|
Nu esti logat.
Operatiile estetice#1 2007-02-21 15:27:03
operatiile esteticeCe parere aveti despre operatiile estetice?ati apela la ele? Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #2 2007-02-21 15:28:34
Re: operatiile esteticeeu nu as face. poate, dupa ce nasc, mi-as ridica la loc sanii daca ar fi cazul (doar ridicat, nu si marit). dar si asa, as sta mult sa ma gandesc inainte s-o fac. Nobody home Offline #3 2007-02-21 15:36:30
Re: operatiile esteticesi eu cred k as umbla la sani daca s-ar lasa rau. si la nas m-ar tenta un pic desi cred k sunt mai mult eu paranoica http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #4 2007-02-21 15:39:27
Re: operatiile esteticesi eu mi as ridica sanii un pic...si as mai scoate din vergeturi (mi au aparut dupa o operatie...) Cocorosie! Offline #5 2007-02-21 15:53:20
Re: operatiile esteticedupa ce am vazut p[e Discoveri cum decurg operatiile estetice si cum se chinuie pacientii in perioada postoperatorie nu cred ca as face Offline Publicitateloading...
#6 2007-02-21 15:55:52
Re: operatiile esteticeeu tot asa la ridicarea sanilor as umbla dupa nastere daca e, la celulita si vergeturi daca ar fi cazul, dar imi este frica de durerile acelea groaznice. #7 2007-02-21 16:08:18
Re: operatiile esteticeeu las vergiturile sa traiasca si ele ca nu sunt chiar asa groaznice si sani acum sunt la locul lor si daca nu sunt prea mari nu cred ca are ce sa se lase sper daca ar fi sa nasc. dar cel mai groaza mi-e de celulita si la sarcina sigur se mai depune un strat. dar am sa merg la un nutritionist sa-mi faca un regim potrivit ca sa nu avem lipsuri nici eu nici bebe si nici sa nu se depuna si pofte sper sa nu am prea mari. dar in cazuri extreme as apele la astfel de operatii. mi-e frica de interventii chirurgicale. n-am fost niciodata in spital. si medicamente nu stiu daca am luat vreodata. cred ca din cauza ca sunt vegetariana. Offline #8 2007-02-21 16:13:26
Re: operatiile esteticeEu am facut o operatie de marire de sani la varsta de 18 ani.. durerile au fost minime si au durat 6-8 zile , am avut o problema doar cu amortitul mainii unde mi-a fost facuta anestezia.. m-a tinut vreo 3 saptamani. Dar acum totul e bine si sunt f incantata de operatie mai ales k eu aveam si o problema la piept de asta am apelat de la varsta asta asa frageda. acum am 19 ani si sunt mandra de sanii mei de 2900 Eur . A si eu imi voi face operatie de rinoplastie in curand, sunt convinsa de asta si o sa apelez la acelasi doctor , pt k are maini de aur. Daca ai posibilitatea, ocazia si daca vrei cu adevarat sa-ti faci aceasta skimbare, fa-o dar intereseaza-te bine despre clinica si despre cum profesionalismul de care da dovada doctorul. recomandarea mea : Doctorul Stan, Bacau CMS www.cms.ro Offline #9 2007-02-21 16:17:40
Re: operatiile esteticeam auzit de domnul doctor, este intr-adevar cel mai bun din cate stiu. si doctorita Jianu. #10 2007-02-21 16:47:56
Re: operatiile esteticeSi eu as umbla la nas.. nu e el asa de nasol, da e loc si de mai bine #11 2007-02-21 16:50:26
Re: operatiile esteticeeu mi-am facut la 18 ani o rinoplastie, sunt mai mult decat incantata si as mai apela la chirurgia estetica daca ar fi cazul as putea sa va recomand cu incredere clinica Brol din Complexul Studentesc din Timisoara http://www.brol.ro/ There ain't no sunshine now that he's gone Offline #12 2007-02-21 17:01:44
Re: operatiile esteticedaca as avea "partea" materiala mi-as face operatii estetice,de ce nu? daca as putea sa schimb ceva la corpul meu si as avea posibilitate de ce nu? o viata avem de ce sa nu profitam si sa facem exact ceea ce ne dorim cu ea.. ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #13 2007-02-21 19:20:45
Re: operatiile estetice
ce medic ti a facut rinoplastia alezzone?Cat te-a costat?Te-a durut rau dupa operatie?..spune mi pls mai multe,chiar vreau sa-mi fac si eu in viitor Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #14 2007-02-21 19:34:25
Re: operatiile esteticem-a operat Tiberiu Bratu, nu m-a durut mai deloc, desi, stiind decizia mea de a-mi face operatia, multi au spus ca va fi foarte dureros, ca voi avea semn etc... bullshit! putin umflata ca dupa orice operatie, cred... dureri minore aproape o luna (adica la atingere - o sensibilitate crescuta, atat!) am purtat un bandaj o sapt dupa operatie si cand l-am indepartat am avut surpriza neplacuta de a ma trezi cu o explozie de cosulete cah, le-am tratat in maxim o sapt dupa care am iesit afara din casa ca noua sunt foarte incantata, am avut o mica cifoza, mofturile mele erau mari costul operatiei a fost cam 400 euro acum 2 ani, nu cred ca s-a modificat prea mult. intra pe pag brol si intereseaza-te! curaj! o sa fie ok There ain't no sunshine now that he's gone Offline #15 2007-02-21 20:20:34
Re: operatiile esteticeam un amic care si-a facut operatie la nas pt ca era mare si bombat si ia spart osul si l-a ridicat,se vede diferenta.dar a si suportat dureri si nu avea voie sa iasa din casa des ca sa nu raceasca si....nasol expect the worst , hope for the best! Offline #16 2007-02-21 21:54:17
Re: operatiile esteticepreturi nu sunt,dar eu cred ca s-a scumpit destul odata si cu intrarea in UE. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #17 2007-02-21 22:12:22
Re: operatiile esteticewow..yo totusi nu cred k as apela la o operatie,cel putin nu in stadiul in care sunt acum...mi-as modela corpul prins sport (kiar mi-am pus in calendar asta) dar park n-as lasa bisturiul.. rinoplastia pot sa zik k nu mi se para doar fitza...k nasul de obicei ti l-a dat nenea de sus..acolo n-ai ce modela prin sport..dar oricum yo nu prea ma vad... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #18 2007-02-21 22:28:03
Re: operatiile esteticelelaina crede-ma ca ma simt foarte complexata de nasul meu desi sunt dragutica si am avut "curtezani" suficienti.Daca mi-as opera nasul ca sa am si eu un profil frumos as fi extrem de fericita si implinita Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #19 2007-02-21 23:34:38
Re: operatiile esteticesunt de acord cu operatiile estetice doar in cazul in care dupa un accident grav persoana in cauza nu arata ca inainte. doar in acest fel as aproba operatiile. nu stiu de ce trebuie sa te operezi (chiar si fara chinuri,dureri,etc) doar k sa te simti bine. poate gandesc k o "bunica" dar cred k am dreptate...oricum increderea in sine o ai din nastere sau nu o ai..nu se accentueaza prin operatii...astea sunt efectele placebo ale operatiilor...dupa un timp o sa dispara...in fine..nu sunt de acord cu ele decat daca ar fi vorba de un accident si e nevoie de remodelare... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|