|
Nu esti logat.
Cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???-7#115 2007-02-16 14:15:11
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Revin cu o intrebare legata de Yasmin. Am citit pe site-ul lor ca pastila nu e indicata daca ai probleme cu vezica (eu am infectii urinare frecvente si nisip la un rinichi) si daca ai in familie cazuri de boli hepatice (ai mei au avut toti hepatita B, eu nu am avut). IN cazul meu, pot sa iau Yasmin? Si daca iau yasmin, dinc e zi a ciclului tb sa incep? Ultima oara a fost editat de bulina_rosie (2007-02-16 14:16:06) Offline #116 2007-02-16 14:24:10
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???
Am mers la mai mutli medici nu doar la unu. Cred nici unuia nu i s-a parut importata sanatatea mea de fapt. Stiau din fisa mea medicala de ce sufar sau de ce am suferit....d-aia prefer sa intreb al formu. Ca bani la medici am dat aiurea de multe ori. Offline #117 2007-02-16 21:14:10
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu iau AC de cativa ani buni si nu m-am ingrasat nikiodata de la ele...cu pofta de sex n-am stat nikiodata rau..si am prietene care la fel n-au avut niki o problema... nu cred k frika de ingrasare ar trebui sa fie o piedica in calea AC..revin la vesnika idee-depinde de fiecare organism,dar eu una n-am avut ever probleme... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #118 2007-02-17 19:03:09
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???asta era si ideea acestui topic...sa aflam CINE, CAT SI DACA s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale....eram doar curioasa...pt ca toata lumea zice ca nu dar uite nunumai eu ci si alte fete s-au ingrasat...si nu 1-2 kg.. Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #119 2007-02-18 14:05:58
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu decand am inceput sa i-au anti-bebe mi-a crescut pofta de mancare,simteam ca nu ma prea satur dar evident ca voi incepe si eu o dieta si voi fi atenta la ceea ce mananc. orice medicament care il iei are si efecte adverse,nu? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline Publicitateloading...
#120 2007-02-19 17:14:37
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???nu obligatoriu!!! de ex dc iei un paracetamol...ai efecte adverse?...daca nu punem la socoteala scaderea efectului anticonc. la utilizarea anibioticelor, acestea din urma au vreun efect advers?? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #121 2007-02-20 17:42:26
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???bela daca nu te superi ce dieta ai inceput?ca poate incerc si eu in fiecare zii sa ai curajul sa fii tu! Offline #122 2007-02-20 18:58:37
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???vreau sa intreb si eu ceva: a patit careva(la inceput) sa i-a anti-bebe dar sa nu aiba nici un fel de "stari de voma,ameteli,dureri de sani,etc"...mie cel putin nu au aparut simptomele astea si drept sa spun ma asteptam la ce-i mai rau dar se pare ce totul e o.k. parca organismul meu s-a obisnuit sau inca nu a reactionat la ele. stie careva?
eu iau Logest de cateva zile si m-am temut foarte tare de eventualele reactii, insa nu am avut nimic: nici pofta de mancare, nici ameteli, varsaturi, dureri de cap etc. Poate doar timpul foarte scurt de cand le iau (3 zile) sa fie cauza? Intrebarea mea este: organismul meu s-a obisnuit sau inca nu a reactionat la ele? Offline #123 2007-02-20 22:21:04
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???si eu m-as ingrasa daca mi-as satisface pofta de mancare. dar cred ca ma ingras si cu aer ca uneori mananc odata pe zi si tot ma ingras si a doua zi nu mai mananc. ce credeti va rog sa-mi spuneti si mie s-ar vedea intr-o luna sa dau ceva jos daca fac pauza luna asta...............................please Offline #124 2007-02-20 23:15:06
mai nu incerc una anume...mi-am facut eu una a mea...daca da rezultate promit sa o postez... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #125 2007-02-20 23:16:11
eu nu am avut nici un fel de simptome....doar ca mi-a durat menstruatia ceva mai mult cand am inceput administrarea Ultima oara a fost editat de bela (2007-02-20 23:39:40) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #126 2007-02-21 07:37:39
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???multumesc mult, Bela, pentru raspuns. La mine, menstruatia a durat chiar mai putin (2 zile) fapt ce nu ma bucura foarte tare pentru ca oricum nici inainte nu era foarte abundenta si, am inteles ca, din cauza acesta (a avea menstruatie putin timp si deloc abundenta) apar, in timp, efecte nu foarte placute (se instaleaza menopauza mai repede, apar tulburari hormonale etc). Offline #127 2007-02-21 17:56:52
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Hello, girls! Ma bucur ca exista un astfel de forum... Da, m-am ingrasat si eu...din pacate! Am luat mult timp Triquilar (prescris de la planning), de la care nu am avut nimic, n-am pus nici un gram, dar dupa ce mi-a aparut spotting, am mers la ginecolog si mi-a recomandat Laurina. Si au aparut pofta de mancare si cele 6 kg in plus. Am renuntat la ele in favoarea Yasmin, insa kg continua sa se acumuleze, adica in ultima luna am mai luat 2. Sincer, in cazul meu chiar nu cred ca au vreo legatura cu mancatul... nu sunt o pofticioasa, ma abtin fara probleme de la mancare, sunt adepta fructelor, a carnii slabe, etc... Ca sa nu mai zic k fac si miscare (bicicleta, electrostimulare), iar cu libidoul stau f bine - fac dragoste zilnic cu honey meu... Offline #128 2007-02-21 18:15:18
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???nu exista. dar ar fi bine sa te intorci la Triquilar Nobody home Offline #129 2007-02-21 18:20:47
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu iau Yasmin de vreo 9 luni(cica ajuta si la slabit) si nu m-am ingrasat nici un kg.Din pacate, nici n-am reusit sa dau jos vreun gram.Si am ramas cu 13 kg in plus dupa nastere. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #130 2007-02-21 18:32:08
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???fetelor mie imi vine sa mananc mouse-ul de foame azi am mancat doar o suta de grame de covrigei vanilinati. de cine m-a pus sa mananc ieri o jumatate de cutie de inghetata si mai intrebati daca aduc pofta da mancare antibebe Offline #131 2007-02-21 19:59:55
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Dr. gineco imi spusese ca Triquilar sunt cam invechite, ca au aparut alte antibb mai evoluate, etc. Dar eu numai cu alea m-am simtit ok. Are vreo legatura cand au aparut sau pretul lor cu felul in care actioneaza? Offline #132 2007-02-21 20:00:43
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???nici una. ia-le cu incredere. Nobody home Offline #133 2007-02-21 21:13:04
Uite, eu am luat Coral (e identic cu Triquilar) vreo 2 ani. Pe urma cand nu s-au mai gasit, am luat Microgynon de la care m-am ingrasat 5 kilograme pe care nu reuseam sa le mai dau jos. Cand am inceput sa iau Triquilar, le-am dat jos fara nici cel mai mic efort, mancand normal (in timp ce luam Microgynon am scazut treptat cu mancarea, la un moment dat ajunsesem sa mananc doar fructe si tot nu dadeam jos). © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|