|
Nu esti logat.
Condiloame sau negei genitali...virusul HPV-4#58 2007-12-18 15:40:53
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVsigur ca poti face copii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #59 2007-12-18 15:43:29
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVdar adca acele condiloame vor reaparaea atunci cand voi fi insarcinata, ce se intampla? Offline #60 2007-12-18 15:45:10
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVdinidino, eu zic sa lasi drobul de sare in pace ca nu pica si, orice intrebari ai, sa le pui ginecologului tau atunci cind vine vremea lor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #61 2007-12-18 15:50:34
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVmultumesc doctoressa. Offline #62 2007-12-19 13:58:23
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVam o itrebare...ce test trebuie sa faci ca sa depistezi ce tip de candiloame ai? Offline Publicitateloading...
#63 2007-12-19 14:02:07
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVinca o intrebare: dupa cauterizare in cat timp se poate face testul pap? Offline #64 2007-12-19 20:08:44
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVmpfro ai warn pt ca nu ai editat...te rog citeste regulile...faci tiparea HPV ca sa vezi ce tulpini ai...doar anumite tulpini determina cotilodoame...si trebuie sa ti intrebi medicul cand e cel mai bine sa l faci (la pap ma refer)...dar tulpinile care determina cotilodoamele nu sunt aceleasi cu cele care determina cancerul de col...deci nu dispera... happy with him...inlove with him... Offline #65 2007-12-21 13:57:16
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVms crys_ty_na!! Offline #66 2007-12-21 14:00:55
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVcu placere...tinem pumnii happy with him...inlove with him... Offline #67 2008-01-04 22:56:00
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVBuna , vad ca aici sunt discutii numai intre doamne respectiv domnisoare , as vrea sa stiu si eu si prietena mea am avut acele codiloame si acum nu mai avem ce riscuri mai exista , adica poate sa imi reapra mie si apoi implicit si ei, sau invers ei si apoi si mie daca eu nu mai am acele codiloame am inteles ca virusul inca exista si daca fac dragoste cu o alta persoana ii va aparea ei??? .Vreau sa precizez ca am fost la dermtolog si mi dat ca tratament o solutie numita condiline atit alt fel de examen nu am mai facut sa vad ce fel de tulpini sunt sau ceva de genul , culmea este ca mie mi-au aparut primul si prietena mea nu are nimik sau cel putin nu vizibil iar problema asta ma cam tine de vreo 8 luni de zile .Partea proasta este ca sunt din Olt si acici nu prea avem cabinete serioase. Va multumesc si astept ceva info Offline #68 2008-01-04 22:58:55
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVpot reaparea indiferent de tratamentul facut. virusul ramane in organism. mami de minuni Offline #69 2008-03-06 16:05:08
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVam si eu o nelamurire. am fost depstata cu condiloame si m-am dus la un cabinet de analize sa imi fac testul. dar nu stiu sigur, care tet trebuie facut pentru depistare? Offline #70 2008-03-06 16:09:42
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVpai...daca sti sigur ca s condiloame tiparea ar trebui facuta...care l ai facut? happy with him...inlove with him... Offline #71 2008-03-06 16:31:54
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVpai high risk...asa mi-a zis asistenta de acolo si o doctorita, dar nu de specialitate. eu am crezut ca genotiparea trebuie facuta, avand in vedere ca eu nu stiu ce tip de hpv am. stiu doar ca am condiloame. trebuia genotiparea deci? Offline #72 2008-03-06 16:34:34
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVpai e ok si high risk...da n ar strica facuta si genotiparea...sa sti exact care tulpini le ai... happy with him...inlove with him... Offline #73 2008-03-06 16:35:54
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVhigh risk depisteaza doar tipurile cu risc crescut nu? adica daca am cu risc scazut nu vor aparea la acest test ? imi cer scuze pt atatea intrebari si multumesc pt raspunsuri Offline #74 2008-03-06 16:37:24
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVda...si tu daca ai condiloame e cam clar ca low risk ai...eu cel putin asa stiu...tulpinile care determina condiloame nu determina cancerul de col... happy with him...inlove with him... Offline #75 2008-03-06 16:59:30
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVaha...macar daca tot l-am facut si pe ala o sa fiu mai sigura ca nu e high risk...o sa il fac si pe cel low risk in cazul asta. multumesc mult pentru timpul acordat Offline #76 2008-03-06 17:02:45
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVcu placere...pai nu prea mai are rost sa l faci pe ala low...ca sti cum o sa iasa...mai bine faci tiparea... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|