|
Nu esti logat.
Cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???-32#590 2008-07-02 00:38:10
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???aham...de stiut stiu...numai cu apliktu merge mai greu...stiu k ar fi bine sa o iau mai moale si sa incerc sa slabesc usor dar mi e f greu din moment ce stiu k pot sa dau jos destul de repede...bineinteles mai mult prin f mult sport...de obicei knd ma apuk ambitia alerg km in fiekre zi 8 km si am grija ce bag in gura iar dupa o sapt pot sa zic k am rezultate vizibile...dar apoi mananc iar tot felu de prostii si cu sportu o las mai moale si iar pun pe mine si tot asa... If you hear a voice within you say "you cannot paint", then by all means paint, and that voice will be silenced Offline #591 2008-09-01 15:15:14
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???salut tuturor & multa sanatate! desi experienta mea cu anticonceptionalele nu este una prea fericita, in continuare sunt PRO si consider ca au mai multe beneficii decat dezavantaje. eu am inceput sa iau la 20 de ani, precum majoritatea fetelor, am avut si eu "teama de prima vizita la ginecolog", asa ca le luam de la un cabinet de planning unde am "scapat" de control. mi s-a dat logest. in perioada aceea aveam 55 kg si m-am ingrasat 10 kg, pana la 65kg. nu am pus totul pe seama lor, deoarece eram ink in crestere, se intamplau multe skimbari cu corpul meu..etc am facut o pauza de 3 ani si anul trecut am inceput sa iau din nou, yasmin de data asta. din iunie anul trecut pana in aprilie, cand am incetat sa le iau, ma ingrasasem 10 kg, de cand nu le mai iau, am mai pus 5kg..nu mai stiu ce sa cred, dar stiu k totul se intampla din cauza lor..( + faptul k sunt foarte pofticioasa si nu m-am abtinut de la nimik knd a venit vorba de mancare) simt eu k este din cauza lor. nu poate fi o coincidenta k d kt ori iau ma ingras kt 10 kg..akum d knd am facut pauza asta, vreau sa fac niste analize si sa iau din nou unele, adaptate nevoilor corpului meu, mentionez k nici prima nici a doua oara nu mi s-au facut analize d sange knd mi s-au prescris..am nevoie de un sfat, incotro sa ma indrept, cui sa ma adresez, e riscant sa iau din nou? daca mai pun ink 10kg? ..am inceput sa am grija c mananc, sa-mi monitorizez in continuare greutatea..insa mi-e greu, sunt deprimata, nu mai am haine..nu ma mai simt bine in pielea mea, nu ma recunosc..parca nu sunt eu..astept un sfat.. "Să fii, din lipsă de cuvinte, mai prejos de tine însuţi, să nu găseşti cuvinte pentru ceea ce eşti, potrivite cu ceea ce trăieşti sau înduri, să trăieşti mereu mai prejos de propria-ţi realitate." CIORAN Offline #592 2008-09-01 15:59:40
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???E bine ca te-ai gandit sa faci analize. Poti sa mergi la ginecolog (sau chiar si la endocrinolog) sa faci dozari hormonale. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #593 2008-09-02 12:01:05
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???multumesc pt raspunsul prompt..ceea ce este ciudat este faptul k nimeni nu ma krd, toata lumea are o idee fixa " de la anticonceptionale nu te ingrasi" si de cate ori spun cuiva k s-a intamplat ceva cu mine dupa ce am inceput sa le iau si ce efect au avut, imi explik politocos k e imposibil k si kum as fi eu un elefant si manank pana pocnesc..si krdti-ma k nu e asa..intr-adevar nu am avut o alimentatie sanatoasa, ba chiar dezordonata, dar 15 kg intr-un an si 3 luni mi se pare exagerat d mult..sper sa rezolv cumva problema asta, sfatul meu este: NU LUA NICIODATA ANTICONCEPTIONALELE FARA SFATUL MEDICULUI SI FARA ANALIZE PT K NU SE STIE NICIODATA CUM VA REACTIONA ORGANISMUL TAU!! ( ceea ce unei femei ii face bine tie iti poate fi daunator si invers) NU VA JUCATI CU CORPUL SI SANATATEA VOASTRA! numai bine. "Să fii, din lipsă de cuvinte, mai prejos de tine însuţi, să nu găseşti cuvinte pentru ceea ce eşti, potrivite cu ceea ce trăieşti sau înduri, să trăieşti mereu mai prejos de propria-ţi realitate." CIORAN Offline #594 2008-09-03 21:13:28
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???draga_otee, exact asa am patit si io si se uitau toti urat la mine ca nu reusesc sa am grija de silueta, de parca as fi fost cea mai lenesa si mancacioasa din lume Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-09-03 21:14:07) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
#595 2008-09-28 03:50:47
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???de la loette s'a ingrasat cineva ??? Offline #596 2008-09-28 07:22:49
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???daca medicul ti le-a prescris inseamna ca sunt ok pt tine, qtpissy Offline #597 2008-09-28 11:55:27
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???pei da mi le'a prescris ... dar nu prea am asa mare incredere . d'asta intrebam ce efecte adverse ati avt de la loette ? v'ati ingrasat de la ele ? Offline #598 2008-09-28 11:58:03
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu nu m`am ingrasat de la anticonceptionale deloc. dar o prietena a luat din alea gratuite...e cat muntele acuma:| Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #599 2008-09-28 13:39:15
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???nici eu nu m-am ingrasat de la AC.Sincer,pe cantar se vad 2 kg,dar la haine deloc.Mi-a spus doctorita ca e vb despre apa care se retine nu de kg in plus.In schimb,mi se fac sanii frumosi de la AC:D Offline #600 2008-10-03 01:37:28
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???chick si de cat timp iei si ce fel de ac? Offline #601 2008-10-09 17:31:11
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Buna ! Bine v-am gasit! Offline #602 2008-10-09 17:34:31
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???poti merge la dr sa vb cu el sa ti le schimbe.si eu am retentie de apap de la ele si nic cosurile nu mi s-au dus Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #603 2008-10-09 17:38:55
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Alina ..pot sa te intreb ce iei acum.... Offline #604 2008-10-10 10:21:19
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???pai tot yasmin iau ca in rest de 2 -3 cosuri care imi mai apar si nitica retentie de apa...oricum sunt fat de felul meu ..nu am probleme cu ele...poti discuta cu medicul de palnning despre schimbarea lor si ii spui taotae aceaste chestii...eu le iau de vreo 14 luni Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #605 2008-10-10 10:29:34
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???fetelor, puteti sa le schimbati, intotdeauna se poate si mai bine, eu am luat Yasmin si ma simteam tot timpul umflata, incepusem sa ma ingras, pe mine ma dureau si sanii rau de la ele... acum iau Logest si totul e perfect Offline #606 2008-10-10 10:31:08
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???da cum sa zic heimdall nu am efecte aiurea "pe fata" ca sa zic asa.. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #607 2008-10-10 10:43:49
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???mda, inteleg, nici eu daca nu aveam problema cu sanii poate ca nu le-as fi schimbat... dar am fost uimita sa vad ca se poate mai bine Offline #608 2008-10-10 22:05:59
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???pana la urma nici eu nu-s deranjata ca mai apare un cos...doua..trei...insa celelalte probleme da....ingrasatul..si acum cand am citit de "umflat" si eu zici ca pocnesc inainte sa-mi vina menstruatia ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|