homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ovule Klion-3

#39 2010-03-02 16:51:20

Maria13
New member
Inregistrat: 2008-10-14

Re: Ovule Klion

Buna.

De cateva zile am mancarimi in zona interlabiala, capatand si o roseata accentuata. De asemenea, de ceva timp, prezint si o secretie alba, branzoasa, consistenta uneori. Din cate am citit pe forum, mi-am dat seama ca am o candidoza genitala. Avand in vedere ca am si o rana pe col, am zis ca poate am imunitatea mai scazuta si poate se numara printre motivele infectiei. Am vorbit cu doctorul si dupa ce i-am spus simptomele, a fost de acord cu diagnosticul si mi-a dat ovule Klion, 12 zile, seara.Mi-a spus ca unguentul nu este neaparat necesar si ca aceste ovule nu au efecte adverse. Am evitat sa ma duc la control, deoarece in ultimul an am facut 2 colposcopii (ultima la sfarsitul lui ianuarie) si un Papanicolau si, din cate stiu, nu e bine sa mergi nici prea des.

Intrebarile mele : Ovulele Klion nu au nici un efect advers si au un spectru mai larg de tratament, nu? Daca ar fi sa iau si un unguent pentru aplicare externa, care ar fi mai recomandat?

Va multumesc anticipat. O zi frumoasa smile

#40 2010-03-02 19:31:11

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

pe mine nu m-au ajutat cu nimic ovulele alea . , ca sa iti raspund la intrebare poti sa te dai cu nidoflor sau clotrimazol ca si unguent si iti trebuie si un antimicotic dar sincer nu stiu daca mai am voie sa iti spun si denumirea aluia.. nu se dau tratamente pe forum

e un incompetent medicul ala al tau ..sincer..schimba-l

siii nu ma pot abtine : diagnosticul de candida se pune in urma unui examen de secretie si tratamentul sa da pe baza unei antifungigrame in care se vede la ce este sensibila ciuperca...nu pe ochi frumosi . In locul tau nu mi-as pune ovulele alea

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-21 14:20:13)

#41 2010-03-02 20:07:28

Maria13
New member

Pana acum nu a demonstrat sa fie incompetent. Din contra. Si crede-ma ca am facut o selectie riguroasa tongue. Te-ai gandit ca poate e posibil sa nu fi avut efect la tine? Probabil depinde si de organism, cat si de infectie, durata, etc. Cred ca e ok sa spui ce ai folosit tu si ti-a facut bine.

Intr-adevar, orice diagnostic se pune dupa o examinare prealabila, dar eu am preferat sa nu mai fac iar un test, avand in vedere ca am simptomele clare, dar si pentru ca in ultimii ani, din cauza ranei, am facut mai multe decat ar fi fost normal.

Acum, alte intrebari : Sunt nocive daca le pun? Am inteles ca nu ar exista efecte adeverse. Apoi, ele nu sunt in sine antimicotice?

Multumesc pentru promptitudine. Mai astept pareri.

O seara linistita smile

#42 2010-03-03 16:28:01

sleeping_beauty
Addicted member

Am spus ca este incompetent deoarece trat in candida consta in ovule + unguent + antimicotic ca sa nu mai zic sa mananci multe iaurturi ca sa nu ai o recidiva . Nu este suficient sa pui doar ovulele . 

Si este perfect adevarat ca ov klion nu sunt bune ptr mn , asta e alta poveste

Tu poti sa iti pui doar ovulele , dar nu iti va trece fara un antimicotic pe cale orala

Nu stiu daca sunt nocive ptr rana de pe col , stiu ca exista ovule care trateaza rana de pe col dar eu nu ma pricep ptr k nu am avut , asta trebuie sa stie medicul tau

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-21 14:20:27)

#43 2010-03-03 19:46:24

Maria13
New member

Si eu am citit la fel pe aici si mi-am luat pe langa Klion si Clotrimazol unguent. Daca vad ca nu sunt eficiente, atunci o sa merg sa imi fac un examen amanuntit pentru a scapa de problema. La ce antimicotic te referi?

Pentru rana de col, am luat deja ovule, a scazut in dimensiuni, dar tot Erad-ul ma paste. Din cate am inteles, Klion nu au nici un efect advers referitor la acest aspect.

Iti multumesc pentru raspuns. O seara frumoasa.

Publicitate

loading...

#44 2010-03-03 23:33:34

sleeping_beauty
Addicted member

. Da si tu un search prin forum , este suficient sa scrii candida si iti apar mai multe topicuri pe aceasta tema

#45 2010-04-08 07:55:15

reginutza
New member
Inregistrat: 2010-04-08

Buna, am inceput si eu de trei zile tratament cu Klion 100, la indicatia medicului si in urma analizelor de secretie ce mi le-a facut, mi le pun seara, dar pe parcursul zilei am o scurgere rosiatica, neinsemnata cantitativ, dar nu mi se pare prea normal si doctorul meu este plecat din tara in momentul acesta, nu am alte simtome in rest, dar ma ingrijoreaza faptul ca scurgerea e rosie nu alba cum ar trebui sa fie, deoarece ovulele sunt albe, nu seamana cu menstra e ceva mai aparte la culoare si e putina dar nu inteleg ce ar putea fi caci la reactii adverse nu scrie de asa ceva, v-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns, va multumesc.

