homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cea mai mare teama-2

#20 2007-03-15 20:13:29

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: Cea mai mare teama

valy, de ce te chinui asa? ia-ti viata inapoi. fa-i sa te respecte. si el si maica-sa. si daca nu reusesti, lumea e mare si barbati sunt destui.
tu poti face ceva concret sa scapi de teama.

Nobody home

#21 2007-03-15 20:35:52

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

vally,nu are rost sa chinui,lasa-l si refa-ti viata,esti tanara,nu are rost sa suferi.de ce sa plangi pt el,cand exista barbati care merita zambetul tau?depinzi de el?ma indoiesc.dragostea asta e pe atat de simpla pe cat e de complicata.

#22 2007-03-15 20:35:55

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

pai danut... nu toate femeile se marita... big_smile si banuiesc ca niciuna nu se asteapta sa fie printre ele..
Multumesc! Si eu iti doresc sa nu te doboare situatia tongue

#23 2007-03-15 20:37:02

Serban Elisabeta
New member
Inregistrat: 2007-01-06

Mie mi-e frica de faptul ca nu voi putea niciodata sa fiu o femeie pe picioarele mele...sunt studenta la jurnalism si e greu sa patrunzi...mi-e frica de moarte ca pot pierde tot si nu e  corect deloc asa..mi-e frica de duhurile rele,de intuneric,de boli...

#24 2007-03-15 20:56:25

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

mie imi este teama si de ziua de maine,desi uneori sunt eu nefericita pt ceea ce traiesc acum(problemele care sunt)dar maine daca vreo pers draga mie sau as pierde un lucru care imi era de ajutor sau la care tineam,ma ref la casa,masina sau alte obiecte de valoare,cred ca nu as mai fi la fel,fiindca de tot ce ating ma indragostesc sa zic asa si de tot ce ma atasez tare nu ma mai pot despartii,asa ca mie frica ,mie frica ca maine poate pierd ceva ,sau se intampla un necaz cu cineva drag...nuj ce as face....mie frica si cand visez urat mi se intampla destul de des,mai de fel sunt pesimista desi nu am fost asa mereu ,mai mult realista pot sa zic,dar parca uneori prea pun raul inainte si nu e bine,fiindca stau intr-un stres continuu....mie mila de oamenii care cersesc,de mi se rupe sufletul cand ii vad si mie teama ca doamne fereste daca as fi fost in locul lor ce as face??dar cand toata teama asta imi dispare,vreau si daia si daia...si nu imi convine aia si tot vreau...asa sunt ce sa fac...in concluzie cea mai mare teama a mea este pierderea vietii pe care o am acum,vreo schimbare in rau care imi va deregla total viata poate si emotional si fizic...:(off,din ce in ce imi dau seama ca e ff greu sa traiesti din ce in ce te confrunti cu probleme dificile la care uneori nu mai poti face fata asa usor si plangi,te descurajezi dar tot timpul trebuie sa te gandesti ca si maine este o ZI si poate va fi bine....sper ca nu v-am plictitsit smile

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

Publicitate

loading...

#25 2007-03-15 21:57:27

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

subscriu la ce a zis nashira + frica de inaltime (dar totusi controlabila) + mi-e frica sa nu ajung vreo psihopata, criminala in serie sau ceva de genu (mai am iesiri urate)

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#26 2007-03-15 22:15:58

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

Frica de nebunie, in orice forma ar fi, la mine este cea mai mare. de moarte nu imi e frica, sunt foarte curioasa sa aflu ce e dincolo...insa inainte vreau sa apuc sa si traiesc ceva din viata pe care vreau sa o am smile
aaa! si frica de situatii de gen : naufragiez undeva sau ma accidentez grav si e nevoie de o operatie pe viu (din lipsa de alte mijloace) ca sa supravietuiesc big_smile pare cam stupid, dar la ce am vazut ca se intampla zau ca imi e groaza...si nu suport asa de bine durerea...

Cocorosie!

#27 2007-03-16 00:04:29

persifona
Vizitator

Mi-e frica sa nu pateasca cei dragi mie (IN PRIMUL RAND parintii mei) ceva.  si mai e ceva.. inevitabil la un moment dat nu vor mai fi, mi-e groaza ca poate voi fi nevoita sa trec prin momentele alea singura neutral Ma ingrozesc de asta cam o data pe saptamana.

Ultima oara a fost editat de persifona (2007-03-16 09:28:44)

#28 2007-03-16 00:30:20

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

mi'e frica de faptu ca as ajunge sa depind in viit de cineva mai mult decat de mine
mi'e teama ca m'as imbolnavi grav si'ar trebui sa renuntz la tzgari(shtiu ca'i stupid...da'...8-| )
mi'e teama ca nu voi mai avea cu cine macar schimba o vorba....
mi'e teama ca intr'o zi nu ma voi   mai putea baza pe mine si logica mea(deci mi'e frica de boli mintale sa zicem)
mi'e teama ca'ntro zi imi va "plesni" o vena...ca sunt prea irascibila

6 ani de dragoste  hjarta

#29 2007-03-16 07:35:02

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

JanisJoplin a scris:

mi'e frica de faptu ca as ajunge sa depind in viit de cineva mai mult decat de mine
mi'e teama ca m'as imbolnavi grav si'ar trebui sa renuntz la tzgari(shtiu ca'i stupid...da'...8-| )
mi'e teama ca nu voi mai avea cu cine macar schimba o vorba....
mi'e teama ca intr'o zi nu ma voi   mai putea baza pe mine si logica mea(deci mi'e frica de boli mintale sa zicem)
mi'e teama ca'ntro zi imi va "plesni" o vena...ca sunt prea irascibila

Subscriu..imi este foarte frica de asta, mai ales dupa ce mama nu s-a simtit bine zilele astea si ma gandeam numai la ce e rau..nefiind in stare sa fac nimic sad

#30 2007-03-16 08:33:32

dark_ky
Full member
De la: Bucuresti...
Inregistrat: 2007-01-08

sa vedem....imi este teama sa vorbesc in public, imi e teama de inaltimi si adancimi prea mari big_smile , imi e teama ca as putea sa  nu fiu conform asteptarilor celor dragi...si-mi mai e teama ca va veni o veme cand n-o sa mai fiu tanara si frumoasa ca acum big_smile lol dar probabil ca atunci voi gandi altfel, cine stie smile

Pain is inevitable, suffering is optional.

