|
Nu esti logat.
Cineva student la litere.....-2#20 2007-02-20 11:38:25
Re: cineva student la litere.....nu e adevarat....orice facultate ai termina, daca iti merge un pic mintea poti avea meserie banoasa sau satisfactii. Pain is inevitable, suffering is optional. Offline #21 2007-02-20 11:42:11
Re: cineva student la litere.....dark_ky chiar ieri profa de spaniola care are 26 de ani ne spunea ca nu prea se cauta in domeniul nostru.Si m-am mai convins o data cand au venit niste reviste ptr recrutare studenti si se cerea numai pe real..pe cuvantul meu daca am vazut vreun job pe uman.Dar oricum se invata prea mult fata de alte facultati...si se invata materii fara nici o treaba..de ex civilizatie spaniola noi invatam ce fac ei cand au fiesta etc..tampenii de genu ca o sa predau eu vreodata vreunui copil chestia asta. Offline #22 2007-02-20 13:15:34
Re: cineva student la litere.....dark_ky, daca-ti merge mintea poti la fel de bine sa nu faci nici o facultate, n-ai mai pierde timpul studiind ci muncind.. Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti. Offline #23 2007-02-20 13:47:34
Re: cineva student la litere.....pai nici eu nu ma inteleg bn cu matematica de ce crezi ca am ales litere??am terminat la o clasa de uman si n-am avut multe optiuni.As fi dorit insa o alta facultate da asta e...nici nu fortez nota sa dau la o facultate ,sa o termini da eu sa nu am nici o treaba cu ea Offline #24 2007-02-20 16:17:26
Re: cineva student la litere.....Butterfly20 Raluca face..sau a facut...27..... 6 ani de dragoste Offline Publicitateloading...
#25 2007-02-20 18:16:38
Re: cineva student la litere.....mie nu mi se pare kestia asta cu profilu real...k si-ar gasi mai repede..tocmai..sunt o gramada.. de ex la mine in liceu toti care-s la real se duc la ASE,nu mi se pare asa mare brnza... Si yo incerc sa subliniez k nu vreau sa ma duc la litere ca sa fac 2 limbi straine..as vrea sa-mi fac un master in publicitate dupa aceea...adik ma gandesc k sunt totusi sectii care ar trebui sa-ti deschida niste oportunitati.. asa k reiau intrebarea in alt mod- De sectie relatii publice si comunicare sau eventual relatii internationale si studii europene ce stiti? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #26 2007-02-20 20:18:41
Re: cineva student la litere.....Leilana, si eu vreau sa dau anul asta la litere la comunicare...au fost oameni care mi-au recomandat-o, in plus mi-o recomand si eu. eu sunt acum anul 1 si la mk si o sa le fac in paralel in speranta ca ma va ajuta mai mult. intra pe site-ul de la facultate, am vazut ca prin aprilie va fi „Zilele Porţilor Deschise” in care se va prezenta facultatea, implicit sectiile de comunicare si rel internationale. cred ca vom afla mai multe atunci bafta la invatat si poate o sa fim colege Pain is inevitable, suffering is optional. Offline #27 2007-02-21 14:22:25
Re: cineva student la litere.....draky-ky esti din bucuresti? ma bucur in sfarsit sa gasesc pe cineva care sa fie de acord cu ce zik si yo..site-ul facultatii e foaartee prost,listele nu sunt up-datate si etc... vreau sa trec zilele astea personal pe la facultate sa vad ce mai e nou si sa ma interes dak se mai face asta cu zilele portilor deschise sa dea domnu sa fim colege... apropo,tu la ce limba straina dai? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #28 2007-02-21 17:57:04
Re: cineva student la litere.....sunt din ploiesti, dar m-am mutat de cateva luni in buc...pai daca treci pe la facultate poate imi zici si mie ce ai aflat sper totusi ca evenimentul ala sa aibe loc in aprilie...ca limba straina dau engleza... Pain is inevitable, suffering is optional. Offline #29 2007-02-21 21:30:05
Re: cineva student la litere.....oricum anuntzu de pe pagina cu zilele portilor deschise e de anu trecut..asta e singurul lucru foarte nasol..au cea mai nasoala sursa de info on-line..dar in rest stiu k e o facultate buna..problema e k vroiam sa stiu ceva mai concret despre sectia de comunicare.. apropo de asta,de ce litere? de ex,yos cu romana de knd ma stiu.. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #30 2007-02-21 22:47:46
Re: cineva student la litere.....pai si eu sunt cu romana de cand ma stiu, chiar daca am facut un liceu real, din pacate...nu ne nastem toti matematicieni si nu toata lumea se invarte in jurul matematicii. de aceea imi reiau drumul catre uman Ultima oara a fost editat de dark_ky (2007-02-21 22:48:08) Pain is inevitable, suffering is optional. Offline #31 2010-05-20 22:40:20
Re: cineva student la litere.....fetelor (care ştiţi), la Litere se face sport? Mă contraziceam cu cineva şi să vedem cine are dreptate. Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #32 2010-05-20 23:16:52
Re: cineva student la litere.....da, se face. stiu pe cineva in sibiu la litere si face, a avut si restanta iubesc si sunt iubita Offline #33 2010-05-20 23:52:15
Re: cineva student la litere.....la bucuresti nu se face. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #34 2010-05-21 15:27:32
Re: cineva student la litere.....depinde. They can because they think they can. Offline #35 2010-05-23 00:31:25
Re: cineva student la litere.....Si eu sunt la litere (romana-germana). E destul de aiurea. Si da, se face sport. Dar nu toti anii de facultate si cum a zis si OneOnly, trebuie un nr de prezente. Ceea ce mi se cuvine mie, nu-mi poate lua nimeni! Offline #36 2010-05-23 02:07:44
Re: cineva student la litere.....offtopic: sakura esti la ovidius nu ??? Offline #37 2010-05-25 17:56:40
Re: cineva student la litere.....
Da la Ovidius. Imi mananca zilele. Ceea ce mi se cuvine mie, nu-mi poate lua nimeni! Offline #38 2010-05-25 22:18:33
Re: cineva student la litere.....Uite ca nici in economie si nici in juridic nu mai merge si mie imi vine sa fac limbi straine, pasiunea dintai. Ce parere aveti??? In ideea ca o sa predau la diverse institutii ulterior sau o sa imi deschid cabinet de traduceri... Tot se face numai 3 ani acum, nu 5 cat am facut eu din fiecare... Ultima oara a fost editat de daliana (2010-05-25 22:19:01) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|