#46 2010-04-08 13:02:53

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

am auzit mai  multe fete ca au patit asta de la klion, nu stiu sigur dar inclin sa cred ca nu e problema

#47 2010-04-12 07:35:21

reginutza
New member

gargarita a scris:

am auzit mai  multe fete ca au patit asta de la klion, nu stiu sigur dar inclin sa cred ca nu e problema

Mersi mult pt. raspuns, asa a fost era de la ovule, dupa 4 zile au disparut.

#48 2010-12-02 19:39:28

lavynium30
New member
Inregistrat: 2010-08-09

buna...fac si eu tratament cu ovule klion,si inainte sa le administrez trebuie sa-mi fac irigatie...eu nu mi-am facut irigatie cu apa clocotita si apoi racita ci cu apa caldutza de la robinet....e vreo problema??si ieri seara nu mi-am putut pune ovulul pt k am fost plecata....oare e vreo problema dak am intarziat co o seara??astept raspuns...multumesc

#49 2010-12-02 20:10:07

lavynium30
New member

nu imi raspunde nimeni???sunt chiar ingrijorata

#50 2010-12-02 20:19:29

sleeping_beauty
Addicted member

lavynium30 a scris:

buna...fac si eu tratament cu ovule klion,si inainte sa le administrez trebuie sa-mi fac irigatie...eu nu mi-am facut irigatie cu apa clocotita si apoi racita ci cu apa caldutza de la robinet....e vreo problema??si ieri seara nu mi-am putut pune ovulul pt k am fost plecata....oare e vreo problema dak am intarziat co o seara??astept raspuns...multumesc

te joci cu sanatatea ta, e ca si sum nu ai lua o pilula contraceptiva de pe blister (care se soldeaza cu o sarcina sau cu 7 zile de protectie suplimentara...in cazul tau tratamentul reluat de la inceput) ... strici tot ce ai construit pana acum, cand te apuci de un tratament il iei pana la capat altfel risti recidiva datorita tratamentului nefacut corespunzator si pe langa recidiva risti ca ciuperca sa devina rezistenta la acest tratament ceea ce inseamna alti bani, alte analize, alt tratament si alt timp pierdut....

#51 2010-12-02 20:31:53

lavynium30
New member

multumesc....chiar nu stiu cer sa fac

#52 2010-12-02 20:46:55

lavynium30
New member

chiar acum mi-am sunat doctorul si i-am spus...el spune ca nu e nicio problema....sunt confuza.....

#53 2010-12-02 20:48:05

daenarys
Vizitator

beauty,nu e asa de grav cum zici tu...lavy iti pui unul in seara asta,nu sunt asa d emari probleme stai linistita

#54 2010-12-09 12:06:49

iulia zapacita
Membru
Inregistrat: 2010-12-09

Amira, si eu am aceeasi problema ca si tine....am fost la medic pt k aveam o secretie galbuie nu prea frumos mirositoare si mi-a spus k a o rana pe col insa nu mi-a faqt un examen de secretie. mi-a prescris ovulele klion . intradevar mirosul neplacut disparuse insa toata noaptea imi curgea o cantitate mult mai mare de lichid incolor si "bucatele" din ovul....am si usturimi iar zona s-a inrosit.....nu stiu ce sa fac daca aveti aceleasi manifestari va rog sa imi scrieti.                                                                                                                                  pupici

#55 2010-12-09 12:43:43

reginutza
New member

iulia zapacita a scris:

Amira, si eu am aceeasi problema ca si tine....am fost la medic pt k aveam o secretie galbuie nu prea frumos mirositoare si mi-a spus k a o rana pe col insa nu mi-a faqt un examen de secretie. mi-a prescris ovulele klion . intradevar mirosul neplacut disparuse insa toata noaptea imi curgea o cantitate mult mai mare de lichid incolor si "bucatele" din ovul....am si usturimi iar zona s-a inrosit.....nu stiu ce sa fac daca aveti aceleasi manifestari va rog sa imi scrieti.                                                                                                                                  pupici

Parerea mea ar fii ca ar trebui sa-i spui doctorului ce ti se intampla de la ovule, nu cumva sa fii alergica la ele.  wave

#56 2011-06-06 20:29:48

missy elenaki
New member
Inregistrat: 2011-06-06

buna, astazi este ultima zi cu tratamentul klion , de exemplu maine as putea avea contact sexual ? mentionez k pe durata tratamentului de 10 zile nu am avut contact.

#57 2011-06-07 00:14:44

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

Ar trebui totusi repetata analiza la secretie,sa vezi daca ai scapat de infectie,si apoi..

pc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.