|
Nu esti logat.
Candida si altele#1 2007-02-10 21:48:16
candida si alteletot vizitez de ceva timp site ul asta care mi se pare foarte fain si interesant. am o problema de cateva luni pe care nu o pot rezolva desi am fost la vreo 3 medici pe aici prin targul prin care traiesc. dupa tratamente efectuate la foc continuu, m am decis sa merg sa mi fac analize de secretie in urma carora mi s a spus ca am candida, trichomonas si gardenerella sau cum i o zice. inteleg candida am facut o din cauza antibioticelor pe care le am luat la un moment dat, dar restul??am o relatie stabila de multa vreme si ne suntem fideli unul altuia. nu am avut niciodata astfel de probleme iar acum m au navalit toate. am avut relatii sexuale cu un alt barbat insa in urma cu ani buni si nu am avut atunci probleme ci incepand de acum vreo jumate de an. ma mananca, am si scurgeri. nu mi e bine de loc. sunt foarte stresata din cauza asta. am luat ovule peste ovule, pastile peste pastile, spalaturi de tot felul. insa totul a fost zadarnic. vreau sa ma fac bine, vreau sa am o viata normala, vreau sa am un bebe. am nevoie de ajutorul vostru! Offline #2 2007-02-10 21:55:17
Re: candida si alteleam revenit. eu sunt din buzau. nu am gasit inca un medic in care sa am incredere si sa fiu convinsa ca tratatementul prescris e si cel corect. antifungigrama, parca asa i zice, nu se face aici. nu stiu cum sa procedez si incotro sa merg ca sa mi rezolv problema asta care mi a dat peste cap si viata sexuala, si psihicul si tot. am luat ovule, klion, gynozol, lomexin, polyginax. am luat pastile nizoral, flucovim, nistatina si mai stiu eu ce. in gura nu am ca mi am facut exudat. problema e doar acolo, la fifi.beau iart, nu mananc dulciuri si cu toate astea nu scap de nenorocire...(((((((( Offline #3 2007-02-10 22:30:33
Re: candida si altelesunt si eu cam nedumerita... cateodata, pe la sfarsitul contactului sexual incep sa am usturimi in zona intima si nu pot continua de mai multe ori si ma intrebam care ar fi cauza... Offline #4 2007-02-10 22:34:37
Re: candida si altelenani, sterge mesajul de l-ai postat pe topicul celalalt. Posturile multiple se sanctioneaza cu avertisment. #5 2007-02-11 13:32:02
Re: candida si altelenani, ai warn pentru cele 2 mesaje consecutive si pentru ca ai postat in 2 locuri... Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-11 14:31:10
Re: candida si alteleimi cer scuze si mi fac mea culpa ca nu am stiut ca nu trebuie sa postez doua mesaje consecutive. l as sterge pe ala pe care am reusit sa l pun prima data pana m am dumirit ce si cum insa nu l mai gasesc. o sa fiu mai atenta pe viitor sa nu supar pe nimeni si astept, langa o cana de ceai de tei , un raspuns cu privire la problema mea. pup./ multumesc Offline #7 2007-02-11 14:33:50
Re: candida si alteleasa sa faci . nu-l gasesti pe celalalt pt ce l-am sters eu (nu aveai raspunsuri acolo). Nobody home Offline #8 2007-02-12 11:50:05
Re: candida si altelenani, nu vad un tratament pentru trichomonas si nici pentru gardnerella....trichomonas e boala cu transmitere sexuala, presupun ca stii, ati luat-o de undeva, unul dintre voi. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-02-12 14:38:12
Re: candida si altelema ierti ca am omis. la ultimul tratament prescris de medic in urma analizelor, medicul mi a dat ovule kilion, spalaturi cu musetel si galbenele la care am adaugat bicarbonat, flagyl cate patru o data si nizoral cate unu pe zi. daca pana acum, secretia mea era alba, acum e galbena. nu mai inteleg nimic. sunt total bulversata. ajuta-ma. Offline #10 2007-02-12 19:47:32
