|
Nu esti logat.
Condiloame sau negei genitali...virusul HPV-2#20 2007-02-15 14:31:49
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVNu, daca folosesti prezervativ nu iei Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2007-02-15 18:08:27
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVDoctoressa chiar azi am fost cu iubitul meu la doctor la dermatolog si a zis sa nu ne facem probleme ca nu este HPV. El a dat alta denumire, din pacate nu am reteta la mine ca sa pot spune denumirea pe care ne-a dat-o. Ne-a dat si noua Isoprinosine si inca 2 solutii. Ne-a zis sa nu ne facem probleme ca sunt multe cazuri de genul asta, nu e nimic grav. Oare e posibil sa nu fie HPV sau sa caut un ginecolog bun si sa mai incerc un consult ca din noiembrie tot am stat asa...? Anny te intreb si pe tine cat a costat colposcopia si testul HPV de determinare a tulpinii? Si acestea le-ai facut la ginecolog, nu? Offline #22 2007-02-16 12:04:58
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVmyhaela, pe mine colposcopia m-a costat 70 RON iar testul HPV high risk 250 RON. Destul de scump, dar e bine sa le faci. Offline #23 2007-02-16 12:10:55
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVmyhaela, bine ar fi fost daca retineai ce a spus dermatologul.....si ne spuneai si noua. Astept sa te uiti pe reteta si sa ne spui...eu as avea incredere in cele spuse de el Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2007-02-16 12:57:04
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVPentru oricine a facut analiza pentru HPV - unde ati facut analiza? Eu am fost la Institutul de Virusologie "St. Nicolau" si mi-au spus ca ei fac analiza dar nu recolteaza. Sa ma duc la medicul ginecolog, el recolteaza, imi pune recipientii in brate si in cel mai scurt timp trebuie sa ma intorc la institut. Analiza costa 1 milion si tiparea 2 milioane. Nu-mi vine sa cred ca e posibil asa ceva! Asa ati patit si voi? Offline Publicitateloading...
#25 2007-02-16 15:29:23
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVDoctoressa diagnosticul pe care ni l-a dat este molluscum contagiosum, este cam acelasi lucru cu HPV sau prezinta aceleasi dezavantaje? Sa ma duc si la ginecolog sa fac un test Papanicolau? Offline #26 2007-02-16 22:16:44
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVcolposcopia pt ce se face? Offline #27 2007-02-16 22:23:51
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVhttp://www.sfatulmedicului.ro/articole/ … la_922.htm aici gasesti tot ce te intereseaza de colposcopie Offline #28 2007-02-16 23:10:08
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVam cautat si eu pe google sa vad cum arata... mi s-a facut pur si simplu rau! http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #29 2007-02-18 23:10:18
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVTrebuie sa te duci la dermatolog. Pana atunci viziteaza http://www.orgasmic.ro//index.php?optio … p;Itemid=2 Offline #30 2007-02-19 09:55:35
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVmolluscum contagiosum e cu totul altceva...nu ridica aceleasi probleme ca HPV si cel mai adesea trece singur Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #31 2007-02-19 12:34:42
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVMultumesc din suflet Doctoressa pt raspuns, adevarul e ca eram foarte speriata, din cate citisem pe net credeam ca e vorba de HPV. Insa as mai avea o intrebare: MCV poate provoca cancerul ? Sa ma duc la ginecolog sa fac un test, aceste "bubite" pot aparea si in vagin? Inca o data iti multumesc din suflet pentru rabdarea si amabilitatea cu care mi-ai raspuns. Offline #32 2007-02-19 13:14:38
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVte referi la molluscum contagiosum? El nu poate provoca cancer de col. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #33 2007-02-21 17:50:16
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPV
Inainte de a emite judecati de valoare ar fi bine sa fi mult mai bine informata, doctoressa... sau macar (daca nu verifici informatia) sa dai acea nota de improbabilitate celor spuse de tine prin adaugarea unor expresii ca: "din cate stiu eu..., poate ca..., nu stiu sigur dar... etc." Offline #34 2007-02-21 18:24:25
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVapavie, imi spui si mie te rog cum faci sa vezi daca ai acest virus (ce test)? si cum se manifesta? Offline #35 2007-02-21 18:38:51
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVmami de minuni Offline #36 2007-02-21 18:57:02
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVmersi! Offline #37 2007-02-22 12:58:54
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVapavie, cu ce am gresit????sau esti in toane proaste???? zici si tu, foarte bine, ca prin contact sexual neprotejat...rezulta ca daca el e protejat (cu prezervativ) nu iei. Sau nu mai inteleg eu limba romana? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #38 2007-02-22 14:17:52
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVAm cautat mai multe informatii despre molluscum contagiosum, insa nu am gasit prea multe. Va rog frumos care stiti spuneti-mi si mie daca prin contact sexual pot aparea acele "bubite" in vagin. Ce ma bucura mult este ceea ce mi-a zis si Doctoressa ca nu provoaca cancerul de col. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|