homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???-31

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???

#571 2008-05-02 13:08:27

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???

pai iti vine oricum in pauza de 7 zile...

happy with him...inlove with him...puss

#572 2008-05-02 13:13:20

bufita
Membru
Inregistrat: 2008-05-02

Am citit cam tot ce scrie pe aici si vreau sa zic si eu parerea mea... de un an si 2 luni iau AC (melyane) si m-am ingrasat enorm de mult cam 10 kg grater acum ma lut sa le dau jos ...e foarte adevarat ca AC ingrasa medicul mi-a spus-o .... nu ele ingrasa ci hormoni care iti dau senzatia de foame mai tot timpul pot sa zic ca manac mult mai putin ca inainte cu munka mea nici timp de mancare nu am si vad cum pun kg .... de luna aceasta ma las de ele si am sa va zic daca scapi mai usor de kg puse ... AC ingrasa ....dar depinde si de organismul fiecaruia!! puss

#573 2008-05-02 13:42:34

crys_ty_na
Platinum member

bufnita...chiar tu ai zis o "nu ele ingrasa ci hormoni care iti dau senzatia de foame mai tot timpul"...daca te chinui sa nu satisfaci aceste pofte nu te ingrasi...ce nu inteleg eu e dc ai stat atata cu ele si nu le ai schimbat cand ai vazut ca iei in greutate...

#574 2008-05-02 13:50:05

bufita
Membru

Ptr ca la inceput totul era Ok cam ...8/10 luni ...apoi a inceput nebunia asa incet fara sa imi dau seama ...s? cam de 2 luni am observat ca e din ce in ce mai rau ....si acum termin ultima folie ...si nici nu mai am sa iau ...iar cand am fost la medic sa mi el schimbe mi-a zis sa nu imi fac probleme ca e ceva normal si o sa treaca sad dar se pare ca nu a fost asa s-a agravat ... cum am zis la inceput totul era bine si frumos ....apoi a inceput clavarul sad

#575 2008-05-02 13:53:14

crys_ty_na
Platinum member

sper sa nu ma intelegi gresit...dar daca ar fi fost ceva ar fi trebuit sa fie de la inceput probleme..adica de la inceput sa te ingrasi...nu zic ca nu anticonceptionalele ti au dat pofta de mancare...dar au fost si alti factori care au intervenit acolo...

Publicitate

loading...

#576 2008-05-02 17:43:02

bufita
Membru

Alti factori ... nu stiu sa fie ... dar o mare parte e din cauza AC ptr ca si medicul a zis .... hormoni te ingrasa si fara sa mananci...si mai ales ca 99,9%din AC retin apa si o elimina mai greu ...!!merci oricum ptr sfaturi puss

#577 2008-05-02 17:45:56

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Bufita eu tin sa te contrazic. Am salbit 4-5 kg in 2 luni de anticonceptionale. Depinde foarte mult de la femeie la femeie. Si sa stii ca eu sunt o persoana cu predispozitie spre ingrasare nu vreun fotomodel.

Fericita mamica de Aida Maria!

#578 2008-05-02 17:51:49

crys_ty_na
Platinum member

bufita a scris:

Alti factori ... nu stiu sa fie ... dar o mare parte e din cauza AC ptr ca si medicul a zis .... hormoni te ingrasa si fara sa mananci...si mai ales ca 99,9%din AC retin apa si o elimina mai greu ...!!merci oricum ptr sfaturi puss

atunci eu dc nu m am ingrasat? (si cat mi as fi dorit)...m am chinuit cateva luni bune ca sa pot pune cateva kg pe mine ca sa nu ma ia vantul pe strada...si in timpu asta beam si 6-7 litri de apa pe zi...deci aveau de unde sa mi retina tongue

#579 2008-05-02 18:30:39

bufita
Membru

Nu stiu fetelor eu va zic ce se intampla cu corpul meu .... exact cum a zis andreea depin de la om la om si de la organism la organism .... o sa va tin la curent cu noutati de luna viitoare cand ma las de ele .. de fapt luna asta pe la mijloc termin folia si fac pauza big_smile

#580 2008-05-02 19:00:30

hely hely
Full member
Inregistrat: 2008-04-12

doamne imi doresc atat de mult sa ma ingras......k am o pofta de mancare nebuna.......sunt deja la a 2 folie o sa ma cantaresc dupa a 3 folie sa vedem....tare as vrea dar depinde mult si de organism de ex eu niciodata nu am fost mai grasa de 47kg.
stie cineva care ar fi cauza .....ma ingras 2 3 kg dar imediat le dau jos....sa fie stresul....si faptul k sunt prea nervoasa?

