|
Nu esti logat.
Cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???-4#58 2007-01-30 22:23:01
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???da cred si eu asta cu gland nu am nimic ca am fost la control de la pastile se poate sa nu ........in concluzie inseamna ca mancam ca o vacuta )si apropo incearca sa bei ceai verde pentru retinerile de apa din organiz este foarte bun si pentru constipatie poate ai tranzitul intestinal puturos ca asa am si eu si se poate de la asta incerca ca nu pierzi nimic Ultima oara a fost editat de sandu anca (2007-01-30 22:25:11) in fiecare zii sa ai curajul sa fii tu! Offline #59 2007-01-30 23:05:03
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???se poate slabii daca iau yasmin? adica cu regim nu asa pur si simplu love is everywhere Offline #60 2007-01-30 23:30:09
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???daca luati pastilele potrivite cele prescrise de doctor nu va ingrasati ,numai sa nu faceti gresala sa le luati de capul vostru dupa gura lumii atunci chiar exista riscul sa va ingasati sau sa aveti alte sintome Offline #61 2007-01-30 23:57:53
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???buna, sunt noua pe forum..am si o nelamurire....am cam 1,60..50 kg..varsta 19.....ce anticonceptionale ar fi potrivite pt mine ? o parere macar.....multumesc Offline #62 2007-01-31 00:16:03
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???skiny du-te la doctor, nu e bien sa iei dupa cum auzi. love is everywhere Offline Publicitateloading...
#63 2007-01-31 00:16:55
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Nimeni de pe forumul asta nu o sa iti recomande un anumit tip de pastile ci te va indruma catre un medic, preferabil, de planinng (dar merge si ginecolog), care in urma unui set de intrebari pe care ti le va adresa si a unui control de rutina, iti va prescrie anticonceptionalele potrivite #64 2007-01-31 11:35:02
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???mada, da, se poate. de ce nu s-ar putea? Nobody home Offline #65 2007-01-31 11:49:03
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???
si dc le iei la recomandarea sia a ginecologului si a celor de la planning si pui pe tine 13 kg???(luandu-le corect) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #66 2007-01-31 11:50:26
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???te intorci la cabinet si le schimbi. Nobody home Offline #67 2007-01-31 11:51:02
o sa incerc merci Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #68 2007-01-31 17:13:28
pai am schimbat cu mercilon si degeaba Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #69 2007-01-31 17:21:01
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???mai ai variante. din pacate se mai intampal si asa. Nobody home Offline #70 2007-02-01 22:54:08
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???uof pai si dc le schimb cu altele...presupun ca ar avea un nr mai mic de hormoni, nu?...atunci in ce masura mai sunt protejata daca pana acum am luat un nr mai mare de hormoni? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #71 2007-02-01 22:57:15
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???ca pana acum. Nobody home Offline #72 2007-02-01 23:17:31
gresit. eu am luat antibebe chipurile potrivite la recomandarea ginecologului... plus ca am mai fost la alti 3 si au zis ca e ok desorelle.....si am pus 6 kg in 3 luni asa ca... si sa nu replice cineva ca am mancat prea mult ca nici nu reuseam sa mananc ca lumea, 3 mese pe zi- adica exact ca inainte sa le iau. numai ca inainte eram slaba si dupa m-am trezit cu tonaj de grasime... pe 30 octombrie imi veneau Perfect blugii favoriti, in a doua parte a lunii februarie cand a venit valul de caldura si am vrut sa ii pun pe mine... inchidei la toti cei 4 nasturi daca poti trece de al 2-lea... Offline #73 2007-02-02 02:03:58
si eu in 5 luni am pus 10 kg....si care nu se dau jos nici daca tin si cea mai drastica dieta si nici daca trag toata ziua de fiare...si nu stiu ce sa fac pantru ca stiu sigur ca e de la AC.... "don't be afraid of what u r" Offline #74 2007-02-02 05:57:52
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???fetelor nu este normal sa va ingrasati ..daca se intampla asta trebuiesc schimbate din ce stiu eu, daca nu veti face asta..kg se vor mai aduna. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #75 2007-02-02 10:33:36
si totusi cum ramane cu kg luate in plus? se poate face ceva sau am sa raman cu 10 kg mai mult toata viata? ca daca e asa putea medicul sa ma avertizeze... "don't be afraid of what u r" Offline #76 2007-02-02 12:04:27
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???ayuni, poti sa dai pe cine vrei tu in judecata, nu vei cistiga. Ar fi fost mai nimerit sa te intorci la medic dupa primele 4 kg si sa spui ca te-ai ingrasat. Vei slabi, schimba contraceptivele. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|