Re: candida si alteleazi am fost la medic pt ca asa mi a recomandat:dupa o cura de tratament si dupa menstruatie, sa revin sa vedem cum stau lucrurile. mi a luat secretie si astept analizele. pana atunci, mi a prescris metronidazol si nizoral pe care sa le iau in perioada menstruatiei pe motiv ca atunci nenorocorile alea de le am in mine ar fi mai vulnerabile. ma cam jeneaza zona, ma cam mananca si uneori ma ustura. nu stiu de unde le am luat, si gardenerela aia si trichomonasul dar oricum nu are sens acum sa mi pun astfel de intrebari desi am inteles ca e bine sa identifici cauza imbolnavirii.spune-mi te rog, un tratament adecvat pt astea pt afectiuni si sa mi zici de ce in provincie, sau cel putin la mine in oras, nu se face fungigrama?pot sa ma indop cu tot felul de medicamete care sa mi dauneze prin alte [parti si nici sa nu ma vindec. cu speranta, ca voi fi din nou ce am fost, adica un om sanatos, astept un raspuns si o solutie salvatoare. pup! Offline #11 2007-02-13 13:43:09
Re: candida si altelesincer, dupa parerea mea fungigrama e un moft...sper sa se intimple vreo minune care sa imi schimbe aceasta parere. Gardnerella trece extrem de greu. Trichomonas insa se trateaza usor. Sincer ai facut un tratament cu ovule care cica ar trata mai multe afectiuni deodata...nici in astea nu am incredere. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-02-13 14:16:21
Re: candida si altelerecomanda-mi ceva, rogu-te!spune-mi cum sa fac ca sunt la un pas de a o lua razna!am o jena cu care am inceput sa ma obisnuiesc dar nu e normal si vreau sa scap de toate astea pt a avea un bebe cat mai curand!multumesc Offline #13 2007-02-13 14:58:54
Re: candida si altelegardnerella se trateaza cu metronidazol(eu propun flagyl, 8 tablete, priza unica). Are avantajul ca trateaza si trichomonas. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-02-13 20:06:00
Re: candida si altelesi eu am de 3 zile candida, am o scurgere branzoasa, dar nu ma mananca deloc pe mine, nu te impacienta ca fiecare fata/femeie trece prin asta. nici eu nu am fost la medic pt ca nu am cum deocamdata, si mi-am luat niste ovule macmiror complex 500 de mg, cate un ovul seara, inaintea lui ma spal in vagin, crema clotrimazol la exterior de 2 ori pe zi, granule homeopate candida CH 7 luate de la farmacie homeopata cate 3 granule dimineata si 3 seara, si ma mai spal si cu ceai de pelin de 2 ori pe zi. oricum e bine sa mergi la medic sa iti faci o analiza la secretie si in functie de rezultat sa-ti dea el tratament. Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-02-13 20:08:55) #15 2007-02-13 20:13:27
Re: candida si alteledoctoressa, multumesc mult. o sa fac intocmai cum mi-ai prescris. esti de mare ajutor si mi-ar placea ca toti medicii sa fie la fel de calzi ca tine. pup!iti scriu dupa tratament.pana atunci,mai intru pe site dar nu te mai stresez ca mai ai si pe altii care au nevoie de ajutorul tau.pup si sa-ti dea Dumnezeu sanatate!sper sa vin cu vesti bune si....fara ciuperci si alte nenorociri din astea care mi-au mancat zilele si nervii! Offline #16 2007-02-13 20:23:04
Re: candida si altelebuna. citesc adesea ce scrie pe forum..acum am cateva intrebari. anul trecut aveam o infectie (usturime si durere, in interior cat si in exterior) si la analiza mi-a iesit ca am gardnerella. mi s-au prescris intai ovule flagyl si niste pastile (fasigin cred, pt mine & prieten). nu mi-a trecut. dupa vreo 2 luni ma duc iar si mi se prescriu aceleasi ovule dar nici de data asta vreun rezultat. imediat apoi incep tratament cu ovule klion, nizoral (pt mine & prieten, parca) si un unguent pimafucort. pare sa dispara pentru o vreme. Ultima oara a fost editat de roxi (2007-02-13 20:29:27) Offline #17 2007-02-13 20:33:00
Re: candida si alteledoctoressa.....spune-mi te rog de ce antifungigrama e un moft? eu am inteles ca ea te poate ajuta sa vezi la ce anume e imuna candidoza si sa faci tratamenul potrivit in loc sa incerci n tratamente fara rezultat....corecteaza-ma daca gresesc, pls....Ms! Offline #18 2007-02-13 20:35:34
Re: candida si altele
cam pana termini cu tratamentul ... asteapta eventual pana iti vine si dupa ce incepi cu pastilele nu o sa mai fie nevoie de altceva si asa o sa fie mai bine ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #19 2007-02-13 21:14:49
Re: candida si altelene dai cam putine detalii. totusi, fa un test de sarcina daca zici ca a intarziat 7 zile. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|