homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???-4

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???

#58 2007-01-30 22:23:01

sandu anca
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-07-07

Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???

da cred si eu asta cu gland nu am nimic ca am fost la control de la pastile se poate sa nu ........in concluzie inseamna ca mancam ca o vacuta  smile)si apropo incearca sa bei ceai verde pentru retinerile de apa din organiz este foarte bun si pentru constipatie poate ai tranzitul intestinal puturos ca asa am si eu si se poate de la asta incerca ca nu pierzi nimic

Ultima oara a fost editat de sandu anca (2007-01-30 22:25:11)

in fiecare zii sa ai curajul sa fii tu!

#59 2007-01-30 23:05:03

mada19
New member
Inregistrat: 2007-01-12

se poate slabii daca iau yasmin? adica cu regim nu asa pur si simplu

love is everywhere

#60 2007-01-30 23:30:09

cestar
New member
Inregistrat: 2007-01-28

daca luati pastilele potrivite cele prescrise de doctor nu va ingrasati ,numai sa nu faceti gresala sa le luati de capul vostru dupa gura lumii atunci chiar exista riscul sa va ingasati sau sa aveti alte sintome

#61 2007-01-30 23:57:53

skiny
New member
Inregistrat: 2007-01-26

buna, sunt noua pe forum..am si o nelamurire....am cam 1,60..50 kg..varsta 19.....ce anticonceptionale ar fi potrivite pt mine ? o parere macar.....multumesc

#62 2007-01-31 00:16:03

mada19
New member
Inregistrat: 2007-01-12

skiny du-te la doctor, nu e bien sa iei dupa cum auzi.

love is everywhere

Publicitate

loading...

#63 2007-01-31 00:16:55

persifona
Vizitator

Nimeni de pe forumul asta nu o sa iti recomande un anumit tip de pastile ci te va indruma catre un medic, preferabil, de planinng (dar merge si ginecolog), care in urma unui set de intrebari pe care ti le va adresa si a unui control de rutina, iti va prescrie anticonceptionalele potrivite smile

#64 2007-01-31 11:35:02

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

mada, da, se poate. de ce nu s-ar putea?
skiny, fa cum au zis fetele si mergi la medic. e mai sigur asa.

Nobody home

#65 2007-01-31 11:49:03

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

cestar a scris:

daca luati pastilele potrivite cele prescrise de doctor nu va ingrasati ,numai sa nu faceti gresala sa le luati de capul vostru dupa gura lumii atunci chiar exista riscul sa va ingasati sau sa aveti alte sintome

si dc le iei la recomandarea sia a ginecologului si a celor de la planning si pui pe tine 13 kg???(luandu-le corect)

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#66 2007-01-31 11:50:26

ZZZZ123
Addicted member

te intorci la cabinet si le schimbi.

Nobody home

#67 2007-01-31 11:51:02

bela
Sr. member

sandu anca a scris:

da cred si eu asta cu gland nu am nimic ca am fost la control de la pastile se poate sa nu ........in concluzie inseamna ca mancam ca o vacuta  smile)si apropo incearca sa bei ceai verde pentru retinerile de apa din organiz este foarte bun si pentru constipatie poate ai tranzitul intestinal puturos ca asa am si eu si se poate de la asta incerca ca nu pierzi nimic

o sa incerc smile merci

#68 2007-01-31 17:13:28

bela
Sr. member

Nashira a scris:

te intorci la cabinet si le schimbi.

pai am schimbat cu mercilon si degeaba

#69 2007-01-31 17:21:01

ZZZZ123
Addicted member

mai ai variante. din pacate se mai intampal si asa.

Nobody home

#70 2007-02-01 22:54:08

bela
Sr. member

uof smile pai si dc le schimb cu altele...presupun ca ar avea un nr mai mic de hormoni, nu?...atunci in ce masura mai sunt protejata daca pana acum am luat un nr mai mare de hormoni?

#71 2007-02-01 22:57:15

ZZZZ123
Addicted member

ca pana acum.

