le-am mai dat jos de 4 ani...depinde totul de reactia organismului la tipul de progesteron administrat... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #342 2007-06-20 11:03:30
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu nu m-am ingrasat de la anti-bebe dar am parte de altceva...mi-a scazut apetitul sexual drastic de tot,chiar ma gandesc sa nu mai i-au pastilute deoarece nu prea am chef de "nebunii",imi trebuie un preludiu suuuuuuper lung (ceea ce inainte nu era asa,nu imi trebuia mai mult de 10 min.) si parca as fi o planta in pat... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|