|
Nu esti logat.
Duphaston tratament-4#58 2007-12-13 12:15:31
Re: Duphaston tratamentAnalisa...duphastonul prescris de medicul tau e o varianta altrnativa de tratament Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #59 2007-12-18 14:08:27
Re: Duphaston tratamentam si eu o nelamurire.daca puteti sa ma ajutati ar fi super.mi-a intarziat menstruatia o luna,am facut unt est de sarcina sia iesit negativ.eu luam anticonceptionale dar cand am vazut k nu mia venit am intrerupt administrarea lor.am fost la medic si mi-a spus k uterul este pregatit pt menstruatie dar un ovar nu funcioneaza momentan.asa k mia dat Duphaston pe 5 zile cate 2 pe zi si mia spus k la 3 zile dupa ce termin tratamentul o sa-mi vina ciclul.au trecut deja 5 zile si nu mi-a venit.e normal?sa mai merg la doctor sau ce sa fac? Offline #60 2007-12-18 15:15:33
Re: Duphaston tratamentin principiu menstra apare in 3-7 zile dupa duphastron Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #61 2007-12-19 15:18:58
Re: Duphaston tratamentmultumesc mult doctoreassa..astazi mi-a venit ciclul:P..si pe mine ma ingrijoreaza chestia cu ovarul si am de gand sa-mi fac mai multe investigatii.mersi inca odata Offline #62 2008-01-05 17:50:08
Re: Duphaston tratamentBuna... am nascut in urma cu trei luni si jumatate, din cauza ca n-am avut lapte, mi-a venit ciclu la 6 saptamani de la nastere, totul normal, pana in decembrie cand am inceput sa iau si anticonceptionale Yasmine, din prima zi de ciclu, adica 23 dec, si nu mi s-a mai oprit ciclu nici pana azi... plus ca am avut simptome foarte urate, greata, voma, ameteli, l-am sunat dimineata pe dr ginecolog si a zis sa intrerup Yasmin-ul si sa iau Duphaston pentru oprirea ciclului... Oare daca am intrerup anticonceptionalele nu ar fi trebuit sa mi se opreasca si ciclul, eu banuiesc ca din cauza lor am avut menstruatia asta asa lunga... ca n-am mai patit niciodata asa ceva, nici nu am mai luat anitconceptionale pana acum... Pot sa ma ingras de la Duphaston? Ultima oara a fost editat de rodicam (2008-01-05 17:51:10) Offline Publicitateloading...
#63 2008-01-05 18:20:12
Re: Duphaston tratamenta fost menstra menstra sau doar o sangerare? happy with him...inlove with him... Offline #64 2008-01-07 10:25:10
Re: Duphaston tratamenteu zic ca menstra... cel putin la aspect ... iau duphaston de trei zile si inca nici un semn... dupa masa ajung la medic Offline #65 2008-01-30 11:15:20
Re: Duphaston tratamentsunt membru nou, am aceeasi problema- menstruatie neregulata- am luat duphaston cam in urma cu o luna pt declansarea menstruatiei, la recomandarea medicului, apoi am luat din ziua 14 cinci zile cate 2/zi si imediat la 3 zile dupa pastile am avut o scurgere maronie-inchis. Asta s-a intamplat ieri si continua inca. As vrea sa ma lamuriti, daca se poate, sa consider scurgerea ca fiind menstruatie sau ar trebui sa mai astept sangerarea propriu-zisa. Asta pt ca trebuie sa continui tratamentul cu duphaston inca o luna si nu stiu daca trebuie sa calculez din prima zi a sangerarii pe care o am sau din prima zi a menstruatiei care trebuie sa vina de-acum. Multumesc! Offline #66 2008-01-30 11:25:14
Re: Duphaston tratamentprobabil e menstruatia in primele zile. mai stai putin sa vezi daca vine sangerarea Offline #67 2008-01-31 10:10:30
Re: Duphaston tratamentMultumesc de sfat, Raluca! O sa vad ce se mai intampla zilele astea, dar cred ca e intr-adevar menstruatia. Offline #68 2008-01-31 21:35:17
Re: Duphaston tratamentinainte mami de minuni Offline #69 2008-02-01 11:14:29
Re: Duphaston tratamentBuna din nou. Am considerat acea scurgere de care va spuneam a fi menstruatie (chiar daca este maronie si mai putina decat de obicei), dar sunt nedumerita daca este normal sa vina asa repede (la 22 zile de cea anterioara), avand in vedere ca am luat duphaston. As vrea sa raman insarcinata si as dori o parere de la voi, daca sa incerc in perioada urmatoare, chiar daca mai am de luat duphaston si luna asta; si care credeti ca ar fi perioada fertila. Si inca o intrebare: ar trebui sa iau niste vitamine (ex: elevit) inainte de a ramane insarcinata? (eu iau acid folic de vreo 3 luni). Offline #70 2008-02-01 11:27:43
Re: Duphaston tratamentnu lua altceva decat acid folic. mie mi-a interzis dr sa iau vitamine pana in saptamana 17. sunt teratogene in primul trimestru chiar daca ei zic in prospect altceva. mami de minuni Offline #71 2008-02-01 11:38:07
Re: Duphaston tratamentmichaella..daca iei duphaston menstra apare la citeva zile dupa ce il opresti, din pricina lui....fara legatura cu menstra anterioara ci doar cu faptul ca ai luat si ai intrerupt duphaston. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #72 2008-02-01 11:59:28
Re: Duphaston tratamentVa multumesc mult pt raspunsuri! Offline #73 2008-02-11 22:10:14
Re: Duphaston tratamentSi eu am urmat un tratament cu Duphaston pt menstruatie dereglata.E drept ca am luat 2-3 kg in greutate dar makr mi-am rezoilvat problema..... Offline #74 2008-02-15 15:16:40
Re: Duphaston tratamentbuna as vrea sa stiu si eu la cat timp dupa terminarea tratamentului cu duphaston care mi-a fost prescris de catre ginecolog dupa ce am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice, mia spus sa iau timp de 5 zile cate 2 tablete Offline #75 2008-02-15 15:17:39
Re: Duphaston tratamentla cat timp va aparea menstra? in aprox 2-4 zile...dar poate aparea si umpic mai rpd...sau umpic mai tarziu... happy with him...inlove with him... Offline #76 2008-02-15 18:13:20
Re: Duphaston tratamentva multumesc pentru raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|