|
Nu esti logat.
Ovule Klion-4#58 2011-07-12 23:10:03
Re: Ovule KlionFetelor... am primit ovule Klion dupa ce mi se opreste menometroragia... ( acum nu mai e abundenta si sper pana joi-vineri macar sa mi se opreasca sa incep tratamentul cu ovule) Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-07-12 23:29:14) When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #59 2011-07-13 19:00:56
Re: Ovule Klionnimeni? chiar nu cred ca nu citeste nimeni ce scriu eu... tot scriu de 1 saptamana..dar nici vorba de raspuns. stiu ca nu sunteti obligati sa imi raspundeti...dar de ce unora se poate si altora nu... un sfat cer, nimic mai mult When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #60 2011-07-13 23:50:43
Re: Ovule KlionDa poti incepe din seara asta..pana joia viitoare,si daca ai spus ca nu-ti curge mult,poate le poti pune pe toate fara probleme.. Offline #61 2011-07-13 23:55:28
Re: Ovule KlionEu n-as fi de aceeasi parere. Daca nu reusesti sa le pui pe toate fara ca tratamentul sa fie afectat de menstra, atunci pune-le dupa. In prima zi sa zicem ca n-ai mult dar cu celelelalte 2 ovule ce faci? e un tratament incomplet in fond. Parerea mea! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #62 2011-07-14 00:11:20
Re: Ovule Klionmedicul mi-a zis ca sa incep tratamentul cu ovule dupa ce se opreste sangerarea aceasta. Sapt viitoare vine menstra, tine 4-5 zile, deci nu pot sa iau...apoi plec la mare 7 zile. Nu cred ca are rost sa incep la mare tratamentul (nu m-ar deranja) dar avand in vedere ca si apa are microbii ei dupa ce se scalda atatia, nu ma risc sa fac un tratament care sa nu isi faca efectul... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline Publicitateloading...
#63 2011-07-14 01:19:36
Re: Ovule KlionProbabil inseamna ca pentru ce ai tu acesta e tratamentul potrivit. Eu as lua dupa toate astea. Asa scapi de menstruatie si de apa murdara de la mare si esti safe dupa. Mai asteapta parerile fetelor si alege ce crezi ca iti convine, dar eu asa te sfatuiesc. Mult succes!! O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #64 2011-07-14 10:12:44
Re: Ovule KlionMultumesc! Deci mai astept pareri, cu toate ca eu cred ca ar fi bine cum zici tu, sa scap de toate chestiile astea "murdare"... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #65 2011-07-14 11:01:35
Re: Ovule Klionsi eu as incepe tratamentul cand se termina menstra si concediul la mare. nu cred ca e vreo problema ca-l mai amani cateva zile "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #66 2011-09-10 15:50:21
Re: Ovule KlionDaca urmez un tratament cu ovule Polygynax , si fac spalaturi cu Femigin B timp de 6 zile asa cum mi-a recomandat doctorita... ar trebui sa termin ovulele duminica seara iar spalaturile luni seara(Femigin B am cu 1 zi mai mult decat ovulele) cand pot avea un contact sexual?la cat timp? Offline #67 2011-09-10 16:22:28
Re: Ovule KlionAstept raspuns. Multumesc anticipat! Offline #68 2011-09-10 19:52:56
Re: Ovule KlionDupa ce termini tratamentul complet. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #70 2012-04-22 21:01:31
Re: Ovule KlionBuna! Eu am fost la medicul ginecolog si din rezultatul de citobacteriologie reiese ca am ceva ciuperca. Mi-a dat Fluconazol mie si prietenului meu, si in plus Klion-D100, comprimate vaginale. Fluconazolul l-am luat amandoi pe la sfarsitul lui martie, dupa care urma sa-mi vina menstruatia care a intarziat destul de mult, daca stiam incepeam si tratamentul cu Klion dar asa am tot asteptat pana cand mi-a venit. Aseara am inceput primul Klion, iar azi m-am simtit foarte rau. O durere abdominala ca si la menstruatie si o stare foarte proasta, plus ca atunci cand urinez ma doare foarte tare, ustura si are o culoare foarte inchisa, visinie. A mai patit cineva asa? E normal? Am vazut in prospect la reactii adverse despre culoarea inchisa a urinii si dureri abdominale. Insa despre usturimi nu scrie nimic. O stare inconfortabila am avut inca cu vreo doua zile inainte de inceperea tratamentului cu Klion. Acum stau pe ganduri daca sa iau sau sa nu si azi, si sa ma intorc maine la ginecolog sa intreb... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|