|
Nu esti logat.
Intrebare pentru doctoressa - condiloame#1 2007-02-21 10:35:37
intrebare pentru doctoressa - condiloameMi-a aparut un nou condilom in zona perianala si abia luni merg la medicul meu dermatolog, care mi-a facut pana acum doua interventii cu laser CO2 si trei aplicatii cu podofilina in zona labiilor. Este bine daca pana atunci aplic condilyne? Mi-e teama sa nu evolueze pana luni la stadiul conopidiform si sa-mi faca iar laser. Offline #2 2007-02-21 11:13:32
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameaplica, sigur. Vezi insa ca nu e in regula. Ori le tot iei de la un partener cu leziuni active ori imunitatea ta lasa de dorit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-02-21 11:26:58
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamepai fac un tratament cu Isoprinosine (10 zile) si Spirulina (20 zile) timp de trei luni (mai am doua) si incerc sa am un stil de viata cat mai sanatos. Ar trebui sa ajute nu? prietenul meu a avut doar doua pe care i le-a indepartat cu laserul si nu i-au mai aparut. E bine totusi ca dupa colposcopie nu mi-a iesit nimic pe col, totusi nu pot sa nu fiu stresata ca poate reaparea Ultima oara a fost editat de Anny (2007-02-21 11:47:19) Offline #4 2007-02-21 11:48:04
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamesigur ca poate reaparea....si ar fi trebuit sa nu reapara acum. Deci cauta in amanunt de ce reapare(parteneri sexuali ai tai si ai partenerului stabil) Nu e de joaca Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-02-21 12:29:30
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamedaca fac o recapitulare, totul a inceput in ianuarie, cand am constat ca le am, am facut laser de doua ori (lui nu i-a dat tratament profilactic), iar ultima aplicatie cu podofilina a fost saptamana trecuta, numai ca p-asta cred ca nu a observat-o doctorul (nu stiu). Contact sexual am avut abia saptamana asta, dupa aproape doua luni si a fost si protejat. De luat virusul sigur l-am luat de la el, pt ca a fost singurul partener dupa patru ani si al doilea in viata mea. Nu stiu ce sa mai zic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-21 14:14:26
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameeu ma confrunt cu problema asta de mult, am facut un test HPV care a iesit negativ, in iulie 2005, am luat imunostim, la inceput (2003) am facut si aplicatii cu podofilina intern, ce tratamente mai aveti pentru asa ceva? pentru extern ce folositi? Offline #7 2007-02-22 13:09:36
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamepai, eu am doar la exterior si am facut 2 interventii cu laser (pt cele mai mari), 3 aplicatii cu podofilina si Condyline. Am inteles ca mai este si electrocauterizarea, crioterapia si in injectarea cu nu stiu ce substanta.Toate sunt considerate tratamente la fel de bune, dar problema ramane daca nu-ti intaresti sistemul imunitar. Si sa ai mare grija cu partenerii. Sunt o mare pacoste aceste condiloame!! Offline #8 2007-02-27 11:40:58
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameDraga Doctoressa, am fost la dermatologul meu si mi-a spus ca acele condiloame existau deja dar erau invizibile si au evoluat. dupa aplicatia cu condyline mi-au disparut. De acum incolo trebuie sa ma ingrijesc sa numai reapara. Mi s-a recomandat sa fac si un tratament homeopat. Cat de eficiente sunt aceste tratamente? Offline #9 2007-02-27 12:00:22
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameAnny dar tu cand te-ai dus la dermatolog ti-a spus ca e vb de virusul HPV? Eu, initial din ce citisem si gasisem pe net, credeam ca e vorba si la mine de HPV, dar doctorul mi-a zis ca am molluscum contagiosum, sunt tot niste bubite ca niste negei, iar de HPV mi-a zis ca ar arata ca niste negei micuti unul langa altul, formand o floare sau o conopida micuta. La tine cum sunt, alaturati? Scuza-ma dar te intreb pt ca zilele astea am fost cam "prapastioasa" si mi-am facut tot felul de ganduri... Offline #10 2007-02-27 13:45:52
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameDiagnosticul a fost: "condiloame genitale". La mine au fost niste bubite mici de culoare roz, care daca evolueaza sunt ca niste creste de cocos dar nu au fost alaturate. La mine doar cateva au evoluat asa si mi le-a cauterizat cu laserul. Unele sunt insa aproape invizibile, si mi-au pus podofilina. Daca doctorul ti-a spus ca e Moluscum inseamna ca asta e si din cate am intels tratamentele pentru cele doua afectiuni sunt asemanatoare. Nu strica insa sa faci si un control ginecologic si un papanicolau. Offline #11 2007-02-27 15:59:45
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameSa ne intelegem....bolile cu transmitere sexuala(venerice) sunt specialitatea dermatologului....fireste ca mai multe specialitati medicale, izbindu-se de ele, stiu mai mult sau mai putin despre ele. Dermatologul insa, stie cel mai mult, e specialitatea lui Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-03-06 12:58:09
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamein momentul de fata(cam de un 1 an) nu am contact sexual, insa mi-e groaza sa-mi gasesc pe cineva din cauza acestor condiloame; ma gandesc ca nu pot avea o viata sexuala normala, ar tb sa folosesc prezervativ de fiecare data, viata de familie nici nu-mi inchipui. Copii ai voie sa faci? sau ce ar tb sa fac sa pot trai normal? Offline #13 2007-03-06 15:07:49
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamepoti sa faci si copii poti avea si viata sexuala normala si viata de familie. Important e sa nu ai leziuni active Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-03-06 20:44:21
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloamemultumesc mult pentru uncurajari Offline #15 2007-03-14 11:59:38
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameAs vrea sa relatez o patanie ciudata. Offline #16 2007-03-14 12:07:21
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameNu ar trebui sa doara. Se recolteaza de la nivelul colului. Nu stiu cit costa, e in functie de tarifele practicate de clinica la care mergi. Se flolosesc valvele, altfel nu ai avea cum sa tii vaginul deschis Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-04-09 22:57:03
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameBuna seara, Offline #18 2007-04-14 13:35:18
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameDaca zici ca faci febra dupa ce faci vaccinul nu stiu cat e de bine... Ai grija de tine si fii tare, trebuie... Offline #19 2007-06-14 13:01:42
Re: intrebare pentru doctoressa - condiloameMihaela..nu poti sa iti inchipui cat ma bucur ca am gasit pe cineva cu care pot sa ma sftuiesc in legatura cu Isorel..eu sunt in aceeasi situatie..insa din pacate la mine nu e vb doar de niste codiloame.ci de o rana pe col si de tulpina de virus 16 care da cancer de col...ieri am fost si eu la aceeasi dr Voiculescu care mi-a zis ca va trebui sa imi faca conizatie..insa mie pap imi iese de fiecare data foarte bine.. Ultima oara a fost editat de so_sweet (2007-06-14 13:04:44) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|