homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfaturi pentru aranjarea parului cret :-))

#1 2007-03-14 13:06:04

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

sfaturi pentru aranjarea parului cret :-))

fetelor, m-a inzestrat natura cu o "minune" de par cret... N-as avea nimic impotriva daca ar fi un "cret" frumos, cu bucle frumoase, definite...dar, nu, e foarte rebel si cu suvite de "tirbuson"... M-am chinuit cu el multi ani si credeam ca nu o sa existe vreo scapare si pentru mine..dar exista...acum il intind pe bigudiuri mari cu scai si apoi cu peria... e mai usor de domesticit. Problema e ca e o procedura ce necsita mult timp (pus bigudiuri, uscat, intins cu peria fiecare suvita etc.) si as mai vrea sa-mi port si parul natural, din cand in cand.
Deci, are cineva sfaturi/ trucuri  pentru ca parul cret si rebel sa stea bine?
Va multumesc anticipat!!!

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2 2007-03-14 13:14:42

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: sfaturi pentru aranjarea parului cret :-))

si pe mine m-a inzestrat,dar mai bine ma lasa altfel!la mine buclele sunt mari...Eu ma spal cu sampon pt par cret,balsam tot pt par cret(ma dau cu balsam si nu ma mai clatesc,si doar la varfuri),apoi am o crema de la avon pt par ondulat,si mai folosesc cateodara spuma pt par ondulat de la pantene. mentionez ca ma pieptan doar cand e parul ud(deci doar cand ma spal pe cap,adica o data la 2 zile).Si il prind cand e ud,sa nu se usuce asa in vant,ca as avea un cap de speriat!

#3 2007-03-14 13:22:11

Soleil
Addicted member

la mine sampoanele si balsamurile pentru par cret nu au avut un efect rasunator... macar la tine buclele sunt mari, dar eu... il am cret cret..si ma enerveaza ca se incurca, nu pot sa-l aranjez nicicum... nici eu nu il pieptan cand il las cret... sa zicem ca nu ar fi asa problemetic daca as avea volum la radacini, dar nu, la radacini e plat, la varfuri... claie...de aia prefer sa-l pun pe bigudiuri, ca asa il obtin ondulat si cu volum la radacini...dar, cum ziceam, e obositoare procedura uneori... grater si, recunosc, mi-ar place  sa-l port si cret...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#4 2007-03-14 13:23:37

armine
New member
Inregistrat: 2007-01-29

sau o placa de intins parul...

Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti.

#5 2007-03-14 13:26:24

ionela
Insomniac member

la mine e plin de volum,iti dau si tie ca pe mine ma dispera uneori. mi-a luat ceva timp(ani)ca sa-mi dau seama ce-i prieste si ce nu.am testat toate sampoanele de pe piata(la mine un sampon e bun maxim 3 luni,dupa aia fac matreata),deci e un chin. dar ti-am zis cum procedez,si-s multumita oarecum de cum sta...si in casa tot timpul il tin prins. incearca at cand te speli,sa-l intinzi bine,eventual cu o perie,si apoi sa-l prinzi,o data la radacina,cum se prinde o coada,si apoi inca vreo 3 elatice de par pe toata lungimea parului,si strans,ca sa-l tina intins.vezi si tu ce iese...nu-i foloseste placa la nimic,e prea cret.Sau mai incearca sampoanele pt par drept...cu timpul poate se mai aseaza. O pritena de-a mea s-a spalat mult timp cu astfel de sampoane si s-a mai indreptat dupa ceva timp...dar nu garantez rezultatul.

Ultima oara a fost editat de ionela (2007-03-14 13:28:20)

Publicitate

loading...

#6 2007-03-14 13:28:32

Soleil
Addicted member

am incercat deja, iese pleostit.. grater eii, asta e...

Thé à la menthe hjarta

#7 2007-03-14 13:31:54

ionela
Insomniac member

multi si-ar dori un par cret,dar nah...Ai grija de el,vezi ce-i prieste,si bucura-te ca e asa cum e,daca nu poti sa faci altceva!

#8 2007-03-14 13:38:41

Soleil
Addicted member

cine are parul cret, il vrea intins si invers... :-D Mersi oricum pt sfaturi!

Thé à la menthe hjarta

#9 2007-03-14 16:10:49

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

iti dau eu parul meu drept si tu da-mi pe al tau, cretz.eu as vrea sa am parul cretz big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#10 2007-03-14 16:28:08

Soleil
Addicted member

animalutza a scris:

iti dau eu parul meu drept si tu da-mi pe al tau, cretz.eu as vrea sa am parul cretz big_smile

Just name a date and a place and we'll do the exchange! big_smile
Serios acuma, m-am resemnat cu parul meu, vreau doar niste sfaturi prin care sa-l pot aranja sa-mi stea bine si in stare naturala..adica "creata"...  big_smile

Thé à la menthe hjarta

#11 2007-03-14 16:58:08

sweet_candy
New member
De la: arad
Inregistrat: 2007-02-05

si eu am paru cret sad..dar m-am obisnuit cu el asa cum e...Eu de obicei cand il vreau cret...dupa ce ma spal il las semi ud si dau cu spuma dupa care il usc cu uscatoru si il aranjez cu mana intre timp ce il usc...si iese perfect zici ca am fo la coafor:D......

