|
Nu esti logat.
Vreau un bebe-8#134 2007-04-19 16:49:46
Re: vreau un bebefa beta hcg-ul daca vrei tu. La virsta asa mica, omul ala nu avea ce vedea la echo....Daca era sa fie menstra singerarea asta, duphastonul asta nu ti-o oprea. Cu no-spa, asa te rugam, sa iei doar daca te doare rau. Din nefericire nu mai reusesc sa fiu asa de prompta....mi s-au aglomerat prea multe Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #135 2007-04-20 08:08:02
Re: vreau un bebedoctoressa am mai facut un test surecheck azi dimineata sunt in ziua 33 a ciclului, dupa 5 min a aparut liniuta mai vizibila decat a fost vreo data , dar tot nu era asa intens colorata ca prima! azi noapte am facut o criza de burta de am crezut ca voi merge la urgenta, am transpirat din cap pana in picioare si parca imi amortise tot corpul. am luat un no-spa si cred ca in cateva minute m-am linistit. ma tot gandesc ce sunt cu durerile astea asa puternice? cand voi putea merge la doctor sa fac un ecograf, ca parca pana nu imi spune si medicul si pana nu vad si eu pe ecran bebe meu nu sunt linistita. vreau sa ma asigure ca e totul ok si ca s-a fixat bine! ma rog la Doamne Doamne sa ma ajute sa fac un bebe sanatos si frumos. va pup si mulutmesc! Offline #136 2007-04-20 12:02:52
Re: vreau un bebeIn jur de 1 mai vei putea face echo, ca sa si aflii ceva. Durerile se pot justifica prin riscul de avort. Tin pumnii strinsi sa fie bine pina la urma Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #137 2007-04-22 10:22:54
Re: vreau un bebemultumesc din suflet doctoressa! sa dea Dumnezeu sa fie bine. azi m-am mai linistit, nu ma mai doare asa burta! ma rog in fiecare minut sa fie bine. la toate va doresc sa faceti burtica cat mai repede si sa fie super bine, sa facem bebei sanatosi si frumosi! va pup Offline Publicitateloading...
#139 2007-04-23 14:15:24
Re: vreau un bebedoctoressa cand sa fac analizele care le fac gravidutele? mi le da ginecologul sau medicul de familie? daca s-ar fi intamplat ceva rau cu bebelusul meu de la durerile de burta trebuia sa apara ceva semne, stiu eu scurgeri sau altceva de genul asta? azi ma simt mai bine . in weak-end am mai luat no-spa, dar nu am exagerat. te rog imi poti spune daca sa iau acid folic??? eu am luat acid folic si vitamina E, cam vreo 2 luni si ceva pentru ca asa a spus doctorul cand am fost in decembrie la el si a auzit ca vreau un bebe! dar doctorul la care am fost in decembrie a fost unul si cel la care am fost saptamana trecuta este altul! adevarul ca nici nu stiu la care sa ma duc pe perioada sarcinii, ca fiecare are parerile lui si fiecare da ce vrea!!!!!! oricum eu am fost la cel de-al doilea pt ca avea ecograf mai performant, dar parca m-a dezamagit, pt ca doctoressa nu ti-am spus dar a confundat nodul calcifiat pe care i-l am de ceva ani cu un ovar si a zis ca am ovar micropolichistic. am vrut sa-l intreb " de ani de zile de cand vin la el nu a vazut asa ceva?????" oricum el era preocupat de cum functioaneaza ecograful! si cand i-am zis ca eu cred ca acela este nodulul s-a uitat la mine putin rusinat si a zis " da am confundat nodulul cu ovarul!!!!" e posibil asa ceva???? Offline #140 2007-04-23 20:44:53
Re: vreau un bebesi eu imi doresc un bebe dar de 1 an nimic nimic am fost la ginecolog si mia dat un tratament cu antibiotice dar nu mai tin minte ce anume apoi mia zis sa imi iau temperatura ca sa pot sa flu cand sunt la ovulatie mi-am luat temperatura dar nu crestea deloc ce sa mai fac te rog sa imi dai un sfat doctoressa Offline #141 2007-04-24 10:09:23
