|
Nu esti logat.
Cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???-15#267 2007-04-30 17:21:54
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???asta cu 3 luni e abureala...eu in primele 3 luni am mancat numai salate si fructe si am pus 7 kg asa ca... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #268 2007-04-30 18:41:07
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???pai si mie imi era mai foame la inceput de la ele dar nu am pus un gram si eu care speram la 2 kg. in plus VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #269 2007-04-30 21:47:53
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???bela ceea ce am afirmat, a fost recomandarea data de doctoressa..deci eu nu cred ca e abureala... My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #270 2007-05-02 14:59:28
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???merci mult doctoressa "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #271 2007-05-02 16:40:40
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???pt mada 19 dak ai tendintze de ingrasare parerea mea este k nu trebuie sa iei anticoncep Offline Publicitateloading...
#272 2007-05-02 17:16:42
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???asta ar insemna ca multe fete nu ar trebui sa ia ac... Nobody home Offline #273 2007-05-03 19:44:35
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???si eu m-am ingrasat... dupa doar 3 luni de diane35 si am pus mult pe solduri..... unde chiar nu era nevoie.... Offline #274 2007-05-03 20:30:26
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???
da stiu de recomandare ...am spur doar ca nu prea merge...si 12 kg in 6 luni ti se pare putin????????????????? mai mult de atat deja dadeam in alte cele... Ultima oara a fost editat de bela (2007-05-03 20:31:27) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #275 2007-05-03 20:41:54
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???bela dar de ce ai asteptat sa se adune 12 kg? eu cand am ajuns la 3 kg luate..aprox..le-am schimbat..deja atunci eram in stare de alerta My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #276 2007-05-03 20:58:02
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???pai sincer in perioada asta nu m-am cantarit...mi se parea ca m-am ingrasat dar nu ma steptam la atat de mult...si apoi surprize surprize...doar 12 kg...si acum cateva luni cand am trecut pe mercilon am mai luat 7 kg...noroc ca vreo 5 le-am dat jos...propuneri?...le astept cu drag Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #277 2007-05-03 21:05:52
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Uff...eu nu stiu ce sa iti recomand exact..incearca sa te dai cu supliform (si apoi daca ai timp si chef puneti folie)..se mai duce asa din celulita (daca ai ) ..si poate da rezultate mai bune diomfibra ala (rezultate mai bune, adica sa se duca mai multe kg)insotite de sport ceva (alearga dimineata sau seara, daca de sala nu ai timp) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #278 2007-05-03 21:11:53
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???dc ai citit paginile anterioare vei observa ca eu am fost cea care am adus diomfibra in discutie..eu am propus-o pt ca am obtinut rezultate dupa folosirea ei...si alergarea sunt pro...asa m-am mentinut in forma ani de zile....dar acum sunt intr-o perioda care nu prea imi permite sa respir asa ca.... Ultima oara a fost editat de bela (2007-05-03 21:13:51) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #279 2007-05-03 21:18:52
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Pai am citit paginile anterioare..de la tine am auzit de diomfibra si ma referam ca poate vor da mai bune rezultate fiind luate mai multe..d-aia ti-am zis de ele Eu iti tin pumnii sa ajungi la cate kg iti doresti, ca sa te simti bine (si sa fi frumoasa,nu in ultimul rand) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #280 2007-05-03 21:21:45
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???mersic ...aceleasi urari pt toata lumea Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #281 2007-05-04 16:10:26
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???si eu am inceput sa iau yasmin asta e a 4 zi.mi-a fost rau in a 2 a zi prob k nu mi se absorbise bine pastila dar acum sunt ok.sunt pe stop ma doare burta cum m durea inainte dar nu am ce sa zic ink sunt la inceput prob o sa-mi treaca in lunile viit. Offline #282 2007-05-04 16:52:29
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Nu apuci sa te ingrasi in 4 zile oricum. #283 2007-05-15 22:26:31
pai cred ca o sa se intample pt ca in general asta e principalul motiv pentru cresterea in greutate..de unde rezulta celulita s.a.m.d. ... dar vara mai dai jos din ele .. Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #284 2007-05-16 11:27:23
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???sport fetelor sport...nu zic ca anticonceptionalele sunt sfante...dar nici noi nu suntem mai breze...daca vedeti ca retineti apa agitati va umpic la o sala...in parc...acasa...oricunde... happy with him...inlove with him... Offline #285 2007-05-16 11:28:04
... 6 kg in 3 luni fara sa mananc cine stie ce- mancam pe apucate- serviciu, facultate, serviciu.........facultate. si cu toate astea in loc sa slabesc am constatat ca ma strang pantalonii- deh, daca nu ma pasioneaza cantarele... altfel p o a t e faceam ceva in privinta asta- eventual nu mai mancam deloc si tot ma ingrasam....... o colega a pus 18 kg!!! nu mai ia de un an si a dat jos vreo 6... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|