#31 2007-03-16 13:48:29

amelia
Full member
Inregistrat: 2007-01-14

fetelor!!!!!!!!!!!! de ce aveti atat de multe temeri?sa va spun un secret: de fiecare data cand va temeti de ceva , ganditi-va ca este cineva acolo sus care va iubeste si care are grija de voi, oricat de singure(i) ati fi pe lumea asta si  oricat de mmulte probleme ati avea. inainte sa am o discutie cu iubitul meu, imi era foarte teama ca nu o sa ma pot ridica la nivelul asteptarilor lui, si nu o sa pot sa il fac sa fie multumit de mine, dar pt ca este o persoana foarte inteleapta a stiut cum sa faca  ca sa dispara aceasta teama a mea.asa ca haideti sa invigem teama  in primul rand gandind pozitiv. wink

Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele.

#32 2007-03-16 13:49:20

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

doctoressa a scris:

ca am sa fac cancer la sin

De ce tocmai cancer de sin? Exista in familie vreun caz?...

#33 2007-03-16 13:55:41

ramona-maria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2006-09-20

amelia: te rog gandeste tu pozitiv ca eu nu pot. pune-te in situatia mea si imagineaza-ti cum e  cand iti e amenintata linistea sufleteasca de catre soacra ( poate o calca vreun camion ceva... pana in romania )
eu am renuntat de mult la a gandi pozitiv si am inceput sa gandesc sadic la adresa ei ( imi imaginez tot felul de torturi si chinuri groaznica cu care as putea sa o tratez )

"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"

#34 2007-03-16 14:55:49

amelia
Full member
Inregistrat: 2007-01-14

ramona-maria a scris:

amelia: te rog gandeste tu pozitiv ca eu nu pot. pune-te in situatia mea si imagineaza-ti cum e  cand iti e amenintata linistea sufleteasca de catre soacra ( poate o calca vreun camion ceva... pana in romania )
eu am renuntat de mult la a gandi pozitiv si am inceput sa gandesc sadic la adresa ei ( imi imaginez tot felul de torturi si chinuri groaznica cu care as putea sa o tratez )

rotfl2rotfl gandeste-te ca unii au probleme mai mari decat soacra....., glumesc sa nu o iei in nume de rau. chiar asa de greu e de trait cu soacra ta? eu sunt sigura ca o sa gasesti tu o solutie sa o imblanzesti wink, si daca nu se poate atunci ter sa faci sedinte cu sotul sa o imblanzeasca el...

Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele.

#35 2007-03-16 15:42:58

ramona-maria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2006-09-20

amelia: ti-o trimit pachet o saptamana si dupa aia mai stam de vorba despre traitul cu soacra-mea sub acelasi acoperis
stiu ca unii au probleme mai mari si ca sunt oameni bolnavi care lupta pt viata lor.... e trist
dar pt mine soacra e un factor de risc in privinta securitatii mintale ( ma asteapta infarctul miocardic dupa colt numai cand ma gandesc la ea)
asta e teama mea cea mai mare ca as putea muri inaintea ei si n-are cine-i juca pe mormant ( suna rau? soacra-mea-i si mai rea ) si cu sotul meu nici atat nu se intelege si el e la fel de teorizat ( ea are un fel al ei de-a fi ca-ti scoate toti dracii la suprafata)
edit: imi cer scuze daca am sarit calul ( nu sunt asa rea smile  pe cat as vrea ) si scuze de offtopic

Ultima oara a fost editat de ramona-maria (2007-03-16 15:44:13)

"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"

#36 2007-03-16 22:15:49

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

wow ramona...m ai facut curioasa de "teama" ta...poate scurtam pana la intalnirea cu doctoreassa...tongue

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#37 2007-03-16 22:41:22

miru
New member
Inregistrat: 2006-12-06

Amelia.. impartasesc sau impartaseam cred.. acum nu stiu daca mai am.. teama asta cu nu pot sa ma ridic la asteptarile unei persoane anume.. sau ca a fost\ca o sa fie alta mai buna decat me.. Cum te`ai lamurit el in treaba asta?
A.. si sa nu uit.. teama de dentist.. m`as duce la orice alt doctor.. sa`mi faca orice alta injectie.. dar la dentist... sad numai cand aud zgomotul de la freza aia brr..

Adevarul nu insulta.. ci serveste dusuri reci prostiei calde..wink

#38 2007-03-16 23:08:03

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

mie imi este teama sa ma imbolnavesc de o boala incurabila,a carui tratament depinde de o suma de bani(nu stiu cum au atata putere sa mai spere acei oameni pe care ii mai vad pe la tv,bolnavi de leucemie,si a caror vindecare depinde de 150000$..este incredibil!).Nu stiu daca as putea merge pana la capat,daca as avea puterea sa mai sper..si sa ii vad pe cei de langa mine suferind atat de mult.. sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.