homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Condiloame sau negei genitali...virusul HPV-3

#39 2007-02-22 14:35:28

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: condiloame sau negei genitali...virusul HPV

da, pot aparea in vagin prin contact sexual. Uite, citeste aici:
http://www.aad.org/public/Publications/ … giosum.htm

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#40 2007-02-26 17:59:21

myhaela
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-03-15

Doctoressa mai am o mica problema. Am intrebat zilele trecute la o alta rubrica daca imi poate intarzia cm din cauza tratamentului facut cu antibiotice( am luat Isoprinosine timp de 5 zile, 2 pastile de 3 ori pe zi). Normal ar fi trebuit sa-mi vina pe 17 februarie, aseara(25 februarie) am avut o scurgere mica (de culoare mai mult maronie), iar astazi tot o scurgere minora, insa nu pare a fi ciclu. Sunt ingrijorata, mai astept si sper sa inceapa ca curga normal. Sa fiu oare insarcinata? Si va mai intreb, imi fac griji daca antibioticele ar putea afecta sarcina.

#41 2007-02-27 16:33:16

Al Pacino
Administrator

pai, myhaela, tu stii daca sunt motive sa banuiesti o sarcina. Fa un test ca sa aflii. Antibioticele, marea lor majoritate, nu sunt permise in sarcina. Depinde insa si cind le-ai luat. Fa testul si in functie de el vorbeste cu un ginecolog

#42 2007-03-01 16:22:46

apavie
Membru
Inregistrat: 2007-02-21

doctoressa a scris:

apavie, cu ce am gresit????sau esti in toane proaste???? zici si tu, foarte bine, ca prin contact sexual neprotejat...rezulta ca daca el e protejat (cu prezervativ) nu iei. Sau nu mai inteleg eu limba romana?

Evident ca nu ai citit decat prima fraza! Nu-i nimic. Reiau doar partea elocventa a mesajului! De data asta poate citesti / cititi cu atentie!!

<< (...) se poate transmite si prin simplul contact al pielii din zona pubiana. Asa ca atentie la "pettig" si la ideea ca "daca nu o facem pe bune nu are ce sa se intample". Nu numai penetrarea este riscanta ci si, daca sunteti dezbracati, simpla frecare a zonelor afectate, de alte zone.

La fel de periculoasa precum infectarea este si reinfectarea - este suficient sa te scarpini in zona infectata si apoi sa atingi alte zone sanatoase pentru a transmite virusul - sau este suficient, in timpul baii sau a dusului, sa freci cu mana zona infectata si apoi alta zona, si gata este reinfectarea ... >>

#43 2007-03-01 16:38:42

maira
Membru
Inregistrat: 2007-02-13

doctoressa a scris:

Nu, daca folosesti prezervativ nu iei

Publicitate

loading...

#44 2007-03-01 16:40:06

Al Pacino
Administrator

contrar impresiei tale, citesc tot, cu multa atentie....intrebarea era: daca facem sex cu prezervativ, mai riscam sa ne infectam? Raspunsul meu a fost nu, la intrebarea pusa....fireste discutii putem face ani de zile, insa sincer nu am chef. Nu am gresit cu nimic, ramin la parerea mea, nu am indus pe nimeni in eroare si daca ti se pare ca poti fi de folos, fa-o, daca tot ce poti sa faci e sa incerci sa dai cu pietre in ceilalti, abtine-te, te rog

#45 2007-03-01 19:02:21

apavie
Membru
Inregistrat: 2007-02-21

doctoressa a scris:

contrar impresiei tale, citesc tot, cu multa atentie....intrebarea era: daca facem sex cu prezervativ, mai riscam sa ne infectam? Raspunsul meu a fost nu, la intrebarea pusa....fireste discutii putem face ani de zile, insa sincer nu am chef. Nu am gresit cu nimic, ramin la parerea mea, nu am indus pe nimeni in eroare si daca ti se pare ca poti fi de folos, fa-o, daca tot ce poti sa faci e sa incerci sa dai cu pietre in ceilalti, abtine-te, te rog

Tocmai asta e! Daca esti infectat ...tu sau el... poti sa infectezi pe celalalt cu tot cu prezervativul ala!!!! Poate doar daca o faceti prin gaura de la gardul de lemn, caci astfel contactul labiilor tale cu zona lui genitala este limitata!
Chiar nu se intelege din ceea ce am citat ca e riscant sa te infectezi cu tot cu prezervativ?!

NU te contrazic de dragul discutiilor! Opozitia mea se vrea a fi cu caracter educativ! Tocmai pt. ca stiu cate ceva despre acest subiect, eu insami confruntandu-ma cu aceasta problema... am simtit necesar sa te contrazic, parerea ta fiind o informatie falsa.

