homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau un bebe-7

#115 2007-04-18 07:52:01

bebelul
Full member
Inregistrat: 2007-02-14

Re: vreau un bebe

din pacate nu am o veste buna!!!! doctorul a zis ca nu vede nimic la ecograf si ca dupa parerea lui, adica 99% nu sunt gravida!!! mi-a dat sa iau duphaston cate 2 pe zi, dar a zis ca daca ma doare burta ca si cum ar trebui sa vina sa mai astept 2 zile si dupa aia sa iau! sanii nu ma mai dor deloc si nu sunt intariti. singurele semne de sarcina ar fi temperatura care este tot de 37.0 intravaginala, lipsa menstrei si faptul ca am o fata curata de parca nu imi vine sa cred si bineinteles testele de sarcina care au liniuta a doua slab vizibila! eu cred ca nu imi ramane decat sa astept si sa vad ce se intampla. doctoressa ce ma sfatuiesti sa incep de azi cu duphastonul?

#116 2007-04-18 08:03:49

iaky
New member
Inregistrat: 2007-02-15

salut bebelul, cand am citi mai sus ca ai putea figravida m-am bucurat tare mult si sper sa fiiiiiii, ca tare iti doresti, eu zic ca poti incepe cu duphastonul, acesta fixeaza sarcina. nu fi stresata, trebuie sa ai rabdare, ma rog Lui Dumnezeu sa-ti dea rabdare, paa

#117 2007-04-18 08:08:32

iaky
New member

eu am fost ieri la dr si mi-a dat sa-mi refac analiza de prolactina, de luna asta trebuie sa prestez cat mai mult, ma bucur ca acum nu mai sunt asa stresata, sunt mai linistita, am speranta ca bebelul v-a aparea la momentul potrivit....

#118 2007-04-18 08:20:27

iaky
New member

doctorresa, sti cumva ca trebuie facuta analiza de prolactina in ziua a 14? dr a spus s-o fac cand vreau, un dr enodocrinolog la care merge o prietena zice ca trebuie in ziua a-14-a, ziua a 14-a imi va fi duminica,oare daca o fac maine, care e ziua a 4-a de ciclu, are ceva?

#119 2007-04-18 08:41:04

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

bebeule si eu am patit la fel. poate sarcina e prea mica si inca nu s-a instalat complet. eu zic sa nu iti pierzi speranta. e adevarat ca poate sa fie si o dereglare hormonala dar noi iti tinem puminii. sa ne tii la curent

Publicitate

loading...

#120 2007-04-18 08:43:02

bebelul
Full member

iaky iti multumesc din suflet pentru incurajari! voi incepe sa iau duphaston cu toate ca deja sunt convinsa ca si luna asta e pierduta! oricum nu trebuie sa diperam ca va veni si ziua cea buna in care vom putea da vestea mult asteptata! dara cum imi doresc sa vina odata ciclul ca sa pot sa imi fac si eu niste analiza! prolactina nu am reusit sa o dozez inca! oricum se pare ca iar s-a dereglat ciclul si ma bucuram ca dupa dostinex isi revenise! pupici la toate!
ralluka, cum adica ai patit la fel ca mine? ai ramas gravida dar nu s-a vazut la ecograf devreme? ai avut scurgeri maronii? esti graviduta acum?

Ultima oara a fost editat de bebelul (2007-04-18 10:44:22)

#121 2007-04-18 10:52:07

norishorulalb
Banat

nu sunt gravidutza din pacate pentru ca doctorul banuieste o sarcina extrauterina.
am avut scurgerii maronii care insa au fost urmate de sangerari abundente.
la tine poate sarcina acum se fixeaza si scurgerile respective sunt normale....
si noi ne dorim la fel de mult un bebe. dar noi am avut inca o pierdere de sarcina din pacate.
psihic nu stau bine deloc...si nici fizic din cate se vede.
dar sper sa ai tot norocul din lume si sa dea domnul sa ne anunti ca s-a implinit dorinta voastra.
nu fa efort, ia duphaston si nu te mai stresa...asta mi-a zis mie doctoressa si are mare dreptate.
maia steapta putin...poate bebelusul e prea mic si nu se vede la eco.
si repeta testul peste 7 zile.
sa ne tii la curent.
daca vrei sa vb cu mine id-ul meu de mess este ralucaghisa.
bafta

#122 2007-04-18 10:58:36

bebelul
Full member

iti multumesc din suflet draguta, sper sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa ne putem bucura toate de "bebei"sanatosi si frumosi atunci cand este momentul. te voi pune in lista mea de pe mess si vom tine legatura. pupici

#123 2007-04-18 10:59:22

norishorulalb
Banat

smile sa te ajute dumnezeu

#124 2007-04-18 14:05:22

iaky
New member

bebelul, colega mea e graviduza si zice ca o sarcina se vede la ecograf pe la 5 saptamani, cam asa, tu nu ai 5 sapt,iar la testul de sarcina se vede dupa 7 zile de cand ai ramas, si daca ai facut atatea teste care au iesit pozitiv, atunci = gravida.eu am facut multe teste, dar toate negativ, nici macar putin nu s-a vazut a doua liniuta, la tin, in schimb, da, pt ecograf ami ai rabdare vreo 2 saptamani, paaa, sa auzim numai de bine, paa

Ultima oara a fost editat de iaky (2007-04-18 15:37:06)

#125 2007-04-18 14:42:35

bebelul
Full member

multumesc iaky, nici nu stiu ce va fi, cel putin acum ma doare burta si am senzatie ca acu acu curge artileria grea.......chestia ca imi este rau parca imi vine sa vomit! imi vine sa plang nu alta de starile astea!!!! m-am saturat! de-ar veni odata , sau sa nu imi mai vina 9 luni ......ca atat ma chinuie nici asa nici asa! eu zic ca dupa simptome trebuie sa vina" rushii"! oricum va multumesc ca sunteti alaturi de mine si ma incurajati!!!!

