|
Nu esti logat.
Cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???-17#305 2007-06-05 14:32:44
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eh...aici discutia e mai ampla si intervine si gradul meu de subiectivism...de la un moment dat incolo sunt insa din momentul ala profilul tau hormonal seamana cu al unei femei in menopauza....nu imi place ideea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #306 2007-06-05 14:43:24
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???din punct de vedere al protectiei cele combinate sunt mai sigure? eu stiu ca minipilula este recomandata femeilor de peste 40 de ani sau in timpul alaptarii VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #307 2007-06-05 14:45:21
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???cele combinate sunt mai sigure, evident....teoretic sunt 100% sigure...practic, 99,99%...cu femeile peste 40 ani e o discutie....doar daca avem motive sa le contraindicam estrogenii, altfel, pot lua combinate. Cu cele care alapteaza asa e Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #308 2007-06-05 14:49:03
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???si eu am citit undeva ca cele combinate pot fi luate cu o intarziere de pana la 12 ore pe cand cele doar cu progesteron au acea fereastra de numai 2 sau 3 ore...si eram f curioasa daca asa e...dar am uitat sa va intreb happy with him...inlove with him... Offline #309 2007-06-05 22:27:43
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???ceva de genul stiam si eu Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline Publicitateloading...
#310 2007-06-06 00:57:11
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???ia stati putin...ce'a zis doctoressa mai sus...."eh...aici discutia e mai ampla si intervine si gradul meu de subiectivism...de la un moment dat incolo sunt insa din momentul ala profilul tau hormonal seamana cu al unei femei in menopauza....nu imi place ideea" cred ca e prea noapte si creierul meu abereaza.....dar vad ca incep sa fac legaturi care nu'mi plac:P..luam pastile....nu avem ovulatie...organismul femeii nu mai functioneaza cum trebuie el sa functioneze....dereglam ceva acolo care nu trebuia in mod normal dereglat...probabil de aia se ingrasa totusi femeile in timp de la pastile..cum s'a ingrasat mama de cand nu mai are menstruatie:P Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-06-06 00:58:24) 6 ani de dragoste Offline #311 2007-06-06 12:58:44
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Janis, nu uita ca tu iei pastile care contin si estrogeni....te ingrasi deci asa cum s-a ingrasat mama te cind era gravida cu tine, nicidecum asa cum s-a ingrasat in menopauza.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #312 2007-06-06 13:01:13
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???am intzles.... 6 ani de dragoste Offline #313 2007-06-06 16:06:06
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???LOL...de 3 ori pe an??????????????nici iepurii..... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #314 2007-06-06 21:11:22
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???mie mi e f frik sa nu ma ingras de la ele.park am mai multa pofta de mankre de la ele,iau de 8 zile,dar totusi raman la parerea mea k totul e pe plan psihic.de ce ti e mai frik de aia nu skpi.problema la mine e k am o viata fara multa activitate fapt pt kre am tentatia sa bag tot timpu ceva in gura.. "AFTER ALL, TOMORROW IS ANOTHER DAY" Offline #315 2007-06-06 21:13:27
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???
pai inseamna ca stii ce trebuie sa faci:sport si sa fii atenta la macare! Offline #316 2007-06-06 21:30:13
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Asa si eu si ma enerveaza la culme! #317 2007-06-06 23:53:18
eu habar nu aveam de faza cu ingrasatul...si asta nu m-a impiedicat cu niimic sa ma ingras 12 kg...asta pe cand faceam fffffffffffffffffffffffffff multa miscare si sport si mancam o maslina pe zi...are intr-adevar si asta o contributie dar depinde de organism Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #318 2007-06-07 17:38:56
adica te-ai ingrasat 12 kg cand faceai mult sport si mancai o maslina pe zi?oare de ce?!cred ca stii raspunsul,nu? Offline #319 2007-06-08 23:46:37
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???nu?!...poate doar ca nue ra progesteronul potrivit Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #320 2007-06-09 00:01:54
nu stii raspunsul la intrebarea mea?pai daca vorbesti serios cand zici "mancam o maslina pe zi"sau ceva asemanator=f putina mancare,numar f scazut de calorii consumate inseamna ca ti-ai dat organismul peste cap si poti sa te ingrasi si doar daca bei apa!nu mancand putin se slabeste ci mancand rational si facand sport.daca ai timp si vrei,desigur iti recomand sa citesti cartea lui Montignac(sa stii ca nu sunt o fana a lui sau ceva de genu dar mi-a dat-o cineva si mi-a zis sa o citesc ca sigur voi invata ceva.asa ca am citit-o si cateva chestii chiar mi-au ramas in cap).o gasesti pe internet daca o vei cauta. Offline #321 2007-06-10 22:35:25
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???cand am zis o maslina nu m-am referit chiar la o maslina mancam normal, dar fara grasimi , dulciuri si paine...si asa am mancat si mananc de cand ma stiu...deci eu mananc cantitati normale de hrana dar sanatoase...dara fara nici un fel de grasimi animale fara prea multe dulciuri decat din cand in cand si cu paine neagra...in nici un caz nu e vb ca mi-am dat organismul peste cap....adica nu mi-l dadusem timp de 20 ani de astfel de stil de a manca si brusc cum am luat ac. mi l-am dat peste cap....plus ca faceam gimnastica la momentul respectiv...pur si simplu organismului meu nu i-a convenit aceasta modificare hormonala indusa de mine.. Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #322 2007-06-11 11:31:39
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Si eu am luat logest pt ca mi-a recomandat ginecologul si in 5 luni am luat 10 kg,nimic rau in asta pt ca mi-a placut caci inainte eram prea slaba,dar le-am oprit de frica pt ca burta deja facuse colacei si imi era tare frica ca o sa ma ingras prea rau si nu o sa mai pot slabi.Am mancat foarte mult,iar cand le-am oprit am ramas cu pofta de mancare si in nici un caz nu am mai slabit dar nici nu m-am mai ingrasat un gram indeferent cat am mancat.Eu le luam seara pe la 9 iar noaptea,mi se facea foame si mergeam la bucatarie sa rontai ceva,obicei pe care il mai am si acum.Am vreo 8 luni de cand nu mai iau antic,si vreau sa iau iar,o sa merg la planning dar ma tem ca iar o sa ma ingras. Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #323 2007-06-11 12:09:17
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???...myry....daca iei contraceptivul potrivit si mai ales daca nu maninci cit spitalul de urgenta nu te ingrasi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|