|
Nu esti logat.
Rana pe col-3#39 2007-03-30 17:52:02
Re: rana pe coleu sincer andreea_19 m as ingrijora mai degraba pentru rana aceea pe col...o cauterizare cred ca te ar ajuta...bineinteles ca aici doar medicul poate sa te indrume...in ceea ce priveste candida...ai incercat cu iaurt si lactobacili luati pe cale orala? happy with him...inlove with him... Offline #40 2007-04-02 13:56:08
Re: rana pe colpentru pacienta - am facut conizatia, a fost cu internare si anestezie totala, suportabil, efectele anesteziei sunt mai greu de suportat, efectele conizatiei sunt suportabile, ma asteptam la asta- dureri suportabile si sangerari. Offline #41 2007-04-03 13:45:52
Re: rana pe colandreea_19, doar ginecologul care te urmareste stie sa iti spuna care sunt pasii de urmat. ca sa ai o a doua parere pertinenta trebuie sa mergi la un consult la alt medic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #42 2007-04-16 20:13:33
Re: rana pe colEste pentru prima oara cand accesez acest forum si tot citind diverse subiecte m-am hotarat sa apelez la acest site pentru un sfat profesional. Am fost diagnosticata cu o rana pe col mai veche aparuta in urma unei infectii urinare nedepistate, netratate. am facut testul B.Papanicolau, in urma caruia la analize am primit rezultatul : Frotin clasa II B Pap , inflamatie - tip reparator - bethesda system (Celule epiteliale 1.pavimentoase : frecvente, izolate, placarde mici; 2. intermediare : rare, izolate; 3. parabazale : _. celule epiteliale cilindrice : relativ frecvente, izolate, placarde mici,; celule metaplaziate pavimentoase : rare. celule epiteliale maligne : polinucleare neutrofile : frecvente; hematii : rare. flora microbiana : cantitate mica; tip : bacili ). Trebuia sa merg apoi sa fac o colposcopie, insa din cauza sarbatorilor de pascale + alte probleme personale am amanat ; drept urmare vizita medicala pt citirea analizelor + colposcopia s-a amanat cam o luna. Credeti ca as putea avea ceva grav ? Adica in afara de acea infectie ce a cauzat rana, ce reiese din analize ? Voi urma un tratament/cauterizare ? Cu alte cuvinte ce reprezinta diagnosticul meu ? V-as fi recunoscatoare daca cineva mi-ar da un raspuns specializat (nu ma prea pricep la astfel de probleme). Va multumesc ! O seara cat se poate de buna ! Alsse Offline #43 2007-04-17 11:21:03
Re: rana pe coldin rezultatul scris de tine reiese ca ai putea avea o infectie. nu stim cu ce. testul papanicolau ar fi trebuit sa fie insotit de un examen de secretie. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#44 2007-04-17 11:46:45
Re: rana pe colBuna ziua, Offline #45 2007-04-17 12:03:20
Re: rana pe coliti vine sa crezi sau nu clasa II e un rezultat bun, care pe mine nu ma duce cu gindul la vreo leziune foarte mare. Descrierea ulterioara ne zice insa ca e o rana pe col. Mi se pare mai potrivit sa fie identificat agentul care a cauzat inflamatia si rana si sa fie tratat. E foarte posibil ca, odata cu asanarea infectiei vaginale sa se vindece si rana. Nu m-as grabi la cauterizare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #46 2007-04-17 12:08:09
Re: rana pe colEste posibil ca infectia cu HPV 45 sa fi cauzat aceasta rana pe col? Credeti ca as putea vreodata scapa de acest virus HPV? Stiti vreun tratament pentru acest virus? Daca as cauteriza acea rana de pe col as bloca virusul in peretii colului? Ultima oara a fost editat de CristinaCanizares (2007-04-17 12:26:18) Offline #47 2007-04-17 12:28:46
Re: rana pe coleste posibil mami de minuni Offline #48 2007-04-17 12:34:14
Re: rana pe colDa, multumesc. Dar nu inteleg de ce mi s-a spus ca organismul poate epura acest virus daca sunt sanatoasa si am imunitatea ridicata. Poate ca doar sa ma amageasca. Dar daca sunt precauta si ma tratez perfect este adevarat ca pot trai cu acest virus in peretii colului fara sa declanseze displazii sau alte modificari de natura canceroasa? Offline #49 2007-04-17 12:34:49
Re: rana pe colCristina, eu nu sunt ginecolog, repet. Rana poate fi cauzata de HPV, ma indoiesc insa, dat fiind clasa II....examenul de secretie mi se pare in continuare necesar. In rest, e cum a zis eu_vreau. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #50 2007-04-17 12:36:50
Re: rana pe colpoti, da. este cu risc crescut dar nu inseamna ca e si obligatoriu sa faci ceva de la el. fa constant controalele ginecologice pt ca e mai usor sa previi decat sa tratezi. Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-04-17 12:37:40) mami de minuni Offline #51 2007-04-17 12:37:27
Re: rana pe colAm inteles, va multumesc oricum. Ultima oara a fost editat de CristinaCanizares (2007-04-17 12:40:16) Offline #52 2007-04-18 18:17:27
Re: rana pe col
Multumesc pt raspuns...oricum sapt asta o sa-mi fac o programare sa continui ce aveam de facut...si sa speram ca e bine. totusi poate influenta cu ceva acea infectie viata sexuala, partenerul sau altceva ?? Va sunt recunoscatoare, o zi buna tuturor. Offline #53 2007-04-19 16:06:28
Re: rana pe cole posibil...cita vreme nu stim ce cauzeaza infectia(agentul) nu stim nici raspunsul ferm la intrebarea asta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #54 2007-04-20 13:30:35
Re: rana pe colcecilia, am facut si eu conizatia, tot asa s-a desfasurat si la mine, insa n-am avut dureri decat atunci cand m-am trezit, mi s-a facut un calmant, si asta a fost tot. sangerari n-am avut decat vreo 2 saptamani dupa. a venit si rezultatul de dupa, insa nu mi-a prea spus medicul ce anume a iesit, mi-a spus doar ca medicul citolog nu i-a dat nimica scris ci au hotarat impreuna sa-mi fac acest test. initial eu avusesem carcinom in situ, adica cancer in faza 0, dupa conizatie m-a trimis sa-mi fac testul HPV-ADN, azi merg dupa rezultat. il voi intreba mai multe cand merg cu rezultatul hpv. tie ce ti-a spus medicul dupa conizatie, ce rezultat ai avut? Ultima oara a fost editat de pacienta (2007-04-21 15:25:53) Offline #55 2008-08-15 19:18:25
Re: rana pe colam sa nu voie sa fac dragoste daca am rana pe col si urmez un tratament? Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #56 2008-08-15 21:54:28
Re: rana pe colnu ai voie ,sorry Offline #57 2008-08-16 13:04:48
Re: rana pe colpai? la ce riscuri sunt expusa? Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|