homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarzierea menstruatiei de la postinor

#1 2006-05-08 12:18:16

adrian
New member
Inregistrat: 2006-05-08

intarzierea menstruatiei de la postinor

prietena mea a luat acum o luna jumate postinor,i-a venit menstruatia cu 5 zile mai devreme adik pe 15 ei normal ii venea pe 20, dupa postinor  noi am avut contact neprotejat dar nu mi-am dat drumul doar ca mie frik de acel licid  de dinainte,azi suntem in 08 si ei ii venea normal pe 20 si nici pana acum nu i-a venit  au trecut 18 zile am intrebat la farmacie si mi s-a spus ca e de la postinor k el contine un nr mare de hormoni si ca organizmul ii elimina dupa 3 luni;sa fie oare de la el?
Am facut 3 teste  de sarcina toate negative,nu are nici o simtoma de sarcina sau daca ar fi,ce simtome ar trebui sa aiba?va rog sa ma ajutati cat mai repede

#2 2006-05-08 12:20:40

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: intarzierea menstruatiei de la postinor

Adrian....pe 15 in care luna a fost menstruatia(ultima)?
Si ultimul test de sarcina cind a fost facut?

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2006-05-08 12:27:27

adrian
New member

ultimul test a fost facut azi dimineata, luna trecuta pe 15 martie a avut ultima menstruatie

#4 2006-05-08 12:32:26

Al Pacino
Administrator

Deci urmatoarea trebuia sa fie pe 15 aprilie....destul de mare intirzierea.....
Daca testul e facit azi dimineata si e negativ, atunci intirzierea asta se datoreaza postinorului. Va veni menstruatia dar eu sunt de parere sa va ginditi serios la anticonceptionale

#5 2006-05-08 12:35:54

adrian
New member

sigur va veni sau e o presupunere,trebuiie sa mergem la ginecolog?ne gandeam ca sunt testele proaste si ne mint pe fata dar  toate nici chiar asa nu? nu stim ce sa credem   si ce sa facem ? si iti mulumim pt ajutor

Publicitate

loading...

#6 2006-05-08 12:41:44

adrian
New member

ce simtome ar trebuie sa aiba daca ar fi insarcinata????

#7 2006-05-08 12:46:26

Al Pacino
Administrator

adrian, nu e o presupunere, e punctul de vedere al unui medic.Nici o certitudine nu e, pentru ca nu am toate datele si pentru ca nu pot avea certitudini in cazul de fata. Singurele semne de sarcina cit de cit constante in primele saptamini sunt absenta menstruatiei si faptul ca sinii cresc si dor usor....

#8 2006-05-08 12:58:59

adrian
New member

va  multumesc foarte mult pentru raspunsuri

#9 2006-05-08 13:05:01

Al Pacino
Administrator

cu placere

#10 2006-09-15 13:38:18

cretofolici
New member
Inregistrat: 2006-09-03

buna ziua !va rog sami spuneti daca e normal sa numi vina la timp menstruatia in conditiile in care am luat anticonceptionale de 2 luni dar de aproximativ o saptamana am fost diagnostiticata cu anexita stanga si iau tratament .multumesc mult si astpt un raspuns in special de la doctoressa  pt ca mi se pare f bine pregatita

#11 2006-09-15 13:42:32

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

pai iei anticonceptionale in continuare? si anexiat aia ai tratat-o cu antibiotice? daca da, ai folosit prezervativ pe perioada tratamentului + inca 7 zile?

Nobody home

#12 2006-09-15 13:56:31

cretofolici
New member
Inregistrat: 2006-09-03

da am folosit cu o singura excepii dar era in a treia zi de la incetarea menstruariei luna trecuta si oricum la eco am fost dupa 2 saptamani sar fi vazut ceva nu?

#13 2006-09-15 13:59:28

Al Pacino
Administrator

Nu, sarcina nu se vede asa repede la echo...
Si atita timp cit iei anticonceptionale faptul ca erai in a 3a zi de la terminarea menstruatiei nu are nici o relevanta(fara sa discutam despre faptul ca povestea cu nu stiu cite zile dupa menstruatie nu are valabilitate)

#14 2006-11-27 10:16:55

Cuky
New member
Inregistrat: 2006-11-27

Buna . Sunt noua pe acest forum si as dori un sfat doctiressa . Luna trecuta pe 26 mi-a venit menstruatia . La doua zile am avut contact sexual protejat dar din pacate s-a rupt prezervativul ( nu a ejaculat) dar de frica am luat postinor2. La cateva zile am avut sangerari dupa care au incetat. Apoi au aparut don nou timp de 2-3 zile dar mai accentuat. Pe 12 am avut contact sexual protejat , unde din nou s-a rupt prezervativul dar nu am mai luat pastila de a 2 a zi pt ca deja o luam o data . Insa nici de data asta nu a ejaculat dar imi este teama ca nu cumva sa nu fi ramans insarcinata. Cum pe 12 luna asta eram chiar in perioada de ovulatie. Am unele simptome cum ar pofta de mancare, greturi (din cand in cand). Mi-a intarziat deja 1 zi si ce e mai ciudat e faptul ca ma dor ingrozitor sanii specific perioadei premnstruale dar durerea persista si ii simt mai mari. Cu toate astea mi-a mai aparut si o iritatie la organele genitale . O mancarime si ceva alb ( ca o piele moarta) . Ce credeti ? Sunt sanse sa fiu insarcinata? Sau sa fie din cauza postinorului ? Multumesc si astept raspunsul dvs.

#15 2006-11-27 10:24:04

ZZZZ123
Addicted member

insarcinata nu esti. s-ar puea sa vina bucuria.

Nobody home

#16 2006-11-27 14:21:36

Al Pacino
Administrator

Cuky, postinorul luat de tine la inceputul acestui ciclu a modificat momentul ovulatiei...l-a aminat adica. Acesta e, foarte probabil, motivul intirzierii menstruatiei...totusi, daca intirzie mai mult de 7 zile, fa un test de sarcina.
Simptomatologia genitala pe care o descrii cred ca nu are legatura cu Postinorul ci este o infectie vulvo-vaginala...asadar mergi la medic pentru un examen de secretie si diagnostic

#17 2006-11-27 14:53:40

Cuky
New member
Inregistrat: 2006-11-27

Multumesc foarte mult Nashira si doctoressa. Ce ai vrut sa spui Nashira cu "s-ar putea sa vina bucuria". Te referi la venirea menstruatiei ? Doctoressa  sper sa ai dreptate si intarzierea sa se datoreze din cauza postinorului. .Problema este ca ma dor sanii foarte rau si s-au si intarit foarte tare , motiv care ma cam speriat. o sa astept cel mult o saptamana si apoi o sa merg la medic. Sincer ma gandisem sa merg sa-mi recoltez sange si asa nu mai aveam nici un dubiu dar va trebui sa mai astept. Dar , banuiesc doctoressa ca exista sanse sa fiu insarcinata, nu? cum v-am mai spus mai sus el nu a ejaculat nici unul din cazuri si asta ma face cumva sa cred ca nu sunt insarcinata.

#18 2006-11-27 15:58:51

Al Pacino
Administrator

Sunt mai multe sanse sa nu fii insarcinata decit sa fii. Coitul intrerupt, metoda folosita de voi, are eficienta cam 65%....

#19 2006-11-27 16:23:46

ZZZZ123
Addicted member

cucy, imi cer scuze. a veni bucuria inseamna a veni menstruatia. my bad. sad

Nobody home

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.