|
Nu esti logat.
Cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???-14#248 2007-04-18 16:42:02
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???da eu am luat 3 luni de zile pilule la recomandarea unui medic pt ca aveam un chist de 3 cm si le-al luat fara ca el sa-mi spuna ca tb sa-mi fac anumite dozari hormonale si m-am ingrasat cam 3 kg si nu doar atat vreau sa zic....m-am mai pricopsit si cu niste stari dupa aceste pilule pe care nu le aveam in mod normal gen bufeuri depresii slabiciune ameteli si plus ca mi-am dereglat si tiroida de la aceste pilule si acum am ajuns sa fac tratament pt tiroida...deci am avut de suferit si inca mai am pana ma restabilesc si nu mai imi tb sa pun gura pe pilule cate zile voi mai avea #249 2007-04-21 21:45:22
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???suferi de tiroida din cauza antic?...nu stiam ca se poate intampla asta Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #250 2007-04-21 21:52:13
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???da....de la pilule am inceput sa am niste stari aiurea si am si un sindrom premenstrual cam nasol de cand am luat pastile...am facut o hiperestrogenie oricum acum e mai bine, fac tratament pt tiroida si urmez si un tratament homeopat pt sindromul premenstrual. #251 2007-04-24 21:42:31
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???pai incearca sa schimbi antic. sau metoda contrceptiva folosita dc esti 100% sigura ca asta e motivul Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #252 2007-04-25 15:02:48
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???offfff.........nici nu stiu ce sa mai cred.....eu am fost plinuta bine toata viata mea....dar parca acum am exagerat rau de to si nu stiu dc e de la accc...... m-am ingrasat 14 kg in 2 ani si am schimbat vreo 3 tipuri de acc.....de la ce sa fie???? - mananc tot timpul ca o nebuna, parca nu ma mai satur si pun pe mine imediat, mult mai repede decat o faceam inainte.... Ajutor!!!!!!!! Vreo parere, vreu sfat,ceva??? "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline Publicitateloading...
#253 2007-04-25 16:33:06
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Am si eu o intrebare dupa terminarea curei cu Diomfibra light e posibi sa pui kilogramele la loc? Offline #254 2007-04-26 13:16:57
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???alexamelin, mergi la nutritionist pentru tratament si dieta. Tu singura zici ca maninci exagerat de mult...cum sa nu te ingrasi????? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #255 2007-04-26 14:00:15
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???buna am si eu o intrebare:care dintre toate AC au cel mai scazut continut de hormoni? Offline #256 2007-04-26 14:16:00
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???da, doctoressa, stiu ca eu sunt singura vinovata ca mananc atat de mult, dar ma intrebam dc pe undeva si-au bagat coada si acc??? Asa, ca idee....ca prea m-am ingrasat!!!! Poate cineva sa imi recomande un nutritionist, ca habar nu am unde sa merg???? Ultima oara a fost editat de alexamelin (2007-04-26 14:16:40) "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #257 2007-04-26 17:35:25
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???sigur au o vina si contraceptivele ca ti-au crescut pofta de mincare si ca depui mai usor decit in mod obisnuit....insa nu sunt singurele vinovate Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #258 2007-04-26 17:38:16
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???
si eu sunt curioasa Just like a tattoo I'll always have you... Offline #259 2007-04-26 18:47:44
eu am terminat acum o luna si nu am pus la loc...pt ca cu ajutorul lor nu mai mananc mult...mananc fff putin si nu mai simt senzatia de foame pt ca asa mi s-a obisnuit stomacul (intr-o zi seara am realizat ca nu bausem decat un ness si atunci am mancat ca sa nu fac gastrita deci chiar nu mai simti foamea)...si am luat diomfibra f putin timp...o sa stii cat timp sa iei si cand sa te opresti Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #260 2007-04-26 19:40:22
ac. ultramicrodozate ce contin 2 mg. de estrogen gen karissa,logest dar asta NU inseamna ca daca au un continut mai mic de hormoni NU te ingrasi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #261 2007-04-26 20:05:22
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu am inceput sa mananc bine de cand am inceput sa iau microgynon. chiar ma simt bine cu ele.mi-a crescut pofta d mancare vad . este un lucru bun ca oricum vroiam sa ma mai ingras putin. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #262 2007-04-27 14:41:51
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???merci doctoressa, o sa sun sa imi fac programare, dar poti sa imi recomanzi pe cineva in special....un nume??? "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #263 2007-04-27 16:26:14
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???dr adriana dumitrescu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #264 2007-04-28 20:20:16
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???din ciclu "SI TOTUSI INGRASA" Elena are 21 de ani si este studenta in Bucuresti la Facultatea de Relatii Economice Internationale. Cand am cunoscut-o in urma cu cateva saptamani, prima impresie a fost: "Iata ce fata draguta, sportiva si inalta!" Nu stiam insa ca ea se simte frumoasa doar de curand. Inca din adolescenta si, pana in urma cu un an, cantarea cu 20 de kilograme mai mult! Acum oscileaza intre 68 si 70 de kilograme la 1,76 m si spera sa ajunga la 65 de kilograme. Apoi, se va stradui sa se mentina toata viata asa. Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #265 2007-04-28 20:42:46
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???folosesc doar de 6 zile yasmin...pot sa spun k sunt balonata si am o pofta continua de mankre...sper sa se schimbe situatia pe parcurs Offline #266 2007-04-28 21:46:51
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???mishanow incearca sa te abtii..contreaza-ti pofta de mancare in primele 3 luni de administrare..si apoi e bine, dar in special acum My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|