|
Nu esti logat.
Dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelor-7#115 2010-02-25 20:20:35
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionaleloreste normal, mai ales ca este prima data cand ai menstruatie dupa ce iei anticoc. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #116 2010-02-25 21:55:13
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelorHello...am si eu o problema...am aproape 22 de ani...iau anticonceptionale de vreo 6 ani...prima data mi s-a recomandat logest...dupa care am trecut pe mercilon...apoi a trebuit sa fac tratament cu dianne35 pentru chisturi...dupa care de vreo 8 luni am revenit la mercilon...luna asta, dupa ce luasem 14 pastile din blister fara sa uit vreuna a aparut o sangerare nesemnificativa...dar dupa vreo 3 zile a inceput sa fie mai multa..ca si cum as fi fost la menstruatie si inca persista...duminica iau ultima pastila si o sa astept in perioada urmatoare sa imi vina ciclul...ideea este ca ma si dor destul de rau ovarele si nu stiu ce ar putea sa fie...nici nu vreau sa ma gandesc la ceva grav....poate sa fie de la anticonceptionale?astept si eu un raspuns..multumesc frumos! Offline #117 2010-02-26 09:05:09
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelorA cata folie de mercilon este? Se poate ca aceasta sangerare sa apara ca urmare a trecerii de la diane 35 (cu un continut mare de estrogeni) la mercilon (continut mult mai mic de estrogeni). Asta pana se readapteaza organismul tau la noile pastilute. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #118 2010-02-26 10:11:21
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelor
Nu cred ca e cazul pentru ca le iau de anul trecut din luna iulie.Chiar nu imi dau seama ce poate fi. Offline #119 2010-02-26 10:29:20
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelorAtunci, singura solutie este sa mergi la medic. Ceva nu e in ordine. Poate nu iti maisunt bune mercilonul si trebuiesc schimbate. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#120 2010-02-26 18:30:36
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelor
Dar poate fi ceva grav?..am gasit pe net ca ar putea fi vorba de fibrom...sau sindromul ovarului polichistic... Offline #121 2010-02-26 18:34:40
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelorNu, n-ai de ce sa te gandesti la ceva grav Offline #122 2010-02-26 19:26:27
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelorsalut.am si eu o problema daca ma puteti ajuta: iau diane aprox 8 luni , iar acum cateva zile am facut diaree timp de 2 zile iar ieri a aparut o sangerare ...e posibil ca anticonceptionalele sa nu fie absorbite cum trebuie ?desi le luam la ora 22 iar noaptea nu aveam diaree, adica nu au avut timp ,aprox 12 ore, sa`si faca efectul? Offline #123 2010-02-26 22:46:11
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelorRegula anticonceptionalelor este urmatoarea: protectia este afectata atunci cand ai mai mult de patru scaune diareice intre doua pastile, din care unul in primele patru ore de la administrare. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #124 2010-03-03 21:17:19
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelorMa gandesc ca in corpul tau s-au produs o groaza de deregleri, dat fiind faptul ca ai avut si intreruperea de sarcina, dar si pt ca te-ai apucat de anticonceptionale, apoi le-ai intrerupt... Cel mai bine mergi la un control, dupa o consultatie un medic stie mai bine ce e de facut. Offline #125 2010-03-04 08:46:46
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelornori eu zic sa mergi la ginecolog... Offline #126 2010-03-07 13:38:30
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelorbuna fetelor.. one day we're gonna get somehow... Offline #127 2010-03-07 15:12:30
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelorcate pastile mai aveai pana terminai folia? s-ar putea sa iti fi venit din cauza ca nu ai luat cele 2 pastile.... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #128 2010-03-07 16:13:40
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelormai am de luat jumate de folie..sunt la jumatea ei... one day we're gonna get somehow... Offline #129 2010-03-07 17:09:30
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelorti-a venit menstruatia pt ca nu ai luat cele 2 pastile Offline #130 2010-03-07 21:48:21
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelorms one day we're gonna get somehow... Offline #131 2010-04-02 16:53:10
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelorBuna...am si eu o problema trebuia sa termin folia de anticonceptionale duminica,insa am continuat sa iau pentru a sta linistita in seara de Paste(adica sa nu imi vina ciclul).Problema este ca de 3 zile am niste scurgeri maronii dar nu tot timpul,gen 1-2 ori pe zi am o scurgere.Vreau sa stiu daca are vreo legatura ca s-a schimbat ora iar eu am luat pastilele la ora normala(adica le iau tot la ora 22:00)....Va rog sa ma ajutati Offline #132 2010-04-02 16:53:47
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionaleloralice, nu mai posta peste tot, o sa iti raspunda fetele la topicul tau Offline #133 2010-05-06 11:54:33
Re: dureri si sangerari menstruale in timpul anticonceptionalelorBuna fetelor , am si eu o mica nelamurire .......prima folie de ac Yasmin am terminat-o ieri , sunt in prima zi de pauza, mentionez insa ca inainte cu 5 zile , in timpul administarii ultimelor pastilutze am avut scurgeri asemanatoare menstrei(din cate stiu scurgerile acestea sunt normale in perioada de acomodare)...intrebarea/intrebarile:) ...sunt protejata in timpul celor 7 zile de pauza ?(le-am luat corect, fara intarzierii , fara a omite nicio pastila) pot afecta scurgerile (dinainte ) protectia din cele 7 zile de pauza?(azi-prima zi de pauza- scurgerile s-au oprit ...posibil sa nu mai am niciun fel de scurgeri in pauza aceasta ...cine stie ...ideea e ca am o viata sexuala destul de activa si nu vreau sa risc o sarcina acum ). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|