homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???-13

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???

#229 2007-03-30 10:05:28

persifona
Vizitator

Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???

Isa, deci iei la fiecare masa 10 pastile inainte cu jumatate de ora? Ca eu sunt cam derutata, pe cutie asa scrie, dar Bela mai sus zicea ca ea inlocuieste o masa cu ele.

Deci, cum sa le iau?
Si eu tin cura de ieri. Am plecat cu 57.2 si vreau sa ajung la 53.5. Apa tot beau, cred ca ieri am trecut de 2 litri si asta sper si pentru astazi smile

#230 2007-03-30 10:28:07

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

trebuie sa si mananci ceva persifona ca sa nu faci ulcer...le iei si dupa putin timp papi si ceva usor...desi probabil nu ti va fi foame...dar e important ca sa nu te imbolnaveshti...

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-03-30 10:28:27)

happy with him...inlove with him...puss

#231 2007-03-30 16:33:12

persifona
Vizitator

Da, pai oricum mancam, ca nu inlocuiam toate mesele cu pastile smile

#232 2007-04-01 20:52:26

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

da ma...iei la o masa intre 5 si 10 pastile (adica maxim 30 pe zi)...vezi dupa cate te simti satula (asta cam la 30 min dupa ce le-ai luat)....si ideal e sa mananci putin ca sa nu faci gastrita...eu inlocuiesc complet masa de seara cu ele in nici un caz pe celelalte

Ultima oara a fost editat de bela (2007-04-01 20:53:57)

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#233 2007-04-02 00:19:37

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

bela a scris:

ionela a scris:

dar eu mi-as dori sa ma mai ingras un pic,3-4 kg,nu mai mult,si stiu ca daca as lasa tigarile as ajnge unde vreau,dar daca nu am vointa...

lol pai de ce nu zici asa...eu fumam aproape 2 pachete de tigari f tari pe zi...si de cand m-am lasat am mai pus pe mine...dc nu poti macar redu nr tigarilor fumate

de la un pachet pe zi,am ajuns la unul la 2 zile chiar,dar asta nu tot timpul.la cate sa le mai reduc?

Publicitate

loading...

#234 2007-04-02 00:40:03

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

isa20 a scris:

eu am facut azi si ciorba de varza lol mi-a iesit k o mancare de varza pt k n-am tocat niciodata varza si am folosit cutitul dar a iesit ca si cum as fi folosit toporul. e buna la gust ( eu am pus si 2 cubulete maggi )mie mi-a placut , mie oricum imi place varza in toate felurile. de maine e saptamana mare , o sa renuntz la batoane fibrobar si o sa continui doar cu ciorba de varza , diomfibra , mere , portocale si kiwi si aditiva multiminerale k nu mi se faca rau + multe ceaiuri si apa plata cu lamaie. Si de Pasti sper sa fiu supla peste tot.... Apropos...dupa cura asta pe care am facut-o eu mi-am propus sa renuntz definitiv la paine ( de orice fel ), carnuri si dulciuri doar sa gust. A..si am inceput si cu sala de fitness, am fost miercuri si vineri. Cam obositor ( dar ma simt bine psihic )pt inceput dar trebuie sa facem miscare , altfel nu numai k o sa ma ingrash la loc dar nu o sa mai scap de celulita in veci....

sa nu mai mananci paine si dulciuri ar fi mai mult decat indicat!dar trebuie sa mananci carne:la gratar(in suc propriu) sau la cuptor intr-o oala speciala unde se pune doar apa si poti adauga si legume mexicane.paine poti sa mananci si 2 felii pe zi(cu conditia sa fie paine integrala-neagra).tare draconic este acest regim al tau.mai ales sa inghiti atatea pastile..cat vrei sa slabesti in aceste 5 zile ca apoi sa pui la loc?nu iti dai seama ca dupa ce va trece Pastele nu vei mai continua mult cu pastilele si ca este posibil sa apara efectul yo-yo?aveti grijaeste f bine ca te-ai apucat de fitness.dar ca sa rezisti la efort fizic trebuie sa mananci si ceva mancare.si sper ca stii ca nu trebuie sa mananci mai putin de 700calorii desi pe moment vei slabi dar al tau corp isi va strange rezerve pentru viitor si vei ajunge sa te ingrasi chiar daca vei bea numai apa toata ziua si vei manca doar legume sau fructe!!cand va propuneti sa slabiti,pe langa termenul "limita"ganditi-va si ce veti face dupa ce veti ajunge la greutatea dorita si la ce veti manca din acel moment!