#126 2007-04-18 15:35:27

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

bebelul, simptomele astea pot sa apara si daca esti insarcinata.Asa am patit si eu.Dar testul de sarcina pozitiv arata clar ca esti graviduta.Iti urez sarcina usoara si un bebe sanatos!

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#127 2007-04-18 15:38:26

anca_
Full member
Inregistrat: 2006-09-23

bebelul, sarcina daca e, e prea mica sa se vada la ecograf...asa ca, pana iti vine menstruatia, avand in vedere testul acela cu 2 linii, poti fi insarcinata
eu iti tin pumnii sa fie bine
si daca nu iese de data asta, sigur va iesi data viitoare. e loc sub soare pentru toti smile

incearca sa fii optimista si sa iti pastrezi speranta, oricat de greu iti vine acum

#128 2007-04-18 16:25:09

bebelul
Full member

multumesc din suflet dragutele mele! am niste crampe care tin cam 2-3 minute si ma lasa. mi se face rau si imi revin!!!! Doamne tare ciudat!!!! pupici la toate
doctoressa daca scurgerea maronie a incetat din dimineata asta, am o scurgere mai mult galbena, e rau ca am inceput sa iau duphaston. am luat ieri 2 si azi dimineata 1? multumesc! m-am gandit sa ma duc sa imi fac si un test beta hcg? ca oricum inca mai sunt dubii!!! spunea cineva ca daca am inceput sa iau duphaston ciclulu oricum nu imi va mai veni decat dupa ce termin cu medicamentul si de acum testele de sarcina vor iesi tot pozitive, e adevarat?

Ultima oara a fost editat de bebelul (2007-04-19 12:10:52)

#129 2007-04-19 14:29:03

bebelul
Full member

Doctoressa ma doare tare rau burta si ma inteapa in partea dreapta ca durerea de apendice. parca durerea imi provoaca rau. sanii ma dor in laterale cand apas si nu mai suport chestia aia dura de la sutien, cea care sustine sanii, arcul ala! pot sa iau no-spa pentru durere? in a cata saptamana as fi daca ultimul ciclu a fost in 19 martie? imi cer scuze pt mesajele consecutive, dar numai tu ma poti linisti! multumesc mult!!!!

#130 2007-04-19 15:44:46

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

testele de sarcina vor iesi pozitive atita timp cit e sarcina pentru ca ele sunt teste beta hcg(doar ca e vorba de prezenta hormonului in urina) Daca e o sarcina care sta sa se piarda, duphaston o va fixa. eu am zis sa vorbesti cu medicul tau si sa il intrebi ce sa faci, nu sa iei duphaston dupa ureche.
cu durerile de burta, iar zic sa mergi la ginecolog, cit mai repede, neaparat! Ai putea lua no-spa, insa ma tem sa nu ascundem vreo problema in felul asta.
durerile de sini sunt normale. Nu mai purta sutien cu balena.
Insist sa mergi sa vorbesti cu medicul tau. Intelege ca eu pot gresi foarte usor, nu te-am consultat si deci nu iti pot recomanda tratamente. Mergi la ginecolog!
Daca ultima menstra a aparut in 19 martie, sarcina ar avea 4 sapt jumate

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#131 2007-04-19 15:57:27

bebelul
Full member

doctoressa am fost la doctor, el mi-a dat duphaston, 2/zi si tot el mi-a facut eco transvaginala sau cum se cheama! dupa parerea lui adica 99% nu sunt gravida dar nici nu isi poate explica de ce testele ies slab pozitiv. am crezut ca am scris chestia asta. am fost la control in 17.04. el a zis ca se vede un punct mic negru dar nu crede sa ii sarcina1 mi-a dat sa iau duphaston 10 zile! multumesc

#132 2007-04-19 16:07:52

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

atunci hai sa facem asa, daca ai fost deja la medic. Poate ai scris si nu am vazut eu. Iarta-ma. Sa mai asteptam 2 sapt, ia no-spa pentru durerile de burta, dar nu abuza

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#133 2007-04-19 16:10:51

bebelul
Full member

da am scris acum m-am uitat si eu in urma ca ma gandeam ca poate am uitat sa scriu. oricum nu asta e important, ci ca esti prompta si putem sa ne lamurim si noi. acum nu ma mai doare burta deloc. voi lua chiar cand nu mai pot, ok? doctoressa ce sfat imi dai sa ma duc sa-mi fac un beta hcg maine dimineata, sau sa mai iau un test de sarcina?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.