|
Nu esti logat.
POSTINOR-134#2528 2011-11-05 23:56:59
Re: POSTINORe de asteptat dupa postinor sa se intample ceea ce povestesti. daca testele facute la cel putin 3 saptamani de la contactul cu risc au fost negative, e clar ca nu esti insarcinata si nu ai ce face decat sa astepti ca organismul sa-si revina de pe urma socului hormonal indus de postinor. Offline #2530 2011-11-08 12:39:40
Re: POSTINORDesi nu am vrut, s-a rupt prezervativul si a trebuit sa i-au Postinor 2. Offline #2531 2011-11-08 17:20:18
Re: POSTINORNu. Sangerarea aceea oricum nu inseamna nimic - nici ca esti insarcinata, nici ca nu esti insarcinata. E doar un efect al pastilei. Totusi, ar putea fi si menstra ta, dar nu e un motiv de ingrijorare ... Ma rog, mai vezi in ce masura e abundenta sangerarea asta si zilele urmatoare, ca na, daca chiar vezi si vezi ca curge mult si e foarte abundent, poti merge la medic, dar deocamdata nu e motiv de ingrijorare. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #2532 2011-11-09 10:44:42
Re: POSTINORNu poate fi menstra, ca vine destul de regulat si ar trebui sa vina peste 2-3 saptamanii. Offline Publicitateloading...
#2533 2011-11-27 10:49:44
Re: POSTINORBuna ziua, sunt noua pe-aici si am si eu o nelamurire. Acum fix o saptamana am avut un contact sexual mai ciudatel, in sesul ca lui i-a alunecat prezervativul si am observat ca deja ejaculase. M-am speriat si la aproximativ 10-12 ore dupa contact am luat prima pastila de postinor. Am luat-o si pe a doua dupa 12 ore si de ieri am o sangerare similara cu o menstra. Mie trebuia sa imi vina joi, pe 1 dec, dar in ultimile luni mi s-a dereglat din cauza anticonceptionalelor. De obicei nu am n ciclu regulat, durata lui este intre 25 si 29 de zile. Offline #2534 2011-11-27 15:06:25
Re: POSTINORPostinorul interactioneaza cu Ibuprofenul/Paracetamolul? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #2536 2011-11-27 15:23:35
Re: POSTINOR
mersi..... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #2538 2011-12-04 20:25:35
Re: POSTINORO intrebare : Postinorul interactioneaza cu Amoxicilina? Dar cu Nurofenu? Offline #2540 2011-12-22 00:30:41
Re: POSTINORBuna seara! Am facut sex seara trecuta cu prietena mea, neprotejat, am ejaculat afara, si eram ametiti amandoi. Intre primul numar si al 2-lea, trecusera aproximativ o ora. O sa cumpere in seara asta pastila de a 2-a zi. Sigur nu v-a ramane insarcinata? Daca nu functioneaza aceasta metoda, eu sunt major, ea minora, are 15 ani si 3 luni, pentru avort ce ar trebui facut sa nu afle parintii ei? Cine o poate insoti? Merge cu shpaga? Multumesc anticipat! Offline #2541 2011-12-22 00:47:25
Re: POSTINORdraga dimmu, Offline #2542 2011-12-22 01:14:51
Re: POSTINOR1.Menstruatia trebuie sa ii vina pe 29~ luna asta Offline #2543 2011-12-22 01:19:27
Re: POSTINORmoksha a spus tot referitor la detalii obiective. am ramas si eu socata cand ai scris ca testul este pozitiv la o saptamana. este imposibil sau este posibil dar nu de la contactul asta, asa ca voi sau ea ati/a avut contact neprotejat acum minim 3 saptamani. daca va iese si urmatorul test tot pozitiv. acum detalii subiective: o iubesti? vrei ceva serios cu ea, te vezi cu ea peste niste ani? ai intrebat-o daca ea vrea sa faca avort daca a ramas? nu il faci tu, tine minte asta! era beata la 15 ani? imi cer mii de scuze, desi am doar 20 si un pic de ani, eu la 15 ani nu numai ca nu eram beata, nu faceam sex, dar nici macar pe aproape nu eram, si orice ar spune oricine, nu este normal sa fii beata la 15 ani si nu este normal sa fii major deci macar 18 ani ai si 'iubita' cu care faci sex sa aiba 15... poti sa-ti gasesti una de varsta ta, nu cu 3 ani mai mica sau mai stiu eu cat. 3 ani nu e mult pt mine la varsta mea, dar in cazul vostru face o diferenta enorma! daca o iubesti asa mult, sau daca esti o persoana responsabila, poti alege una din urmatoarele: 1 nu o lasi sa se imbete si nu te imbeti tu cu ea ca sa fii in stare sa o protejezi! 2. folositi dubla protectie mereu doar pe motivul ca are 15 ani! (adica pastile si prezervativ de exemplu) 3 nu faci sex cu o minora, daca o iubesti asa tare poti astepta, sau poti face ce am spus mai sus, multa bafta! Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-22 01:23:48) Offline #2544 2011-12-22 01:22:31
Re: POSTINORDeci pana la urma? Sex am facut prima data cu ea in seara aia, adica acum 7 zile exact cred. Sa o fi facut cu altul inainte? Cred si eu, dupa 7 zile e imposibil sa fie pozitiv, a luat si pastilele, ce naiba, sa nu imi faca vreo faza de genul "am facut sex cu altul, si o sa dau vina pe tine" ca o omor cu mana mea daca e asa. Multumesc! Offline #2545 2011-12-22 01:26:42
Re: POSTINORai citit tot ce am scris? ca am editat. asa, acum, se vede ce relatie geniala aveti daca tu ma intrebi pe mine o necunoscuta pe un forum daca ea a facut sex cu altul si nu era virgina. intreab-o! fara sa o acuzi, ca nu ai de unde sa stii. vorbeste deschis cu ea asa cum se face intr-o relatie in care faci si sex pe deasupra. ai experienta unei astfel de relatii?... moksha ti-a zis asa: testul poate l-a interpretat ea gresit, sau e fals-pozitiv. deci se poate foarte bine sa fii primul. repetati testul, se poate duce la un cabinet de planning familial, ca sa se asigure ca-l citeste cum trebuie. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-22 01:27:34) Offline #2546 2011-12-22 01:30:44
Re: POSTINORDa, am citit, foarte interesant si foarte suspect ce se intampla, si faza e, ca nu o cred genul, si in caz ca ar ramane, si sa presupunem ca nu e al meu, ce pot pati in fata justitiei? De iubit o iubesc, ea s-a oferit sa vina la mine, am baut, si s-a intamplat ce s-a intamplat, cu voia ei. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|