|
Nu esti logat.
Condiloame sau negei genitali...virusul HPV-3#39 2007-02-22 14:35:28
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVda, pot aparea in vagin prin contact sexual. Uite, citeste aici: Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #40 2007-02-26 17:59:21
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVDoctoressa mai am o mica problema. Am intrebat zilele trecute la o alta rubrica daca imi poate intarzia cm din cauza tratamentului facut cu antibiotice( am luat Isoprinosine timp de 5 zile, 2 pastile de 3 ori pe zi). Normal ar fi trebuit sa-mi vina pe 17 februarie, aseara(25 februarie) am avut o scurgere mica (de culoare mai mult maronie), iar astazi tot o scurgere minora, insa nu pare a fi ciclu. Sunt ingrijorata, mai astept si sper sa inceapa ca curga normal. Sa fiu oare insarcinata? Si va mai intreb, imi fac griji daca antibioticele ar putea afecta sarcina. Offline #41 2007-02-27 16:33:16
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVpai, myhaela, tu stii daca sunt motive sa banuiesti o sarcina. Fa un test ca sa aflii. Antibioticele, marea lor majoritate, nu sunt permise in sarcina. Depinde insa si cind le-ai luat. Fa testul si in functie de el vorbeste cu un ginecolog Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #42 2007-03-01 16:22:46
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPV
Evident ca nu ai citit decat prima fraza! Nu-i nimic. Reiau doar partea elocventa a mesajului! De data asta poate citesti / cititi cu atentie!! Offline #43 2007-03-01 16:38:42
Offline Publicitateloading...
#44 2007-03-01 16:40:06
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVcontrar impresiei tale, citesc tot, cu multa atentie....intrebarea era: daca facem sex cu prezervativ, mai riscam sa ne infectam? Raspunsul meu a fost nu, la intrebarea pusa....fireste discutii putem face ani de zile, insa sincer nu am chef. Nu am gresit cu nimic, ramin la parerea mea, nu am indus pe nimeni in eroare si daca ti se pare ca poti fi de folos, fa-o, daca tot ce poti sa faci e sa incerci sa dai cu pietre in ceilalti, abtine-te, te rog Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #45 2007-03-01 19:02:21
Tocmai asta e! Daca esti infectat ...tu sau el... poti sa infectezi pe celalalt cu tot cu prezervativul ala!!!! Poate doar daca o faceti prin gaura de la gardul de lemn, caci astfel contactul labiilor tale cu zona lui genitala este limitata! Offline #46 2007-03-01 19:19:52
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVbuna..vreau si eu sa stiu dc la testul papanicolau se poate depista ca ai hpv??? stiti? sau macar dc e ceva in neregula care sa indice hpv? Offline #47 2007-03-01 19:24:13
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVda...la testul pap se poate depista virusul hpv... happy with him...inlove with him... Offline #48 2007-03-01 19:30:31
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVscuze ca insist...eu am facut pap ci mi-a iesit clasa II ...stiu ca e ok...dc ai hpv presupun ca scrie pe buletinul de analize...si d-asta eram derutata...dc e clasa II e ok nu? Offline #49 2007-03-01 19:47:19
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVasta nu styu sa ti spun ca nu sunt medic...dar maine doctoressa iti va raspunde Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-03-01 19:48:37) happy with him...inlove with him... Offline #50 2007-03-02 11:02:58
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVe ok clasa II Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #51 2007-05-15 14:55:40
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVam fost azi la medic si a descoperit aceste condiloame. partea ciudata e ca partenerul meu nu pare sa aiba nimic. am inteles ca se ia numai prin contact sexual iar la el nu e nimic vizibil si din alta parte nu aveam de unde sa iau. mi'e si frica sa ma gandesc.. din moment ce la el nu se manifesta asta inseamna ca eu voi avea mereu probleme chiar si dupa ce tratez condiloamele astea de acum? o sa fac iar si iar? ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda? Offline #52 2007-05-16 13:23:01
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVe foarte posibil sa fie si microscopice leziunile. sa mearga la dermatolog prietenul pentru investigatii ....daca tu ai, are si el. daca el nu se trateaza, exista riscul sa faci iar si iar Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #53 2007-12-18 13:23:13
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVam fost si eu descoperita ieri cu candiloame ieri! Offline #54 2007-12-18 13:33:11
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVpai de condiloame scapi prin cauterizare, ca de aia o face...de virus insa nu scapi.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #55 2007-12-18 14:56:39
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVmultumesc...... Offline #56 2007-12-18 15:12:02
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVda, poate oricind sa reapara Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #57 2007-12-18 15:32:36
Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPVintrebare pt. doctoressa. am avut si eu condiloame acuminate, doctorul la care mergeam mi le-a cauterizat. nu mi-au mai aparut, dar mi s-a spus ca trebuie sa fac in fiecare an testul papanicolau. din pacate anul trecut nu am facut. anul acesta l-am facut si rezultatul: papIII, colpita mixta. iau tratament cu cervugid (ovule) 3 luni de zile. sunt ingrijorata, nu stiu exact ce inseamna, ce efecte are...si mai ales sunt ingrijorata ca am 29 de ani si...as vrea sa fac un copil cat de curand. ma intreb daca am virusul HPV. daca il am, mai pot avea copii? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|