#581 2008-05-02 19:28:05

crys_ty_na
Platinum member

s ar putea hely...faci si sport? si bufita...te asteptam cu vesti smile

#582 2008-07-01 18:41:08

dedemk
New member
Inregistrat: 2008-05-30

eu am folosit 6 luni yasmin timp in kre m am ingrasat 6kg...in cele din urma am renuntat la ele, m am pus pe sport si dieta si am km reusit sa le dau jos...acuma insa am inceput sa iau din nou, dar mercilon... insa mi e tare frik k pofta aia de mankre reapare si o sa incep sa pun din nou pe mine...nu stiu ce sa fac sa ma abtin...knd nu luam ac mi era f usor sa ma abtin chiar de la orice dar acum nu stiu ce se intampla cu mine...am ambitie, vointa, sport fac mult si mi place dar nu stiu, pur si simplu ma ingras f repede...probabil nici stilul meu de viata nu ma ajuta...

If you hear a voice within you say "you cannot paint", then by all means paint, and that voice will be silenced

#583 2008-07-01 20:21:12

crys_ty_na
Platinum member

dedemk...daca pofta de mancare e excesiva si la astea mergi din nou la medic sa ti le schimbe...

#584 2008-07-01 20:29:36

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

eu am luat yasmin si am slabit de pe la 45-46 kg la 43 (ce vremuri bune rotfl )...apoi desorelle si am pus pe mine cam 7kg in 4 luni (mancand la fel ca in ultimii 3 ani...deci nu pofta de mancare a fost problema)...si acum iau marvelon de 3 luni si am ramas constanta la aceeasi greutate (desi ma duc la sala de 2 luni...si am grija la ce mananc...deci probabil de la ele nu pot da jos kg in plus, ca alta explicatie nu am).

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#585 2008-07-01 20:34:01

dedemk
New member

cred k asa o sa fac...iar de nu merge nicicum renunt la ele...in general ma simt mult mai bine knd nu le iau...o fac mai mult pt protectie, dar ma gandesc k tre sa existe  unele kre sa nu aiba efectul asta neplacut?sau oare toate iti maresc intr o masura mai mik sau mai mare pofta de mankre??hmm

If you hear a voice within you say "you cannot paint", then by all means paint, and that voice will be silenced

#586 2008-07-01 21:09:00

crys_ty_na
Platinum member

depinde de organismul tau...nu neaparat de tipul de pilule...

#587 2008-07-01 21:32:37

dedemk
New member

mda...si am un organism km dat saracu peste kp..chestia buna ii k desi ma ingras un-doi la fel de repede pot sa slabesc...intr un fel ii bine dar asa nu pprea asjung sa am o greutate f stabila ...acuma ma tot invart pe la 53 54 55...eu as vrea sa ajung km pe la 50 si sa ma si mentin...acolo ii mai greu

#588 2008-07-02 00:18:21

crys_ty_na
Platinum member

depinde si cum ajungi acolo si cum te menti...sti si tu la ce ma refer...

#589 2008-07-02 00:19:48

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

asa eram si eu ianinte de antibebe...aveam 45kg +-2 (adica intre 43-47...la 43 ziceam ca-s slaba si eram super multumita la 47 eram "grasa" si 2 zile nu mai mancam seara si gata ajungeam la loc la 45, fara probleme si super repede). Problema e ca acum am 51-21 kg si nu pot sa le dau jos...deloc...niic cu sala, nici cu mancare...nimic. Desorelle se pare ca mi-au dat organismul peste cap. grater

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.