#235 2007-04-02 13:36:27

annabel
Diamond member

isa20 a scris:

little rabbit dupa regim o sa incerc sa mananc cate putin si fara grasimi si mc-uri si kfc-uri sau sucuri carbogazoase. multumesc mult pt sfaturi. te poop

cu placere.eu pana acum am fost in viata mea de 5 ori la mc donalds si niciodata la kfc.am noroc ca nu ma terneaza. dar o pizza sau o shaorma manca si eu o data pe luna ca sunt om si eu:))

#236 2007-04-02 18:31:59

bela
Sr. member

ionela a scris:

bela a scris:

ionela a scris:

dar eu mi-as dori sa ma mai ingras un pic,3-4 kg,nu mai mult,si stiu ca daca as lasa tigarile as ajnge unde vreau,dar daca nu am vointa...

lol pai de ce nu zici asa...eu fumam aproape 2 pachete de tigari f tari pe zi...si de cand m-am lasat am mai pus pe mine...dc nu poti macar redu nr tigarilor fumate

de la un pachet pe zi,am ajuns la unul la 2 zile chiar,dar asta nu tot timpul.la cate sa le mai reduc?

pana la o tigara pe zi sau chiar deloc smile (asta treptat pt ca brusc nu o sa reusesti)

#237 2007-04-11 12:29:55

bela
Sr. member

isa20 a scris:

little rabbit dupa regim o sa incerc sa mananc cate putin si fara grasimi si mc-uri si kfc-uri sau sucuri carbogazoase. multumesc mult pt sfaturi. te poop

fast food-ul si bauturile carbogazoase sunt cele mai pacatoase

#238 2007-04-11 13:23:08

annabel
Diamond member

isa20 a scris:

eu mai beau cam la 3-4 zile cola sau pepsi light...nah mi se face pofta .... un amic mi-a zis k o sticla de 0.5 de cola are 20 de cuburi de zahar si una light "doar" 10. asa sa fie ? A...si iau si carnitina http://redis.ro/Web/ProductDetails.php?ProductId=130 ati luat , stiti ceva ?

stiam ca e bine de luat doar daca faci si sport in cazul in care vrei sa aiba efecte maxime(sa lucreze ca lume ain organism).nu am luat si nici nu am de gand:))cel putin deocamdata

#239 2007-04-11 16:26:08

bela
Sr. member

isa20 a scris:

eu mai beau cam la 3-4 zile cola sau pepsi light...nah mi se face pofta .... un amic mi-a zis k o sticla de 0.5 de cola are 20 de cuburi de zahar si una light "doar" 10. asa sa fie ? A...si iau si carnitina http://redis.ro/Web/ProductDetails.php?ProductId=130 ati luat , stiti ceva ?

ai auzit de pofta in cui? rotfl2)))))
trebuie sa faci compromisuri dc vrei sa reusesti...
eu de ex am renuntat la "dependenta" mea de ciocolata, fornetti, sucuri de orice fel si prajituri

#240 2007-04-11 23:16:13

Delphinash
Full member
Inregistrat: 2006-04-27

Persifona a dat roade cura de slabire cu Diomfibra light?

#241 2007-04-12 12:17:17

bela
Sr. member

la mine a dat roade....4,5 kg

#242 2007-04-12 12:51:51

Delphinash
Full member
Inregistrat: 2006-04-27

4,5 kg? in cat timp?
Tie Isa20 ti-a mers bine cu ele?

#243 2007-04-12 13:19:52

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

iau si eu diomfibra, dar nu asa cum scrie pe cutie, de 3 ori pe zi, ci doar atunci cand mi-e foame si nu vreau sa mai mananc... adica in ultima vreme mai deloc sad am observat ca nici nu mai simt foame, doar pofta mi se face de cate ceva de prin frigider... de azi am inceput si eu o mica dieta, aia cu 3 zile fructe, 3 carne, 3 lactate; tot de la voi am invatat-o, am vazut-o pe aici big_smile sper sa mearga....   as vrea si eu sa merg la sala, dar nu stiu niciuna prin zona mea pe aici (sunt din buc.) sau macar una buna si cu preturi acceptabile... daca stie cineva vreo sala de fitness de care a fost multumita, astept sugestii smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#244 2007-04-12 21:08:12

bela
Sr. member

Delphinash a scris:

4,5 kg? in cat timp?
Tie Isa20 ti-a mers bine cu ele?

aproximativ o luna...si subliniez faptul ca nu m-am infometat deloc

#245 2007-04-12 21:12:04

bela
Sr. member

isa20 a scris:

da ..recunosc big_smile eu acum ma mentin in continuare pe fructe ( mere , kiwi, portocale ) , batoane fibrobar, carnitina  si diomfibra mai iau doar seara k sa nu mai mananc si sa am simt satula si umflata  - de la cata apa beau cand le iau + zilnis caciu cu vitamine efrvescent. Mananc mancare gatita la 2 zile , dar ceva usor, cu putine calorii si fara grasimi. Si  consum zilnic si laptic degresat cu cereale fitness. Si carne fiarta cu rosii , castraveti...Nu ma simt slabita , m-am obisnuit , nu ma mai balonez- mie mi se intampla destul de des. Apropo de fitness , nu m-am mai dus sad nu stiu dc ... Nu cred k mai am mult si ajung la 55 kg... (nu m-am mai cantarit ) A... in seara asta termin al 2 lea tub de supliform... vergeturile mi s-au mai redus, mie asa mi se pare si pielea parca e altfel ...

eu nu mai simteam aproape deloc foamea...intr-o zi am baut decatun ness mare si atat fara mancare fara diomfibra...pur si simplu m-am obisnuit si nu mi se mai face foame...mananc doar cat sa nu fac gastrita

#246 2007-04-16 12:42:00

bela
Sr. member

...si acum ca s-a incalzit nu stica o mica alergare seara

#247 2007-04-18 16:38:28

bela
Sr. member

alte cazuri de ingrasare/slabire de la antic?

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.