|
Nu esti logat.
Tratament pentru chlamydia-2#20 2007-02-02 13:30:30
Re: tratament pentru chlamydiaPai eu zic sa faci tratamentul cu canesten acum, inainte de menstruatie, sa te apuci de nizoral atunci cind iei antibioticele si sa pui ovulul de gynofort du[pa menstruatie. Sotul nu a primit tratament pentru candida pentru ca ea se transmite foarte greu deci foarte posibil ca nu are, nu o vei lua deci inapoi de la el. Dupa ce pui ovulul gynofort e bine sa te abti de la sex, 5 zile parca(nu ai voie nici sa te speli in vagin in timpul asta)...in restul timpului insa poti face sex, de preferat cu prezervativ Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2007-02-02 13:45:02
Re: tratament pentru chlamydiaPai tratamentul initial, primul pe care l-am primit, era pentru candida: fac 6 zile consecutiv cu canesten si nizoral concomitent, las sa treaca 2-3 zile si apoi pun gynofortul...tratamentul era pentru 2 luni consecutiv. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #22 2007-02-02 13:52:20
Re: tratament pentru chlamydiaok, pune gynofortul, reia nizoralul in acelasi timp cu doxi si pune canestenul si apoi gynofortul dupa menstra Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2007-02-02 13:57:51
Re: tratament pentru chlamydiamultumesc frumos!!! O alta nelamurire ar fi:pot inlocui canesten ovule cu canesten crema? care e doza de crema echivalenta cu cea de ovul? sa intreb la farmacie?...in prospect scrie ca daca se observa pe lenjeria de corp eliminarea ovulului, inseamna ca vaginul e prea uscat si se recomanda tratamentul cu crema... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #24 2007-02-02 14:19:57
Re: tratament pentru chlamydiacanesten crema se foloseshte (cand e cazul) impreuna cu ovulele...si nu le poate inlocui...ovulele se pun in interiorul vaginului iar crema se foloshste cand ai si simptome de genul macarimi etc. in cazul candidei... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-02-02 14:23:19) happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2007-02-02 14:48:09
Re: tratament pentru chlamydiamultumesc pentru raspuns...stiu ca poate a parut putin stupida intrebarea, caci am mai facut tratamente cu alt tip de ovule care intr-adevar, se eliminau a doua zi...Aici in schimb m-a mirat ce scria pe prospect, adica trecerea la crema daca se observa eliminarea ovulului... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #26 2007-02-02 14:54:56
Re: tratament pentru chlamydiamultumesc pentru raspuns...stiu ca poate a parut putin stupida intrebarea, caci am mai facut tratamente cu alt tip de ovule care intr-adevar, se eliminau a doua zi...Aici in schimb m-a mirat ce scria pe prospect, adica trecerea la crema daca se observa eliminarea ovulului... Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-02-02 14:56:33) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #27 2007-02-02 15:00:56
Re: tratament pentru chlamydiadraga nicolle...crede ma ca inteleg prin ce treci...despre dureri nu styu ce sa ti zic atata ca in timp ce aveam candida...dupa primul tratament mi a revenit...fara simptomele obishnuite...doar cu o durere la penetrare(destul de nasoala pot sa spun...parca de fiecare data era "prima data") dar care pe parcursul contactului se diminua...si asa am dus o destul timp(cu durerea asta) si destule tratamente pana am scapat de candida...deci da...durerea ar putea fi de la candida...dar in acc timp ar putea fi si de la altceva... happy with him...inlove with him... Offline #28 2007-02-02 15:04:19
Re: tratament pentru chlamydiamultumesc pentru incurajari!!!din pacate e greu sa nu ma stresez din moment ce nu mai reusesc sa tratez nimic si imi descopar probleme noi...dar inca nu mi-am pierdut speranta! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #29 2007-02-02 15:24:22
Re: tratament pentru chlamydiapentru ca m-am uitat pe forum si la topic-ul cu "tratament pt candida" mentionez ca nu am avut scurgeri de culoare albicioasa...scurgerile care imi dau mie batai de cap de cativa ani sunt galben-maronii cu un aspect putin branzos...la mine Candida se manifesta prin albeata pe limba (de muuuuulti ani) si mancarimi puternice "jos" atunci cand iau antibiotice...Nu stiu daca durerile alea crunte din timpul contactului sexual sunt tot de la Candida sau de la altceva...Cert e ca actualul ginecolog e de parere ca aceasta candidoza impiedica vindecarea ranii de pe col, de aceea e atat de importat sa scap de ea...altfel ajung iar la conizatie.. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #30 2007-02-03 13:37:57
Re: tratament pentru chlamydiadoctoressa, imi cer scuze pentru insistenta, dar ai putea sa ma lamuresti la intrebarea de mai sus: daca aceste dureri pot fi cauzate de Candida si/sau Chlamydia? am descris si simptomele...multumesc mult! Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-02-03 23:01:40) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #31 2007-02-03 13:42:36
Re: tratament pentru chlamydianicolle, trebuie sa ai rabdare pana luni. doctoressa nu intra pe forum in weekend. Nobody home Offline #32 2007-02-03 17:49:25
Re: tratament pentru chlamydiaok, multumesc mult...sunt noua si pe forum si ...nu stiam...:"> "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #33 2007-02-05 11:27:49
Re: tratament pentru chlamydiadoctoressa, imi cer scuze pentru insistenta, dar ai putea sa ma lamuresti la intrebarea de mai sus: daca aceste dureri pot fi cauzate de Candida si/sau Chlamydia? am descris si simptomele...multumesc mult! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #34 2007-02-05 11:31:46
Re: tratament pentru chlamydiada, durerile la contact pot avea drept cauza o infectie vaginala, oricare ar fi ea. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2007-02-05 14:38:23
Re: tratament pentru chlamydiaok, multumesc mult, asa am sa fac. dar cam la cate zile dupa gynofort pot sa pun canestenul? tinand cont ca ciclul meu e de 27-28 zile, cand voi putea pune gynofortul vor fi trecut deja 6-7 zile, iar tratamentul complet (canesten+gynofort) dureaza inca aproxim. 14 zile...pentru a termina la timp a doua runda de tratament inaintea urmatoarei menstre,ar insemna ca dupa gynofortul de acum sa las sa treaca vreo 4-5 zile pana sa incep din nou cu canesten (adica:menstra 7 zile+gynofort+pauza 5 zile+canesten 6 zile+pauza 3 zile+|gynofort+pauza 5 zile ianinte de menstra)...este in regula asa?nu este o "abundenta prea mare" intr-un timp prea scurt? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #36 2007-02-06 15:58:01
Re: tratament pentru chlamydiadraga mea, amina si urmatorul gynofort pina dupa menstra Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #37 2007-02-06 18:30:38
Re: tratament pentru chlamydiamultumesc mult pt sprijin!!pfffuu, tare greu cu tratamentele astea...sper sa ma fac bine curand, sa pot avea si eu o viata normala si...peste inca un pic de timp..un bebe mic si roz (adica fetita, in limbajul meu ).O seara frumoasa! Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-02-06 18:31:23) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #38 2007-02-06 18:44:20
Re: tratament pentru chlamydiarevino cand vrei tu, cu nelamuriri sau cu vesti bune (preferam vestile bune) Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|