|
Nu esti logat.
Cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???-5#77 2007-02-02 13:37:27
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???deja mi-e teama sa le mai schimb Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #78 2007-02-02 13:44:22
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???avand in vefere ca mi-am inceput viata sexuala de curand este normal ca in anumite pozitii penetrarea sa nu fie completa? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #79 2007-02-02 15:56:58
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???
La noi nu cred ca ai sanse. Dar am auzit ca in America...o tipa a dat in judecata pe cei de la meteo ca au zis ca a 2a zi nu va ploua...si a plouat...iar ea bazandu-se pe prognoza meteo nu si-a luat umbrela si a plouat-o.... Si a castigat procesul. Deci...in strainatate orice e posibil.. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #80 2007-02-02 16:05:31
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???ralucaelena,da e normal,adik si mie mi s-a intamplat Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-02-02 16:13:05) expect the worst , hope for the best! Offline #81 2007-02-02 16:26:06
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???multumesc pt. raspuns oana_:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#82 2007-02-03 00:29:19
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???din pacate 'traim in romania...si asta ne ocupa tot timpul" Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #83 2007-02-03 12:42:13
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Nu putem da vina pe anticonceptionale ca ne-am ingrasat ci pe noi pentru ca nu stim sa ne alimentam corect. Eu am avut 54 de kilograme -constant aproape si am pus pe mine patru kg intr-o luna .Cand m-am cantarit primul lucru care mi-a dat in minte nu au fost antibebelurile ci felul in care am mancat :ce apucam la orice ora din zi sau din noapte. Apoi am inceput sa mananc fructe ,legume ,am mai renuntat la mesele din seri tarzi si cel mai importat m-am mentinut in forma cu putin efort fizic in fiecare zi :mersul pe jos, plimbarile in loc sa rontai chipsuri in fata Tv-ului si acum totul este ok. Nu stiu pe cine invinovatiti voi pentru kilogramele in plus ,dar eu una am invinovatit comoditatea mea si neatentia in ceea ce priveste felul in care ne alimentam. Parerea mea. Offline #84 2007-02-03 13:03:53
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???NU STIU CE SA MAI ZIC....oricum nu mai iau pastile de aproape un an si kg s-au mai adunat si nu ca as manca mai mult decat ca pana acum....oricum mi-e frica sa mai iau, deja am luat de 3 feluri si de data asta am sa merg la un ginecolog ca la planning m-am lamurit cum se dau pastilele..... "don't be afraid of what u r" Offline #85 2007-02-03 13:16:41
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Cred ca este imposibil ca schimband pilulele sa ajungi sa pierzi kilograme.Cum s-ar explica asta?doar nu sunt medicamente pentru slabire. E nevoie de putin efort ,dupa cum am mai spus nu pierzi in greutate doar asa ,ca prin magie mancand tot ce prinzi si stand comoda in fata televizorului.E bine sa faci cat mai mult sport,cat mai multa miscare ,sa supraveghezi cu atentie felul in care te alimentezi si sa nu astepti kilogramele in plus sa piara de la sine. Precizare: asta e parerea mea,buna sau mai putin buna... Ultima oara a fost editat de o fata (2007-02-03 13:18:06) Offline #86 2007-02-04 14:18:39
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???o fata tu ai o problema cu stilul de viata din cate vad....dar cel putin eu iau mesele la ore fixe de cand ma stiu si am un meniu saptamanal regulat...fara grasimi , prajeli dulciuri samd....si de comoda sau sedentara nu poate fi vorba...asa ca incearca sa accepti ca se mai intampla si asemenea lucruri....eu am spus ca cu toate astea sunt pentru anticonceptionale.....doar ca se mai intampla si asemenea lucruri pe care trebuie sa le acceptam...nu sa ne ascundem frustrarea in spatele unor scuze de genul...schimbare stil de viata., mancare samd....in ceea ce priveste miscarea...facem cat se poate...intamplator unele dintre noi nu mai stau cu parintii de ceva timp, merg la facutate uneori si de la 08 la 20 iar cand vin trebuie sa gateasca spale faca curat samd...si asta la 20 si ceva de ani....poate ca in liceu sau la 19 ani as fi spus si eu asta...sport fetelor!! dar din pacate realitatea e alta....hai sa o acceptam! Ultima oara a fost editat de bela (2007-02-04 14:22:05) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #87 2007-02-05 00:23:44
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???e posibil ca aceste AC sa-mi fi produs o dereglare hormonala si de accea m-am ingrasat asa de mult? cum pot afla asta? se poate afla la un exam gineco sau trebuie sa fac anumite teste speciale pentru asta? "don't be afraid of what u r" Offline #88 2007-02-05 14:15:08
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???ayuni, nu ai nici un fel de dereglare hormonala...si daca dupa cum spui, te ingrasi constant desi nu mai iei pastile de un an, mi se pare un fel de a te piti dupa copac faptul ca insisti sa dai vina pe ele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #89 2007-02-05 14:50:14
chiar ai pus 5 kg pe tine? mie mi-a recomandat asistenta Microgynon 30 sa incep sa i-au dar daca tu zici ca ai luat in greutate ma bate gandul sa nu le i-au sau sa le schimb.tu dupa cat timp ai constatat ca ai luat in greutate? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #90 2007-02-05 15:01:35
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???aham....atunci e posibil sa fie si alte cauze, nu stiu ce sa mai zic poate ar trebui sa consult un nutritionist "don't be afraid of what u r" Offline #91 2007-02-05 16:18:12
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???in 4 zile deocamdata trebuie sa iei masuri suplimentare de protectie..asa ca nu e cazul sa vb de ingrasare Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #92 2007-02-05 16:18:28
Eu zic sa le iei daca ti le-a recomandat. Si eu citisem despre Triquilar de tipe care s-au ingrasat si 20 de kilograme in 6 luni de la ele si eram cam speriata, dar le iau de prin iunie si nu am pus decat un kilogram (firesc avand in vedere ca in ultima vreme am mancat ingrozitor de mult si au fost si sarbatorile ). Kilogramele alea le-am pus cam in vreo 6 luni, problema nu au fost ele in sine ci faptul ca nu reuseam sa le dau jos desi ajunsesem sa nu mananc mai nimic (nicio alta dieta nu ma scapase de ele). #93 2007-02-05 16:24:00
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???asta e partea proasta ca nu prea scapi de ele (de kg) Ultima oara a fost editat de bela (2007-02-05 17:27:36) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #94 2007-02-05 17:29:25
cauta pe net...am auzit ca ar exista si unii care dau consultatii telefonice sau online Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #95 2007-02-05 22:01:03
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???ciudat....eu iau diane 35 si nici vorba de ingrasat...mananc si am slabit 2 kg..de la 61 am 59 ba chiar 58 deci sunt mandra...si eu m-am speriat cand am auzit k ar ingrasa dar se pare ca difera de organism Am sarutat cele mai dulci buze...Am ascultat cel mai suav glas...Am privit cei mai frumosi ochi...Am simtit cea mai calda atingere...Am inceput sa iubesc cea mai sincera inima...Iubesc cum n-am crezut ca pot iubi in viata mea...cu mintea si cu trupul... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|