Nobody home

#72 2007-02-01 23:17:31

mildangel2006
Full member
Inregistrat: 2006-11-06

cestar a scris:

gresit. eu am luat antibebe chipurile potrivite la recomandarea ginecologului...  plus ca am mai fost la alti 3 si au zis ca e ok desorelle.....si am pus 6 kg in 3 luni asa ca...  si sa nu replice cineva ca am mancat prea mult ca nici nu reuseam sa mananc ca lumea, 3 mese pe zi- adica exact ca inainte sa le iau. numai ca inainte eram slaba si dupa m-am trezit cu tonaj de grasime... pe 30 octombrie imi veneau Perfect blugii favoriti, in a doua parte a lunii februarie cand a venit valul de caldura si am vrut sa ii pun pe mine... inchidei la toti cei 4 nasturi daca poti trece de al 2-lea...

depinde de noroc. antibebe prescrise nu sunt si cele potrivite intotdeauna. acum iau yasmin la recomandarea altor 2 ginecologi... adica ambii mi-au zis ca sunt noi si mi s-ar potrivi. si in afara de libidou scazut nu au alte efecte............................  si la celelalte era la fel cu libidoul. cand am facut pauza n-am avut probleme, acum a inceput iara. si ma scoate din minti. doar inainte, in timpul(cu toate durerile alea tot as vrea dar... al meu e temator sa nu imi faca rau) si dupa menstruatie e dorinta, in rest... cam zero... sau ma apuca fix cand nu se poate grater(( tre' sa plec la munca sau alte alea... macar stiu cauza-antibb grater((((((((((((((((( nu am mai pus nimic la capitolul greutate dar... dorinta e in scadere drastica... sper ca nu in curs de disparitie. iar cand apare doare si gineco a zis ca e normal fiindca sunt fff stramta citez "doare pana intra si dupa e ok"... asta daca nu piere dorinta de la durere cu tot preludiul de nota 11... am cam deviat sorry.

#73 2007-02-02 02:03:58

ayuni
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-02-02

bela a scris:

eu acum cativa ani cand am inceput sa iau antic. aveam 47kg...dupa 6 luni aveam 60kg...asta in cond in care nu am schimbat nimic in stilul de viata si in ceea ce mananc...poate am mancat chiar mai putin....si partea proasta e ca mai putin de 2.5 kg nu am reusit sa slabesc de atunci (si asta vara la mare)...eu acum ma refer la slabit fara cure si mega diete ...am o prietena cu aceeai pb care s-a lasat de ele si a slabit la loc(ma rog...pe aproape...dar mai mlt de 3 kg)...si mi se pare TOTUSI mai mult decat o simpla coincidenta intervalul in care m-am ingrasat si anticonc...chiar e ceva permanent si nu voi mai reveni apropare de greutatea mea??...nu ar fi o mare pb.pt ca sunt inalta...dar ...totusi...
a mai patit si cineva ceva asemenator???a slabit cineva dc a facut pauza?

si eu in 5 luni am pus 10 kg....si care nu se dau jos nici daca tin si cea mai drastica dieta si nici daca trag toata ziua de fiare...si nu stiu ce sa fac pantru ca stiu sigur ca e de la AC....

"don't be afraid of what u r"

#74 2007-02-02 05:57:52

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

fetelor nu este normal sa va ingrasati ..daca se intampla asta trebuiesc schimbate din ce stiu eu, daca nu veti face asta..kg se vor mai aduna.

#75 2007-02-02 10:33:36

ayuni
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-02-02

bela a scris:

cestar a scris:

si dc le iei la recomandarea sia a ginecologului si a celor de la planning si pui pe tine 13 kg???(luandu-le corect)

si totusi cum ramane cu kg luate in plus? se poate face ceva sau am sa raman cu 10 kg mai mult toata viata? ca daca e asa putea medicul sa ma avertizeze...

si poate as castiga ceva banuti drept daune, daca dau pe cineva in judecata, medicul mai ales...pentru ca m-am saturat sa ma infometez, si apoi toata lumea sa imi zica, vai ce te-ai ingrasat.....chestie care ma afecteaza foarte mult
s-a mai intamplat sa se ajunga in instanta din acest motiv?

"don't be afraid of what u r"

#76 2007-02-02 12:04:27

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ayuni, poti sa dai pe cine vrei tu in judecata, nu vei cistiga. Ar fi fost mai nimerit sa te intorci la medic dupa primele 4 kg si sa spui ca te-ai ingrasat. Vei slabi, schimba contraceptivele.
bela, si tu vei slabi, schimba contraceptivele
mildangel2006, faptul ca ai chef de sex in momente nepotrivite nu il poti pune pe seama contraceptivelor. Explicatia cu esti prea strimta e trasa de par, nu are voie sa te doara! Libidoul insa e doar partial controlat hormonal, un amestec important are creierul...dupa mintea mea, acolo trebuie lucrat

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.