|
Nu esti logat.
Tratament pentru chlamydia-12#210 2008-01-14 09:34:01
Re: tratament pentru chlamydian-ai pt ce. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #211 2008-01-14 23:40:25
Re: tratament pentru chlamydiaiar eu explicati-mi va rog urmatoarea poveste: azi si-a primit si prietenul meu analiza pt anticorpi chlamydia si i-a iesit igm negativ, igg pozitiv. partea buna e ca a scapat de o luna de doxiciclina (si de bacterie, bineinteles). partea mai putin buna sunt eu... adica el a luat azitrox ca si mine (fara analize preliminarii), iar la mine n-a avut nici un efect. deci presupun ca nici la el n-ar fi trebuit, nu? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #212 2008-01-14 23:43:45
Re: tratament pentru chlamydianu sunt medic...dar tot ce spui tu e f logic...si f probabil...cel mai bine ar fi sa astepti sa vezi ce zice si doctoressa... happy with him...inlove with him... Offline #213 2008-01-16 15:23:17
Re: tratament pentru chlamydiadoctoressa, poti sa ma ajuti, te rog, cu o parere avizata? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #214 2008-01-16 15:52:47
Re: tratament pentru chlamydiakatami, eu cred ca analiza ta e gresita si ar trebui sa o repeti in alta parte Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#215 2008-01-16 18:14:45
Re: tratament pentru chlamydiadaaaa? suna (prea) bine!! daca nu aveam deja o sapt de tratament, faceam asta... asa, cred ca voi mai lua macar inca o saptamana (dar nu cred ca rezit inca 3!!!), pt ca, in eventualitatea in care, totusi, diagnosticul nu e gresit... sa nu fac dupa-aia rezistenta la doxiciclina daca intreup si reiau... nu? Ultima oara a fost editat de katami (2008-01-16 18:21:33) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #216 2008-01-16 21:37:17
Re: tratament pentru chlamydiainca o intrebare... sper ca ultima pe tema asta!!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #217 2008-01-17 15:29:04
Re: tratament pentru chlamydiakatami, daca nu are secretie uretrala(si presupun ca nu are) din ce anume sa ii recolteze???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #218 2008-01-18 08:30:23
Re: tratament pentru chlamydiaam inteles... multumesc pt raspuns, doctoressa. sincer... auzisem niste prostii, cum ca recoltarea asta s-ar face cu un betisor pe canalul uretral, ca la sonda... inteleg ca se face prin raclare (daca are ce), asa cum mi-am inchipuit si eu. cred k facea misto de mine persoana care mi-a spus. iar eu recunosc cu rusine ca nu sunt prea avizata in domeniu... pt ca pana acum nu mi-am facut nici macar analizele alea obligatorii, n-am avut niciodata pb de sanatate serioase... iar ginecologice deloc pana acum. Ultima oara a fost editat de katami (2008-01-18 09:04:53) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #219 2008-01-21 09:12:01
Re: tratament pentru chlamydia"Teste ELISA. Au o sensibilitate de 20-85% ?n funcţie de tipul de test utililizat. Permit testarea unui mare număr de probe cu un cost mic. Sunt rapide şi automatizabile. Dezvantaje: au specificitate mare numai dacă rezultatele pozitive sunt confirmate şi cu o altă metodă şi pot fi efectuate numai pe probe recoltate invaziv (uretră, cervix). Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #220 2008-01-21 09:41:05
Re: tratament pentru chlamydiasunt multe persoane cu fals pozitiv pe forum... mami de minuni Offline #221 2008-01-21 12:51:55
Re: tratament pentru chlamydianu prea are legatura cu subiectul topicului deschis, insa o sa ma iertati sper ca nu am timp sa caut un topic cat de cat relevant. pe scurt, de vreo 2-3 zile au inceput sa ma doara tare ovarele, simt ca o durere surda, mai tare in dreapta, ceva gen ca la menstruatie, dar nu la fel de tare...se accentueaza la frig si uneori de-abia pot merge caci la fiecare pas ma doare tare in dreapta...sa fie doar chisturi sau m-oi fi procopsit si cu o anexita? programare la medic am abia pe 15 feb "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #222 2008-01-21 12:53:08
Re: tratament pentru chlamydiadaca se accentueaza la frig inclin catre o anexita...dar...apendice mai ai? happy with him...inlove with him... Offline #223 2008-01-21 13:21:57
Re: tratament pentru chlamydiamai... eu NU vreau nici sa dau diagnostice, nici sa te sperii... dar e o sansa sa fii... ontopic . cam asa ceva am avut si eu, iar dr mi-a zis ca e de la chlamydia (dar daca citesti mai sus, ai sa vezi ca doctoressa a spus ca pot fi total alte cauze). la mine se accentua in special la mers (si la frig, dar parca mai putin). m-a lasat de cand am facut tratam cu doxiciclina (din nou, NU spun eu ce sa iei, ci doar cum a fost la mine) si cu... multa miscare, ca sa se irige mai bine zona... si asteptare, ca sa treaca saptamanile dupa care pot repeta analiza. tie multa bafta, sa nu fie asta, ci ceva de care scapi mai usor si mai fara urmari... Ultima oara a fost editat de katami (2008-01-21 13:27:21) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #224 2008-01-21 13:33:10
Re: tratament pentru chlamydia@ crys_ty_na: apendice as mai avea...dar nu cred sa fie de acolo ? seamana cu durerea de la menstra, dar e si o durere asa surda, exact la jonctiunea abdomen-picior. eu ma stiu cu chisturi care tot apar si dispar si de la care mai aveam dureri... Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-01-21 13:34:13) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #225 2008-01-21 14:12:48
Re: tratament pentru chlamydia da.. exact la fel am patit si eu cu sticluta... tin minte ce mutra trista am abordat cand am vazut cum o lasa pe birou, dar vorba ta, a preluat pe urmatorul, asa ca mi-am plans alergarea pana la lab si atat. dar decat sa stiu ca o plimba pan la bucuresti in... cine stie ce conditii de acelasi gen.... Ultima oara a fost editat de katami (2008-01-21 14:14:10) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #226 2008-01-21 15:11:27
Re: tratament pentru chlamydiapai si mie la fel mi-au zis sa ma duc fuguta (si onofriescu, si holicov - ca m-am cautat la amandoi) si am fugit ca nebuna dupa taxiuri etc. sa ajung la timp. plus ca, ultima oara m-au pus astia de la praxis sa cumpar de lai ei recipientul de analiza inainte sa merg la dr si sa o tin in frigider pana mi se recolteza...pai asa goala sa o tin in frigider si cu secretie sa o tranteasca pe birou? cel mai aiurea e ca tot ultima data am ajuns cu sticluta dupa programul de preluare analiza (ca schimbasera programul si binenteles ca nu mi-au spus cand am cumparat sticluta). receptionista a luat sticluta, s-a dus la laborator cu ea sa intrebe daca mai primesc (ma intreb ce faceam daca nu o primeau) si din laborator...s-a intors cu sticluta inapoi si a last-o pe masa... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #227 2008-01-21 15:31:52
Re: tratament pentru chlamydia
1.sa verificam apendicele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #228 2008-01-21 15:42:45
Re: tratament pentru chlamydia
1. o sa incerc cumva Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-01-21 15:43:48) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|