In paralel fie spus, te respect si respect si ceea ce faci aici si rolul tau din cadrul acestui forum! Daca te-am jignit , imi cer scuze ... si daca intentia mea nu a fost inteleasa si apreciata probabil ca ma voi rezuma doar la a citi aceste posturi si nu de a participa constructiv la ele.

Multa sanatate tuturor!

#46 2007-03-01 19:19:52

dianaana
Full member
Inregistrat: 2006-07-23

buna..vreau si eu sa stiu dc la testul papanicolau se poate depista ca ai hpv??? stiti? sau macar dc e ceva in neregula care sa indice hpv?

#47 2007-03-01 19:24:13

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

da...la testul pap se poate depista virusul hpv...

happy with him...inlove with him...puss

#48 2007-03-01 19:30:31

dianaana
Full member
Inregistrat: 2006-07-23

scuze ca insist...eu am facut pap ci mi-a iesit clasa II ...stiu ca e ok...dc ai hpv presupun ca scrie pe buletinul de analize...si d-asta eram derutata...dc e clasa II e ok nu?

#49 2007-03-01 19:47:19

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

asta nu styu sa ti spun ca nu sunt medic...dar maine doctoressa iti va raspunde smile

ps: am gasit ceva aici...sper sa te lamureasca cat de cat http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 529#p67529

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-03-01 19:48:37)

happy with him...inlove with him...puss

#50 2007-03-02 11:02:58

Al Pacino
Administrator

e ok clasa II

#51 2007-05-15 14:55:40

irina99
New member
Inregistrat: 2007-03-03

am fost azi la medic si a descoperit aceste condiloame. partea ciudata e ca partenerul meu nu pare sa aiba nimic. am inteles ca se ia numai prin contact sexual iar la el nu e nimic vizibil si din alta parte nu aveam de unde sa iau. mi'e si frica sa ma gandesc.. din moment ce la el nu se manifesta asta inseamna ca eu voi avea mereu probleme chiar si dupa ce tratez condiloamele astea de acum? o sa fac iar si iar?

ce culoare are un cameleon care se uita in oglinda?

#52 2007-05-16 13:23:01

Al Pacino
Administrator

e foarte posibil sa fie si microscopice leziunile. sa mearga la dermatolog prietenul pentru investigatii ....daca tu ai, are si el. daca el nu se trateaza, exista riscul sa faci iar si iar

#53 2007-12-18 13:23:13

mpfro
New member
Inregistrat: 2007-12-17

am fost si eu descoperita ieri cu candiloame ieri!
       Mi-a spus doctorul ca trebuie cauterizate.Cele care ati avut ati efectuat aceasta procedura?
       Mi-a mai spus ca termenul de incubare si de aparitie de 3-4 luni din momentul cand ai luat virusul?este adevarat?
       Dupa cauterizre cum pot sa aflu daca am scpat de Candiloame?

UN RASPUNS VA ROG FRUMOS!!!  MS

#54 2007-12-18 13:33:11

Al Pacino
Administrator

pai de condiloame scapi prin cauterizare, ca de aia o face...de virus insa nu scapi....
crezi ca te-a mintit medicul acela cind ti-a dat informatiile cu privire la incubatie? eu nu cred ca avea vreun interes

#55 2007-12-18 14:56:39

mpfro
New member
Inregistrat: 2007-12-17

multumesc......
si ceva medicament preventiv pt partener nu exista?asta am uitat sa intreb medicul.
am inteles, scapi de candiloame,de virus nu! At inseamna ca poate oricand sa reapara? sau...?

#56 2007-12-18 15:12:02

Al Pacino
Administrator

da, poate oricind sa reapara
nu stiu sa existe nici un medicament preventiv pentru partener

#57 2007-12-18 15:32:36

dinodino
Membru
Inregistrat: 2007-12-18

intrebare pt. doctoressa. am avut si eu condiloame acuminate, doctorul la care mergeam mi le-a cauterizat. nu mi-au mai aparut, dar mi s-a spus ca trebuie sa fac in fiecare an testul papanicolau. din pacate anul trecut nu am facut. anul acesta l-am facut si rezultatul: papIII, colpita mixta. iau tratament cu cervugid (ovule) 3 luni de zile. sunt ingrijorata, nu stiu exact ce inseamna, ce efecte are...si mai ales sunt ingrijorata ca am 29 de ani si...as vrea sa fac un copil cat de curand. ma intreb daca am virusul HPV. daca il am, mai pot avea copii?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.