|
Nu esti logat.
Ovule Klion#1 2007-02-09 01:13:57
Ovule KlionVa salut, Offline #2 2007-02-09 10:13:16
Re: Ovule KlionSi eu am facut tratament cu Klion, dar am respectat partea cu "fara contact sexual pe durata tratamentului", iar dupa cunostintele mele asa e pentu orice tratament, indiferent de ovule. Offline #3 2007-02-09 12:22:56
Re: Ovule KlionDaca pe prospectul ovulelor nu scrie ca distrug prezervativul, poti avea contacte sexuale, insa numai protejate cu prezervativ Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-02-09 13:42:55
Re: Ovule KlionBuna ziua! Ultima oara a fost editat de in_grid (2007-02-09 13:43:47) Nici nu ne imaginam de cata inteligenta avem nevoie pentru a nu fi niciodata ridicoli. (Chamfort) Offline #5 2007-02-09 13:57:25
Re: Ovule Klionin_grid, daca nu ai un examen de secretie care sa puna un diagnostic cert, pentru ce anume faci tratament???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-09 17:49:31
Re: Ovule KlionDimineata la control, doamna doctor a spus ca secretia e cam groasa, ca arata a candida, si m-a intrebat daca am avut vreodata mancarimi. Si i-am spus ca am avut, dar acum mult timp ... si apoi au trecut "de la sine", dar uneori ma jeneaza mirosul. Deci ar fi cateva din semnele unei candidoze. Ultima oara a fost editat de in_grid (2007-02-12 01:37:29) Nici nu ne imaginam de cata inteligenta avem nevoie pentru a nu fi niciodata ridicoli. (Chamfort) Offline #7 2007-02-09 21:57:03
Re: Ovule KlionMultumesc mult Doctoressa pentru raspuns! Intra-adevar, pe prospect nu scrie ca ar distruge latexul, dar a fost prima si singura data cand am avut contact sexual in perioada ovulelor si atunci a fost cu prezervativ, pana le termin nu voi mai avea nici un contact. Offline #8 2007-02-24 15:19:50
Re: Ovule Klionam tot vazut ca fetele spun denumirea ovulelor ca sa li se spuna daca pot face dragoste cu prezervativ ca nu cumva ovulul sa distruga prezervativul.eu am o mica dilema.am cumparat ovulele din spitalul de unde m-a consultat doctora mea dar nu au nici o denumire.si nici nu stiu daca pot face sex sau nu.pur si simplu scrie cand sa le iau si termenul de valabilitate si cam atat.... Offline #9 2007-02-24 16:30:56
Re: Ovule Klionatunci,pe durata tratam nu faci sex deloc,sau cel putin cu prezervativ.pe prospectele unor ovule scrie sa nu se intretina contacte sexuale,iar la alte ovule nu scrie nimic in leg cu asta.doctoressa a zis ca dc nu scrie nimic,sa se fol obligat prezervativul. Mamica de 2 pui scumpi Offline #10 2007-02-27 14:04:10
Re: Ovule Klionam si eu o intrebare. voi ati avut vreun simptom dupa ce ati pus ovulele Klion? eu mi le pun seara, dar a doua zi simt o caldura in vagin. Este normal? Offline #11 2007-02-27 15:57:26
Re: Ovule Klione normal Anny Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-04-10 13:01:52
Re: Ovule Klioneu nu am avut nici un simptom. de fapt, mie mi le-a prescris pentru ca mi se parea mie secretia mai abundenta un pic (e drept, am facut si analize - chlamydia, mycoplasma, care au iesit super ok) apoi am facut si niste spalaturi cu neogyn. m-am simtit f bine, f curata. recunosc ca de 2-3 ori am facut dragoste cu sotul meu si asta chiar neprotejati cu prezervativ, inainte de a introduce ovulul. doctoritza mea mi-a spus ca nu e nici o problema. acum, va dati seama ca am cautat sa nu exageram si noi.. si ne-am ferit cum am putut... n-am avut chiar nici o neplacere. dupa ce mi-a venit, luna urmatoare, am ramas si insarcinata f usor, fara sa ne straduim si fara sa mai fi incercat vreodata. adica ne-a iesit din prima Offline #13 2008-03-11 13:37:32
Re: Ovule Klionbuna Offline #14 2008-03-11 13:48:24
Re: Ovule Klionar trebui sa repeti analiza, neaparat insotita de ANTIFUNGIGRAMA. daca nu faci si asta, risti sa iei tratamente total ineficiente... eu asa am patit, am mai scris de vreo 2 ori, am luat fluconazol timp de 6 luni si ma miram de ce nu-mi trece "de tot". cand am schimbat medicul si mi s-a facut antifungiram,a... mi-a iesit candida rezistenta la fluconazolul cu care ma indopam eu sistematic (tot cu prescriptie medicala, ps). asa ca asta e parerea mea... antifungigrama, ca sa vezi exact la ce-i sensibila candidoza ta si s-o "pocnesti unde-o doare mai tare" Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #15 2008-08-26 17:13:04
Re: Ovule Kliontot legat de Klion: urmez un tratatement cu aceste ovule, nu am pus decat 8, pt ca mi-a sosit menstruatia; cam in 2-3 zile ma astept sa reincep tratamentul (mai am 12 de pus). Dar joi, sapt viitoare, plec la mare pt weekend...si stiu ca n-am voie contact sexual, n-am voie alcol.....intrebare: daca intrerup acest tratament si il reiau dupa ce ma intorc de la mare e ok? Offline #16 2008-08-26 20:59:12
Re: Ovule Klionpentru ce ti-a dat Kilon? Ultima oara a fost editat de lady in black (2008-08-26 20:59:28) Offline #17 2008-08-27 12:25:44
Re: Ovule Klion
Eu am folosit Klion, si dimineata, nu apucam sa ma dau jos din pat sa ajung la baie, ca ma udam toata........... Amira C. Offline #18 2008-12-18 00:07:34
Re: Ovule Klionmi'am pus aseara Klion si am avut noapte alba. n'am putut dormi de mankrimi! cum e posibil asa ceva? am trait un cosmar! Offline #19 2008-12-18 00:45:18
Re: Ovule KlionEu am aplicat klion acum doi ani. A fost ok - nu am patit nimic - nu am avut niciun simptom... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|