Re: vreau un bebedostoressa, nashira salvati-ma.....am primit rezultatele de la beta hcg...818.98 mlU/ml? ce ziceti de valoare asta. e facut in ziua 33 a ciclului! valoarea e incercuita, dar daca ma uit la incadrari de valori minime si maxime avem: Ultima oara a fost editat de bebelul (2007-04-24 11:11:33) Offline #142 2007-04-24 10:13:17
Re: vreau un bebeeu habar n-am ce inseamna. las pe cine se pricepe. Nobody home Offline #143 2007-04-24 10:37:17
Re: vreau un bebeinseamna clar ca e sarcina. laboratorul respectiv se pare ca nu avea valori de referinta si pt sub 4 luni. avand in vedere ca in mod normal valoarea hcg e 0 (in lipsa sarcinii) -> la tine e clar sarcina. daca zici ca esti in ziua 33 ai fi in 4 saptamani spre 5 Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-04-24 10:37:46) mami de minuni Offline #144 2007-04-24 10:41:50
Re: vreau un bebeeu_vreau, dar oare de ce este incercuita valorea respectiva. ca de obicei cand imi faceam analize sange, urina si altele ce era incercuit era ceva rau , adica ori era valoare prea mica ori prea mare nu se incadra in valorile puse de ei. stii ce vreau sa zic, nu? asa iti dadeai seama ca ai lipsa de calciu sau ca esti anemic! normal daca ovulatia a avut loc dupa data de 1 aprilie sarcina e chiar mica, nu? pupici la toate Offline #145 2007-04-24 10:58:26
Re: vreau un bebee incercuit pt a atrage atentia ca e clar sarcina. e prima data cand vad un rezultat de la un laborator cu valori de referinta de la 4 luni in sus. de obicei au de la 4 saptamani in sus...in fine...sarcina ta este in 4 spre 5 saptamani clar avand in vedere valorile de referinta internationale: mami de minuni Offline #146 2007-04-24 11:07:25
Re: vreau un bebescuze erau saptamani acum vad is eu nebunica Offline #147 2007-04-24 11:19:30
Re: vreau un bebedeci au cu totul alte valori decat cele internationale... mami de minuni Offline #148 2007-04-24 11:22:36
Re: vreau un bebeultima menstruatie am avut-o in 19 martie si ovulatia a fost dupa temperatura prin 4 aprilie! tocmai de aia cred ca nu sunt pentru ca eu am prestat in 1.04 si dupa aia deloc ca m-a napadit candida! adica nu ca nu cred dar este o minune sa traiasca atat spermatozoizii! cu toate ca semnele de sarcina sunt pe mine!!!!! Ultima oara a fost editat de bebelul (2007-04-24 11:27:23) Offline #149 2007-04-24 11:30:44
Re: vreau un beben-ai cum sa nu fii avand in vedere valoare care a iesit. excludeai sarcina daca valoarea era 0. sunt 36 zile, respectiv 5 saptamani de amenoree dupa calculul meu. mergi la medic si vezi ce spune si el. in mod normal ar trebui sa mai faci un hcg dupa 72 de ore si de vazut daca creste valoarea cum ar fi normal. mami de minuni Offline #150 2007-04-24 11:32:24
Re: vreau un bebeaha....oricum azi sun la medic si ma programez cat de repede poate! ar trebui sa se vada la ecograf, nu? pupici dulci Offline #151 2007-04-24 11:33:59
Re: vreau un bebede obicei se vede la echo de la 6 saptamani in sus, dar nu este exclus sa se vada si acum. mami de minuni Offline #152 2007-04-24 11:44:57
Re: vreau un bebeok va pupic pe toate...si astept si parerea doctoressei daca se milostiveste de mine sa ma clarifice un pic!!! pa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|