#12 2007-03-14 17:10:41

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

si eu am parul ca si u nicolle_rox...cand il vreau cret il fac cu spuma cand e ud...si cu capul in jos il usuc cu un uscator cu difuzor...iar pt cand il vreau intins am o placa profesionala...il usuc asa simplu si dupaia il fac cu placa si f repede se intinde si nu mi se mai szburleshte numai dak ma ploua...fara sa mai am nevoie de uscator+perie+babyliss (cum ma chinuiam inainte)...

happy with him...inlove with him...puss

#13 2007-03-14 17:15:08

Soleil
Addicted member

sweet candy, si eu il dau cu spuma si il usuc cu foehnul, dar iese o ameteala intreaga, fara cap si fara coada... e adevarat ca am vazut fete pe strada cu un par cret-cret care arata super misto, dar cred ca la mine nu e sa fie... :-(( tu cum il aranjezi cu mana?

cristina, tu ce placa  folosesti? eu am lissima de la rowenta dar imi usuca ingrozitor varfurile si am renuntat sa-l folosesc...

Thé à la menthe hjarta

#14 2007-03-14 17:19:02

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nicolle_rox...in primul rand la parul cret trebuie uscator cu difuzor...dak m as face fara as arata ca o nebuna...eu am una profesionala(WIGO)...cu placi de ceramica...reglarea temperaturii...etc...la astea nu conteaza atat firma cat pretul...dak ai vreo prietena coafeza ea stye...din pacate cele klumea se invart de la 3 mil in sus...

happy with him...inlove with him...puss

#15 2007-03-14 17:23:44

Soleil
Addicted member

mda, cam asa e ...sper sa-mi iau si eu intr-o zi...mersi pentru sfaturi ..* big hug*

Thé à la menthe hjarta

#16 2007-03-14 18:30:52

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

daca bagi placa de indreptat in el ti-l strici din prima (vorbesc din proprie experientza- am avut o placa de la philips si ma faceam in prostie cu ea...aveam o manie sa imi indrpt parul, daca vedeam o bucla, imediat bagam placa si il indreptam...si acuma stau cu parul pana la umeri, si il aveam pana la jum spatelui, dar il nenorocisem)..e ca si cum ai da cu fierul de calcat pe par,,,mai ales ca tu zici ca al tau e aspru la varfuri..incearca un ulei pt varfuri ca sa le mai inmoaie sa nu iti stea ca si cum ai fi bagat degetele in priza...iar buclele sunt frumoase..eu am o colega si toata ziua stau cu mainile prin paru ei big_smile ii desfac suvitzele in mai multe suvitze big_smilebig_smile as vrea eu parul ei smile incearca sunsilk pt bucle, dove, nivea, trebuie doar sa intrii intr-un market si sa stai sa te "holbezi" la fiecare produs in parte la pretz si la ce face pt parul tau big_smile eu asa fac...imi aleg ceva..si daca imi prieste raman la produsul respectiv ( in prezent ser pt varfuri despicate de la avon)

p.s : indreptatul parului la o ocazie, sau asa la 2 saptamani nu ar fi o crima pentru podoaba capilara, eu mi-l indreptam o data la 2 zile....crima curata big_smile acuma astept sa creasca la loc big_smile

si ca offtopic...cand va zic mamele : " nu mai da cu placa aia ca iti nenorocesti paru" sa le credeti pe cuvant....ca eu nu am crezut-o pana cand nu am simtit-o pe pielea mea ( ma rog..parul meu big_smile )

Ultima oara a fost editat de ela_is_sweet (2007-03-14 18:32:49)

#17 2007-03-14 19:18:54

Soleil
Addicted member

stiu, pai tocmai de aia, daca mi-as lua o placa, intai tot mi-as intinde parul pe bugudiuri si apoi as da cu placa... cat despre produse din astea gen sunsil etc., le-am incercat, dar... degeaba, nu mere si gata.. sad

Thé à la menthe hjarta

#18 2007-03-14 20:21:11

sweet_candy
New member
De la: arad
Inregistrat: 2007-02-05

pai iti pot spune cum fac eu....ma spal pe cap ma dau cu balsam ca altfel nu l-as pieptena sigur.......asa ud il piaptan ma pun si il usuc un pic cu uscatoru dar nu chiar de tot iau spuma si ma fac cu ea il aranjez cu mana....dupa or il lasi asa sa se usuce sigur......ori il usuci cu uscatoru si in timp ce il usuci mai bagi un pic mana si il aranjezi.........eu asa fac sper sa-ti iasa:D

#19 2007-03-14 20:30:47

Soleil
Addicted member

mersi frumos... cam asa fac si eu....numai ca e foarte aspru daca il las cret, iar a doua zi sta ca naiba.... :-(( uof, da' mai incerc, nu ma dau batuta asa usor... apropo, ce produse de styling folosesti? eu folosesc gama garnier si spuma taft pt par flexibil.. mie astea mi-s bune...

Thé à la menthe hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.