|
Nu esti logat.
Rana pe col#1 2007-01-25 22:25:10
rana pe colbuna seara la toata lumea Offline #2 2007-01-25 22:44:38
Re: rana pe colbuna pacienta.... si eu sunt noua pe sait Offline #3 2007-01-25 22:45:54
Re: rana pe colnu, n-a durut aproape deloc. si tu trebuie sa-ti faci biopsie? ai facut papa nicolau? Ultima oara a fost editat de pacienta (2007-01-25 22:47:20) Offline #4 2007-01-25 22:47:51
Re: rana pe colmersi mult........ trebuie sa fac si eu dar mor de frica Offline #5 2007-01-25 22:49:24
Re: rana pe colchiar nu trebuie sa-ti fie frica, nu ai de ce. Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-25 22:49:36
Re: rana pe colda miam facut in vara si mia iesit cII , nu ma pricep eu bine si mi-a recomandat coplposcopie Offline #7 2007-01-25 22:54:43
Re: rana pe coleu zic sa mergi sa-ti faci, ca nu doare deloc, mie-mi pare rau ca nu mi-am facut papa nicolau mai demult, acum mi-e frica de ce-ar putea aparea Offline #8 2007-01-26 13:06:41
Re: rana pe colpacienta, imi pare rau ca iti dau o veste proasta insa da, ar putea fi cancer. Exista si o veste buna, daca e, e foarte la inceput. Sa asteptam rezultatul la biopsie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-01-26 16:42:48
Re: rana pe colmultumesc mult pentru raspuns, imi spui te rog cum se citeste rezultatul? e posibil sa fie cancer pt acel HSIL? pt ca din cate am citit eu la CIN II nu este, sau datorita atipiilor marcate la nivelul celulelor? am citit si aici pe site la cineva ca i s-a pus acest diagnostic, in 5-a parca luna de sarcina, si n-a fost cancer. daca este intr-o faza incipienta este perfect curabil? Ultima oara a fost editat de pacienta (2007-01-26 16:50:40) Offline #10 2007-01-28 23:10:11
Re: rana pe colHello, Offline #11 2007-01-28 23:11:16
Re: rana pe colsalut!vreau sa fiu cat mai scurta asa ca incep direct cu diagnosticul:CII intens inflamat. supurativ-eroziv, flora bacteriana mixta gr III, modificari relative ale celulelor exfoliate,rari spori Candida A.D-na care mi-a facut controlul mi-a spus si despre o rana pe col, insa, nu am primit nici un tratament pt nimic!!!!medicul de familie mi-a recomandat gynozol si , evident un nou control! ar putea ovulele sa-mi agraveze rana?as vrea sa merg la un control saptamana viitoare-este grav daca mai aman pana atunci?este cauterizarea singura metoda de a ma vindeca?ce anume ar putea preveni aceasta..caci oricum nu am aflat de la ce s-a produs! Ultima oara a fost editat de victoria (2007-01-28 23:13:12) Offline #12 2007-01-29 14:17:35
Re: rana pe colpacienta, iata interpretarea:Displazia moderata (CIN II) intereseaza 2/3 din grosimea epiteliului. Se pot pune in evidenta mitoze tipice si rar atipice. Stratificarea se mentine la suprafata. CIN - cervical intraepithelial neoplasia. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-01-29 15:04:13
Re: rana pe colmultumesc mult doctoressa!:)ma bucur ca in sfarsit imi da cineva un sfat bun!!mi-ai luat o piatra de pe suflet!sper doar sa gasesc un medic mai competent de acum inainte! Offline #14 2007-01-29 17:40:42
Re: rana pe col
Nu cred asa ceva. Sexul este ceva benefic pentru organism, nicidecum ceva negativ (bine, acum depinde ce intelegi prin prea des: daca vorbim de de 3 ori pe zi, atunci e posibil sa ai dreptate). Iti dau cazul meu de exemplu: eu am avut o rana pe col inca inainte de a imi incepe viata sexuala. Nu cred sa fi crescut de la sex, de vreme ce pana acum un an faceam sex cam o data la doua luni, poate la o luna. Acum fac mai des (de 2-3 ori pe saptamana, de obicei, frecventa care mie mi se pare de departe insuficienta dar asta e). Nu am avut in viata mea o BTS. Si totusi am o rana pe col pe care se pare ca va trebui sa o cauterizez. Mai am o prietena care e casatorita, nu a avut niciun alt barbat in afara de sotul ei si nu au o viata sexuala f intensa, si totusi si ei i-a aparut o rana. Pe cand multe alte prietene pe care le cunosc, cu parteneri multipli si viata sexuala mult mai activa nu au astfel de probleme. Prin asta nu doresc sa spun nicidecum ca abstinenta ar fi un factor favorizant. Dar nici nu cred ca se poate spune ca sexul frecvent ar fi. Dimpotriva sexul frecvent are efecte benefice. Acum insa, ca si cu orice lucru, nu trebuie exagerat. Offline #15 2007-01-29 18:56:15
Re: rana pe colbuna seara tuturor! Ultima oara a fost editat de pacienta (2007-01-29 18:58:57) Offline #16 2007-01-29 22:23:26
Re: rana pe coldin cate stiu eu CII nu este CIN II...CII este clasa doi la papanicolau..adica celule cu modificari atipice benigne (celule epiteliale cu modificari de natura inflamatorie, PMN, limfocite, histiocite, etc.) Offline #17 2007-01-30 13:56:24
Re: rana pe colpai doctoressa, e posibil ca un medic ginecolog la un control obisnuit sa vada o rana, iar la evaluarea testului PAP sa rezulte o simpla inflamatie? ca mie asa mi-a spus initial - rana, asta a fost si motivul ptr care mi-a recomandat PAP... Offline #18 2007-01-30 14:05:20
Re: rana pe colfreedombird, medicul vede ca exista o inflamatie a colului, ce si cum e cu ea nu vede. Pentru ca sa inteleaga tot omul si sa nu puna sute de mii de intrebari, spune generic "rana". Testul Papanicolau zice ce si cum si mai departe colposcopia. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2007-01-30 14:06:14
Re: rana pe colplummy, sunt perioade ale ciclului menstrual in care riscul de a face infectii e crescut, in perioada in care nu esti fertila. De exemplu, glandele secreta mult mai putin lichid lubrifiant decat in cea fertila, ceea ce creste riscul formarii unor mici leziuni in vagin care la randul lor atrag agenti patogeni si hop infectia, mai apoi netratata produce rana... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|