homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cineva student la litere.....-3

#39 2010-05-26 18:00:52

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: cineva student la litere.....

sakura.haruno a scris:

Melany1 a scris:

offtopic: sakura esti la ovidius nu ???
eu am terminat litere pe engleza spaniola si nu stiu nici acum ce a fost in capu meu de am dat la ovidius...multi cu capu prin facultatea aia
eu mi-am luat scutire la sport si gata

Da la Ovidius. Imi mananca zilele.  popa

mare greseala rotfl
ce naiba sa faci cu literele majoritatea ajung profesori- ma refer la colegii mei
hai poate ajungi traducator la o firma..in rest nu e treaba
mai bine reorienteaza-te ptr ca acum in zilele noastre majoritatea stiu o limba straina daca nu mai multe

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-05-26 18:02:15)

#40 2010-05-26 18:17:46

sakura.haruno
Full member
De la: Constanta
Inregistrat: 2010-03-31

Melany1 a scris:

sakura.haruno a scris:

Melany1 a scris:

eu am terminat litere pe engleza spaniola si nu stiu nici acum ce a fost in capu meu de am dat la ovidius...multi cu capu prin facultatea aia

mare greseala rotfl
ce naiba sa faci cu literele majoritatea ajung profesori- ma refer la colegii mei
mai bine reorienteaza-te ptr ca acum in zilele noastre majoritatea stiu o limba straina daca nu mai multe

Eu sunt bazata pe romana-germana. smile Si am de gand sa lucrez la o editura sau in televiziune. In nici un caz nu o sa fiu profesoara. Nu e de mine.

Ceea ce mi se cuvine mie, nu-mi poate lua nimeni!

#41 2010-05-26 18:22:31

Melany1
Banat

editura poate...
televiziune cam greu daca nu ai pile si pile bune...poate ai avea o sansa sa mergi la Bucuresti..
nu am vazut joburi la edituri sau tv in Cta

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-05-26 18:22:50)

#42 2010-05-26 18:24:33

sakura.haruno
Full member
De la: Constanta
Inregistrat: 2010-03-31

Melany1 a scris:

nu am vazut joburi la edituri sau tv in Cta

Eu da. Si destul de des. big_smile

Ceea ce mi se cuvine mie, nu-mi poate lua nimeni!

#43 2010-05-26 20:08:47

Melany1
Banat

unde ai vazut?

Publicitate

loading...

#44 2010-05-27 13:46:47

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Melany1 a scris:

sakura.haruno a scris:

Melany1 a scris:

mare greseala rotfl

Majoritatea au impresia ca daca pot lega cateva fraze intr-o limba, gata 'stiu' limba.
Cel putin la engleza toata lumea se crede mare cunoscatoare.
E diferenta de la cer la pamant intre asta si a cunoaste cu adevarat o limba, diferenta masurabila in ani de studiu lingvistic si cultural.

They can because they think they can.

#45 2010-05-27 14:57:11

Melany1
Banat

stiu ff multi cre au atestat pe o limba ,atestat recunoscut ...nu cursuri de 2 lei
una e sa stii 2-3 fraze si alta e sa te descurci bine..ca nu cred ca te intreaba nimeni ce ai facut la limba engleza contemporana (teorie) sau la literatura...

#46 2010-08-08 11:53:51

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

fetelor, nu ştiţi c?nd se fac ?nscrierile pt cămin la UBB (Cluj), fac. de litere ?

Pe net n-am văzut să scrie nimic, la telefon nu s-a obosit să răspundă nimeni şi la ei nu pot ajunge, fiindcă sunt plecată din ţară..
Mulţumesc!  smile

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#47 2010-08-08 12:28:32

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

Scarlet_Autumn a scris:

fetelor, nu ştiţi c?nd se fac ?nscrierile pt cămin la UBB (Cluj), fac. de litere ?

Pe net n-am văzut să scrie nimic, la telefon nu s-a obosit să răspundă nimeni şi la ei nu pot ajunge, fiindcă sunt plecată din ţară..
Mulţumesc!  smile

se fac tarziu, dupa ce are loc si admiterea din septembrie... si e aiurea, pentru ca afli daca ai prins camin cu o saptamana inainte sa inceapa facultatea, cand nu prea mai ai timp sa gasesti chirie daca nu prinzi. O sa apara pe site-ul facultatii detalii, dar mai peste vreo luna si ceva

#48 2010-08-27 13:55:45

taisha
Hero member

scarlet, am vazut ca site-ul facultatii nu l-au mai actualizat de mult,  dar noua ne-au transmis pe grupurile yahoo, ca cererile pentru camin se vor depune intre 1-5 septembrie, deci sapt viitoare.
desi, nu stiu daca voi din anul 1 mai puneti cereri. Noi anul trecut am bifat doar in fisa aia de inscriere la fac, daca vrem sau nu sa beneficiem de camin. Dar zic ca mai bine e sa dai un tel la fac, sa stii sigur o treaba

#49 2010-09-02 18:30:38

Scarlet_Autumn
Sr. member

taisha a scris:

scarlet, am vazut ca site-ul facultatii nu l-au mai actualizat de mult,  dar noua ne-au transmis pe grupurile yahoo, ca cererile pentru camin se vor depune intre 1-5 septembrie, deci sapt viitoare.
desi, nu stiu daca voi din anul 1 mai puneti cereri. Noi anul trecut am bifat doar in fisa aia de inscriere la fac, daca vrem sau nu sa beneficiem de camin. Dar zic ca mai bine e sa dai un tel la fac, sa stii sigur o treaba

taisha, multumesc mult....
nu stiu ce sa fac, la telefon nu raspunde nimeni, pe site n-au afisat nimic referitor la camine.. sa ma duc oare maine pana acolo sa vad? neutral

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#50 2010-09-04 09:32:06

taisha
Hero member

scarlet, imi pare rau ca rasp de-abia acum, dar am fost plecata si nu am vazut topicul
eu am fost ieri in cluj si am pus cerere, voi, cei de anul 1, nu mai puneti nimic. Era o fata in fata mea care a intrebat, si secretara i-a zis, ca voi deja ati completat in formularul ala de admitere daca vreti sau nu cazare. Cererile sunt numai pt studentii de anul 2, 3, de altfel si cererea e forumlata de asa natura. Trebuie sa completezi mediile, numarul de credite, restantele, caminul si camera unde ai stat etc

#51 2010-09-07 15:27:08

Scarlet_Autumn
Sr. member

mersi taisha, am fost ieri la cluj si a trebuit sa completam cererea pt camin. acum o sa astept sa vad daca si prind loc..  smile

Ultima oara a fost editat de Scarlet_Autumn (2010-09-07 15:27:25)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.