|
Nu esti logat.
Cea mai mare teama#1 2007-03-15 13:27:25
Cea mai mare teamavad ca la "ciudata din tine" ati inceput sa vorbiti despre temeri. si asta ma duce cu gandul la o alta intrebare: de ce va este cel mai teama acum, in prezent? nu ce va speria in copilarie. Nobody home Offline #2 2007-03-15 13:34:46
Re: Cea mai mare teamade gandaci.serios! "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #3 2007-03-15 13:39:42
Re: Cea mai mare teamaio ma uit la stirile de la ora 5 de pe protv unde vad mereu accidente de masini ......si mereu stau ingrijorata ca iubitul meu, mama sialte persoane dragi ale mele ar putea patii ceva asa ca cand stiu ca sunt plecatii mereu ii sun sa vad ce fac..mai ales pe iubi meu cand il stiu la volan....si il pun mereu sa ma sune cand ajunge acasa sa stiu ca e bine...asta e e cea mai mare teama ca as putea ramane fara el...ei """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #4 2007-03-15 13:50:43
Re: Cea mai mare teama
uai si mie imi e frica de ei! mi-e si scarba! la fel, am o scarba mare de taratoare!! brrrrr si acum mi se ridica parul! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #5 2007-03-15 13:51:06
Re: Cea mai mare teamain prezent cel mai frica mi-e ca ar putea sa vina soacra-mea din spania si sa se mute la mine. as innebuni sigur sau i-as face viata un iad si se arunca singura sub tren. din doua una se intampla sigur. dar deocamdata e in spania si doar se gandeste sa se intoarca. sper ca nu face greseala asta "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-15 14:35:34
Re: Cea mai mare teamasa li se intample ceva celor dragi mami de minuni Offline #7 2007-03-15 15:01:32
Re: Cea mai mare teamaDe cate ori ma doare ceva imi e teama sa nu ramana cea mica orfana! Offline #8 2007-03-15 15:07:02
Re: Cea mai mare teamamie mi-e teama sa nu i se intample ceva pritenului meu care e in italia.si cand vad cate se intampla ma ingrozesc expect the worst , hope for the best! Offline #9 2007-03-15 15:16:45
Re: Cea mai mare teamamie mi e teama ca nu ma voi descurca singura dupa ce termin facultatea..sincer... ca nu voi putea sa fiu o femeie de cariera asa cum am visat mereu,ca imi voi insela singura asteptarile...sper totusi sa reusesc... Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #10 2007-03-15 16:00:35
Re: Cea mai mare teamamie de soareci,de restante si sa raman singura(fat=ra pritenul meu si fara parinti). Offline #11 2007-03-15 16:09:26
Re: Cea mai mare teamaca am sa fac cancer la sin Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-03-15 16:21:08
Re: Cea mai mare teamamie cel mai frica,in momentul de fata,imi este sa nu moara mama prietenului meu,care este in spital,bolnava de cancer.desi stiu ca nu se mai pot face multe acum,eu tot sper ca se va intampla un miracol si va trece peste asta.bineinteles ca mi-e frica si sa nu ma imbolnavesc si eu,iubitul meu sau familia,prietenii mei,cred ca tuturor ne e frica de lucrul acesta. To the world you may be one person, but to one person you may be the world. - Bill Wilson - Offline #13 2007-03-15 16:36:38
Re: Cea mai mare teamami-e frika de singuratate, boala,paianjeni si tot neamul lor de insecte, serpi...cam atat imi vine in minte Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #14 2007-03-15 17:27:47
Re: Cea mai mare teamamie mi-e frica de moarte, de boala, sa nu li se intample ceva celor dragi mie, de singuratate, de gandaci, de intuneric. #15 2007-03-15 17:33:25
Re: Cea mai mare teamaMa tem sa nu ma puna in coor situatia de acum... in rest... Doamne ajuta.... Offline #16 2007-03-15 17:41:25
Re: Cea mai mare teamaMi-e frica de cutremure.. aproape in fiecare seara pana sa adorm stau cu frica.. Offline #17 2007-03-15 18:15:57
Re: Cea mai mare teamaalexia... esti beton la faza cu (ne)maritatul! Iti doresc sa te mariti,l sa nu traiesti nici un cutremur! Offline #18 2007-03-15 18:18:15
Re: Cea mai mare teamasubscriu la tot ce a scris nashira + mi-e frica de painajeni si taratoare (serpi etc) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #19 2007-03-15 20:08:15
Re: Cea mai mare teamami-e mi-e frica sa nu fiu merewu cum sunt acum. asta e cea mai mare teama pe care o am. sunt siungura si necajita nu am cu cine sa vb nimeni nu ma asculta si nimeni nu ma inteloege. m-am maritat si sunt din Bucuresti. sotul sta mereu plecat in oras si cand vine acasa ne certam astept sa plece si plang cate o ora cum am facut azi, ma suna soacramea sa ma certe si pe el sa-l consoleze de parca el a plans, mama nu e langa mine sa ma sprijine ca e din Alexandria, tata e in Spania, am un frate mai mare e la Campina la scoala de politie, mai am un frate prea mic sa ma inteleaga. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|